kolay gelsin göknurcum,yoğun bir gün.Cumartesi 3'e kadar ne işin varmış ya,gıcık oldum.İnşallah çok daha iyi bir iş bulursun.
yarın 3 e kadar bürodayım ben.Akşamada sevgili elticim kocası :):) telefon açmış bugün ayhana yarın çaya gelecez die.işten sonra birde ev temizlicem.Bnm bürodan arkadaşımda gelecek.Kızı arayıpta iptal edemedim.Yarın nasıl olacak bakalım :):)
ay birde nasılsınız demeyi unuttum yine.Naptınız bakalım.Aman hafta sonu işe gitmesini hiç sevmiyorum ya.Ne kadar sıkıcı bir durum.AAH eski işim aaaah) paşa gibiydim orda.Burda üç kuruşa adam kullanmasını çok seviyorlar.
kızlar yarın buluşabiliriz aslında,hava güzel olacak gibi
meliha sobeeeeee.yakaladıııım.
cnm msjı şimdi gördüm benim körolası bilgisayar iyice kafayı yedi kapanıyo durup dururken miladını doldurdu heralde ve hemen açılmıyo soğuması gerekiyo aniden yok olursam bilinki şak diye kapanmıştır :96: :96: :96:
evet haklısın, iş ve sağlık olsun dabenimki de bazen geceleri yok işte naparsın
teşekkürler bu arada bizi önemsediğin için, sen de iyi ki geldin, renklendirdin konumuzu
kızlar ya maraşta olsam bende gelmek isterdim sizinle görüşmeye gerçekten çok içten ve sıcak insanlarsınız sizin gibi arkadaşlarım olmasını çok isredim
olsun sobeledim gibi oldu yinede.nasılsın bakalım.
bide yani bende seni sevdim.Hahay.Cem yılmazın refakatçi taklidi vardı onun gibi konuşuyorum bende çoğul olarak.Yazıb gelirsin belki görüşürüz.
imacı çıtırcık hanımefendide burdaymış.Hoşgelmiş.
iyiyim napım yine kociş yokbende takılıyorum burda (bilgisayarım müsade ettiğince ) sen nasılsın yarına misafirlerin varmış kolay gelsin...
kızlar ya maraşta olsam bende gelmek isterdim sizinle görüşmeye gerçekten çok içten ve sıcak insanlarsınız sizin gibi arkadaşlarım olmasını çok isredim
sağol canım.Yarın yorucu bir gün cidden.Temizlik yemek pasta çay bitmez gari.
çıtırın kocası tır şoförü:) öle ara sıra yola gidiyor:):) benm kocamda kamyoncu.Heç evden gitmmez:):):)
ayyy ne güzel olurdu sen de aramızda olsandışarda görüşemesek de burda tanıştık ya nasılsa
cnm senim nkociş ne iş yapıyo geceleri yok deyince merak ettim. evet bazen evde olması sıkıyo benide[/QUOTE
bide yani bende seni sevdim.Hahay.Cem yılmazın refakatçi taklidi vardı onun gibi konuşuyorum bende çoğul olarak.Yazıb gelirsin belki görüşürüz.
imacı çıtırcık hanımefendide burdaymış.Hoşgelmiş.
sağol canım.Yarın yorucu bir gün cidden.Temizlik yemek pasta çay bitmez gari.
çıtırın kocası tır şoförü:) öle ara sıra yola gidiyor:):) benm kocamda kamyoncu.Heç evden gitmmez:):):)
hoşgördüm pıtırcığım
göknurcun da dediği gibi gocam tır şoförüdeğil tabi, polis memuru benimki . kamyoncu da öğretmen demek herhal :44:
cnm senim nkociş ne iş yapıyo geceleri yok deyince merak ettim. evet bazen evde olması sıkıyo benide[/QUOTE
hoşgördüm pıtırcığım
göknurcun da dediği gibi gocam tır şoförüdeğil tabi, polis memuru benimki . kamyoncu da öğretmen demek herhal :44:
meliha şoka girdikendine gel melihacım
yavaş yavaş söleseydin ya allaallaa.Şaşırdı kızcağız:):)ben azcık lüzumsuzum melihacım.Arkadaşalr alıştı bana sağolsunlar.sende alışırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?