Kahramanmaras///46

hoşgeldin tekrar zeynep, canın sağolsun tabi, biz seni aramızda görmekistediğimiziçin, uğramadığın için meak ettik, nerde bu zeynep dedik, sen iyi ol da önemli değil...
bu arada tam hamarat bi e hanımısın maşallah herşeyi idare ediyorsun kolay gelsin...

görümcemin kızı evleniyor göknurcum

ooo yazın birsürü düğün var maşaallah.İnşl çok eğlenirsiniz.Bizde kimsenin düğünü yok malesef.

bizde de düğün var çok sevdiğim bi erkek arkadaşım evleniyor haziranda vveeeee kız kardeşim evlenicek inşallah ben kıyafetten önce bi beden daha küçülmeyi planlıyorum bu arada gönüllü söförünüz olurum hanımlar

teşekkür ederim ALLAHA şükür iyiyim tatlım ama inan çok yoruluyorum artık bi kapatma düğmem olsa kendimi kapatacağım siz nasılsınız ne var ne yok

hahay meslek sırrıymış de.Taktik işte notak.Valla bende anlamadım konya ya gidince çok sevdi eşim.Hepte dışarda olunca sesini çıkarmadı.Valla ben ısrar bile etmedim.Kendisi söledi ev alsak nasıl olur die.Ama bizimde anlşmamız var kendimizce.Sadece 6 yıl kalacakmışız orda sonra buraya tekrar gelecekmişiz.:)şimdilik plan öle.oda öle bir anlaşmamı yapsa acep.Ama onun kocası azcık kalın kafa gibi :)

günaydın kızlar yine yeni ve yeniden aranızdayım dün çıktım hastaneden ameliyat iyiyidi çok şükür ama çok ağrım oluyo bide üşütmüşüm öksürük başladı gece boyu öksürdüm ve karnım yırtıldı sanki
ee çıplak 1 saat buz gibi ameliyathanede beklettiler hasta oldum sonunda :2:
neyse kızlar şimdi de pek oturamıyorum acıyo dikişlerim yine fırsat olunca gelirim yanınıza çok öpüyorum hepinizi...

zeynepcim yarın sen de gelsene bize,topikteki kızlar geliyor.İşin yoksa mutlaka beklerim

ameliyatının iyi geçmesine sevindim canım.Kurtuldun şükür.

anladım canım, bugün sölemeyi unuttum çiğdeme, ama mutlaka söyliycem onun eşi işte memleketimi bırakıp gidersem akrabalar ailem ne der düşüncesinde..ben bu düşünceyi çok abes karşılamıyorum, çünkü bizim egede de aynı düşünce vardır çiğdem konya olsun demiyor ama uzaklaşmak istiyor burdan, burdaki akrabalardan... belli değil onların da, şimdlik uzak bi ihtimal gitmeleri...anlaşmanız da fena değilmiş, 6 seneye neler değişir boşver.

hoşgeldin melihacım oh çok şükür ki iyisin, ağrıları normal karşılayalım artık, sen iyisin ya şimdi, ağrılar da geçer, ameliyat yerlerin de geçer, dikkat et yine de sağlığına falan

saol cnm inşallah öyle olur sanki hiç eskisi gibi olmamış gibiyim kalkmak yürümek meğer ne büyük niğmetmiş

saol cnm inşallah öyle olur sanki hiç eskisi gibi olmamış gibiyim kalkmak yürümek meğer ne büyük niğmetmiş

geçmiş olsun canım.çOk sevindik sağ sağlim çıktığına.İnşl en kısa sürede ağrılarında biter.Biryerlerimiz ağrıyınca canımızda orda oluyor dimi.Bnm içinde şimdi en büyük nimet dişmiş diyorum:)

çook yoruldum valla kızlardan bAŞIM fena ağrıyor.çok sıcaktı urfa birde çok değişik bir yer.erkeklerin geneli elbise ve pullu başörtüsü örtüyor.görülmeye değer bir yer.

hmm güzeldi yani urfa seyahatin burası da sıcaktı sabahtan, sonra bozdu tabi gene, ekvator iklimine döndük ya,sabah güneşli öğleden sonra yağışlı şükür valla bu sene iyi, sıcak olmasındansa böyle olması daha iyi havanın

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

zeynepcim yarın sen de gelsene bize,topikteki kızlar geliyor.İşin yoksa mutlaka beklerim

dün giremedim siteye bugünde siz yoksunuz teşekkür ederim tatlım yine kısmet olmadı ağlayayım bari bir gün kararlaştıralım inşallah şahsen tanışmak istiyorum sizlerle

dün giremedim siteye bugünde siz yoksunuz teşekkür ederim tatlım yine kısmet olmadı ağlayayım bari bir gün kararlaştıralım inşallah şahsen tanışmak istiyorum sizlerle

yaaa offf sen de tam zamanında girmiyorsun ha bak daha geç sayılmaz, çık gel diycem de çevrımdışısın zaten,okuyana dek yine geç olmuş olucak ben de birazdan çıkıcam

ahh ah,kısmet değilmiş,ne yapalım.Ben de tanışmayı çok isterdim.Toplanıp sana geleceğiz bir gün,karar verdik.Tabi kabul edersen

yaaa offf sen de tam zamanında girmiyorsun ha bak daha geç sayılmaz, çık gel diycem de çevrımdışısın zaten,okuyana dek yine geç olmuş olucak ben de birazdan çıkıcam

ben değilde kim çevrimdışı olsun şekerim son zamanlarda duracell pil takmış gibi bi dakika durmuyorum dün ev bayağı dağıldı bugünde evi temizledim pırıl pırıl yaptım ama bende bittim neler yaptınız anlatın bakalım

ahh ah,kısmet değilmiş,ne yapalım.Ben de tanışmayı çok isterdim.Toplanıp sana geleceğiz bir gün,karar verdik.Tabi kabul edersen

evet canım kısmet değilmiş beklerim inşallah başımın üzerinde yeriniz var önceden haberim olsun başka misafir almam

yettim garii
burçine gittik, bi sürü güzel şeyler hazırlamış bize,sağolsun, yiyebildiğimiz kadar yedik , ellerine sağlık sohbet falan işte... resimlerine de baktık , her şey çok güzeldi inaşlah seninle de tanışır buluşuruz bi gün , bi gün de bana bekliyorum

köşe kapmaca oynar gibi şimdide siz yoksunuz

Biraz dinlen canım,çok yoruluyorsun.3 çocukla nasıl olurdu düşünemiyorum valla.

afiyet bal şeker olsun

bende geldim kimsecikler yok tabi.Keşke tanışabilseydik zeynepcim seninlede.Kısmet artık.Burçincikde maşallah hamarat maraş dolması bile yapmış bşze sağolsun.Herşey çok güzeldi burdanda ellerine sağlık diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…