Kahramanmaras///46

göknurcum cumartesi bana gelseniz uyar mı?Ama dersen ki dışarda buluşalım,olur.Ama Kağanla dışarda zor olur.
kızlar hepinizi beklerim bana,muhabbetimiz burayla sınırlı kalmasın.

göknurcum cumartesi bana gelseniz uyar mı?Ama dersen ki dışarda buluşalım,olur.Ama Kağanla dışarda zor olur.
kızlar hepinizi beklerim bana,muhabbetimiz burayla sınırlı kalmasın.

benm için farketmez canım sana zahmet olmasın die.Sen bilirsin yani.Çıtırada uyarsa olur bana.Ben 3 ten sonra gelirim biliyorsun.Uyarsa size olur.

ne zahmeti canım,sen de o saatte gelirsin madem.Ayşegül uyacağını söylemişti ama değişiklik oldu mu bilmiyorum.
ameliyat iyi geçmiştir inş melihacım.

merhaba kızlar,Nasılsınız bakalım.Adliyede fırsat buldum hemencik size bakıyım dedim.burçin ayşegülde olur ddedi ama yinede son teyit alırız

ayyy nerden anladın pıtırcıkım çarşıda kocişimle höydür höydür gezdim.... dün yazmamıştım buraya, c.tesi bana da uyuyor yani uyduruyorum...

ayyy nerden anladın pıtırcıkım çarşıda kocişimle höydür höydür gezdim.... dün yazmamıştım buraya, c.tesi bana da uyuyor yani uyduruyorum...

çıtırcık ve kıtırcık :)buda burçinin adı olsun bari.:)diyince bilinki kapı kapı höydürüyorlar demktir.hiç girmemişssin hemncik anladım gezdiğini

eveeeet.....
hava gene bozdu yaaa
burnumun aknıtısı da geçmedi bir haftadır maşallah

eveeeet.....
hava gene bozdu yaaa
burnumun aknıtısı da geçmedi bir haftadır maşallah

teeh sümüklü çıtırcııık:)walla ya hava şaştı artık.Bir yağmur bir güneş şaşırıyoruz tabi.terle soğu hasta oluyoruz.yarın sabah 6 da urfaya gidecem.bide urfa havasına bakiim :)yakında güneydoğu turumu tamamlıcam :)

evet havayla birlikte biz de şaşırdık, sanki senin sümüğün yok hıhh
ne işin var urfa'da ya, bölge dışına açılıyorsun bakıyorum da

evet havayla birlikte biz de şaşırdık, sanki senin sümüğün yok hıhh
ne işin var urfa'da ya, bölge dışına açılıyorsun bakıyorum da

ayol adıyamanada gittim.şimdi urfa turunda sıra:)bide gaziantepi çok merak ediyorum.aslında çıtırcık ,pıtırcık ve kıtırcık olmak üzere antep turuda yapsak süper olur:)hep fıstıklı dondurma olmaz şekerim birazda antep katmeri yiyelim olar aslında süper olur:)aştım artık kendimi.Bu iş ufkumu genişletti benm.

ohh gez bakalım , iyi yolculuklar, zevkli geçer umarım iş seyahatin
antep güzel valla, biz vakit buldukça gidiyorduk ama maddi durum bu aralar iyi değil diye gidemedik, yakınca hemen şurası işte...çarşıdan binevlere gittim geldim diyene kadar dolmuşla, antep'e varırsın gidebilsek güzel olur bugün fıstıklı dondurma yiycektim, kocam izin vermedi gene, iyice hasta olurmuşum...ne biliyorsa o...

kaç sefer mıy mıy kocama söledim okuma yazma kursu oldu hafta sonu.Gelincede aaay çok yorgunum diyip uyuduğu için gidemedik birtürlü.Paramızı yani güçlerimizi birleştirip gideriz bizde:)nasip olursa işl birgün gideriz

inş canım... bize de antep yolu gözüküyor havalar bi düzelsin de, maraşta elbise bulamadım bi türlü her yeri gezdim nerdeyse ama hep aynı şeyler var... alışverişe gidicez, kocama da ayakkabı falan bakarız, antep'te seçenek daha fazla

amaaaaannnnn ne güzel ne güzel biz de antepe giderik artık 19 mayısta

hadi bi gidin bakim hadi bak napıyom size:)Giderseniz bensiz ,maraşı terk edin tamammmı şekerim:)uçar gelirim konyadan valla Karışmam.Sizin düğün nezamnki elbise telaşı başladı sana.Yazınmı görümcenin düğünü.

a aa sen uçarak geliceksen ben hiç durmam giderim, sen de bizimle gelmiş olursun sensiz olmaz şekerim...
düğün temmuz 1-2 sinde cnm, bu yaz düğünler erken haliyle... e maraşta elbise buldum diyene dek ohooo, çarşıya çıktıkça bakınıyordum, bakına bakına bitirdim mağazaları.. iyi ki de erken bakmışım, son anda sıkışmamış olurum, antepe gidersek bakarım artık ordan...

Dükkan sayısı kısıtlıİnşl Antepte bulursun.Gerçi antep epey büyükmüş.Birde oraları gez nasılolsa yakınmış.Birde bildiğin yermiş sorun olmaz.Olmadı diktirirsin notaaak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…