aşkolsun melihacım, ne demek, her zaman dinlerim, hayat acısıyla tatlısıyla hayat, her zaman güzel olmaz ya, bazen de yolunda gitmez her şey, mutluluklarımızı da üzüntülerimizi de paylaşırız, elimden bişey gelmez ama insan anlatacak arkadaş arıyor bazen. inş yoluna girer her şey, boşver takma, kaynanalar öyle zaten, benmki de çoğu şeyi beğenmez, kıyafetimi, yüklüğümü düzenleme şeklimi falan filanonlar öyle... sıkma hiç canını...
çok saol cnm benim haklısın insan bazen konuşmak anlatmak istiyo senin eşinin ailesi sivastalar mı?
kayınbabam geçen yıl vefat etti, düğünden öncekaynanam kışları maraşta geçiriyor, bekar görümcem var burda çalışan, onla kalıyor, görümcem il dışına gittiğinde bizde kalıyor, gidip geliyoruz işte. mayıs-ekim arası sivasta oluyor.
bendede ne şans var güneş kaçtıbekliyorum canım
saol cnm benimiyiyim şükür yolunda herşey sadece sürekli bişeyler yemek istiyorum kendime hakim olamıyorum bu gidişle iyice şişicem
ee ayşegülcüm sen nasılsın ?
hmm benim de iştahım çok açık bugünlerde yaa , sürekli atıştırmak istiyorm tutmaya çalışıyorum kendimi ama bazen tutamıyorumbi kaç aydır 2 kilo aldım zaten, başka almamak için uğraşıyorum iyiyim ben, okuldan geldim işte bişeyler atıştırdım, bu arada yolda bi kadına çarpıyordum ya korktum valla biraz, kadın hiç sağına soluna bakmadan geçiyor, ben de sandım ki yolun ortasına gelince durucak ben geçerim, yok kadın salına salına yürüyor, arkdşım vardı yanımda onu evine bırakıyordum, hart diye bi durdum ama kornaya basa basa, kadın tın yani, hayat ona güzelmiş valla ne diyim
ne güzel cnm ben senin kadar şanslı diilim benim eşim daha düğünün ertesi günü davetlilerin taktığı bütün altınları istediler daha doğrusu kendi malları gibi aldılarnerden baksan 30 cumhuriyet altınıydı. 1 ay sonrada diğerlerini istediler şu anda alyansımdan başka altınım yok ve vermeye niyetleri de yok 15 bilezik 1 set 3 yüzük 3 künye vs. gitti yaklaşık 25- 30 bin liralık altınım gitti çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.
görümcenle aranız nasıl?
biz yeni geldik canım,hava çok sıcaktı,umarım çıkmışsındır
benim gibi biri daha,bize dur diyen yok mu ya
Allah korusun canım,malesef böyle çok insan var,salına salına yolun ortasında yürüyorlar.
ne hakları varmış ya,eşin baştan vermemeliydi.Sen bir şey yapamazdın zaten.
2 görümcem evli, malatyada ve kangalda o ikisi,onlarla aram iyi.maraştaki bekar olanla aramız kötü diyemiycem çünkü aramız yok, pek sevecen sıcak değil kendisi, ben de takmıyorum, telefon numarası bile yok daha bende, hiç konuşmaz canı isterse konuşur, anneisne çemkirir durur, uyumsuz bişey, o yüzden onu görümceden saymıyorum bile
iyi niyet çoğu zaman suistimal ediliyor ne yazık ki,bu ailen bile olsa....
görümcen de amma uyuzmuş ya,Allah sabır versin canım
ayy nasıl bi kişilktir bu ya, görümceler ne sanıyolar kendilerini... sen hiç istifini bozma, hanımefendiliğini elden bırakma, onların seviyesine inme canım, sen mutsuz oldukça o sevinir belki... allah yardım etsin...
evlenince aynısını o da yaşar merak etme.Ne ekersen onu biçersin....
etme bulma dünyası...İyilik yapmak dururken niye kötülük seçilir,anlamam
ne güzel cnm ben senin kadar şanslı diilim benim eşim daha düğünün ertesi günü davetlilerin taktığı bütün altınları istediler daha doğrusu kendi malları gibi aldılarnerden baksan 30 cumhuriyet altınıydı. 1 ay sonrada diğerlerini istediler şu anda alyansımdan başka altınım yok ve vermeye niyetleri de yok 15 bilezik 1 set 3 yüzük 3 künye vs. gitti yaklaşık 25- 30 bin liralık altınım gitti çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.
meraba canım, hoşgeldin topiğimize, belki önceden tanışmışızdır ama hatırlayamadım ben sanırım :26:
canım bende maraş geliniyim, benim takılarımı da istediler, ama bana düğün öncesinde çok kötü davrandıkları, nişan-düğün döneminde bir bohça, bir hediye bile yapmadıkları için, ayrıca düğünde de hiç bir şey takmadıkları için ne taktınız da ne istiyorsunuz dedim, tabi gene de ısrarla istediler. bir kısmını almayı da başardılar, yüzlerine de ben vermedim takılarımı, oğlunuz verdi, hakkımı da helal etmiyorum demiştim. borç dediler de, üç yıl oldu hala borcunu ödeyen yok, eşine sürekli söylemek de iyi olmuyor, ama fırsatını bulduğun zamanlar da dile getir, iste hakkını, sonuçta sana durduk yere verilmeyecek ki, zaten senin hakkın... kayınpederin hastaymış, benimki de düğünde ölecekti, durumu ağırdı. ölsün istemiyorum, Allah sağlık versin de, bunlarda taktik yani, böyle laflarla insana duygu sömürüsü yapıyorlar işte
doğru hatırlıyosu cnm tanışmamıştık bu vesileyle tanışmış olduk ben meliha...
benim düğünümden önce çok iyilerdi herşeye iyi yaklaştılar eşya konusunda düğün konusunda sıkıntı çıkarmadılar
babama sordular ne kadar takı takalım diye babam hiç önemli diil elinizden ne geliyosa onu yapın dedi keşke az taksalardı bana bile fikrimi sormadılar kaynanam kendi zevkine göre almış ve zorla bana 1 ay hepsini taktırdı çeyrekleri cumhuriyetleri boynuma iple doladı bir ay şıngır şıngır gezdim meğer millete gösteriş yapmışlar sonrada hepsini aldılar ben ailemi bahane ettim gönülleri olmaz dedim ama nafile aldılar ne yazık ki vermeye niyetleri yok keşke az taksalardı millete gösteriş için takmışlr çok çok taktılar her gelişlerinde 1 bilezikle geldiler neye yaradı hiç biri yok şimdi sen yüzlerin söylemişsin ben onuda yapamıyorum
ama kesinlikle helal etmiyorum
ah arkadaşlarım ah klasik türk adeti bu mevzuacı olacak ama bence birer bardak su için üzerine giden gelmez üzülmeyin lütfen üzüldüğünüz size kalır eşinizin elinden ne gelir 100 kerede dile getirseniz karşı taraf vermek istemedikten sonra onlar ne yapabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?