göknurcum, sende yediğimiz tatlının tarifini alıcaktım ben, hani yufkadan yapmıştın ya deniycem demiştin, beğendim ben, kendim için değil valla
hıı.OO epey biliyorsun sen ozaman diyim.Ben bile azcık geç öğrendimde.Bnm koacda pek sevmez dışarıya çıkmayı sağolsun.İnşl. ben gitmessem şayeet gelince gezeriz.Kızlar memlektlerine giderler.
günaydın kızlar...
sumak biz de kullanırız ama burdaki gibi çok değil.Bizde daha çok nar ekşisi kullanılır.İkisi de güzel.Deneyin mutlaka.
ayşegülcüm eşine geçmiş olsun.
sobeeee göknur sobeeeee
merhaba kızlar.İyi akşamlar herkese.Notisiiiiiiiiz:):)
anam valla sobe :)sobelendim cidden.hep benmi sobelicem.
nootak, ot atiiimsen notiin tatlım bu sefer ben sobeledim yaşasın nasıl geçti günün ?
allahım ya çok güldüm valla.Süper geldi akşamkşam :)senin otine emi:):))kocam ne biçim kahkaha attın hayırdır noluyor die fırladı geldi yanıma.iyi geçti.yoğun bir gündü yine allaha şükür.senin nasıl geçti.dergiden haber yokmu.
aaa ben söylemedim mi dergiyi??? amaaan yazdım sanıyorum dün aklımdan geçiriyordum söyleyim diye, yazmadım demek. şimdi söliyim, beni ve türkçe öğrt. arkadaşı hani konyalı vardı bahsetmiştim eşi maraşlıydı onun da, çiğdem, onla ben çok iyi arkadaşız, çocuklar da bunu biliyorlar, bizi ayın en iyi öğretmenleri ve de ayın en iyi arkadaşları seçmişlerikimizin resimleri var dergide, ta 1. dönem çekmişlerdi bizi, unutmuştuk...haberin başlığına da "şok şok şok... yılın en iyi arkadaşlarına dikkat, en iyi öğretmenler" yazmışlar , sevindik valla hoşumuza gitti ,çocuklar da sevindi biz beğenince iltifatlar havada uçuştu
kocan şaşırmıştır sen gülünce tabi
günaydın bayanlar...
ne güzel kaynatmışsınız akşam akşam
tekrar tebrik ederim ayşegülcüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?