Kahramanmaras///46

bilmiyorum işte, bi kere hormonları beğenmedim dedi ya, ona takıldı kafam,netten de araştırınca bilgi edindim biraz...benim yumurtalıkları da beğendi, toplu bişeyler ördü, güzel dedi, senin de aynı sanırım... neyse hayırlısı artık, ne diyelim

walla bend eheç kendimi iyi hissetmiyorum.Karamsarlık gerçi bendekide.ev temizliği yaptım saat 2 den beri yeni bitt daha.Yani bitti sayılır.Yoruldum bıraktım daha ütü var.

ben de yaptım sabahtan, 10da bitti benimki, ütümü dün akşam yapmıştım, yeni yıkadığım çamaşırları topladım, yemek yapıyorum şimdi, poğaça da yaptım, markete gittim geldim, pirzola tavuğum fırında pişmekte, gerçi eşim 23 nisan nedeniyle gecikmeli gelicek ama kendime yapıyorum şimdilik.
dinlen biraz, sonra devam edersin göknurcukum

ben kocamla yine küstümde yemek memek yapmıcam ona dün gardrobun kapağını açık unutmuş yine kafam küt giitti :)::) bende küstüm :) iyi yaptım ama busefer.zıkkımın pekini yesin:):):

hadi kurtuldun canım,inşallah sonuçlar da iyi çıkar.Niye alttan muayene yaptı ki ya,anlayamadım.Benimki cihazla bakmıştı yumurtalıklarıma.

evet
yoğun geçiyor nöbetim, sen nasılsın, neler yapıyorsun

kolay gelsin canım.

canını sıkma,ilaç tedavisi bu kadar strese sokmasın seni.Tek sorun bu olsun canım,çok yüksek bir değer değil ki.Ama tedavi bitince de çok bekleme bence,garantiye al işini.

ben kocamla yine küstümde yemek memek yapmıcam ona dün gardrobun kapağını açık unutmuş yine kafam küt giitti :)::) bende küstüm :) iyi yaptım ama busefer.zıkkımın pekini yesin:):):

yine mi,ay senin bu kocan beni bile delirtir valla

canını sıkma,ilaç tedavisi bu kadar strese sokmasın seni.Tek sorun bu olsun canım,çok yüksek bir değer değil ki.Ama tedavi bitince de çok bekleme bence,garantiye al işini.

teşekkürler canım, tavsiyeni dikkate alıcam, daha bebek girişimlerinde bile bulunmadık, belki dr önce doğal yolla öneriri, olmazsa ilaç tedavisi olur, umarım doğal olur

günaydın bayanlar....

bugün pazar ( pazar günü ev işi günü gibi geliyor bana,sıkıcı.Belki de pazartesiyi çağrıştırdığı için...Ama hava çok güzel,hepinize iyi gezmeler.

zeynepçim bizi bırakıp nerelere gittin?

slm kızlar ben geldim giremedim bikaç gündür neler neler kaynatmışsınız göknurcum bende şu anda küsüm kocama bütün pazarımız mahfoldu ama yinede bugün hiç konuşmicam dünden beri gitmek istediğim biyer var kalkıp da üzerini giymediği için bende resti çektim hiçbiyere gitmicem dedim zaten 2 gün sonra ameliyat olcam çıkamıcam kolay kolay beni sinir etti kös kös oturuyorum bende şimdi

cnm gözün aydın benim arkadaşımda da var miyom ve şuanda hamile bişey olmaz inşallah doktor da demiş önemli diil diye zaten
cnm zaten kadın olmak bu yüzden iğrenç hamile kalana kadar uğraş alttan üsten
bebek olur sürekli muayene doğumdu lohusalıktı heryerini görcekler

cnm geçmiş olsun önemli bişi diil anladığım kadarıyla basit bi tedaviyle düzelir inşallah

