yavaş yavaş söleseydin ya allaallaa.Şaşırdı kızcağız:):)ben azcık lüzumsuzum melihacım.Arkadaşalr alıştı bana sağolsunlar.sende alışırsın.
çok güldüm msjı okuyunca yok ben diil bilgisayarım şoka girdi heralde kapandı ve epey açılmadı açılıncada siz gitmişsiniz zaten neyse ben iyiyim merak etmeyin iyi geceler...
yavaş yavaş söleseydin ya allaallaa.Şaşırdı kızcağız:):)ben azcık lüzumsuzum melihacım.Arkadaşalr alıştı bana sağolsunlar.sende alışırsın.
yavaş söledik herhaldelüzumsuz göknur seni
çok güldüm msjı okuyunca yok ben diil bilgisayarım şoka girdi heralde kapandı ve epey açılmadı açılıncada siz gitmişsiniz zaten neyse ben iyiyim merak etmeyin iyi geceler...
anladım zaten pc nin sorun çıkardığınıönemli değil, bu arada eşin ceritliymiş, eşin bilir ceritin oruçpınarı köyünde çalıştım 1,5 sene de, allah kimseyi öyle bi köye yollamasın sözüm meclisten dışarı, bu kadar geri, bu kadar medeniyetsiz, bu kadar küfreden, bu kadar öğretmeni sevmeyen, saygısız bi ahali daha görmemiştim, kurtulduğuma şükrediyorum. zaten biraz torpille kurtuldum, yoksa sağlığım bozulacaktı her yerin iyi insanı da var kötü insanı ,ama oranın insanı genelde iyi değildi ya, kimse memnun değildi, herkes bi şekilde kurtulmaya çalışıyordu cerittten ve köylerinden, ya evlenip ya başka şekilde işte... güzel bi ilçe değil, sen de bilirsin neyse siz de orda değilsiniz iyi ki
günaydın kızlar....
başka bahara kaldı bizim buluşma
melihacım inşallah seninle de yazın görüşürüz.Umarım bizim memlekette olmadığımız zamana denk gelir.
evet kızlar, başka bahar deme ya bu bahar mutlaka buluşalımmelihayla da biz yazın burdayken buluşabiliriz...denk gelirse
günaydın kızlar....
başka bahara kaldı bizim buluşma
melihacım inşallah seninle de yazın görüşürüz.Umarım bizim memlekette olmadığımız zamana denk gelir.
yavaş söledik herhaldelüzumsuz göknur seni
haklısın bende sevmiyorum ceritin insanını çok gıcıklar ukalalar özellikle benim görümcelerimanladım zaten pc nin sorun çıkardığınıönemli değil, bu arada eşin ceritliymiş, eşin bilir ceritin oruçpınarı köyünde çalıştım 1,5 sene de, allah kimseyi öyle bi köye yollamasın sözüm meclisten dışarı, bu kadar geri, bu kadar medeniyetsiz, bu kadar küfreden, bu kadar öğretmeni sevmeyen, saygısız bi ahali daha görmemiştim, kurtulduğuma şükrediyorum. zaten biraz torpille kurtuldum, yoksa sağlığım bozulacaktı her yerin iyi insanı da var kötü insanı ,ama oranın insanı genelde iyi değildi ya, kimse memnun değildi, herkes bi şekilde kurtulmaya çalışıyordu cerittten ve köylerinden, ya evlenip ya başka şekilde işte... güzel bi ilçe değil, sen de bilirsin neyse siz de orda değilsiniz iyi ki
evet kızlar, başka bahar deme ya bu bahar mutlaka buluşalımmelihayla da biz yazın burdayken buluşabiliriz...denk gelirse Allah beni mümkün olduğunca ordan ve onlardan uzak tutsun cahillikleri edepsizlikleri küfürleri diz boyu aman aman daha neler neler
göknurcum çok güldüm yazdıklarına alışıyorum sizlere zaten
ay ben geldim ama geç oldu biraz.misafirler gitti.süper bir gündü.:):)bulaşıkları attım makineye yeni oturdum.çok yorgunum çook.
göknurcum çok güldüm yazdıklarına alışıyorum sizlere zaten
AMAN ben azcık kırığım canım ya.Alışırsın sende zamanla .Alıştında zaten:):)napıyorsun canım iyimisin.Nasıl geçti günün.
