walla bend eheç kendimi iyi hissetmiyorum.Karamsarlık gerçi bendekide.ev temizliği yaptım saat 2 den beri yeni bitt daha.Yani bitti sayılır.Yoruldum bıraktım daha ütü var.
ben de yaptım sabahtan, 10da bitti benimki, ütümü dün akşam yapmıştım, yeni yıkadığım çamaşırları topladım, yemek yapıyorum şimdi, poğaça da yaptım, markete gittim geldim, pirzola tavuğum fırında pişmekte, gerçi eşim 23 nisan nedeniyle gecikmeli gelicek ama kendime yapıyorum şimdilik.
dinlen biraz, sonra devam edersin göknurcukum
katiplik mi, ahhh ahhhhh((
sana kim tavsiye etti ki katipliği, git başka iş yapkatiplik çok zooooorrr
oleeeey oleey gittim drye.Bende temiz çıktım Yani en azından yumurtalarım iyiymiş.:)Hormon testinide pazartesi gösterecem hafta sonu olduğu için yetişemedi malesef.sadece rahim dış duvarında 1 cm miyommu ne o varmış.Dr oonun hç bir sorunu omaz dedi.önce bebek sonra bu dedi:)Bide benm eşimi mutlaka istedi :)sende yok ona bakacaz dedi.Heh burçincim sana müjde olsun :)ama çok iğreeeençti banada alttan muayene yaptı.
evet
yoğun geçiyor nöbetim, sen nasılsın, neler yapıyorsun
ayyy çok sevindim canım, çok şükürevet ya burçin bizi kandırdı ,alttan muayene olmaz diye önce ben bilmeyerekten düştüm tuzağa, sonra da sen, sen bilinçli gittin gerçi , iyi oldu
ya benim dünden beri canım sıkılıyor, hormon testi sonuçlarım çok da iyi gözükmüyor... öbür aya tekrar olucak, stres faktörlü olabilir demişti ya, ben gene strese girdim değişen bişey olmıycak sonuçlarda.. ilaç tedavisi görmek istemiyorum... neden normal çıkmıyor ki herşey, bi sürü hastalığım varken bi de bu çıktı... öfff
ben kocamla yine küstümde yemek memek yapmıcam onadün gardrobun kapağını açık unutmuş yine kafam küt giitti :)::) bende küstüm :) iyi yaptım ama busefer.zıkkımın pekini yesin:):):
canını sıkma,ilaç tedavisi bu kadar strese sokmasın seni.Tek sorun bu olsun canım,çok yüksek bir değer değil ki.Ama tedavi bitince de çok bekleme bence,garantiye al işini.
ben kocamla yine küstümde yemek memek yapmıcam onadün gardrobun kapağını açık unutmuş yine kafam küt giitti :)::) bende küstüm :) iyi yaptım ama busefer.zıkkımın pekini yesin:):):
meraba kızlar, hepinize de iyi pazarlar
oleeeey oleey gittim drye.Bende temiz çıktım Yani en azından yumurtalarım iyiymiş.:)Hormon testinide pazartesi gösterecem hafta sonu olduğu için yetişemedi malesef.sadece rahim dış duvarında 1 cm miyommu ne o varmış.Dr oonun hç bir sorunu omaz dedi.önce bebek sonra bu dedi:)Bide benm eşimi mutlaka istedi :)sende yok ona bakacaz dedi.Heh burçincim sana müjde olsun :)ama çok iğreeeençti banada alttan muayene yaptı.
selam kızlar ben geldiii
doktordan geldi hem detest sonuçlarımdan ben hiç bişey anlamasam da, dr düzensizlik olduğunu söyledi... ayrıntılarını bilmiyorum... ayrıca muayeneye aldılar beni, alttan muayene dedi hemşire, direndim hazırlıksızım okuldan geliyorum dedim, tamam dr hanıma söleriz dedi, dr ultrasonla baktı ancak hiç bişey göremediğini söyleyince, öbür tarafa muayeneye geçmek farz oldu, çoook ısrar etsem de hazır değilim, lütfen desem de çare olmadı ve hasta hasta alttan muayeneye maruz kaldım :92: utandım, neyse ki çok korktuğum gibi olmadı yine de içerde gördükleri hoşuna gitti ama, bu beğendiğim şey işte dedi, orda yumurtaların bi kaç tane topluluğunu gördü ve çok güzel dedi. 1 ay sonraya yine çağırdı. gerekirse eğer, hormonları düzenlemek için doğum kontrol hapı önereceğini söyledi. kansızlık olduğu için kan hapı da verdi. şimdilik bu kadar ayy çok kibirliyim bugün
slm kızlar ben geldim giremedim bikaç gündür neler neler kaynatmışsınız göknurcum bende şu anda küsüm kocama bütün pazarımız mahfoldu ama yinede bugün hiç konuşmicam dünden beri gitmek istediğim biyer var kalkıp da üzerini giymediği için bende resti çektim hiçbiyere gitmicem dedimzaten 2 gün sonra ameliyat olcam çıkamıcam kolay kolay beni sinir etti kös kös oturuyorum bende şimdi
bende senin eşine sinir oluyorum ya.Aman ya bu erkeklerin bir artısı varsa on tane eksisi oluyor.Ne bunlar böle ya.Şimdi anlamaz kıymetini ama ilerde anlar.Ozmana kadar sabredeceksin napalım.Sende hiç sesini çıkarma bari ya alırsa alsın.Sende giyseydin bir iki tane bunlarda bana olsun die.Ailesi hakkında yorum yapma bari.Gel bize anlat sıkıntını ona birşey söleme.Erkeklerin bazıları hassas oluyor aile kardeş konusunda.gereksi yere sizde üzülmeyin semacım.Olan sana oluyor bak.bende vardım kocası ile küs olanlar grubu üyesi olarakkardeşi vardı 15 gündür, yedi-içti-yattı, kız hiç bir iş yapmadı, üstelik çalışıyorum işim çok yoğun, yediğinin bulaşığını bile yıkamadı, yine de sesimi çıkarmadım. evimi istediği gibi kullandı, hatta öyle ki ne lazımsa bana sormadan girdi aldı dolabımdan, sonra hiç bişi olmamış gibi bunu kirliye mi atayım dolabına geri mi koyayım ben gündüz dışarı çıkarken dolabından almıştım diyebildi, ama ben gene de sesimi çıkarmadımmm,
eşim bi kardeşimi idare edemedin, sen benim ailemi istemiyorsun diye başladı cümlesine benim ailemi istemeyeni bende istemem dedi.
