Kahramanmaras///46

abartmaaaa demiycem ,daha bi kere söledin, bi kaç kez sölersen abartma derim

merhaba kızlar....

inş buluşuyoruz kızlar....Yarın yağmurlu gözüküyor,gerçi pastanede oluruz zaten.

melihacım geçmiş olsun,iyi haberlerini alırız inşallah

meliscim yarın sen de gel istersen.15'te şelale park'ın önünde olacağız.Bizim kızlar dondurma canavarı olduğu için dondurma yiyeceğiz.

meraba bayanlar...
yarın yağmurlu mu olucakmış dondurma da kapalı havada güzel gitmez ki ama, neyse yicez artık, laf ağızdan çıktı bi kere
meliscim sen de gel, çok seviniriz, bize güvenebilirsin, şelale parkın orda olucaz, sonra bi pastaneye otururuz

:):)) olsun maraşın dondurması kışında yeniyor.Ben gidenekadar depo ediyorum.inşl diyimde bide gidemezssem:)senin için epey zor olacak ozaman ayşegül.2 kere git gel.ama başka zamanda denk gelmiyoruz işte.

tabi kışın da yeniyor, hava soğuk ya da serin olunca yiyesi gelmiyor insanın , sıcak havada yemenin tadı bi başka :131:
git gel zor olucak ama napalım buluşmak için değer...

Sizlere afiyet olsun bayanlar gelmeyi sizinle tanışmayı çok isterdim ama yarın içim sözüm var başka bir buluşmanız olursa mutlaka gelmeyi isterim size hoş sohbetler şimdiden

Sizlere afiyet olsun bayanlar gelmeyi sizinle tanışmayı çok isterdim ama yarın içim sözüm var başka bir buluşmanız olursa mutlaka gelmeyi isterim size hoş sohbetler şimdiden

inşalah melis, bizim bu ilk buluşmamız değil zaten, bi çok kez buluştuk, göknurun evine de gittik, bende de toplanırız bi gün umarım:82: ev aramaya başladık kızlar bu arada bilginize... binevler yolu üstünde falan güzel site içinde evler gözünüze kestirirseniz bana söyleyin

sonunda üst kattakiler delirttimi:)benmde yolumun üstü hiç dikkat etmemiştim.Birdaha daha dikkat edeyim bari.

yok üst kattakiler değil sorun :) evi beğenmiyoruz, zaten borçluyuz diye bu evi tutmuştuk kirası uygun diye, değiştirmeye karar verdik. yol ütünü gezdik biz ama yok, olsa bile hemen tutulur çok işlek yer çünkü oralar..

belki birisi gözünden kaçırıvermiştir hayırlısı canım.İnşl iyi bir ev bulursun.Gerçekten o taraflar maraşın ayrı bir bölgesi.Ben maraşın parisi diyorum o bölgeye

görürsem söylemem ki,biz tutarız Direk yol üstünden değil de bir alt sokaklardan istiyoruz biz de ,inşallah gönlümüze göre buluruz.

selam arkadaşlar döndüm artık hep buradayım sizleri çok özledim:2: neler değişti yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sayfamızı yanlız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum, şimdi kaçıyorum misafirim gelecek daha sonra görüşürüz:79:

şansa bak keşke gece K.K ya girseydim bende gelip size sürpriz yapardım tüh kaçırdım
kısmet ,inşallah başka zaman

berfinsena merhaba, ben seni hatırlayamadım açıkçası :44: yanışmıştık da uzun zaman mı geçti yokssa, unuttum mu ki, huyumdur unuturum da, kusura bakma... maraşta yaşıyorsan keşke girseymişsin dünden, kısmet başka zamana inşallah...

hoşgeldin berfinsena.Bende tamıyamdım hiç.Bir yıldırda maraş topiğindeyim ama.Maraşlımısın sende.Yoksa tayinci olupta yolu maraşta düşenlerdenmisin:)
biz buluştuk bugün.Çokta iyi oldu.Epey dedikodu kaçırdın yani:)

merhaba ben bayağı uzun süreden beri giremiyordum eski üyeyim oğlum için neti kapattırmıştık,bizim dopiğin geçmiş sayfalarına bakarsanız buranın müdavimlerinden olduğumu görürsünüz,inşallah tanışırız bi gün

biz kendi hızımıza anca yetiştiğimiz için hiç bakmakta aklıma gelmedi eski sayfalara.Buraya uğrayan selam kızlar diyip gidiyor genelde.hoşgeldin tekrar.

teşekkür ederim,dediğim gibi uzun süredir yoktum, aslen K.maraşlıyım bi ara G.antep,e taşındık tekrar döndüm memlekete,inşallah bigün bi araya geliriz siz nerelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…