saol burçincim amin... cnm sen hataylıydın dimi benim eşimin iskenderuna ataması çıkmıştı 4 ay çalıştı istifa etti ben gidemedim görmedim ama şubatta bile yaz gibi demişti eşim sıcak oluyomuş
şekerler merhaba2 günden beri giremiyorum oğlum el koydu pc ye anneyi değil neti özlemişşş:44: pardon bide benim yemekleriii, çokkk yoruldum, bugünde pikniğe gittik kapıçama arada hava kapandı maraşın deli rüzgarı esti ama pes etmedik biz kazandık akşama doğru tekrar güneş açtı, epey bi çocukluk yaptım
melihayigit tatlım ALLAH kavuştursunçok güzel bir duygudur ALLAHIM cümle MUHAMMED ümmetlerinede nasip etsin inşallah,
buluşma ister evde ister dışarıda olsun farketmez benim için uyarım, banada gelebilirsiniz
beklerimeğer ben burada olmazsam telden ulaşın ok. güzel hatunlar öpüyorum sizleri şimdilik ben kaçar hepinize iyi geceler güzel rüyalar
merhaba Burçin hoşbuldum.Daha öncede dediğim gibi ayarlayabilirsem gelmeyi çok isterim.Yeni arkadaşlar yeni ortamlar fena olmaz .Değişikliği her zaman sevmişimdir.görüşebilmek üzere hoşçakalın
sizler naptınız demicem herşeylerinizi okudumbide ayşegülcük yine seni gördüüüm :)arabada bana azcık baksaydın el sallıcaktım sana :)hep seni yakalıyorum:)
bide buluşmamaşssınız ne güzeel :)hadi bu hafta ayralayalım artık inşl.Hepimiz müsaitsek tabi.
hoşgeldin göknurcum...
Cumartesi veya pazar buluşabiliriz kızlar.2 saatten bir şey olmaz ayşegülcüm,ben de haftasonu sınav hazırlayacağım ama yetiştiririz ya.
ben bize davet etmek istiyordum ama yetiştirebilirsem :44: diye onu düşündüm, inş yetişir de gelirsiniz
hoşbuldum canım.inşaallah denk geliriz bu hafta için.aramıza yeni gelen arkadaşlarda katılırsa süper olur dimi.
çıtırcık sende azcık sıkıştır kendini heriii :)
beklentimizi düşük tutalım diye yapıyorsun değil mi
valla yüksek tutarsanız hayal kırıklığı
ya şaka bir yana gerçekten ben öyle yemektir börektir pek beceri alanıma girmez, yapmayı seviyorum ama bu tür şeyler de yetenek işi sanırım, elimden gelen o kadar, kapasite sınırlı napiyimciddiyim ama neden inanmıyorsunuz
sınav sorularımı da haftaiçi hazırlıycam, inş aksilik çıkmazsa bendesiniz nasıl fikir
çok sıkıntı olacaksa dışarda görüşürüz canım önemli değil ev olması.gerçi kağanımız var dışarda da o sıkılır.hepimiz sana birşeyler yapar geliriz olur biter maksat oturup sohbet etmek değilmi.Çay olsun yeter çıtırım.
oley oleeey ben geldiiim.nasıl geçti 3 gün anlamadım valla.şans yok bende konya hep yağmurluydu nerdeyse.kapalı havayla dolşabildiğimiz kadar gezdik.Az ve öz oldu gibi.Bide konya ya giderken pozantıda arabamız bozuldu hahay.allahtan petrole yakındık.sonra 1 saat bekledik kamyoncular azcık yaptı gibi olunca ölece gittik.sonra ben azcık uyumuştumki o esnada sevgili kocam yolu karıştırmış niğde otobanına girmiş ordanda geri döndük 7 saatlik yol oldu bize 9 saat :)süper keyifli bir şekilde konyaya ulaştık ALLAHA şükür :)
gelirken ben kullandım arabayı 1 saat ona verdim garantiye aldım kendimi yani :) gece 2 gibi maraştaydık.Aman öle işte.değşiklik oldu bana ailemi gördüm herşeyden önemlisi.
hoşgeldin hemşerim benim bu aralar konyanın havası çok acayip ne olduğunu anlayamıyoruz bi sıcak bi soğuk Allah kavuştursun cnm ailene tekrar bizde en son gidişimizde pozantınıno aralarda bozulmuştu araba gecenin 12 si yolda kaldık iki adam bizi adananın sanayisine götürdü ödüm kopmuştu kesseler kimsenin ruhu duymazçok korkmuştum Allahım tövbe ettim gece yolculuğuna
meraba maraştaki güzel hatunlar
ev toplantısı diyince kızlar biraz geri çekiliyor biliyorsun :)birdaha girmeyebilirler topiğe :)hem sen yorulma die hemde arkadaşlar tabi gelirlerse çekinmeden gelsinler die.evet gelemzlerse konuşmayalım .
sadece maraştaki güzel hatunlara var meraba öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?