hala şoktayım.
asıl ailesi beni istemedi, ne düğün yaptı, ne çeyiz, ne takıher şeyimizi kendimiz aldık, hala borç içindeyiz, durmadan bizden para isterler, iki maaşınız var derler sürekli. oğulları asgari ücretle çalışıyor, evin kirasını zor ödüyor, benim maaşıma göz dikerler utanmadan, benim ailem istemez hiç bişi, onlara vermem üç kuruş, ama milyarlar gidiyor, sesim çıkmıyor,ben kötü oluyorum
kardeşine yaklaşık 150-200 liralık alışveriş yapıldı, öğrenci ya hani eksikleri varmış da, ama ben bi etek alacak olsam evde kıyamet koparan adam kız mağazada ne beğendiyse aldı sesini çıkarmadı. giderken 200 lira harçlık verdi, o kartlar nasıl ödenecek, faturalar nolacak demedi, sonuç olarak da ben hatalı oldum, çok üzüldüm, napıcamı da şaşırdım artık
bende senin eşine sinir oluyorum ya.Aman ya bu erkeklerin bir artısı varsa on tane eksisi oluyor.Ne bunlar böle ya.Şimdi anlamaz kıymetini ama ilerde anlar.O zmana kadar sabredeceksin napalım.Sende hiç sesini çıkarma bari ya alırsa alsın.Sende giyseydin bir iki tane bunlarda bana olsun die.Ailesi hakkında yorum yapma bari.Gel bize anlat sıkıntını ona birşey söleme.Erkeklerin bazıları hassas oluyor aile kardeş konusunda.gereksiz yere sizde üzülmeyin semacım.Olan sana oluyor bak.
merhaba kızlar.Melihacım nasılsın.sıkma sen canını Kocalar hep öle işte.Kös kös otururlar:):)canım inşl sağlıklı haberlerini bekliyoruz.Şİmdiden geçmiş olsun sana.Bizi habersiz bırakma emi.
bende vardım kocası ile küs olanlar grubu üyesi olarakkardeşi vardı 15 gündür, yedi-içti-yattı, kız hiç bir iş yapmadı, üstelik çalışıyorum işim çok yoğun, yediğinin bulaşığını bile yıkamadı, yine de sesimi çıkarmadım. evimi istediği gibi kullandı, hatta öyle ki ne lazımsa bana sormadan girdi aldı dolabımdan, sonra hiç bişi olmamış gibi bunu kirliye mi atayım dolabına geri mi koyayım ben gündüz dışarı çıkarken dolabından almıştım diyebildi, ama ben gene de sesimi çıkarmadımmm,
eşim bi kardeşimi idare edemedin, sen benim ailemi istemiyorsun diye başladı cümlesine benim ailemi istemeyeni bende istemem dedi.
hala şoktayım.
asıl ailesi beni istemedi, ne düğün yaptı, ne çeyiz, ne takıher şeyimizi kendimiz aldık, hala borç içindeyiz, durmadan bizden para isterler, iki maaşınız var derler sürekli. oğulları asgari ücretle çalışıyor, evin kirasını zor ödüyor, benim maaşıma göz dikerler utanmadan, benim ailem istemez hiç bişi, onlara vermem üç kuruş, ama milyarlar gidiyor, sesim çıkmıyor,ben kötü oluyorum
kardeşine yaklaşık 150-200 liralık alışveriş yapıldı, öğrenci ya hani eksikleri varmış da, ama ben bi etek alacak olsam evde kıyamet koparan adam kız mağazada ne beğendiyse aldı sesini çıkarmadı. giderken 200 lira harçlık verdi, o kartlar nasıl ödenecek, faturalar nolacak demedi, sonuç olarak da ben hatalı oldum, çok üzüldüm, napıcamı da şaşırdım artık
ben ne dedim ki, bişi dediğim de yok, üstelik ailesi beni istemedi, tamam imkanları kısıtlıydı ama yine de kısıtlı imkanlara göre bana az-çok bişiyler yapabilirlerdi, yine de hiç bişi yapmadılar. aldığım maaşa durmadan ipotek koyuyorlar, onlar eksiklenmiyor, vermek zorundaymışım gibi hareket ediyorlar, eşim kusura bakma canım demiyor, onlara borcumuz çok veremeyiz demiyor, sınırlarını çizmesini bilmiyor, ama ben suçlu oluyorum, nasıl iş aklım almıyor
cnm senin eşin maraşlı dimi? sen nerelisin? benim eşimin aileside benim çalışmamı istiyolar heralde beni didiklemek için asıl iş kocada biter cnm o ne derse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?