Kahramanmaras///46

hahay ben çıkmıştım kiii.Yoksa seni ben sobelerdim şekerim:)çıkış geç oluyor biliyorsun.Daha sobe borcun var yani:)nasılsın bakalım.Nasıl oldu rahatsızlığın.

hahay ben çıkmıştım kiii.Yoksa seni ben sobelerdim şekerim:)çıkış geç oluyor biliyorsun.Daha sobe borcun var yani:)nasılsın bakalım.Nasıl oldu rahatsızlığın.

tüh neyse borcum borç iyiyim hafif ağrım oluyo sadece inşallah ayın 4 ü gibi ameliyat olucam düzelirim inşallah sen nasılsın

Selam kızlar Bende kahramanmaraşlıyımve kahramanmaraş merkezde yaşıyorum :)

hoşgeldin melis46, umarım tanışabiliriz seninle... kendini tanıtırsan seviniriz...
acaba sadece selam verip gitti mi melis de genelde öyle oluyor ya, maraşlılar gelip kaçıyor hemen

saol ayşegülcüm inşallah kolay olur biter bakalım hayırlısı
sen nasılsın cnm görüşmeyeli nasıl oldun düştümü şekerin

eh işte, arada düşüyor arada çıkıyor idare ediyorum... teşekkürler

çıtırcık burçin aradı benide inşl buluşacaz yine.Fıstıklı dondurma yicem :)

evet konuşmuştuk buluşma için, yarın buluşalım demişti de göknur 6 gibi çıkıyor ama gene de sor dedim, beni de aradı sağolsun buluşucaz heyooo
ayrıca fıstıklı dondurmayı ben yicem, sen benden öğrendin

ohhhhhhh tabi maraştasınız götürün dondurmaları

ayy canım sen iste, biz sana burdan yollarız

biliyosun buraları baya evet gerçekten çok kötü başkent geçen hafta muayene için gittim iğrenç hiç sevmedim sen aslen nerlisin maraşlı diildin dimi?

aa hemşehrim dedim ayol kaçırmışssın orayı demekki:)konyalım ben haziranda herifim ben aldıda maraşa geldim.Maraşlı eşim.Kısmetse tayinimiz çıkarsa işl yaza konyadayız.Bosnadan ev aldık.ailemde orda oturuyor.Bildiğin gonyalıyım yani:):)

evet cumartesiye inşl.3 gibi buluşacağız kısmetse.hem evet şey cidden senden öğrendim fıstıklıyı.pek meyveli sebzeli dondurmalarla işim olmazdı ama.:)ee diyom ben sana ağzının tadını biliyorsun diye.Şimi yine abartma dicen dimi.de de de dersen de .

inşallah hava yarın güzel olur 23 nisan hatrına ben sabahtan tören yerine gitmeliyim, 12 şubat stadına, büyük ihtimal öğlen eve dönüp 3 te çarşıda olacak şekilde tekrar çarşıya ierim...ayarlarım kendimi, 2 kere inip çıkmış oluyorum o zaman, ama napiyim o kadar saat çarşıda, de mi? hem kocişim de evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…