Kahramanmaras///46

saol cnm bende iyiyim oğlum kucağımda tv seyrediyoruz inşallah denk gelirim böyle koyu sohbetlere bende katılırım

merhabalaaaar.bende iyim meliha:)biraz geç oldu ama.sen neler yapıyorsun.
çıtırcık sen napan.Burçincimle de bir ara msnden azcık konuşalım demiştik akşama doğru ama kablolarda sorun var büroda net gidiyor sık sık.görüşemedik.

aa unuttum yine varyaaaaaaa ben nereye gittim akşam işten çıktıktan sonra biliyormusunuz.Güne :)fena alışkanlık yaptı sanırım.İşten sonra 1 saat günde oturup geldim Hahahay.kocamda uyumuş ben gelene kadar.yemek faslı yeni bitti sayılır yani:9

meraba cnm benim kociş biraz geç gelcek bende sultan sülümanı seyredip vakit geçircem o gelene kadar

aaa gün maceralarını anlatsana yok mu değişik bişeyler maraş hatunlarından onlarda malzeme dedikodu boldur hani değişiklik olur işte git nolcak, benim hiç tarzım değil

meraba cnm benim kociş biraz geç gelcek bende sultan sülümanı seyredip vakit geçircem o gelene kadar

kocan ne iş yapıyor melihacım, bahsetmiş miydin acaba :44: ayy sultan sülümanı ben de hiç izlemedim , aslında hiç bi diziyi takip etmiyorum ya... çocuklar duymasına açık tvde, biz pc başında sesini dinliyoruz öyle

cnm benim kociş bankacı ziraat bankasında çalışıyo bazen iş uzuyo toplantı falan derken geç geliyo

kız o saatte gün mü olur,cidden fazla alıştın sen.Konya'da ne yapacaksın,sıkılırsın valla

cnm benim kociş bankacı ziraat bankasında çalışıyo bazen iş uzuyo toplantı falan derken geç geliyo

her işin kendine göre zorluğu var işte,eşine kolay gelsin.Oğlun kaç yaşında?

olsun, onun da işi öyle işte ayrıca kocaların her zaman evde ne işi var demi ne kadar geç gelirse o kadar iş yapabiliyorum ben, iyi oluyor boşver

olsun, onun da işi öyle işte ayrıca kocaların her zaman evde ne işi var demi ne kadar geç gelirse o kadar iş yapabiliyorum ben, iyi oluyor boşver

evet doğru söylüyon ama bazen de erken gelse diyorum 9 dan önce gelmiyo çok sıkılıyorum Allahtan siz varsınız vakit geçiyo sizinle konuşunca

evet doğru söylüyon ama bazen de erken gelse diyorum 9 dan önce gelmiyo çok sıkılıyorum Allahtan siz varsınız vakit geçiyo sizinle konuşunca

evet haklısın, iş ve sağlık olsun da benimki de bazen geceleri yok işte naparsın
teşekkürler bu arada bizi önemsediğin için, sen de iyi ki geldin, renklendirdin konumuzu

kız o saatte gün mü olur,cidden fazla alıştın sen.Konya'da ne yapacaksın,sıkılırsın valla

her işin kendine göre zorluğu var işte,eşine kolay gelsin.Oğlun kaç yaşında?

aman işte bağımlılık yaptı gün:)amcamızın eşindeydi gün.Bakarmısın lafa amcamızın karısı hahahay.Akraba olunca çok ısrar ettiler.Yemekte vardı evde.Herife gendi gendine ye ben gezmeye gidiyorum dedim.Oda alıştı garibim iyi sen bilirsin dedi :):): 1 saat falan oturdum pastamı yedim geldim :) konyada olsak hiç girmem eve sanırım.:):)ah birde sizi alıştırsam hele çıtırıııı:)süper dedikodular var.Ama dünki güncel konu şişmanlık ve rejimdi.Tiyolar verdiler ana sarmadı beni o konu:)

evet haklısın, iş ve sağlık olsun da benimki de bazen geceleri yok işte naparsın
teşekkürler bu arada bizi önemsediğin için, sen de iyi ki geldin, renklendirdin konumuzu

duyanda hanımefendi kocişin gece evde olmadığından çok üzülüyor sanacak birde bnm herifim aara sıra geceleri olmasa bazen eve geç gelse ne güzel olur ne güzel olur.

aaayy üzüldüğümü kim söledi rahatlıyorum kocam evde olmadığında... pasta kek neyim yapıyorum, ortalığı topluyorum, siliyorum süpürüyorum... yoksa koca evdeyken mümkün mü gündüzleri evde, yetiyor bize, geziyoruz güzel güzel :82:
ayrıca ben güne gitmem ha evde samimi arkadaşlarla toplanma , sohbet ve az yiyecek , yanında çay derlerse tam benlik boşverin bu yiyecek israfını, kim yiyecek onları, yazık etmeyin hem cebinize hem sağlığınıza sırf o yüzden misafirliğe gidesim gelmiyor yaw, apartmandan çağırıyolra her seferinde toplanmaya, güne yani, gitmiyorum, ev sahibini gören cennetlik bize hizmet etmekten kadıncağız bizi göremiyor, eşli çağırırlarsa gidiyoruz,biz de eşli çağırıyorz. uzun lafın kısası.... : beni güne alıştıramaaaaannnnnn alışmıycam işte

görürsün şey.Bak nasıl kandırıp götüürecem seni o güne.Zaten seni almazlar güne senin terliğin yok :)burçinide almazlar.haha:82:

ben giderim aslında,çok sohbete katılmasam da arada bir öyle ortamlar güzel oluyor.Yakın olsak sana eşlik ederdim valla.

aslında çok haklısın ama alışkanlık sanırım.Ev sahibi çok emek veriyor.Maksat muhabbet olsun,görmediklerimizi görelim diye gidiliyor zaten.Eee,önümüze koyunca da yiyoruz tabii :))

kızlar yarın buluşabiliriz aslında,hava güzel olacak gibi

yarın 3 e kadar bürodayım ben.Akşamada sevgili elticim kocası :):) telefon açmış bugün ayhana yarın çaya gelecez die.işten sonra birde ev temizlicem.Bnm bürodan arkadaşımda gelecek.Kızı arayıpta iptal edemedim.Yarın nasıl olacak bakalım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…