Kahramanmaras///46

göknurcum, sende yediğimiz tatlının tarifini alıcaktım ben, hani yufkadan yapmıştın ya deniycem demiştin, beğendim ben, kendim için değil valla

aman o çok basit bimden baklavalık yufka alıyorsun.bir yaprağının içine bolcana ceviz ama cevizin içinede azcık toz şeker atıyorunki acılığını alsın die:)sonra oklavaya sarıyorsun büzüştürüp çıkarıyorsun oklavadan.sonra kesiyorsun onları bir güzel.tepisye yerleştirip tereyağı ve azcıkta sıvıyağ karıştırıp onalrıda bir güzel ocakta eritip sıcak sıcak cosur cosur döküyorsun yağı bolca.Sonra şerbetini yap.Tepsine göre ayarla işte şerbeti.İkiside ılık olacak.Şerbet soğuğa yakın gibi ılık olacak.Al sana tatlı :)::)

anaaam ölçü neyim yok tutmaz benimki böyle netten araştırıyim ben, ölçüsüz beceremem ki, hele ilk yapışta fiyaskoya dönüşür teşekkürler cicim, deniycem bi gün, güzel olur umarım...

ben şerbetini ölçüsüz yapıyorum.öle hani göz kararı gibi bir ölçü:):)küçük borcama yapıyorum ya onun için ölçüsüz oluyor.Ama şekeri çok suyu tabiki azcık oluyor.Aman iyice karıştı.eniyisi ölçü bul sen.onuda yarıya indir bari.Sende küçük tepsi yaparsın sanırım.

hı hı ben de küçük tepsiye yaparım tek kişilik yapınca nolcak bi tane tarif buldum bakalım denerim belki ...mersi...

günaydın kızlar...

sumak biz de kullanırız ama burdaki gibi çok değil.Bizde daha çok nar ekşisi kullanılır.İkisi de güzel.Deneyin mutlaka.

ayşegülcüm eşine geçmiş olsun.

hıı.OO epey biliyorsun sen ozaman diyim.Ben bile azcık geç öğrendimde.Bnm koacda pek sevmez dışarıya çıkmayı sağolsun.İnşl. ben gitmessem şayeet gelince gezeriz.Kızlar memlektlerine giderler.

evet gidince geziyodum ama artık eskisi gibi uzun kalamıyoruz eşimin izin gününe göre 3 5 gün kalıyoruz inşallah çok isterim görüşmeyi..

günaydın kızlar...

sumak biz de kullanırız ama burdaki gibi çok değil.Bizde daha çok nar ekşisi kullanılır.İkisi de güzel.Deneyin mutlaka.

ayşegülcüm eşine geçmiş olsun.

teşekkürler burçincim nar ekşisi veya sumak bizim oralarda kullanılmıyor, ama seviyorum ikisini de, dediğin gibi sumak fazla olmaması gerek, öyle seviyorum ben de...

nootak, ot atiiim sen notiin tatlım bu sefer ben sobeledim yaşasın nasıl geçti günün ?

allahım ya çok güldüm valla.Süper geldi akşamkşam :)senin otine emi:):))kocam ne biçim kahkaha attın hayırdır noluyor die fırladı geldi yanıma.iyi geçti.yoğun bir gündü yine allaha şükür.senin nasıl geçti.dergiden haber yokmu.

aaa ben söylemedim mi dergiyi??? amaaan yazdım sanıyorum dün aklımdan geçiriyordum söyleyim diye, yazmadım demek. şimdi söliyim, beni ve türkçe öğrt. arkadaşı hani konyalı vardı bahsetmiştim eşi maraşlıydı onun da, çiğdem, onla ben çok iyi arkadaşız, çocuklar da bunu biliyorlar, bizi ayın en iyi öğretmenleri ve de ayın en iyi arkadaşları seçmişler ikimizin resimleri var dergide, ta 1. dönem çekmişlerdi bizi, unutmuştuk...haberin başlığına da "şok şok şok... yılın en iyi arkadaşlarına dikkat, en iyi öğretmenler" yazmışlar , sevindik valla hoşumuza gitti ,çocuklar da sevindi biz beğenince iltifatlar havada uçuştu
kocan şaşırmıştır sen gülünce tabi

aaa çok sevindim valla.Demekki okadar dikkat çekiyormuş arkadaşlığınız.HAberin başlığıda ilginçmiş:)hak ediyorsun iltifatları çıtırım::)

aaaa çıtırcık ikimizin kalbide 2 tane olmuş gördünmü:):):)menekşe olmuşuz.500 mesajımız olmuş ya herhal ondan verdiler iki kalbi :):):)çok gerekli bir bilgiydi ondan verdim :):)

bende yatıyorum garii herkese iyigeceler.

günaydın bayanlar...
ne güzel kaynatmışsınız akşam akşam
tekrar tebrik ederim ayşegülcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…