hoşgeldin melis46, umarım tanışabiliriz seninle... kendini tanıtırsan seviniriz...
Selam arkadaşlar 24 yaşındayım bekarım iş arıyorum şimdilik evdeyim ünv terkim :)Öyle işte
meraba bayanlar...
yarın yağmurlu mu olucakmışdondurma da kapalı havada güzel gitmez ki ama, neyse yicez artık, laf ağızdan çıktı bi kere
meliscim sen de gel, çok seviniriz, bize güvenebilirsin, şelale parkın orda olucaz, sonra bi pastaneye otururuz
Sizlere afiyet olsun bayanlar gelmeyi sizinle tanışmayı çok isterdim ama yarın içim sözüm var başka bir buluşmanız olursa mutlaka gelmeyi isterim size hoş sohbetler şimdiden
inşalah melis, bizim bu ilk buluşmamız değil zaten, bi çok kez buluştuk, göknurun evine de gittik, bende de toplanırız bi gün umarım:82: ev aramaya başladık kızlar bu arada bilginize... binevler yolu üstünde falan güzel site içinde evler gözünüze kestirirseniz bana söyleyin
yok üst kattakiler değil sorun :) evi beğenmiyoruz, zaten borçluyuz diye bu evi tutmuştuk kirası uygun diye, değiştirmeye karar verdik. yol ütünü gezdik biz ama yok, olsa bile hemen tutulur çok işlek yer çünkü oralar..
inşalah melis, bizim bu ilk buluşmamız değil zaten, bi çok kez buluştuk, göknurun evine de gittik, bende de toplanırız bi gün umarım:82: ev aramaya başladık kızlar bu arada bilginize... binevler yolu üstünde falan güzel site içinde evler gözünüze kestirirseniz bana söyleyin
merhaba kızlar....
inş buluşuyoruz kızlar....Yarın yağmurlu gözüküyor,gerçi pastanede oluruz zaten.
melihacım geçmiş olsun,iyi haberlerini alırız inşallah
meliscim yarın sen de gel istersen.15'te şelale park'ın önünde olacağız.Bizim kızlar dondurma canavarı olduğu için dondurma yiyeceğiz.
berfinsena merhaba, ben seni hatırlayamadım açıkçası :44: yanışmıştık da uzun zaman mı geçti yokssa, unuttum mu ki, huyumdur unuturum da, kusura bakma... maraşta yaşıyorsan keşke girseymişsin dünden, kısmet başka zamana inşallah...
merhaba ben bayağı uzun süreden beri giremiyordum eski üyeyim oğlum için neti kapattırmıştık,bizim dopiğin geçmiş sayfalarına bakarsanız buranın müdavimlerinden olduğumu görürsünüz,inşallah tanışırız bi gün
hoşgeldin berfinsena.Bende tamıyamdım hiç.Bir yıldırda maraş topiğindeyim ama.Maraşlımısın sende.Yoksa tayinci olupta yolu maraşta düşenlerdenmisin:)
biz buluştuk bugün.Çokta iyi oldu.Epey dedikodu kaçırdın yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?