görümcemin kızı evleniyor göknurcum
ooo yazın birsürü düğün var maşaallah.İnşl çok eğlenirsiniz.Bizde kimsenin düğünü yok malesef.
bizimkini düğünden sayma, kimse eğlenmek için gitmeyecek de işte mecburiyetten gidiliyor, çok da hevesli değilim düğününe
yazın napıcaksınız göknurcum siz? tayin durumuna göre mi hareket ediceksiniz, yoks atayin sonucu beklemeden tatil planlarınız var mı
ohhh süper olur şekerimsizinkiyle mi gidek bizimkiyle mi , kaybolmazsak iyidir 2 kişi,bayağı karışık ben direksiyonu sana veririm artıkın, sen de bilmiyon oraları ama olsun sorumluluk sende kalsın büyüğümsün
hoşgeldin tekrar zeynep, canın sağolsun tabi, biz seni aramızda görmekistediğimiziçin, uğramadığın için meak ettik, nerde bu zeynep dedik, sen iyi ol da önemli değil...
bu arada tam hamarat bi e hanımısın maşallahherşeyi idare ediyorsun kolay gelsin...
bizim hiç belli değil, tayin stresi olmasa da eşimin izni yok, o yüzden tatillerimiz hep kısıtlı olucak. şimdilik bi plan var şöyle: temmuzdaki düğünümüzden sonra ben sivasa gidicem bi kaç gün kalıcam kayınvalidemde, çok istiyor oraya gitmemi ,gitmeyi düşünüyorum ben de . ordan muğlaya geçicem, bi kaç hafta sonra da eşim gelicek, beraber tatil yaparız muğlada sanırım, ordan beraber döneriz diye düşündük.
bi plan da hani çiğdem var ya senin hemşerin, benim en iyi arkdşm, onların düğünü var temmuzda, onlarla aynı tatil yerinde tatil yapmak, çok istiyorz ama kısmet olmıycak gibi... bu arada çiğdeme senin eşini konyaya götüreceğini söyledim, "bi ben götüremiyorum, nasıl ikna etmiş eşini sor bakayım" dedi
arkadaşlar merhaba ,şimdiden ne derseniz kabulumbaştan belirteyim, günlerdir yoğum girsemde şöyle bi bakıp kapatmak zorunda kaldım misafir trafiğim ve dışarı trafiği çok yoğun halde idi:82: halende devam ediyor ALLAHIN izni ile , dayak yemiş gibiyim adeta ,bugünde eşimin doğum günü , pasta merasimini vs. hemencik bitirdim ,ikramları verdim ve buraya geldim anacım azıcık nefes alayım dimi ama
sizler nasılsınız görüşmeyeli hayat nasıl gidiyor
günaydın kızlar yine yeni ve yeniden aranızdayım dün çıktım hastaneden ameliyat iyiyidi çok şükür ama çok ağrım oluyo bide üşütmüşüm öksürük başladı gece boyu öksürdüm ve karnım yırtıldı sanki
ee çıplak 1 saat buz gibi ameliyathanede beklettiler hasta oldum sonunda :2:
neyse kızlar şimdi de pek oturamıyorum acıyo dikişlerim yine fırsat olunca gelirim yanınıza çok öpüyorum hepinizi...
hahay meslek sırrıymış de.Taktik işte notak.Valla bende anlamadım konya ya gidince çok sevdi eşim.Hepte dışarda olunca sesini çıkarmadı.Valla ben ısrar bile etmedim.Kendisi söledi ev alsak nasıl olur die.Ama bizimde anlşmamız var kendimizce.Sadece 6 yıl kalacakmışız orda sonra buraya tekrar gelecekmişiz.:)şimdilik plan öle.oda öle bir anlaşmamı yapsa acep.Ama onun kocası azcık kalın kafa gibi :)
günaydın kızlar yine yeni ve yeniden aranızdayım dün çıktım hastaneden ameliyat iyiyidi çok şükür ama çok ağrım oluyo bide üşütmüşüm öksürük başladı gece boyu öksürdüm ve karnım yırtıldı sanki
neyse kızlar şimdi de pek oturamıyorum acıyo dikişlerim yine fırsat olunca gelirim yanınıza çok öpüyorum hepinizi...
anladım canım, bugün sölemeyi unuttum çiğdeme, ama mutlaka söyliycem onun eşi işte memleketimi bırakıp gidersem akrabalar ailem ne der düşüncesinde..ben bu düşünceyi çok abes karşılamıyorum, çünkü bizim egede de aynı düşünce vardır çiğdem konya olsun demiyor ama uzaklaşmak istiyor burdan, burdaki akrabalardan... belli değil onların da, şimdlik uzak bi ihtimal gitmeleri...anlaşmanız da fena değilmiş, 6 seneye neler değişir boşver.
hoşgeldin melihacımoh çok şükür ki iyisin, ağrıları normal karşılayalım artık, sen iyisin ya şimdi, ağrılar da geçer, ameliyat yerlerin de geçer, dikkat et yine de sağlığına falan
saol cnm inşallah öyle olur sanki hiç eskisi gibi olmamış gibiyim kalkmak yürümek meğer ne büyük niğmetmiş
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumgünaydın kızlar yine yeni ve yeniden aranızdayım dün çıktım hastaneden ameliyat iyiyidi çok şükür ama çok ağrım oluyo bide üşütmüşüm öksürük başladı gece boyu öksürdüm ve karnım yırtıldı sanki
zeynepcim yarın sen de gelsene bize,topikteki kızlar geliyor.İşin yoksa mutlaka beklerim
dün giremedim siteyebugünde siz yoksunuz teşekkür ederim tatlım yine kısmet olmadı ağlayayım bari bir gün kararlaştıralım inşallah şahsen tanışmak istiyorum sizlerle
dün giremedim siteyebugünde siz yoksunuz teşekkür ederim tatlım yine kısmet olmadı ağlayayım bari bir gün kararlaştıralım inşallah şahsen tanışmak istiyorum sizlerle
yaaa offf sen de tam zamanında girmiyorsun habak daha geç sayılmaz, çık gel diycem de çevrımdışısın zaten,okuyana dek yine geç olmuş olucak ben de birazdan çıkıcam
ahh ah,kısmet değilmiş,ne yapalım.Ben de tanışmayı çok isterdim.Toplanıp sana geleceğiz bir gün,karar verdik.Tabi kabul edersen
köşe kapmaca oynar gibi şimdide siz yoksunuz
yettim garii
burçine gittik, bi sürü güzel şeyler hazırlamış bize,sağolsun, yiyebildiğimiz kadar yedik , ellerine sağlıksohbet falan işte... resimlerine de baktık , her şey çok güzeldi inaşlah seninle de tanışır buluşuruz bi gün , bi gün de bana bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?