İnşallah... antepi tamamen bilmiyoruz tabi, eşim daha iyi biliyor, belli başlı alışveriş merkezlerini biliyoruz, gerisini de arabayla gezdik, öylebakarız artık nootak , ot mu atak :44:
ayol adıyamanada gittim.şimdi urfa turunda sıra:)bide gaziantepi çok merak ediyorum.aslında çıtırcık ,pıtırcık ve kıtırcık olmak üzere antep turuda yapsak süper olur:)hep fıstıklı dondurma olmaz şekerim birazda antep katmeri yiyelim olar aslında süper olur:)aştım artık kendimi.Bu iş ufkumu genişletti benm.
ayrıcaAAAA 19 mayısta konya ya gidecez inşlllll.
inş canım... bize de antep yolu gözüküyor havalar bi düzelsin de, maraşta elbise bulamadım bi türlü her yeri gezdim nerdeyse ama hep aynı şeyler var... alışverişe gidicez, kocama da ayakkabı falan bakarız, antep'te seçenek daha fazla
geçmiş olsun canım.Havalar bir tuhaf,hasta olmamak elde değil.Umarım istediğin gibi bir elbise bulursun,olmadı diktirebilirsin de.
ohhh süper olur şekerimsizinkiyle mi gidek bizimkiyle mi , kaybolmazsak iyidir 2 kişi,bayağı karışık ben direksiyonu sana veririm artıkın, sen de bilmiyon oraları ama olsun sorumluluk sende kalsın büyüğümsün
kıtırcık bilmiyor sanırım araba kullanmasını dimi burçin.2 miz ortaklaşa süreriz.Fena kullanırım arabayı tüm sorumluluk bana ait yani.Siz sıkı sıkı tutunun yeeter.Şaka tabi:).Biz golfü sattık uno aldıkfındık gibi.kucaklayıp park bilem ederiz yani :):)):):Geirye kalan paramızla evimizin içini yaptıracaz inşl.Onun için sattık gitti.Bizim arabayla gideriz.burçinde uyar bize inş.Uymak zorunda da zaten onsuz gitmeyiz. al sana gurubuz hazııır.Elbisende hazıır.Haizran gibi inşl bu turumuzu yapalım
beğendiğin bir modeli de götürebilirsin,terzin iyiyse aynısını diker.Hem tam da üstüne göre olur,uzundu kısaydı,açıktı,dardı....derdin olmaz.Benim de düğün için elbise almam gerek,belki diktiririm.
kıtırcık bilmiyor sanırım araba kullanmasını dimi burçin.2 miz ortaklaşa süreriz.Fena kullanırım arabayı tüm sorumluluk bana ait yani.Siz sıkı sıkı tutunun yeeter.Şaka tabi:).Biz golfü sattık uno aldıkfındık gibi.kucaklayıp park bilem ederiz yani :):)):):Geirye kalan paramızla evimizin içini yaptıracaz inşl.Onun için sattık gitti.Bizim arabayla gideriz.burçinde uyar bize inş.Uymak zorunda da zaten onsuz gitmeyiz. al sana gurubuz hazııır.Elbisende hazıır.Haizran gibi inşl bu turumuzu yapalım
beğendiğin bir modeli de götürebilirsin,terzin iyiyse aynısını diker.Hem tam da üstüne göre olur,uzundu kısaydı,açıktı,dardı....derdin olmaz.Benim de düğün için elbise almam gerek,belki diktiririm.
görümcemin kızı evleniyor göknurcum
bizimkini düğünden sayma, kimse eğlenmek için gitmeyecek de işte mecburiyetten gidiliyor, çok da hevesli değilim düğününe
yazın napıcaksınız göknurcum siz? tayin durumuna göre mi hareket ediceksiniz, yoks atayin sonucu beklemeden tatil planlarınız var mı
sana sonsuz güveniyorum pıtırcıktakılıyordum sadece...
heriflere sormak acayip gerekli zaten, benimki izin vermez benceben de kendi şirinlik taktiğimi uygularım ama ne kadar işe yarar bilemiyorum, o da aynı taktiği uygulayabilir karşılığında
sizin tatil planınız ne çıtırcık.Gerçi sizin tayin gibi bir stresiniz yok.İstediğiniz yere gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?