Kahramanmaras///46

günaydın kızlar....

başka bahara kaldı bizim buluşma

melihacım inşallah seninle de yazın görüşürüz.Umarım bizim memlekette olmadığımız zamana denk gelir.

günaydın canlar....

göknurcum gününün güzel geçmesine sevindim ama yarın pazartesi.(

melihacım geçmiş olsun,seni çok zorlayacağını sanmıyorum ama en nihayetinde ameliyat.Ameliyat olmadan olmaz mıymış?

merhaba bayanlar
göknurcum gününün güzel geçmesine sevindim , atlattın misafirlerini, bugün dinlen artık ayrıca kırık da değilsin o kadar kendine haksızlık etme, sevimli şey seni
melihacım cerit konusunda benimle aynı fikirde olmana sevindim, yazdıktan sonra bi an düşündüm acaba ağır mı konuştum cerit ve halkı hakkında diye, ama oraya gelen her yabancının fikri de böyleydi, ona güvenerek sonradan mesaj atmadım artık (kusura bakma diye mesaj atacaktım da) geçmiş olsun, umarım zor olmayan bi ameliyat olur ve sağlığına kavuşursun, iyi haberlerini bekleriz burda, dua ederiz
burçincim şimdiden pazartesi sendromuna girmişsin, boşver, günün tadını çıkar
benim de bu günlerde şekerim feci yüksek, geçen gece şeker komasına girdim, hemen insülin yapıp normale döndürdük şekeri hastaneye gitmeme gerek kalmadı ama nasıl kıvrandım ,tuvalete kalkmıştım, baygınlık geçirdim, eşim görsün die de tuvaletimi bitirmeden sifonu da çekemeden attım kendimi banyonun önüne, neyse ki gördü eşim yardım etti, çok kötüydü... o gündür yükseliyor düşüyor bu sabah gene yüksekti,sabahtan beri 3kere iğne yaptım... temizlik de yaptım biraz bu sabah...
hadi herkese iyi pazarlar

canım geçmiş olsun.Ben bugün seni rüyamda gördüm.Azcık saçma rüyaydı ama.Ayhan binme bizi bekle die öle çırpındın durdun dedi:):)Gökçe sen ben fıransada uçan şehir die biryer varmış böle insanlar uçuyor falan.geziyoruz bizde uçakla.sonra indik uçaktan sen bize uçan şehir burası bakın bizi nasıl kandırmışlar falan dedin.Snra bir fayton gibi bir at ama atın üstünde de otobüsün üstünü kesmişler onu koymuşlar atın üstüne.Sen oturuken birden kalktın ve bindin.çok yüksek bir attı zıpladın ve hemen bindin.faytonun adıda cankurtaran:):)biz sana bağırıyoruz bizi bırkama biz bilmiyoruz burayı die sen gidecem işim var dedin bindin gittin:)sonra bir üniversite hastanesine gökçenin ayağını gösteriyoruz.seni aradık yerimizi sölemek için sende dedinki o hastane hiç iyi değil hem ayağa bakmazlar orası şeker hastanesi.Cankurtarana gelin dedin.Ama biz at bulamadık ve gelemedik yanına:):)ay rüyaya bakarmısın.Uçtuk uçtuk indik.Sanırım bunu duyacağıma geldi.

geçmiş olsun tekrar canım.

aa göknurcum ne güzel bi rüyaymış, ama ayıp etmişim size sizi bırakıp gitmişim hay allah :) herhalde bunu duyacağına işaret ya da beni düşündün yatarken ondan rüyana girmişimdir :)

melihacım evet şeker hastasıyım ben iğne kullanan cinsinden , çok zor bi hastalık peşini bırakmıyor insanın her gün yediğin içtiğin değiştiriyor şekeri.. stres olmamak mümkün mü...

çok haklısın cnm geçmiş olsun tekrar ne kadarlık evlisin çocuk varmı? cnm bide ismini sorsam sana nasıl hitap etmeliyim?

ayşegül benim ismim, kusura bakma söylemedim, takma isimlerle idare ediyoruz diye, senin ismin meliha mı peki? yiğit oğlunun ismi mi? ben yazın evlendim, 1 yıl olmadı daha, çocuk yok daha, 84 doğumluum ben, seni de tanıylaım o zaman :)

ayşegülcüm benim adım meliha gerçekten de yiğit oğlumun adı benim de evliliğim bu yaz 4.yılını doldurcak inşallah oğlum 2 yaşını bitirdi şubatta inşallah bu yaza tekrar ikinci için çalışmalara başlamak istiyoruz ben 83 doğumluyum eşimle okulda tanışmıştık mezun olunca evlendik ben çalışmıyrum bizim bölüm atamaları biraz zor bebek oluncada pek fırsat olmadı kpss ye falan söylemiştim heralde konyalıyım burda yaşıyoruz bu kadar heralde

ayy benden 1 yaş büyük ve kaç yıllık evlisin ne güzelmiş, ben daha yemek yapmayı yeni öğreniyorum ki mezun olduğumda yani 22-23 yaşalrımda omlet anca yapardım o kadar, evliliğin e harfinden haberim yoktu kısmt işte, ben mezun oldum bi dönem bekledim atanmayınca, sonra ceritin köyü, e orda 1,5 sene evliliği gözüm görmedi zaten de adam gibi biri yoktu, maraş merkeze geldim 2 sene bekarlık daha, gene gözüm kesmedi kimseyi , işte eşimle tanıştık burda, öyle :)
hangi bölüm mezunusun , işletme iktisat falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…