sobeee göknuru sobelediiimmm
ayy benden 1 yaş büyük ve kaç yıllık evlisinne güzelmiş, ben daha yemek yapmayı yeni öğreniyorum ki mezun olduğumda yani 22-23 yaşalrımda omlet anca yapardım o kadar, evliliğin e harfinden haberim yoktu kısmt işte, ben mezun oldum bi dönem bekledim atanmayınca, sonra ceritin köyü, e orda 1,5 sene evliliği gözüm görmedi zaten de adam gibi biri yoktu, maraş merkeze geldim 2 sene bekarlık daha, gene gözüm kesmedi kimseyi , işte eşimle tanıştık burda, öyle :)
hangi bölüm mezunusun , işletme iktisat falan mı?
kamu yönetimi mezunuyum ben mezun olduktan bi sene sonra evlendim sen öğretmensin heralde sınıf öğretmenimi ?
birkere ben seni düşünmedim yatarkennasıl rüyamda olduğunuda anladım zaten :):):)sanırım buna geldi.ama bindin gittin ata.İyi olacağına geldi sanırım oda:)atın adıda komikti can kurtaran:):)alakaya maydanoz.aman sen iyi olda bizi rüyamda bırak bırak git.:):) kalkınca arıcaktım seni pazar olduğu için arayamadım herifin vardır ayıp olur die:)birazdan kayınvalideciğime gidecez.yemeğe.çamaşırları serdim bilgin başına oturdum.Sen neler yapıyorsun bakalım.
göknurcum meraba sen nasılsın? sen ne kadarlık evlisin sende çocuk varmı?
yok bende çocuk canım.Azcık beceriksiziz sanırım.bende haziranda evlendim.Topiğin ablasıyım ben.yaş varya ipppi oldu:)80 liyim bende.Geç evlendim yani.Evde kalmaktan son anada kurtardı kocam beni hahaha.
ayy güleceğim yoktusaçmalama, kısmet bu işler, geç olsun güç olmasın de mi ama
yok bende çocuk canım.Azcık beceriksiziz sanırım.bende haziranda evlendim.Topiğin ablasıyım ben.yaş varya ipppi oldu:)80 liyim bende.Geç evlendim yani.Evde kalmaktan son anada kurtardı kocam beni hahaha.
melihada sobeeeeeeeeee:) bende onu sobeleyim.
iyi akşamlar kızlar
hep ben yokken mi konuşuyorunuz,geliyorum kimse yok
iyi akşamlar kızlar
hep ben yokken mi konuşuyorunuz,geliyorum kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?