merhaba semacıııkkkkk
semacım nasılsın canım?
Selam göknur nasılsın çalışıyormusun yoksa ev hanımımı?
slm canım.Evhanımlığından yarı istifa ettim.çok zor geldi hanımlık.Çalışyorum şimdilik.Katibim ben.
katiplik mi, ahhh ahhhhhHımmm negüzel avukat yanında mı? yoksa zabıt katipliğimi yapıyorsun.ben zabıt katipliği sınavı için Onparmak çalışıyorum bende katip olmak istiyorum :)
göknur, şekercikkkk selaaammmmmm
selam fıstıkcıııık.Nasılsın nöbetmi yine:)
oleeeey oleey gittim drye.Bende temiz çıktım Yani en azından yumurtalarım iyiymiş.:)Hormon testinide pazartesi gösterecem hafta sonu olduğu için yetişemedi malesef.sadece rahim dış duvarında 1 cm miyommu ne o varmış.Dr oonun hç bir sorunu omaz dedi.önce bebek sonra bu dedi:)Bide benm eşimi mutlaka istedi :)sende yok ona bakacaz dedi.Heh burçincim sana müjde olsun :)ama çok iğreeeençti banada alttan muayene yaptı.
evet
yoğun geçiyor nöbetim, sen nasılsın, neler yapıyorsun
ayyy çok sevindim canım, çok şükürevet ya burçin bizi kandırdı ,alttan muayene olmaz diye önce ben bilmeyerekten düştüm tuzağa, sonra da sen, sen bilinçli gittin gerçi , iyi oldu
ya benim dünden beri canım sıkılıyor, hormon testi sonuçlarım çok da iyi gözükmüyor... öbür aya tekrar olucak, stres faktörlü olabilir demişti ya, ben gene strese girdim değişen bişey olmıycak sonuçlarda.. ilaç tedavisi görmek istemiyorum... neden normal çıkmıyor ki herşey, bi sürü hastalığım varken bi de bu çıktı... öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?