göknuru kayınvalidesi basmııışşşşşşşşhadi kolay gele tatlım :92: ben de kayınvalidemi bastım, yeni geldik ordan
2 görümcem evli, malatyada ve kangalda o ikisi,onlarla aram iyi.maraştaki bekar olanla aramız kötü diyemiycem çünkü aramız yok, pek sevecen sıcak değil kendisi, ben de takmıyorum, telefon numarası bile yok daha bende, hiç konuşmaz canı isterse konuşur, anneisne çemkirir durur, uyumsuz bişey, o yüzden onu görümceden saymıyorum bile
ben görümcemden nefret ediyorum diyebilirim ukalanın tekidir kıçını kaldırmış anası babası bişey zannetmiş kendini hayatında kendinden başka umursadığı bişi yok bencilin teki ve oda çemkirir annesine babasına bize gelince beni hizmetçisi sanır hiç kalkmaz yerinden
ve annesigilide dolduruyomuş şimdi altın konusunda borç falan yok siz onlara düğün yaptınız para harcadınız ne gerek var vermeye diyomuş pislik
etme bulma dünyası...İyilik yapmak dururken niye kötülük seçilir,anlamam
oralı,buralı diye bişi yok, insanın karakteri bozuksa memleket önemli değil bence
ben görümcelerimden çektiğimi kimseden çekmedim, hele de mesajlarınızda yazdıklarınızı okuyunca benim görümceleri anlatmışlar dedim, Allahından bulsun hepside yaptıklarını iyi yada kötü misli misli görsün.
eşim hala onlara toz konduramıyor ya, işte bu çok üzüyor beni.
ünv.öğrencisi görümcem 2 haftalığına bize geldi, haftasonu gidecek inanın kızlar şafak sayıyorum, çok bunaldımhiç bişi yapmıyor, hatta ben işteyken yediğinin içtiğinin bulaşığını bile yıkamıyor, banyo yapıp çıkıyor yarım saatte zor temizliyorum, yatağını bile toplamıyor, elinde tv kumandasını yattğı yerden kalkmıyor bile, bi kere salatayı yaparmısın bugün çok yoruldum dedim de, ben hiç yapmadım nasıl olacak dedi hala şoktayım, 25 yaşında kız salata yapmayı bilmezmi, işine öyle geliyor, 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorum havasında. kahvaltılık olarak sadece peynir-zeytin-reçel varmış salam,sosis olsa iyi olurmuş da, yumurta da kuru kuru yenmiyormuş sucuk olsa iyi olurmuş da birde böyle diyor. bende bizim paramız bunlara yetiyor dedim utanmadan bunları söylüyor, kirlilerini getirmiş attım makineye yıkandı, astım, kurudu katladım kaldırdım. onun hiç umrunda değil evin orta yerinde çekas duruyor öyle. daha birde bunlar ütülenmemiş dedi
sinir krizleri geçiriyorum arkadaşlar, bana dua edin. kavga etmek, seviyesine inmek istemiyorum ama artık tahammülüm de kalmadı.
göknur bilir çok ağır bi işim var, zaten stres içindeyim, birde bu salak kız yüzünden gerildim iyice
varyaa birsürü dedikodu kaçırıyorum :) gitmicem işe çıkacam sırf bu yüdenbende altınımı verdim kocama ,arabamıda verdim rahatladım yani sıfır oldum :)ev aldık onunla.Kayınvalidemlerde sadece çeyrek taktılar :):) bende onu torununlarının sünnetinde taktım oldu bitti:)aman meliha giden gitsin sal gitsin.görümcen içinde izle ve gör sonunu.Sıkma sen tatlı canını.Emin ol Allah sana da iyilerini veriyor.haksıksızlık yerde kalmıyor şükür.
Allah kolaylık versin cnm iyki yanımda bari diiller çok şükürmerhaba kızlaar.ani bir baaskınla kayınvalidemler geldi.Şimdilik yokum aranızda.Ama siz dedikodu yapın ben yetişirim size:)
merhaba kızlaar.ani bir baaskınla kayınvalidemler geldi.Şimdilik yokum aranızda.Ama siz dedikodu yapın ben yetişirim size:)
ay birşey daha burçiiiiiiiin ayşegül gitmicek dr ye :)kız onada gitsin:):92:
oralı,buralı diye bişi yok, insanın karakteri bozuksa memleket önemli değil bence
ben görümcelerimden çektiğimi kimseden çekmedim, hele de mesajlarınızda yazdıklarınızı okuyunca benim görümceleri anlatmışlar dedim, Allahından bulsun hepside yaptıklarını iyi yada kötü misli misli görsün.
eşim hala onlara toz konduramıyor ya, işte bu çok üzüyor beni.
ünv.öğrencisi görümcem 2 haftalığına bize geldi, haftasonu gidecek inanın kızlar şafak sayıyorum, çok bunaldımhiç bişi yapmıyor, hatta ben işteyken yediğinin içtiğinin bulaşığını bile yıkamıyor, banyo yapıp çıkıyor yarım saatte zor temizliyorum, yatağını bile toplamıyor, elinde tv kumandasını yattğı yerden kalkmıyor bile, bi kere salatayı yaparmısın bugün çok yoruldum dedim de, ben hiç yapmadım nasıl olacak dedi hala şoktayım, 25 yaşında kız salata yapmayı bilmezmi, işine öyle geliyor, 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorum havasında. kahvaltılık olarak sadece peynir-zeytin-reçel varmış salam,sosis olsa iyi olurmuş da, yumurta da kuru kuru yenmiyormuş sucuk olsa iyi olurmuş da birde böyle diyor. bende bizim paramız bunlara yetiyor dedim utanmadan bunları söylüyor, kirlilerini getirmiş attım makineye yıkandı, astım, kurudu katladım kaldırdım. onun hiç umrunda değil evin orta yerinde çekas duruyor öyle. daha birde bunlar ütülenmemiş dedi
sinir krizleri geçiriyorum arkadaşlar, bana dua edin. kavga etmek, seviyesine inmek istemiyorum ama artık tahammülüm de kalmadı.
göknur bilir çok ağır bi işim var, zaten stres içindeyim, birde bu salak kız yüzünden gerildim iyice
ay birşey daha burçiiiiiiiin ayşegül gitmicek dr ye :)kız onada gitsin:):92:
bu topiğe başka ilden biri girse maraşlılardan korkacak valla.İyi şeyler de anlatalım bari...
ben yalan söylemeyi hiç beceremem ki
ya gidiceeeem yalan söylüyor
sen sussana azcıkgidicem işte yarın... bi sorun çıkmazsa.... ne bilim işte... yağmur yağarsa gitmem belki....belki bu tarafa kar yağar... öyle işte....
ben yalan söylemeyi hiç beceremem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?