Selam kızlar Bende kahramanmaraşlıyımve kahramanmaraş merkezde yaşıyorum :)
hahay ben çıkmıştım kiii.Yoksa seni ben sobelerdim şekerim:)çıkış geç oluyor biliyorsun.Daha sobe borcun var yani:)nasılsın bakalım.Nasıl oldu rahatsızlığın.
Selam kızlar Bende kahramanmaraşlıyımve kahramanmaraş merkezde yaşıyorum :)
tüh neyse borcum borçiyiyim hafif ağrım oluyo sadece inşallah ayın 4 ü gibi ameliyat olucam düzelirim inşallah sen nasılsın
tüh neyse borcum borçiyiyim hafif ağrım oluyo sadece inşallah ayın 4 ü gibi ameliyat olucam düzelirim inşallah sen nasılsın
hangi hastanede olacaksın ameliyatı.Bellimi hastane.
meraba melihacım, inşallah düzelirsin sana güveniyoruz
evet cnm belli farabi hastanesi var konya da orda olcam inşallah..
çıtırcık burçin aradı benide inşl buluşacaz yine.Fıstıklı dondurma yicem :)
ohhhhhhh tabi maraştasınız götürün dondurmaları
hıı iyi ozaman .Güzel ve cidden ilgili bir hastane.Başkentse olma dicektim :):)geçer inşl cnm.
saol ayşegülcüm inşallah kolay olur biter bakalım hayırlısı
sen nasılsın cnm görüşmeyeli nasıl oldun düştümü şekerin
çıtırcık burçin aradı benide inşl buluşacaz yine.Fıstıklı dondurma yicem :)
ohhhhhhh tabi maraştasınız götürün dondurmaları
biliyosun buraları baya evet gerçekten çok kötü başkent geçen hafta muayene için gittim iğrenç hiç sevmedim sen aslen nerlisin maraşlı diildin dimi?
evet cumartesiye inşl.3 gibi buluşacağız kısmetse.hem evet şey cidden senden öğrendim fıstıklıyı.pek meyveli sebzeli dondurmalarla işim olmazdı ama.:)ee diyom ben sana ağzının tadını biliyorsun diye.Şimi yine abartma dicen dimi.de de de dersen de .eh işte, arada düşüyor arada çıkıyor idare ediyorum... teşekkürler
evet konuşmuştuk buluşma için, yarın buluşalım demişti de göknur 6 gibi çıkıyor ama gene de sor dedim, beni de aradı sağolsun buluşucaz heyooo
ayrıca fıstıklı dondurmayı ben yicem, sen benden öğrendin
ayy canım sen iste, biz sana burdan yollarız
evet cumartesiye inşl.3 gibi buluşacağız kısmetse.hem evet şey cidden senden öğrendim fıstıklıyı.pek meyveli sebzeli dondurmalarla işim olmazdı ama.:)ee diyom ben sana ağzının tadını biliyorsun diye.Şimi yine abartma dicen dimi.de de de dersen de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?