Kahramanmaras///46

slm kızlar bi kaç gündür ps sorunlu giremedim bi türlü girsemde hemen kapandı gıcık etti beni
ee görüşmeyeli nasılsınız benim içinde yeseydiniz dondurma

biz kendi hızımıza anca yetiştiğimiz için hiç bakmakta aklıma gelmedi eski sayfalara.Buraya uğrayan selam kızlar diyip gidiyor genelde.hoşgeldin tekrar.

ben şu an için uğrayıp kaçacağım zamanla tanırsınız beni ,sayfamızı yanlız bırakmam asla şimdi gitmek zorundayım misafirler bina önünde görünmüş gece gelebilirim ancak şimdilik bana müsade arkadaşlar

berfinsena, sen benim arkadaş listemde varmışsın, demekki önceden tanışmışız neyse artık baştan başlayalım, umarız hep uğrarsın buraya

slm kızlar bi kaç gündür ps sorunlu giremedim bi türlü girsemde hemen kapandı gıcık etti beni
ee görüşmeyeli nasılsınız benim içinde yeseydiniz dondurma

melihacım biz göknurla fıstıklı dondurma yediiiikkkk senin için yiyemedim, kendi karnımı ancak doldurabildim çünkü

ay çok utandım şimdi kusura bakma biliyodum aslında şimdi hatırladım konuşmuşuk. şelale parkı biliyorum ben gitmiştik oraya eşimle inşallah haziranda yıllık iznimizi kullancaz maraşa gelcez belki sizin fırsatınız olursa görüşürüz o zaman :82:

melihaaa... haziranda gelirseniz kesin görürşüz tatlım, hadi hayırlısı

biz eğer tayinimiz çıakrsa ağustos gibi anca geliriz sanırım.Yani haziran gibi gelirsen görüşürüz inşl.Olmaadı konyada görüşürüz :)sen nasılsın bakalım nasıl oldun.

biz eğer tayinimiz çıakrsa ağustos gibi anca geliriz sanırım.Yani haziran gibi gelirsen görüşürüz inşl.Olmaadı konyada görüşürüz :)sen nasılsın bakalım nasıl oldun.

inşallah hem orda görüşürüz hem burda senin eşinin ailesi akrabaları hep ordalarmı?
iyiyim cnm ama bugün günüm vardı epey kalabalıktı cnm çıktı belim çok ağrıyo şu anda

inşallah hem orda görüşürüz hem burda senin eşinin ailesi akrabaları hep ordalarmı?
iyiyim cnm ama bugün günüm vardı epey kalabalıktı cnm çıktı belim çok ağrıyo şu anda

ay bilmezmiyim günleri:):)sen bana sor o günleri muhabbetleri:)bayılırım bayılırım.:)cidden yorucu oluyor.ye iç yıka hazırla.hepsi ayrı bir yorucu.yatınca anlıyorsun yorgunluğu.neseki atlatmışssın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…