Kahramanmaras///46

selam kızlar ben geldiii
doktordan geldi hem de test sonuçlarımdan ben hiç bişey anlamasam da, dr düzensizlik olduğunu söyledi... ayrıntılarını bilmiyorum... ayrıca muayeneye aldılar beni, alttan muayene dedi hemşire, direndim hazırlıksızım okuldan geliyorum dedim, tamam dr hanıma söleriz dedi, dr ultrasonla baktı ancak hiç bişey göremediğini söyleyince, öbür tarafa muayeneye geçmek farz oldu, çoook ısrar etsem de hazır değilim, lütfen desem de çare olmadı ve hasta hasta alttan muayeneye maruz kaldım :92: utandım, neyse ki çok korktuğum gibi olmadı yine de içerde gördükleri hoşuna gitti ama, bu beğendiğim şey işte dedi, orda yumurtaların bi kaç tane topluluğunu gördü ve çok güzel dedi. 1 ay sonraya yine çağırdı. gerekirse eğer, hormonları düzenlemek için doğum kontrol hapı önereceğini söyledi. kansızlık olduğu için kan hapı da verdi. şimdilik bu kadar ayy çok kibirliyim bugün

önemli bir şey olmamasına sevindim canım,hadi kurtuldun.Sırada göknur var

çıkmaz inş canım,hapla düzelir diye düşünüyorum.Hangi hormonunda dzensizlik varmış?

çıkmaz inş canım,hapla düzelir diye düşünüyorum.Hangi hormonunda dzensizlik varmış?

ya siz fsh yi konuştunuz ya bi ara, kulağıma o geldi, hemşireye yazdırıyordu onla iligli bişey ama.. elimdeki test sonucunda hiç koyu yazılmış, yüksek -alçak çıkan sonuç göstermiyor sadce rakamlar var ben anlayamıyorum tabi...fsh 11.90 grünüyor kişiye göre değişir mi bilmem artık...

fsh hormonlarının düşük olması makbulmüş, 6dan az yani, benimki 12 nerdeyse ve bu yumurta rezervlerinin azaldığını gösteriyormuş ,netten baktım

canım az yükselmiş gibi ama kesinlikle tedavi edilebilir bir değer.Sana tavsiyem bebek olayını çok da erteleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…