AMAN ben azcık kırığım canım ya.Alışırsın sende zamanla .Alıştında zaten:):)napıyorsun canım iyimisin.Nasıl geçti günün.
olsun az kırıklık güzeldirnapıyım cnm annemlerdeydim doktora gittim safra kesemde taş varmış hemen ameliyat dedi doktor :18:
olsun az kırıklık güzeldirnapıyım cnm annemlerdeydim doktora gittim safra kesemde taş varmış hemen ameliyat dedi doktor :18:
aaa geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin inşl.Çok üzüldüm.Basit bir ameliyat dicem ama ameliyatın basiti de olmaz.İnşl düzelirsin.
merhaba bayanlar
göknurcum gününün güzel geçmesine sevindim , atlattın misafirlerini, bugün dinlen artıkayrıca kırık da değilsin o kadar kendine haksızlık etme, sevimli şey seni
melihacım cerit konusunda benimle aynı fikirde olmana sevindim, yazdıktan sonra bi an düşündüm acaba ağır mı konuştum cerit ve halkı hakkında diye, ama oraya gelen her yabancının fikri de böyleydi, ona güvenerek sonradan mesaj atmadım artık (kusura bakma diye mesaj atacaktım da) geçmiş olsun, umarım zor olmayan bi ameliyat olur ve sağlığına kavuşursun, iyi haberlerini bekleriz burda, dua ederiz
burçincim şimdiden pazartesi sendromuna girmişsin, boşver, günün tadını çıkar
benim de bu günlerde şekerim feci yüksek, geçen gece şeker komasına girdim, hemen insülin yapıp normale döndürdük şekeri hastaneye gitmeme gerek kalmadı ama nasıl kıvrandım ,tuvalete kalkmıştım, baygınlık geçirdim, eşim görsün die de tuvaletimi bitirmeden sifonu da çekemeden attım kendimi banyonun önüne, neyse ki gördü eşim yardım etti, çok kötüydü... o gündür yükseliyor düşüyor bu sabah gene yüksekti,sabahtan beri 3kere iğne yaptım... temizlik de yaptım biraz bu sabah...
hadi herkese iyi pazarlar
çok saol cnm doktor çok kolay hiç korkma dedi ama yinede tırsıyorum işte sezeryandan sonra bütün ameliyatlar kötü geliyo bana :18:aaa geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin inşl.Çok üzüldüm.Basit bir ameliyat dicem ama ameliyatın basiti de olmaz.İnşl düzelirsin.
günaydın canlar....
göknurcum gününün güzel geçmesine sevindim ama yarın pazartesi.(
melihacım geçmiş olsun,seni çok zorlayacağını sanmıyorum ama en nihayetinde ameliyat.Ameliyat olmadan olmaz mıymış?
saol cnm korkumdan 3 doktora gittim 3 ayrı genel cerrahla görüştüm hatta güvenemeyip tekrar ultrasona girdim en nihayetinde kaçış olmadığını anladım ne yazıkki
merhaba bayanlar
göknurcum gününün güzel geçmesine sevindim , atlattın misafirlerini, bugün dinlen artıkayrıca kırık da değilsin o kadar kendine haksızlık etme, sevimli şey seni
melihacım cerit konusunda benimle aynı fikirde olmana sevindim, yazdıktan sonra bi an düşündüm acaba ağır mı konuştum cerit ve halkı hakkında diye, ama oraya gelen her yabancının fikri de böyleydi, ona güvenerek sonradan mesaj atmadım artık (kusura bakma diye mesaj atacaktım da) geçmiş olsun, umarım zor olmayan bi ameliyat olur ve sağlığına kavuşursun, iyi haberlerini bekleriz burda, dua ederiz
burçincim şimdiden pazartesi sendromuna girmişsin, boşver, günün tadını çıkar
benim de bu günlerde şekerim feci yüksek, geçen gece şeker komasına girdim, hemen insülin yapıp normale döndürdük şekeri hastaneye gitmeme gerek kalmadı ama nasıl kıvrandım ,tuvalete kalkmıştım, baygınlık geçirdim, eşim görsün die de tuvaletimi bitirmeden sifonu da çekemeden attım kendimi banyonun önüne, neyse ki gördü eşim yardım etti, çok kötüydü... o gündür yükseliyor düşüyor bu sabah gene yüksekti,sabahtan beri 3kere iğne yaptım... temizlik de yaptım biraz bu sabah...
hadi herkese iyi pazarlar
yok bende hiç sevmedim oranın insanlarını anlıyorum seni inşallah olup bitince bende ohhhh bitti diye tekrar dönerim size şimdilik günü belli diil eşimin izin durumuna ayarlamamız gerekecek
cnm sanada geçmiş olsun senin şekerin mi vardı annemde de var zor tabi stresten de yükleliyomuş heralde dikkat et kendine
aa göknurcum ne güzel bi rüyaymış, ama ayıp etmişim size sizi bırakıp gitmişim hay allah :) herhalde bunu duyacağına işaret ya da beni düşündün yatarken ondan rüyana girmişimdir :)
melihacım evet şeker hastasıyım ben iğne kullanan cinsinden , çok zor bi hastalık peşini bırakmıyor insanın her gün yediğin içtiğin değiştiriyor şekeri.. stres olmamak mümkün mü...
ayşegül benim ismim, kusura bakma söylemedim, takma isimlerle idare ediyoruz diye, senin ismin meliha mı peki? yiğit oğlunun ismi mi? ben yazın evlendim, 1 yıl olmadı daha, çocuk yok daha, 84 doğumluum ben, seni de tanıylaım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?