Kahramanmaras///46

bikere mail gelmiyor bana şekerim tamammı.Hep seninle karşılaşıyoruz.Artıkım kokunumu alıyorum ne :):):) ben evde olduğum sürece pek çıkamıyorum kk dan.onun i.in denk geliyoruz.burçin akşamalrı pek girmiyor sanırım.onun için dedikodularımızı kaçırıyor :)

aa ben mail gelmezse hiç açmam burayı ayol unuturum size de geliyor sandım, çünkü ben yazıyorum arkasından sen ya da meliha yazıyorsunuz, tesadüfmüş demek ki
sobelendiiikk, aslında çıkmıştım kk dan ama gene geç çıkış yapıyor site, yeniden girdim mail alınca, meliha da kaçmış, demin burdaydı sobeleneceğini anladı herhal

:):) anladı herhal.Ya bana neden mesaj gelmiyor.Yani özel mesaj gelince mail geliyor bana sadece.şu kullanıcıdan özel mesaj aldınız die geliyor.Sana konuya cevap verdiklerindemi geliyor?

evet bana benim yazdığım her topiğe benden sonra mesaj yazılırsa mail olarak geliyor, iyi oluyor çünkü unuttuğum bi yereyazmışsam ya da cevap istedğim bişey oluyor tarfilerde falan bişey soruyorum yazan biri olduğunda msj geliyor, onu profilinden falan sen ayarlamalısın, ben ilk üye olurken yapmıştım şimdi nerden yapılır bilmiyorum, bak bakalım bulursun, seçenek vardı bi yerlerde mail olarak bildirilsin diye, işaretlemelisin

hıı anladım.bi ara bakıyım bariiii.Yedinizmi yemeğinizi.

slm nasılsın? snin adın burçindi dimi?

iyiyim canım,sağol.Evet adım burçin.

evet sık açmıyorum,daha doğrusu açacak vakt olmuyor.Malum işler...

vayyy benim memeleketimin topiği de varmış....... ama maalesef ben maraştan 9 aydır ayrıyım.... nihat doğanında dediği gibi iyi bakın memleketime

hoşgeldin tuğçecim

hıı anladım.bi ara bakıyım bariiii.Yedinizmi yemeğinizi.

canım bu arada o ayarı yapacağın yeri buldum, kontrol paneli - seçenekleri düzenle - abonelikleri düzenle var ordan da anlık mail bildirisi falan yazıyor onu seçmelisini sanırım, zamanın olduğunda yaparsın

ayşegülcüm o uygulama güzel de her yazdığın konuya ister istemez abone oluyorsun.Ben bir çok yere yazıyorum,mailleri siler dururum artık.
Bu arada geçmiş olsun.Daha iyisindir inşallah

ayşegülcüm o uygulama güzel de her yazdığın konuya ister istemez abone oluyorsun.Ben bir çok yere yazıyorum,mailleri siler dururum artık.
Bu arada geçmiş olsun.Daha iyisindir inşallah

her yazdığına abone olmak istemiyorsan abonelikleri silebilirsin cnm ben öyle yapıyorum, siliyorum, silince gelmez... . kontrol panelinden yapılıyor o da...
teşekkürker bu arada, şekerim yüksek seyrediyor bugünlerde maalesf.

geçmiş olsun canım.Niye öyle oldu ki,bu son tedavinin daha iyi olacağını söylemiştin.

son tedaviye geçmedik henüz, mayısta başlıycak inş,tıp fakültesinden o zaman gelmemiz istendi, sgk yasaları değişmiş de, yürürlüğe girmesi bekleniyormuş. cihaz takılmadı yani daha, takılsa haberiniz olurdu çünkü basit bişey değil, bi kaç ay eğitim gerektirecek ve 1 hafta hastane yatışı olucak.

aaa,ben takıldı diye biliyordum,1 hafta ne uzun.İyi olacaksa yatılır gerçi

burçincim dediğim gibi basit bişey değil maalesef, cihaz takıldı hadi iileştin hasta değilsin gibi bi durum yok, hastalığın tedavisi yok çünkü bilirsin... cihazı kullanmak bana bağlı, ben yedikelrimin karbonhidratını saymayı öğrenicem, cihazı ona göre ben kullanıcam, yani yine insülin yapıcam. değişen bişey yok aslında ama tek farkı vücuduma sürekli insülin verilecek, önceki gibi günde 4 kez değil... anlayacağın zor...

ezme fıstıklı ezme:):):) depresyona girebilirmiyim:)pazartesi sendromumu yaşayamadım sayende.Bari salı gününü doldursam olurmu.adliyede herkes ööf pööf pazartesi sendromu diyorlar.Bende arkadaşımı çağırırım bak diyorum gülüyorlar nieki arkadaşında dahamı çok var diyorlar.Bende yok anam yok o izin vermiyor girdiysen bile hemen çıkıyorsun diyrum:)bugün kulağını birkaç kez çınçın çınlattım:)

hayıııııır giremezsin yasak hele bi girdiğini göreyim, bacaklarını kırarım senin
fıstık hiç çınlamadı bugün kulaklarım, iyi anmışsın beni ondan sanırım söyle o arkadaşlarına da, gireni görürsem dyarsam çıkartmasını bilirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…