ne cins insanlar var ya,hepsi de seni mi buluyor nedir canım?
sıkma canını melihacım,biz varız yanında
farklı bir şeyden bahsedeyim.Öğrencim bıçaklandı cuma günü,kız kavgasında araya girerken.Bugün 4.ameliyatına girdi,yoğun bakımda.Aile perişan.Çok da şeker bir öğrenciydi,canım benim
farklı bir şeyden bahsedeyim.Öğrencim bıçaklandı cuma günü,kız kavgasında araya girerken.Bugün 4.ameliyatına girdi,yoğun bakımda.Aile perişan.Çok da şeker bir öğrenciydi,canım benim
amaaan ne dertli bi forum oldu burası
biraz güzel şeylerden bahsedelim, içim karardı kızlaaaaarrrrr:103: pembe gözlüklerimizi takalım biraz
:103:
:103::103::103::103::103:
evet canım en kötüsü de o.Şimdi de hapise alınan çocuğun en yakın arkadaşı asıl suçlu kişiyi dışarda gördüğü an temizleyeceğini söylüyor.Ne dediysem dinlemedi beni.Off,bu delikanlılık...Neyse çok bahsetmiyeyim.
bi de yanlış kişi mi hapiste :44: ne zor bi durum ya, önce yaralanan iyileşsin de, diğerleri de uygun bi çözüme kavuşur inşallah
şimdi yemek yapmaya geçiyorum kızlar.Yarına kuru fasulye pilav var :)::) sonra duş alıp yatacm inşl.Sanırım saat 1 bulurum.Herkese iyigecelrr.
merhaba kızlar
kendimi sobeliyim bari :44:sobeeeeee
geçmiş olsun canım... dişler de önemli organlarımızdandişçi korkulan birisi olsa gerek, gitmedim ama gitmeyi de hiiç istemem
günaydın kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum bugün ameliyat olcam inşallah yarın çıkarsın dedi doktor dua edin bana kızlar hayırlısıyla geri döndüğümde tekrar girer yazarım size hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?