Kahramanmaras///46

ay birde nasılsınız demeyi unuttum yine.Naptınız bakalım.Aman hafta sonu işe gitmesini hiç sevmiyorum ya.Ne kadar sıkıcı bir durum.AAH eski işim aaaah) paşa gibiydim orda.Burda üç kuruşa adam kullanmasını çok seviyorlar.

kolay gelsin göknurcum,yoğun bir gün.Cumartesi 3'e kadar ne işin varmış ya,gıcık oldum.İnşallah çok daha iyi bir iş bulursun.

kolay gelsin göknurcum,yoğun bir gün.Cumartesi 3'e kadar ne işin varmış ya,gıcık oldum.İnşallah çok daha iyi bir iş bulursun.

aman temelli çalışacak olsam yada maraşta diyim.Asla bu işe gitmemde geçici ya oyüzden sabrediyorum.Evde canım sıkılıyodu biliyorsun.Değişklik oluyor bana zaman geçiriyorum diyim.Ama hafta sonuna cidden bende gıcık oluyorum.Benm yapacağım birşey yok çnki.Oturuyorum bilgin başında geliyorum :)bir kaç borçlu gelirse geliyor.Yoksa oda yok.

hmmm , demek eltinin kocası (!) size gelmek için ayhanı aramış, iyi olur gelsinler ,akraba işte naparsın :44: yarın yoğun ve zor (!) bi gün seni bekliyor hadi bakalım altından kalkarsın sen , başarabileceğine inanıyorum :)

iyiyim şükür kendi adıma haftasonu işe gitmek gerçekten psikolojik olarak insanı sıkıyordur ama yine de iyi tarafından bak sıkılmamak için, hiç yoktan iyidir ,senin bu işte kariyer hedefin falan yok, gelecek planın yok bu işle ilgili, dediğin gibi geçici ya, ondan takmıyorsun zaten takma da, en iyisini yapıyorsun, yoksa "haftasonu çalışmam, maaşım 1000 tl olsun, iznim olsun, yemeğim iş yerine ait olsun..." gibi kriterler koyarsan iş bulunmuyor maalesef, inşallah ilerde daha iyilerini bulursun

kızlar yarın buluşabiliriz aslında,hava güzel olacak gibi

evet iyi olurdu, hava güzel olur, birimiz gelmeyince de olmuyor 3lü olmayı bekleyelim bence eşim de evde yarın, onla da çıkabiliriz, kayınvalideme de gidebiliriz belli değil şu an bizimki de :44:

meliha sobeeeeee.yakaladıııım.

cnm msjı şimdi gördüm benim körolası bilgisayar iyice kafayı yedi kapanıyo durup dururken miladını doldurdu heralde ve hemen açılmıyo soğuması gerekiyo aniden yok olursam bilinki şak diye kapanmıştır :96: :96: :96:

kızlar ya maraşta olsam bende gelmek isterdim sizinle görüşmeye gerçekten çok içten ve sıcak insanlarsınız sizin gibi arkadaşlarım olmasını çok isredim

evet haklısın, iş ve sağlık olsun da benimki de bazen geceleri yok işte naparsın
teşekkürler bu arada bizi önemsediğin için, sen de iyi ki geldin, renklendirdin konumuzu

cnm senim nkociş ne iş yapıyo geceleri yok deyince merak ettim. evet bazen evde olması sıkıyo benide

kızlar ya maraşta olsam bende gelmek isterdim sizinle görüşmeye gerçekten çok içten ve sıcak insanlarsınız sizin gibi arkadaşlarım olmasını çok isredim

bide yani bende seni sevdim.Hahay.Cem yılmazın refakatçi taklidi vardı onun gibi konuşuyorum bende çoğul olarak.Yazıb gelirsin belki görüşürüz.

imacı çıtırcık hanımefendide burdaymış.Hoşgelmiş.

inşallah yaza geliriz 15 gün kalırız gelince mutlaka görüşmek isterim o zaman

iyiyim napım yine kociş yok bende takılıyorum burda (bilgisayarım müsade ettiğince ) sen nasılsın yarına misafirlerin varmış kolay gelsin...

sağol canım.Yarın yorucu bir gün cidden.Temizlik yemek pasta çay bitmez gari.
çıtırın kocası tır şoförü:) öle ara sıra yola gidiyor:):) benm kocamda kamyoncu.Heç evden gitmmez:):):)

ayyy ne güzel olurdu sen de aramızda olsan dışarda görüşemesek de burda tanıştık ya nasılsa

sağol canım.Yarın yorucu bir gün cidden.Temizlik yemek pasta çay bitmez gari.
çıtırın kocası tır şoförü:) öle ara sıra yola gidiyor:):) benm kocamda kamyoncu.Heç evden gitmmez:):):)

hııııı insan alışıyo zamanla önce kampüste dükkan işletiyodu canı istedimi eve geliyodu şimdi böyle geç gelince önce çok zorlanıyodumşimdi çok alıştım normal geliyo
cnm siz maraş merkezden misiniz yoksa ilçelerinden mi benim eşim çağlayanceritli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…