Kahramanmaras///46

ne cins insanlar var ya,hepsi de seni mi buluyor nedir canım?

he valla öyle oluyo heral valla can sıkısı bir değilki kayınvalidemlerede canım sıkıldı ben çarşamba ameliyat olcam daha bigün arayıpta geçmiş olsun kızım neyin var ne oldu demediler hiç umursamıyolar kendi kızları öksürse olay olur

amaaan ne dertli bi forum oldu burası
biraz güzel şeylerden bahsedelim, içim karardı kızlaaaaarrrrr:103: pembe gözlüklerimizi takalım biraz

farklı bir şeyden bahsedeyim.Öğrencim bıçaklandı cuma günü,kız kavgasında araya girerken.Bugün 4.ameliyatına girdi,yoğun bakımda.Aile perişan.Çok da şeker bir öğrenciydi,canım benim

farklı bir şeyden bahsedeyim.Öğrencim bıçaklandı cuma günü,kız kavgasında araya girerken.Bugün 4.ameliyatına girdi,yoğun bakımda.Aile perişan.Çok da şeker bir öğrenciydi,canım benim

tüh ya çok üzüldüm valla yazık ya küçücük çocuk yoğun bakımda mı? Allah yardımcısı olsun inşallah kısa zamanda şifa versin ailesinede yardımcı olsun

ay burçiiinnnnn
tamam eski konuya dönelim, ne bu böyle , hayata bak
şaka bi yana da çok kötü olmuş canım ya, yazık ben de üzüldüm inşallah iyileşir...hiç uğruna oluş ya bi de, araya girip de arada kaynamak en masumu zaten allah şifa versin...

evet canım en kötüsü de o.Şimdi de hapise alınan çocuğun en yakın arkadaşı asıl suçlu kişiyi dışarda gördüğü an temizleyeceğini söylüyor.Ne dediysem dinlemedi beni.Off,bu delikanlılık...Neyse çok bahsetmiyeyim.

:103:

:103::103::103::103::103:

çok yakışmış melihacım pembiş gözlükler :103:

bi de yanlış kişi mi hapiste :44: ne zor bi durum ya, önce yaralanan iyileşsin de, diğerleri de uygun bi çözüme kavuşur inşallah

bu ergen gerilerinin hepsini bu dönemlerde psikoterapi verecen günde 3 öğün.anca öle iflah olurlar.sakinleştiriciyi dayıyacan gitsin :).Çok üzüldüm valla.Böle çocuklara hiç kıyamıyorum.İçim parçalınıyor cidden.Bir hayat mahfoluyor.Allah ıslah etsin nediyelim.walla sizde sabır versin burçin.Dövsen olmaz sövsen:44: olmaz .

şimdi yemek yapmaya geçiyorum kızlar.Yarına kuru fasulye pilav var :)::) sonra duş alıp yatacm inşl.Sanırım saat 1 bulurum.Herkese iyigecelrr.

bi de yanlış kişi mi hapiste :44: ne zor bi durum ya, önce yaralanan iyileşsin de, diğerleri de uygun bi çözüme kavuşur inşallah

yanış kişi değil canım,doğru kişi ama arkadaşı olunca işte...

şimdi yemek yapmaya geçiyorum kızlar.Yarına kuru fasulye pilav var :)::) sonra duş alıp yatacm inşl.Sanırım saat 1 bulurum.Herkese iyigecelrr.

eline sağlık canım,yemediğim ender yemeklerden.Ama erkekler bayılıyor.

merhaba kızlar
kendimi sobeliyim bari :44:sobeeeeee

hahay:)sobe arkandan sobeleyim seni çıtırım.:) nasılsınız kızlar.Ben çok kötüydüm bugün.Azcık dişlerimi sıkmışım gece uyurken.Sonra dolgu olan azı dişim nasıl olduysa dişimle berebaer azcık kırılmış.Nasıl sıktıysam artık:)sabahta dişçiye gittim kurtulamazmış dişim çekti.Aman allahım adam resmen vidalayıp assıldı dişimi hahay çok acıdı cancağzım uyuşturmasına lazım.Adam aa kocaman kız ağladı diyor :)uyuşması geçtikten sonrada ağrısından ağladım.Allah kimseye diş ağrısı vermesin yani.işte böle.Bide işler yoğundu bugün.Öle işte.Sizler nasılsınız bakalım.bende başka dedikodu yok

geçmiş olsun canım... dişler de önemli organlarımızdan dişçi korkulan birisi olsa gerek, gitmedim ama gitmeyi de hiiç istemem

günaydın kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum bugün ameliyat olcam inşallah yarın çıkarsın dedi doktor dua edin bana kızlar hayırlısıyla geri döndüğümde tekrar girer yazarım size hoşçakalın...

günaydın kızlar...

geçmiş olsun göknurcum.

melihacım iyi haberlerle gelirsin inşallah,sorunsuz bir ameliyat olsun.

merhaba kızlar....

melihacım, inşallah ameliyatın iyi geçer, sorunsuz olur ve iyileşirsin, çabucak dönersin aramıza... buraya tekrar yazmanı bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…