- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
bende vardım kocası ile küs olanlar grubu üyesi olarakkardeşi vardı 15 gündür, yedi-içti-yattı, kız hiç bir iş yapmadı, üstelik çalışıyorum işim çok yoğun, yediğinin bulaşığını bile yıkamadı, yine de sesimi çıkarmadım. evimi istediği gibi kullandı, hatta öyle ki ne lazımsa bana sormadan girdi aldı dolabımdan, sonra hiç bişi olmamış gibi bunu kirliye mi atayım dolabına geri mi koyayım ben gündüz dışarı çıkarken dolabından almıştım diyebildi, ama ben gene de sesimi çıkarmadımmm,
eşim bi kardeşimi idare edemedin, sen benim ailemi istemiyorsun diye başladı cümlesine benim ailemi istemeyeni bende istemem dedi.
hala şoktayım.
asıl ailesi beni istemedi, ne düğün yaptı, ne çeyiz, ne takıher şeyimizi kendimiz aldık, hala borç içindeyiz, durmadan bizden para isterler, iki maaşınız var derler sürekli. oğulları asgari ücretle çalışıyor, evin kirasını zor ödüyor, benim maaşıma göz dikerler utanmadan, benim ailem istemez hiç bişi, onlara vermem üç kuruş, ama milyarlar gidiyor, sesim çıkmıyor,ben kötü oluyorum
kardeşine yaklaşık 150-200 liralık alışveriş yapıldı, öğrenci ya hani eksikleri varmış da, ama ben bi etek alacak olsam evde kıyamet koparan adam kız mağazada ne beğendiyse aldı sesini çıkarmadı. giderken 200 lira harçlık verdi, o kartlar nasıl ödenecek, faturalar nolacak demedi, sonuç olarak da ben hatalı oldum, çok üzüldüm, napıcamı da şaşırdım artık
çok üzüldüm canım ya,eşin niye böyle davranıyor,sen kendine almazken....Onlar için mi çalışıyorsun,o kadar sıkıntı çekiyorsun?Allah hepsini ıslah etsin...
eve hiç gidesim yok biliyormusun, işteyim şimdi, yarına kadar kalsam burda diyorum bi yandan, bi yandan gitsem diyorum söylesem herşeyi, nolacaksa olsun desem.
öyle kafam karmakarışık bi haldeyim
pıtırcıııııııııık nasılsın,nasıl geçti günün
kocalarımız için şükredelim bence, bu bizimkilerin ortalığı toplamamasından daha sıkıntılı bi durum
selam dertli arkadaşlarım benim...hepimizin sorunları var maalesef, hele iki aileye karşınca olanlar oluyor... en iyisi yine de sessiz kalmak bazen, en büyük avantaj ise eşinin senden yana ya da haklıdan yana olması...eşin senden yana değilse evde kıyametler kopuyor... umarım hepinizin durumu düzelir, bu sorunlar patlak vermez bi daha... benim de kaynanam yarın sivasa dönüyor, üzülüyorum onun için, görümcem yine çemkirmiş kadıncağıza, gittiğimizde ağlıyordu, gidicem ben diye tutturdu, bi daha da gelmem bunun yanına dedi, bize getirelim dedik, kimseye gitmem dedi, yine de akşam gelmesi için bi daha arıycam bi geceliğine de olsa... o görümce bozuntusunu da allah a havale ediyorum ...
bizim tablo sizlere göre daha karışık arkadaşlar, göknur sen eşinin ailesinin memleketindesin, ayşegül seninde eşinin de tayin yerindesiniz, bizim öyle değil ki, iş faktörü yüzünden eşim benim memleketime geldi, bunun için sürekli suçlandı, ailesini bırakıp gelmekle kendini suçluyor sürekli, kendince mazareti bu, ama tabi böyle bişi yüzünden de aldığımızı oraya aktarmanın mantığı olamaz
kendime ayrı bi para alıp,bi kenara atabilmem mümkün değil ki, parayı birlikte çekeriz her ay, birlikte dağıtırız, hiç ayrı gayrı hareket etmeyiz, ama böyle giderse ben sadece kirayı ödüyorum gerisi sana ait naparsan yap diycem, az kaldı yani, böyle nereye kadar gidecekailesi bizi aylık 5000-10000 maaş alan insanlar diye düşünüyorlar, eşimde istediklerinde yok göndererem demeyince tabi olacağı bu işte
hayırlı olsun canım,iyi günlerde kullan.Bugün 8 cm topukla gittim okula,aştım kendimi
meraba semacım, evde yemek yarışmasını izliyorum, sıradan bi gün işte , çarşıdan geldim bi pabuç aldım kendime geçenlerde beğenmiştimöyle....
şükür bitti ayşegülcüm,kurtuldum valla,benim için hafta bitti.Sen nasılsın?
iyiyiz semacım,sen de iyi ol,mutlu ol inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?