Kahramanmaras///46

göknuru kayınvalidesi basmııışşşşşşşş hadi kolay gele tatlım :92: ben de kayınvalidemi bastım, yeni geldik ordan

varyaa birsürü dedikodu kaçırıyorum :) gitmicem işe çıkacam sırf bu yüden bende altınımı verdim kocama ,arabamıda verdim rahatladım yani sıfır oldum :)ev aldık onunla.Kayınvalidemlerde sadece çeyrek taktılar :):) bende onu torununlarının sünnetinde taktım oldu bitti:)aman meliha giden gitsin sal gitsin.görümcen içinde izle ve gör sonunu.Sıkma sen tatlı canını.Emin ol Allah sana da iyilerini veriyor.haksıksızlık yerde kalmıyor şükür.

göknuru kayınvalidesi basmııışşşşşşşş hadi kolay gele tatlım :92: ben de kayınvalidemi bastım, yeni geldik ordan

hahay baskın basanındır diyorsun yani.Wlla çokta yorulmuştum bugün.Az önce gittiler bende hemen kk ya bakıyım dedim.Daha bulaşıklar duruyor makine hanımefendi beni bekliyor.

etme bulma dünyası...İyilik yapmak dururken niye kötülük seçilir,anlamam

oralı,buralı diye bişi yok, insanın karakteri bozuksa memleket önemli değil bence
ben görümcelerimden çektiğimi kimseden çekmedim, hele de mesajlarınızda yazdıklarınızı okuyunca benim görümceleri anlatmışlar dedim, Allahından bulsun hepside yaptıklarını iyi yada kötü misli misli görsün.
eşim hala onlara toz konduramıyor ya, işte bu çok üzüyor beni.
ünv.öğrencisi görümcem 2 haftalığına bize geldi, haftasonu gidecek inanın kızlar şafak sayıyorum, çok bunaldım hiç bişi yapmıyor, hatta ben işteyken yediğinin içtiğinin bulaşığını bile yıkamıyor, banyo yapıp çıkıyor yarım saatte zor temizliyorum, yatağını bile toplamıyor, elinde tv kumandasını yattğı yerden kalkmıyor bile, bi kere salatayı yaparmısın bugün çok yoruldum dedim de, ben hiç yapmadım nasıl olacak dedi hala şoktayım, 25 yaşında kız salata yapmayı bilmezmi, işine öyle geliyor, 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorum havasında. kahvaltılık olarak sadece peynir-zeytin-reçel varmış salam,sosis olsa iyi olurmuş da, yumurta da kuru kuru yenmiyormuş sucuk olsa iyi olurmuş da birde böyle diyor. bende bizim paramız bunlara yetiyor dedim utanmadan bunları söylüyor, kirlilerini getirmiş attım makineye yıkandı, astım, kurudu katladım kaldırdım. onun hiç umrunda değil evin orta yerinde çekas duruyor öyle. daha birde bunlar ütülenmemiş dedi
sinir krizleri geçiriyorum arkadaşlar, bana dua edin. kavga etmek, seviyesine inmek istemiyorum ama artık tahammülüm de kalmadı.
göknur bilir çok ağır bi işim var, zaten stres içindeyim, birde bu salak kız yüzünden gerildim iyice

benim görümcemi anlatır gibisin üniversiteyi burda okudu sık sık gelir kalırdı otel gibi ye iç yat daha elinden bi kahve içmişliğim yok salata yapmayı bırak sofrayı kaldırmama yardım etse şükür dicem hele ramazanda oruç oruç iftar telaşım olurdu ezan okununca kalkardı yemeğini yer alır kumandayı oturudu kriz geçirirdim şimdide hafta sonları geliyo yine aynı ne diceksin misafir diye ağzını açmıyosun ama ben babası ve annesine de kızıyorum onlar bu hale getirdiler şimartmışlar bişi demeye korkmuşlar tepelerine çıkmış ceremesini de biz çekiyoz

cnm üzüldüğüm keşke ev alırken kullanabilseydim ama gitti giden biliyorum kendimi teskin etmeye çalışıyorum daha utanmadan kendi annemim babamın ablamın taktıklarınıda istediler yuh dedim bu kadar olmaz böyle seviyesizlik olmaz ama olmaz olmaz dememek lazım hepsi oluyo halada kayınpederim sanki ondan borç istiyomuşuz gibi herkez başının çaresine baksın ben kimseye yardım edemem diyo çıldırcam ya valla çıldırcam

merhaba kızlaar.ani bir baaskınla kayınvalidemler geldi.Şimdilik yokum aranızda.Ama siz dedikodu yapın ben yetişirim size:)

atlattın şükür,iyi geçti mi bari?

ay birşey daha burçiiiiiiiin ayşegül gitmicek dr ye :)kız onada gitsin:):92:

ayıp ya,kimseye böyle davranılmaz ki,eşin nasıl göremiyor bunları? Gerçi görmek istemiyor diyeyim.Allah sabır versin kızlar hepinize.

bu topiğe başka ilden biri girse maraşlılardan korkacak valla.İyi şeyler de anlatalım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…