- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
ooo süpeeerrrbayılıyorum topuklulara, bütün gün giyince ayakt artık acıma yapıyor ama yarım gün çok rahat oluyor, aman sorun değil seviyorum işte ben ayrıca topuklu ayakkabı her bayana çook yakışıyor eminim güzel olmuştur
güzel günlerde giyersin inşaallah canım
bende nöbetçiyim ya biraz iş, biraz net takılıyorum öyle acıktım biraz da uykum geldi buçukta çıkıcam artık saat sayıyorum öyle
slm kızlar nasılsınız? ben pek iyi diilim karşı komşumla aram açık o yüzden moral sıfır aslında görüşmek istemiyorum ama yinede tam karşımda sürekli gördüğüm insan olunca biraz zor oluyo
bide biz kayıncalidemlere çay içmeye gidiyoruz.Biz basacaz bugün.Az kaynatında gelince hemencik yetişeyim size emi :)çıtırııım sen nasılsın yaw seni sormayı unuttum :)
melihacım kapı komşunla küsmek de zor olur senin için,yüz yüze bakıyorsunuz,barışırsınız umarım
nerden başlam bilmiyorum anlatmaya komşum çok patavazsız biridir adam kullanmayı çok sever çocuklarına baktırmayı çok sever vakitli vakitsiz aniden gelir müsaitmisin demez içeri giriverir bi yemek yapıyım ertesi gün bana da yap der bütün apartman bu kadından şikayetçi ama bu benim karşımda olduğu için çok zor oluyo alt komşum onunla hepten küs konuşmuyo diğerleri pek bişi yapamıyo ama ben bıktım artık akşama kadar olur olmaz 10 kere zile basar offfffffff offfffff anlatmakla bitmez
amaaan boşver o zaman, çok da lazım bi kişi değilmişsenin için değerlise önemliyse, o zaman üzül, yüzünü görsen nolur görmesen nolur, kurtulmuşsun boşver bence
nerden başlam bilmiyorum anlatmaya komşum çok patavazsız biridir adam kullanmayı çok sever çocuklarına baktırmayı çok sever vakitli vakitsiz aniden gelir müsaitmisin demez içeri giriverir bi yemek yapıyım ertesi gün bana da yap der bütün apartman bu kadından şikayetçi ama bu benim karşımda olduğu için çok zor oluyo alt komşum onunla hepten küs konuşmuyo diğerleri pek bişi yapamıyo ama ben bıktım artık akşama kadar olur olmaz 10 kere zile basar offfffffff offfffff anlatmakla bitmez
bide biz kayıncalidemlere çay içmeye gidiyoruz.Biz basacaz bugün.Az kaynatında gelince hemencik yetişeyim size emi :)çıtırııım sen nasılsın yaw seni sormayı unuttum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?