Kahramanmaras///46

cidden bayana etek ve topuklu yakışıyor ama giyecek cesaret lazım.

güzel günlerde giyersin inşaallah canım
bende nöbetçiyim ya biraz iş, biraz net takılıyorum öyle acıktım biraz da uykum geldi buçukta çıkıcam artık saat sayıyorum öyle

kolay gelsin canım,bayanları yarım günden fazla çalıştırmayacaklar aslında,süper olur.

etek ve topuklu artık cesaret gerektirmiyor ya,bize öyle geliyor sanırım, herkes giyiyor gayet sıradan hale geldi.... ben de çorapsız etek giyemem ama kışın bol bol giyerim bi gün buluştuğumuzda herkes etek ve topuklu giysin diye konsept belirleyelim

way burçinciim.Cidden aşmışsın kendini.Birkere giydin ya gerisi gelir artık.Ben dolgu topuk giyiyorum.EVde platform topuk dolu ama giyemiorum.Zaten adliyede de giyilmiyorki.

bide benm tahlil sonuçlarım çıktıııı.Fsh midir nedir o 8.7 çıktı.dr gayet iyi kan durumun dedi.Amaaa guatr hormonlarım azmış :)onlar kötü dedi.Önce bu sorununu halledelim biran önce dahiliye ye git dedi.Çünki o hapla seni gebeliğe hazırlıcak haplar bir arada kullanılmaz dedi.Öle işte şimdi dahiliye zamanı.Ay inşl birşey çıkmaz onda.

aaay size çok önemli bir dedikodu vermeyi unutttum:)koca kocişim bugün yatağımızı düzeltmiiiş.Birde mutfak pırıl pırıldı.Akşam koyduğum giibi buldum yani.Hepsini makineye yerleştirmiş.Dolabın kapağınıda kapatmış.Ay valla gözlerim yaşardı.:):)) baklım nekadar sürecek

çok sevindim bütün haberlere göknurcuğum, fsh değerin çok güzel çıkmış guatr da çok problem değil, tedavisi var, e o zaman düşünecek bişey kalmadı
eşini de tebrik ediyorum, benmkisi de toplar öyle arada, evde olduğu zamanlar , inşlallah sürer hep böyle, bu davranışını pekiştirmen lazım, ne bileyim ödüllendir , iyi davran, istediklerini yap ki hep devam etsin o da ayy ne kadar güzel :)
bu arada platform topuğu naptın kız, ben düğünümde giydim bi platform, gelinlik ayakabımdı , çok rahattı açıkçası, anca özel günlere giyerim artık

slm kızlar nasılsınız? ben pek iyi diilim karşı komşumla aram açık o yüzden moral sıfır aslında görüşmek istemiyorum ama yinede tam karşımda sürekli gördüğüm insan olunca biraz zor oluyo

hayırdır meliha, neden konuşmuyorsunuz? yeni bi olay mı, yoksa uzun süredir mi böylesiniz... tabi yüz yüze gelirsiniz... konuşmadan zor:44:

hayırdır canım ya.Sorun ne ki.Cidden kapı karşı komşu olması kötü olmuş.Aşağıda yada yukarda otursa sorub olmaz bir nebzede.Neyse inşl aşılmıyacak sorun değilse düzelir.İnsan huzursuz olur böle bir durumda.

bide biz kayıncalidemlere çay içmeye gidiyoruz.Biz basacaz bugün.Az kaynatında gelince hemencik yetişeyim size emi :)çıtırııım sen nasılsın yaw seni sormayı unuttum :)

hadi iyi oturmalar göknurcum,eşine de bravo,başına taş mı düşmüş?

melihacım kapı komşunla küsmek de zor olur senin için,yüz yüze bakıyorsunuz,barışırsınız umarım

nerden başlam bilmiyorum anlatmaya komşum çok patavazsız biridir adam kullanmayı çok sever çocuklarına baktırmayı çok sever vakitli vakitsiz aniden gelir müsaitmisin demez içeri giriverir bi yemek yapıyım ertesi gün bana da yap der bütün apartman bu kadından şikayetçi ama bu benim karşımda olduğu için çok zor oluyo alt komşum onunla hepten küs konuşmuyo diğerleri pek bişi yapamıyo ama ben bıktım artık akşama kadar olur olmaz 10 kere zile basar offfffffff offfffff anlatmakla bitmez

melihacım kapı komşunla küsmek de zor olur senin için,yüz yüze bakıyorsunuz,barışırsınız umarım

gerçekten çok zor küs diiliz aslında ben uzak durmaya çalışıyorum yoksa elini veren kolunu kaptırır bi durum yaşıyoruz bu yüzden oda surat yapıyo yani zor zor zor bu kadınla komşu olmak çooook zor

amaaan boşver o zaman, çok da lazım bi kişi değilmiş senin için değerlise önemliyse, o zaman üzül, yüzünü görsen nolur görmesen nolur, kurtulmuşsun boşver bence

ne cins insanlar var ya,hepsi de seni mi buluyor nedir canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…