Kahramanmaras///46

ne güzel çok sevindim inşallah görüşürüz tanışırız.. alışabildin mi maraşa ne tarafta oturuyosun?

saol cnm hepimizinkini bağışlasın rabbim sık sık gelirim inşallah

aman amaaan.Yine bir akşam vakti.Yine yağmur.Yine yarın pazartesibuda aman yeşillendi fındık dalları gibi oldu.:):)güzel ve sakin bir hafta sonu olur inşl.bide herkese iyi akşamlar.

yine göknur, yine be:13:
ayy pazartesi sendromum yoktu, sizin yüzünüzden o da olucak, okula gidesim gelmiycek ha... susun ve haftanın başlamasını bekleyin... öfff....
yağmur ne kadar güzel yağıyor değil mi... bahar yağmuru
yarın bizim 7. ınıflar okul dergisi çıkarıyor bir seferlik, bana sürprizleri varmış, çok meraklanıyorum, yarın sizinle paylaşırım. tahminlerim var aslında, sanırım okulunfavori öğretmenini seçiyorlar çünkü öğrencilerle anket yaparlarken gördüm, en sevdiğiniz öğretmen falan diye soruyorlardı, hatta 8. sınıflarda beni seçmiş en çok sevdikelri olarak yarın emin oluyim de anlatırım size

waaaay.Seçerler tabi.senin gibi öğretmeni olsun insanın hep sınıfta kalası gelir.:)Çok gurur verici bir olay.Valla senin adına çok sevindim.Yağmurda cidden güzel yağıyor.Bereket bereket.hem nie kızıyorsun şey bize sendromumuz var işte allaallaa salı gününe geçiyor zaten.Bir sendrom yapıyım dediydim güldürdün kaçtı sendromum allaallaaa.

teşekkür ederim canım, bakalım yarın kesinleşir ne olduğu
kaçsın ohh, daha da gelmesin söyle... iyi tarafından bakmak lazım, yarın yeni bir gün, yeni bir ortam, değişik insanlar veya arkadaşlar... evdeki gibi sıkılmıycaksın, yerinde durmayacaksın hareket ediceksin, geziceksin...

evet koop coş kop coş coş coş :):) kocama dedimki kavga edelimmi seninle dedim.yok almıyım borcuum olsun,böle iyi dedi :) sana sendromum var dedim amaaan bırak dedin:)bıraktım gitti gari.Valla yarın olsada haberlerini alsak.

kocaya sendrom tehlikeli, iyi etmişsin, bırakıver gari :92: erkekler için çekilmez oluyor kavga zamanları, doğru söylüyor eşin ...

iyi akşamlar....

bugün çok üşüdüm ya,ders anlatamadım valla,sağolsun bana laboratuvar diye verdikleri yer tam ders anlatılacak yer

ayşegülcüm senin adına çok sevindim,zaten onların sevgisi de olmasa hiç çekilmez.

göknurcum kızacam bak,kavga etmesene ya,güzel güzel geçinin.

alıştım sayılır artık.ne tarafta oturuyoruz ?sen biliyormusun maraşı hiç yani geldinmi.otogar tarafı diyim belki bilirsin

evet cnm biraz biliyorum otogar tarafında eşimin teyzesi oturuyo orayıda biliyorum birazda bin evleri biliyorum çarşıya çok giderim gelince özellikle kapalı çarşıya ve bakırcılar çarşısına çok giderim...

laboratuvarlar hep soğuk yerlerdir , benim aklımda da öyle kalmış :44: mermerler vardır, musluklar, lavabolar, kavanozlar ve içinde hayvanlar üşüyünce de ders anlatılmıyor ki, inşallah hastalanmazsın, yarın sıkı giyinirsin, bu hava böyle devam edeceğe benziyor
göknurcuğa kızma ya, ben de küstüm kocama yine, kapalı çarşıya gittiydik, çekiştirip durdu ben de küstüm hiç bişey almadan geldim, ne güzel sumak ekşisi falana alacaktım hayatımda ilk kez

e bilmez mi, maraş gelini sonuçta biz de binevlerin üst kısmında oturuyoruz

gelince tüm kızlar gezelim oraları

yarın dersim yok şükür.Erkek milleti gezmeyi sevmiyor,büyüğü de aynı küçüğü de.Benim oğlum daha şimdiden mağazaya girmek istemiyorum diye ağlıyor.Off of,ne yapacağız bunlarla

puhahaha.Ay seni emi.aman ben yiyemiyoum o sumak ekşsini bide sen dene bakalım.Küseriz işte burçin.Bak böle bunlar.Çekiştirmekten başka birşey bilmez bu herifler.Onlarda bizi küstürmesinler.bizde suç yok yani:):)okul neoldu çıtırcık.Dergiden haber varmı.

hıı.OO epey biliyorsun sen ozaman diyim.Ben bile azcık geç öğrendimde.Bnm koacda pek sevmez dışarıya çıkmayı sağolsun.İnşl. ben gitmessem şayeet gelince gezeriz.Kızlar memlektlerine giderler.

evet ya hepsi aynı erkeklerin... iyi ,yarın evde dinlenirsin , enim koca da hastalandı, mevsim kötü

yaa, neden yiyemiyorsun, ben bayılıyorum ya, bu maraşın dolması sarmasını hep sumakla yapıyolar ve tadı harika, ben de sarma dolmalarıma deniycem de aliyim dedim bi belki beceremem kısmet, içimde kalmasın dedim. ya bi de jelatin satılırmış aktarlarda, eti puf keki yapmayı deniycektim içine koyucaktım ama soramadan kaldı o da.. öff gene sinirlendim bak benim kociş hamama gitti şimdi hayatında ilk kez, hastalandı ya, iyi gelir diye gitti, bakalım memnun kalacak mı... biz barıştık söyliyim de küs kaldılar demeyin

ne biliyim dolmada falan seviyorum ama patlıcan yemğine falanda döküyorlar yiyemiyor ozaman.aay bende çok merak ediyorum o jelatini.İnşl bulursunda yaparsın.bakalım nasıl oluyormuş die.Sen yap iyi oluursa bende yaparım.

göknurcum, sende yediğimiz tatlının tarifini alıcaktım ben, hani yufkadan yapmıştın ya deniycem demiştin, beğendim ben, kendim için değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…