Kahramanmaras///46

İnşallah... antepi tamamen bilmiyoruz tabi, eşim daha iyi biliyor, belli başlı alışveriş merkezlerini biliyoruz, gerisini de arabayla gezdik, öyle bakarız artık nootak , ot mu atak :44:

İnşallah... antepi tamamen bilmiyoruz tabi, eşim daha iyi biliyor, belli başlı alışveriş merkezlerini biliyoruz, gerisini de arabayla gezdik, öyle bakarız artık nootak , ot mu atak :44:

:)))))))))))Atak atak.Ben diyorum sana çıtırııım.Gel bir hafta sonu binek aarabımıza gidek antepe.fıldır fıldır gezelim.Hem elbiseni bulmuş oluruz hemde gezmiş oluruz

ohhh süper olur şekerim sizinkiyle mi gidek bizimkiyle mi , kaybolmazsak iyidir 2 kişi,bayağı karışık ben direksiyonu sana veririm artıkın, sen de bilmiyon oraları ama olsun sorumluluk sende kalsın büyüğümsün

kıtırcık mı hadi iyi yolculuklar

ayrıcaAAAA 19 mayısta konya ya gidecez inşlllll.

ne iyi olur,çok sevindim senin adına

geçmiş olsun canım.Havalar bir tuhaf,hasta olmamak elde değil.Umarım istediğin gibi bir elbise bulursun,olmadı diktirebilirsin de.

geçmiş olsun canım.Havalar bir tuhaf,hasta olmamak elde değil.Umarım istediğin gibi bir elbise bulursun,olmadı diktirebilirsin de.

teşekkür ederim
diktirmeyi de düşündüm ama istediğim gibi olur mu bilemiyorum yani :44: bi sorayım dikenlere... gelinliğimle kınalığımı diktirdiğim yer iyiydi uğrayım bari bi gün...

kıtırcık bilmiyor sanırım araba kullanmasını dimi burçin.2 miz ortaklaşa süreriz.Fena kullanırım arabayı tüm sorumluluk bana ait yani.Siz sıkı sıkı tutunun yeeter.Şaka tabi:).Biz golfü sattık uno aldık fındık gibi.kucaklayıp park bilem ederiz yani :):)):):Geirye kalan paramızla evimizin içini yaptıracaz inşl.Onun için sattık gitti.Bizim arabayla gideriz.burçinde uyar bize inş.Uymak zorunda da zaten onsuz gitmeyiz. al sana gurubuz hazııır.Elbisende hazıır.Haizran gibi inşl bu turumuzu yapalım

beğendiğin bir modeli de götürebilirsin,terzin iyiyse aynısını diker.Hem tam da üstüne göre olur,uzundu kısaydı,açıktı,dardı....derdin olmaz.Benim de düğün için elbise almam gerek,belki diktiririm.

yeniden öğrenmeye başlayacağım umarım en kısa zamanda.İnşallah yaparız

ben senle arabaya binmem o zaman kızım midem bulanır neyim, doldururum arabana haberin olsun
ah keşke gidebilsek kız kıza, hadi bakalım kısmet diyelim

evet geçen yıl da beğendiğim modelleri götürdüm,dikmişti sağolsun bakayım gene hazır bulamazsam diktirme fikrini düşüneyim sizin düğün kimin burçin ?

Son düzenleme:
aaay çıtırcık öle olmaaaz.Kocaman kızssın kusulurmmu heç bende arabaya bindiğinde direk poşet veririm sana olur biter .IIy iğrenç :)yok walla güzel kullanırım arabayı azcık hızlı kullanıyorum okadar.YOksa iyidir direksiyonum merak etme.Beğenmezssen geçersin notak.şimdilk fikir süper.Uygulamyada geçrsek oda süper.Ama heriflerimiz ne der bu duruma acaba:)birde onlara sormak lazım gelir.Senin taktikle kandıracam onuu:)

bizimkini düğünden sayma, kimse eğlenmek için gitmeyecek de işte mecburiyetten gidiliyor, çok da hevesli değilim düğününe
yazın napıcaksınız göknurcum siz? tayin durumuna göre mi hareket ediceksiniz, yoks atayin sonucu beklemeden tatil planlarınız var mı

sana sonsuz güveniyorum pıtırcık takılıyordum sadece...
heriflere sormak acayip gerekli zaten, benimki izin vermez bence ben de kendi şirinlik taktiğimi uygularım ama ne kadar işe yarar bilemiyorum, o da aynı taktiği uygulayabilir karşılığında

tayiin durumuna göre belirlicez inşl.Tayin durumu olmazsa Allah korusun :)şölee güzel bir karadeniz turu düşünüyoruz.Çok merak ettiğim bir yer.Azcık kültür turu gibi olacak yani.Tayin olursada kısacık bir mersin turu :)Yani tayine ve aynı zamanda paraya endeksli bir plan bakalım nasip.

benimkide vermez gibi ama denemekte yarar var.seninkide vermez gibi .Binevler kkadar biryer deriz :) belki tutar.olmadı b planına geçeriz.Yani küseriiiiiz:):):)Neyse ozamana kadar çıkalımda hayırlısıyla.

sizin tatil planınız ne çıtırcık.Gerçi sizin tayin gibi bir stresiniz yok.İstediğiniz yere gidersiniz.

bizim hiç belli değil, tayin stresi olmasa da eşimin izni yok, o yüzden tatillerimiz hep kısıtlı olucak. şimdilik bi plan var şöyle: temmuzdaki düğünümüzden sonra ben sivasa gidicem bi kaç gün kalıcam kayınvalidemde, çok istiyor oraya gitmemi ,gitmeyi düşünüyorum ben de . ordan muğlaya geçicem, bi kaç hafta sonra da eşim gelicek, beraber tatil yaparız muğlada sanırım, ordan beraber döneriz diye düşündük.
bi plan da hani çiğdem var ya senin hemşerin, benim en iyi arkdşm, onların düğünü var temmuzda, onlarla aynı tatil yerinde tatil yapmak, çok istiyorz ama kısmet olmıycak gibi... bu arada çiğdeme senin eşini konyaya götüreceğini söyledim, "bi ben götüremiyorum, nasıl ikna etmiş eşini sor bakayım" dedi

arkadaşlar merhaba ,şimdiden ne derseniz kabulum baştan belirteyim, günlerdir yoğum girsemde şöyle bi bakıp kapatmak zorunda kaldım misafir trafiğim ve dışarı trafiği çok yoğun halde idi:82: halende devam ediyor ALLAHIN izni ile , dayak yemiş gibiyim adeta ,bugünde eşimin doğum günü , pasta merasimini vs. hemencik bitirdim ,ikramları verdim ve buraya geldim anacım azıcık nefes alayım dimi ama
sizler nasılsınız görüşmeyeli hayat nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…