Kahramanmaras///46

birkere ben seni düşünmedim yatarken nasıl rüyamda olduğunuda anladım zaten :):):)sanırım buna geldi.ama bindin gittin ata.İyi olacağına geldi sanırım oda:)atın adıda komikti can kurtaran:):)alakaya maydanoz.aman sen iyi olda bizi rüyamda bırak bırak git.:):) kalkınca arıcaktım seni pazar olduğu için arayamadım herifin vardır ayıp olur die:)birazdan kayınvalideciğime gidecez.yemeğe.çamaşırları serdim bilgin başına oturdum.Sen neler yapıyorsun bakalım.

kamu yönetimi mezunuyum ben mezun olduktan bi sene sonra evlendim sen öğretmensin heralde sınıf öğretmenimi ?

kamu yönetimi mezunuyum ben mezun olduktan bi sene sonra evlendim sen öğretmensin heralde sınıf öğretmenimi ?

hmm anladım, erken evlenmekle en iyisini yapmışsın, bekleyecek bişey yok doğru kişiyi bulunca
ingilizce öğretmeniyim ben...

ayy inşallah iyi olurum canım sağolasın :) bene rken kalkıyorum sabahları, 8de uyanmıştım bugün, eşim geceden geldi 12de uyandı o ,sorun değil istedğin zaman arayabilirsin canım, açamasam bile dönerim sonra sana , düşündüğün için de teşekkürler fıstık

yok bende çocuk canım.Azcık beceriksiziz sanırım.bende haziranda evlendim.Topiğin ablasıyım ben.yaş varya ipppi oldu:)80 liyim bende.Geç evlendim yani.Evde kalmaktan son anada kurtardı kocam beni hahaha.

ayy güleceğim yoktu saçmalama, kısmet bu işler, geç olsun güç olmasın de mi ama

yok bende çocuk canım.Azcık beceriksiziz sanırım.bende haziranda evlendim.Topiğin ablasıyım ben.yaş varya ipppi oldu:)80 liyim bende.Geç evlendim yani.Evde kalmaktan son anada kurtardı kocam beni hahaha.

göknurcum herşeyde bi hayır vardır demekk ki senin evlilik için en hayırlı zamanmış ki o zaman olmuş kısmet bizim için ne zaman nerde bilemeyiz doğru ve sevdiğinle olan bi evlilik olsunda ne zaman olursa

herkesler uyumuş sanırım.Bir benmi kalmışım.bende yatıyorum gari.Herkese iyi geceler.Bide yarın için hepimizi güzel bir hafta başları olsun işl.

merhaba göknurcum, ben de geldim , yatmadan önce bakiyim dedim hadi iyi geceler herkese garii

merhabaa
nasıl geçti ya da geçiyor gününüz? ben şu an çay içiyorum ,yemekteyiz programını izliyorum
hava kapalı ama birazdan yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz

iyi akşamlar kızlar

hep ben yokken mi konuşuyorunuz ,geliyorum kimse yok

iyi akşamlar kızlar

hep ben yokken mi konuşuyorunuz ,geliyorum kimse yok

aşkolsun burçincim. benim pc genelde açık, msn çevrimdışı olurum, arada bakıyorum mail gelmiş oluyor, açıyorum, kızlar orda oluyor , olmasalar bile ben topiğe cvp yazıyorum mail onlara gidiyor onlar gelip bakıyor falan, çünkü ben kk dayken onlar kapalı oluyor ama ben yazınca açılıyorlar, onu da ordan farkettim :))) sen msn fazla kullanmıyorsun da ondandır, yoksa ben de sürekli açmıyorum kk yı ama mail geldiğini görünce 2dk açıp yazıyorum, kızlar ordaysa da sohbet başlıyor işte, seni de bekliyoruz

vayyy benim memeleketimin topiği de varmış....... ama maalesef ben maraştan 9 aydır ayrıyım.... nihat doğanında dediği gibi iyi bakın memleketime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…