Kahramanmaras///46

bakıcaz artık duruma, stretsen akynaklı olabilir dedi dr, o yüzden diğer ay da aynı zamanda gel dedi, bakalım inş strestendir

Ayşegülcüm geçmiş olsun demek gittin eninde sonunda doktora şimdilik önemli birşey yokmuş çok sevindim inş. düzensizliğinde kalkar ortadan turp gibi olursun :):)

çok sevindim önemli birşey çıkmadığına.tebrik edrim seni çıtırcık.Sonunda başardın.Sıradaki kimdi bakalıııım.Burçin sölesin onu :)Yarın inşl bende gitmeyi düşünüyorum.Benmde 2.gün gibi oluyor herhal.Bakalım sonuç ne olacak bende çok merak ediyorum.

tamamen sorunsuz saymıyorum kendimi kızlar... maalesef yumurtalarım azalmış sonuca göre baksanıza... yani hamile kalma şansım az, ve gitgide de azalıyor... umarım geç kalmam... :44:
meliscim ve semacım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ve tabi göknurcum...

günaydın bayanlar......

bugün gezmeye gideceğim,arkadaşlara.Herkese iyi haftasonları.......

Hımmm negüzel avukat yanında mı? yoksa zabıt katipliğimi yapıyorsun.ben zabıt katipliği sınavı için Onparmak çalışıyorum bende katip olmak istiyorum :)
katiplik mi, ahhh ahhhhh ((
sana kim tavsiye etti ki katipliği, git başka iş yap katiplik çok zooooorrr

Son düzenleme:
oleeeey oleey gittim drye.Bende temiz çıktım Yani en azından yumurtalarım iyiymiş.:)Hormon testinide pazartesi gösterecem hafta sonu olduğu için yetişemedi malesef.sadece rahim dış duvarında 1 cm miyommu ne o varmış.Dr oonun hç bir sorunu omaz dedi.önce bebek sonra bu dedi:)Bide benm eşimi mutlaka istedi :)sende yok ona bakacaz dedi.Heh burçincim sana müjde olsun :)ama çok iğreeeençti banada alttan muayene yaptı.

ayyy çok sevindim canım, çok şükür evet ya burçin bizi kandırdı ,alttan muayene olmaz diye önce ben bilmeyerekten düştüm tuzağa, sonra da sen, sen bilinçli gittin gerçi , iyi oldu
ya benim dünden beri canım sıkılıyor, hormon testi sonuçlarım çok da iyi gözükmüyor... öbür aya tekrar olucak, stres faktörlü olabilir demişti ya, ben gene strese girdim değişen bişey olmıycak sonuçlarda.. ilaç tedavisi görmek istemiyorum... neden normal çıkmıyor ki herşey, bi sürü hastalığım varken bi de bu çıktı... öfff

evet
yoğun geçiyor nöbetim, sen nasılsın, neler yapıyorsun

iyi nöbetler semacım... seni bugün yalnız bıraktım, gelirim demiştim, ev işleri bitmedi bi türlü, stada gidecektim bi de güya, 23 nisan ertelenmişti bu haftaya, kendimi iyi hissetmiyorum ona da gitmedim kolay gelsin canım

dur canım sende.okadar kötü olsa ayı beklermiydi dr .Hem benimde sadece yumurtalıklarım iyiymiş.Hormon testine daha bakmadı zaten.o pazzrtesi belli olacak.geç kaldık ama gittik yinede en azından kafamızdaki acabalar kalmadı.yani benim en azından.Birde hormonlara baksın bakalım ne çıkacak sonuç.İnşl birşeyiimz olmaz.bence sendede çıkmıcak.Enazından çıksada bir kutu hapla geçer eminim.Olsa yumurtalılarda sorun çıkardı die düşünüyorum ama:)

walla bend eheç kendimi iyi hissetmiyorum.Karamsarlık gerçi bendekide.ev temizliği yaptım saat 2 den beri yeni bitt daha.Yani bitti sayılır.Yoruldum bıraktım daha ütü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…