bende vardım kocası ile küs olanlar grubu üyesi olarak kardeşi vardı 15 gündür, yedi-içti-yattı, kız hiç bir iş yapmadı, üstelik çalışıyorum işim çok yoğun, yediğinin bulaşığını bile yıkamadı, yine de sesimi çıkarmadım. evimi istediği gibi kullandı, hatta öyle ki ne lazımsa bana sormadan girdi aldı dolabımdan, sonra hiç bişi olmamış gibi bunu kirliye mi atayım dolabına geri mi koyayım ben gündüz dışarı çıkarken dolabından almıştım diyebildi, ama ben gene de sesimi çıkarmadımmm,
eşim bi kardeşimi idare edemedin, sen benim ailemi istemiyorsun diye başladı cümlesine benim ailemi istemeyeni bende istemem dedi.
hala şoktayım.
asıl ailesi beni istemedi, ne düğün yaptı, ne çeyiz, ne takı her şeyimizi kendimiz aldık, hala borç içindeyiz, durmadan bizden para isterler, iki maaşınız var derler sürekli. oğulları asgari ücretle çalışıyor, evin kirasını zor ödüyor, benim maaşıma göz dikerler utanmadan, benim ailem istemez hiç bişi, onlara vermem üç kuruş, ama milyarlar gidiyor, sesim çıkmıyor,ben kötü oluyorum
kardeşine yaklaşık 150-200 liralık alışveriş yapıldı, öğrenci ya hani eksikleri varmış da, ama ben bi etek alacak olsam evde kıyamet koparan adam kız mağazada ne beğendiyse aldı sesini çıkarmadı. giderken 200 lira harçlık verdi, o kartlar nasıl ödenecek, faturalar nolacak demedi, sonuç olarak da ben hatalı oldum, çok üzüldüm, napıcamı da şaşırdım artık

Son düzenleme:
merhaba kızlar.Melihacım nasılsın.sıkma sen canını Kocalar hep öle işte.Kös kös otururlar:):)canım inşl sağlıklı haberlerini bekliyoruz.Şİmdiden geçmiş olsun sana.Bizi habersiz bırakma emi.

bende senin eşine sinir oluyorum ya.Aman ya bu erkeklerin bir artısı varsa on tane eksisi oluyor.Ne bunlar böle ya.Şimdi anlamaz kıymetini ama ilerde anlar.Ozmana kadar sabredeceksin napalım.Sende hiç sesini çıkarma bari ya alırsa alsın.Sende giyseydin bir iki tane bunlarda bana olsun die.Ailesi hakkında yorum yapma bari.Gel bize anlat sıkıntını ona birşey söleme.Erkeklerin bazıları hassas oluyor aile kardeş konusunda.gereksi yere sizde üzülmeyin semacım.Olan sana oluyor bak.

ben ne dedim ki, bişi dediğim de yok, üstelik ailesi beni istemedi, tamam imkanları kısıtlıydı ama yine de kısıtlı imkanlara göre bana az-çok bişiyler yapabilirlerdi, yine de hiç bişi yapmadılar. aldığım maaşa durmadan ipotek koyuyorlar, onlar eksiklenmiyor, vermek zorundaymışım gibi hareket ediyorlar, eşim kusura bakma canım demiyor, onlara borcumuz çok veremeyiz demiyor, sınırlarını çizmesini bilmiyor, ama ben suçlu oluyorum, nasıl iş aklım almıyor

saol göknurcum öyle gerçekten ah bu kocalar ahhhh cnm haber veririm mutlaka ameliyata giderkende çıkıncada fırsat bulur bulmaz gircem nete inşallah

cnm erkekler ailelerini hatalarını görmek duymak istemezler benimde görümcemin seninkinden farkı yok eşime anlatırım yaptıklarını Allahtan bana ters bişi söylemiyo ama duymak istemiyorum napıyım kardeşim evden mi kovuyum falan der rabbim bize ve bizim gibilere sabır versin tez zamanda kurtulmayı nasip etsin aminnnnnnnnnnn
eşin keşke bunları görse en azından haklısın ama yapacak bişi yok dese ben bazen sırf haklısın lafını duymak ve rahatlamak istiyorum

cnm senin eşin maraşlı dimi? sen nerelisin? benim eşimin aileside benim çalışmamı istiyolar heralde beni didiklemek için asıl iş kocada biter cnm o ne derse o olur

cnm senin eşin maraşlı dimi? sen nerelisin? benim eşimin aileside benim çalışmamı istiyolar heralde beni didiklemek için asıl iş kocada biter cnm o ne derse o olur

evet canım maraşlı eşim, ailesine evlenmeden önce bu kadar düşkün değildi, yada bana öyle gösterdi bilemiyorum artık ama şimdi onlarsız yapamıyor, sürekli onları arıyor, onlarda hiç biz iyiyiz oğlum,kardeşim vs demezler, çok saçma sorunlarını bile anlatırlar, dünyanın tel.parasını veriyoruz, hiç aramazlar çaldırıp kapatırlar eşim geri arar, böyle rahatlar yani, sürekli duygu sömürüsü yaparlar, maddi beklenti içindeler, utanmasalar siz maaşları doğruca bize aktarın diyecekler
bütün bunlara rağmen eşim beni suçluyor, beni haksız görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…