biz kendi hızımıza anca yetiştiğimiz için hiç bakmakta aklıma gelmedi eski sayfalara.Buraya uğrayan selam kızlar diyip gidiyor genelde.hoşgeldin tekrar.
slm kızlar bi kaç gündür ps sorunlu giremedim bi türlü girsemde hemen kapandı gıcık etti beni
ee görüşmeyeli nasılsınız benim içinde yeseydiniz dondurma
aa hemşehrim dedim ayol kaçırmışssın orayı demekki:)konyalım ben haziranda herifim ben aldıda maraşa geldim.Maraşlı eşim.Kısmetse tayinimiz çıkarsa işl yaza konyadayız.Bosnadan ev aldık.ailemde orda oturuyor.Bildiğin gonyalıyım yani:):)
melihacım biz göknurla fıstıklı dondurma yediiiikkkksenin için yiyemedim, kendi karnımı ancak doldurabildim çünkü
ay çok utandım şimdi kusura bakma biliyodum aslında şimdi hatırladım konuşmuşuk. şelale parkı biliyorum ben gitmiştik oraya eşimle inşallah haziranda yıllık iznimizi kullancaz maraşa gelcez belki sizin fırsatınız olursa görüşürüz o zaman :82:
melihaaa... haziranda gelirseniz kesin görürşüz tatlım, hadi hayırlısı
nasıl yapabildin bunu
dondurma dondurma dondurma
biz eğer tayinimiz çıakrsa ağustos gibi anca geliriz sanırım.Yani haziran gibi gelirsen görüşürüz inşl.Olmaadı konyada görüşürüz :)sen nasılsın bakalım nasıl oldun.
gelince mutlaka somuncuya uğra.Ve ayşegül benimle tanıştırdığı fıstıklı dondurmayı ye.Şiddetle tavsiye edyoruz dimi ayşegül.
inşallah hem orda görüşürüz hem burda senin eşinin ailesi akrabaları hep ordalarmı?
iyiyim cnm ama bugün günüm vardı epey kalabalıktı cnm çıktı belim çok ağrıyo şu anda
nasıl yapabildin bunu
dondurma dondurma dondurma
gelince mutlaka somuncuya uğra.Ve ayşegül benimle tanıştırdığı fıstıklı dondurmayı ye.Şiddetle tavsiye edyoruz dimi ayşegül.
Selam bayanlar bugün dondurma yiyecektiniz naptınız nasıl geçti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?