aa kızlar nerelerdesinizkimseler yok.Ben yeni geldim işten.Acayip ekşınlı bir haciz vardı.polis ambulans herşeyimiz vardı :)sıkıntılı bir gün oldu yani.Adamlar üstüme falan saldırdı :)ay ne komikti.şimdi komik tabi.ozaman korkunçtu:)sizler nasılsınız.
strestenmi acaba.yazılılar var sanırım.Allah acil şifa versin canım ya.Yinede dr ye görünmkte yarar vardır.Sanki sen bilmiyonda :)işini sevmek en önemlisi zaten :) sen devam et, zevkli oluyor öyle işler aslında, geziyosun , ben de severim o tarz işleri nedense :)
sağlığım pek iyi değil bugünlerde, kk ya da girmememde etkisi var biraz, yine giriyorum ama çok sık değil, şekerim yüksek olunca moralim bozuluyor iyice çıkıyor, sürekli ölçüm yapıp fazladan iğne yapıyorum, neden olduğunu anlamadık, doktora gitmek de istemiyorum çünkü yapacağı şey hastaneye yatırmak ve düzeltmeye çalışmak, acaba hamile miyim de şekerim 2 katı ihtiyaç vücuduma die test yaptım öyle bişey de yok, neden bilmiyorum, yemem artmadı aynı yiyorum....anlamadık... hayırlısı
strestenmi acaba.yazılılar var sanırım.Allah acil şifa versin canım ya.Yinede dr ye görünmkte yarar vardır.Sanki sen bilmiyonda :)
işte mayısı bekliyoruz ya cihaz için, dayanıyim diyorum ondan gitmiyorum... sağol canım...
okul güzel,aynı, yormuyor beni, 9 gibi başlıyor dersim 12.20de bitiyor.performans görevleriyle ilgileniyorum bu aralar, sınav haftaya benim inş yapabilirsem, son sınav da mayıs sonu olucak, ona göre karar almıştık dönem başı.. evdeyim şimdi işte tv izliyorum, saçlarımı yapıcam birazdan kurumasını bekliyorum :) sen napıyon :)
ayy canım benim teşekkür ederim,abartma istersen artıktatlı dilli seni :) ben saçlarımı yapmadan dışarı çıktığım 5 gün anca eder 8 yıldan beri. 4 yıl iş hayatı 4 yıl da ünv çok takıntılıyım bu konuda nedense... mükemmel olmuyorum ama kendime güvenli hissediyorum saçlarımı yapınca veya sevdğimgüzel kıyafet giyince :) içim rahat oluyor yani, kendimi harika hissediyorum. kişiye göre değişir tabi bu durum
iyi akşamlar,iyi muhabbetler kızlar.
hoşgeldin canımnasılsın napıyosun
ben yatıyorum artıkım.iyi geceler arkdaşlar.kocam tepemde hadi hadi diyorbide biz öle bir gece ayrı gayrı kalsak:)
Selam kızlar Bende kahramanmaraşlıyımve kahramanmaraş merkezde yaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?