Kahramanmaras///46

çok üzüldüm canım ya,eşin niye böyle davranıyor,sen kendine almazken....Onlar için mi çalışıyorsun,o kadar sıkıntı çekiyorsun?Allah hepsini ıslah etsin...

çok üzüldüm canım ya,eşin niye böyle davranıyor,sen kendine almazken....Onlar için mi çalışıyorsun,o kadar sıkıntı çekiyorsun?Allah hepsini ıslah etsin...

eve hiç gidesim yok biliyormusun, işteyim şimdi, yarına kadar kalsam burda diyorum bi yandan, bi yandan gitsem diyorum söylesem herşeyi, nolacaksa olsun desem.
öyle kafam karmakarışık bi haldeyim

selam dertli arkadaşlarım benim... hepimizin sorunları var maalesef, hele iki aileye karşınca olanlar oluyor... en iyisi yine de sessiz kalmak bazen, en büyük avantaj ise eşinin senden yana ya da haklıdan yana olması...eşin senden yana değilse evde kıyametler kopuyor... umarım hepinizin durumu düzelir, bu sorunlar patlak vermez bi daha... benim de kaynanam yarın sivasa dönüyor, üzülüyorum onun için, görümcem yine çemkirmiş kadıncağıza, gittiğimizde ağlıyordu, gidicem ben diye tutturdu, bi daha da gelmem bunun yanına dedi, bize getirelim dedik, kimseye gitmem dedi, yine de akşam gelmesi için bi daha arıycam bi geceliğine de olsa... o görümce bozuntusunu da allah a havale ediyorum ...

eve hiç gidesim yok biliyormusun, işteyim şimdi, yarına kadar kalsam burda diyorum bi yandan, bi yandan gitsem diyorum söylesem herşeyi, nolacaksa olsun desem.
öyle kafam karmakarışık bi haldeyim

ah semacım ya, çok zor dönemler bunlar, hemencecik geçiverse zaman da, unutulsa, herşey yoluna girse... insanlar konuşa konuşa demişler, sinirlenmeden tartışın bu durumu, ama asla eşinin ailesi tarafına kötü bi söz söyleme, bu erkeklerin çok gücüne gidiyor savunmaya geçiyorlar hemen

Allahtan benim herif hiç tutmaz ailesini gerçi hoş bende hiç birşey demem.Ama desemde birşey demez.bir bu huyu var sağolsun :)artı hanesi yani.

sende semacım sal gitsin ya.Kendini bir takside bağlamış gibi yap.ne bilim birşey aldım taksidim var de.belli bir para ayır kendine at bankaya.Birazda o düşünsün bakalım.Olmayınca nasıl yollucak.sende üzülmemiş olursun.böle bir dene istersen.yada arkadaşa borç verdim de uydur birşeyler at kenara paranı.

pıtırcıııııııııık nasılsın,nasıl geçti günün
kocalarımız için şükredelim bence, bu bizimkilerin ortalığı toplamamasından daha sıkıntılı bi durum

pıtırcıııııııııık nasılsın,nasıl geçti günün
kocalarımız için şükredelim bence, bu bizimkilerin ortalığı toplamamasından daha sıkıntılı bi durum

ay valla bende aynen öle düşünüyorum çıtırcık.Cidden şükür.Her ne kadar kafamı küt küt vursamda çoraplar top top olup yerlerde yatsada:)):):bizi koruyorlar başkalarına karşı .paramızada karışmıyorlar:)baya iyiymiş kocamda haberim yokmuş.

walla çıtırım iyi geçti saılır günümde.yemeğimi pişirdim saat 4 gibide arkadaşa gittim.azcık oturdum geldim.çamaşır vardı onuda serdim.Şimdi oturuyom işte.sen naparsın neler yaptın bakalım.

evet şükür bizim de çoraplar top top atılıyor makineye top top çıkıyor ama benim vaktim çok ya benim için sorun yok...
ben de kocamlan tekzene gittim öğlen, yemeği de orda yedik, dönüşte kayınavlideme uğradık oturduk geldik, benmki de işe gitti yalnızım gel oturak

bizim tablo sizlere göre daha karışık arkadaşlar, göknur sen eşinin ailesinin memleketindesin, ayşegül seninde eşinin de tayin yerindesiniz, bizim öyle değil ki, iş faktörü yüzünden eşim benim memleketime geldi, bunun için sürekli suçlandı, ailesini bırakıp gelmekle kendini suçluyor sürekli, kendince mazareti bu, ama tabi böyle bişi yüzünden de aldığımızı oraya aktarmanın mantığı olamaz
kendime ayrı bi para alıp,bi kenara atabilmem mümkün değil ki, parayı birlikte çekeriz her ay, birlikte dağıtırız, hiç ayrı gayrı hareket etmeyiz, ama böyle giderse ben sadece kirayı ödüyorum gerisi sana ait naparsan yap diycem, az kaldı yani, böyle nereye kadar gidecek ailesi bizi aylık 5000-10000 maaş alan insanlar diye düşünüyorlar, eşimde istediklerinde yok göndererem demeyince tabi olacağı bu işte

anlıyorum semacım, haklısın... ne denir ki böyle durumda, orta yolu bi şekilde bulmanız gerek, böyle stresli yaşanmaz her gün.... umarım düzelir

üzüldüm ya,insan kendi annesine niye böyle davranır,ne kötü kalpli insanlar var...

biraz dişini göster canım,pasif kaldıkça tepene çıkarlar.Anladıkları dilden konuşmak lazım.

meraba semacım, evde yemek yarışmasını izliyorum, sıradan bi gün işte , çarşıdan geldim bi pabuç aldım kendime geçenlerde beğenmiştim öyle....

şükür bitti ayşegülcüm,kurtuldum valla,benim için hafta bitti.Sen nasılsın?

iyiyiz semacım,sen de iyi ol,mutlu ol inş.

hayırlı olsun canım,iyi günlerde kullan.Bugün 8 cm topukla gittim okula,aştım kendimi

ben de iyiyim burçincim, sağolasın benim her günüm az dersli olduğu için pazartesiyi skıntı yapmıyorum,memnunum bu sistemden

hayırlı olsun canım,iyi günlerde kullan.Bugün 8 cm topukla gittim okula,aştım kendimi

ooo süpeeerrr bayılıyorum topuklulara, bütün gün giyince ayakt artık acıma yapıyor ama yarım gün çok rahat oluyor, aman sorun değil seviyorum işte ben ayrıca topuklu ayakkabı her bayana çook yakışıyor eminim güzel olmuştur

meraba semacım, evde yemek yarışmasını izliyorum, sıradan bi gün işte , çarşıdan geldim bi pabuç aldım kendime geçenlerde beğenmiştim öyle....

güzel günlerde giyersin inşaallah canım
bende nöbetçiyim ya biraz iş, biraz net takılıyorum öyle acıktım biraz da uykum geldi buçukta çıkıcam artık saat sayıyorum öyle

şükür bitti ayşegülcüm,kurtuldum valla,benim için hafta bitti.Sen nasılsın?

iyiyiz semacım,sen de iyi ol,mutlu ol inş.

benimde artık ya yaşananlar yüzünden sinirlerim bozuldu, yada psikolojim takmıyorum eskisi gibi her olayda da saatlerde ağlayamıyorum, sanırım bende aştım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…