Kahramanmaras///46

merhaba Burçin hoşbuldum.Daha öncede dediğim gibi ayarlayabilirsem gelmeyi çok isterim.Yeni arkadaşlar yeni ortamlar fena olmaz .Değişikliği her zaman sevmişimdir.görüşebilmek üzere hoşçakalın

Son düzenleme:

eşim hataylı canım.Evet,çok sıcak olur.Allah kavuştursun bu arada.

göknur dönsün,buluşalım inşallah

merhaba Burçin hoşbuldum.Daha öncede dediğim gibi ayarlayabilirsem gelmeyi çok isterim.Yeni arkadaşlar yeni ortamlar fena olmaz .Değişikliği her zaman sevmişimdir.görüşebilmek üzere hoşçakalın

umarım bir mani çıkmaz da tanışırız ilknurcum

oley oleeey ben geldiiim.nasıl geçti 3 gün anlamadım valla.şans yok bende konya hep yağmurluydu nerdeyse.kapalı havayla dolşabildiğimiz kadar gezdik.Az ve öz oldu gibi.Bide konya ya giderken pozantıda arabamız bozuldu hahay.allahtan petrole yakındık.sonra 1 saat bekledik kamyoncular azcık yaptı gibi olunca ölece gittik.sonra ben azcık uyumuştumki o esnada sevgili kocam yolu karıştırmış niğde otobanına girmiş ordanda geri döndük 7 saatlik yol oldu bize 9 saat :)süper keyifli bir şekilde konyaya ulaştık ALLAHA şükür :)

gelirken ben kullandım arabayı 1 saat ona verdim garantiye aldım kendimi yani :) gece 2 gibi maraştaydık.Aman öle işte.değşiklik oldu bana ailemi gördüm herşeyden önemlisi.

sizler naptınız demicem herşeylerinizi okudum bide ayşegülcük yine seni gördüüüm :)arabada bana azcık baksaydın el sallıcaktım sana :)hep seni yakalıyorum:)

bide buluşmamaşssınız ne güzeel :)hadi bu hafta ayralayalım artık inşl.Hepimiz müsaitsek tabi.

hoşgeldiiiinnnnn mucuk mucuk özledim seni pıtırcık ,bi daha gitmek yok
aman gene yakalandım, maşallah gözlere, benim gözler sağlam değil, dibimde olsan anca görürüm seni
buluşmadık evet, tam olalım istedik, senle burçin olmayınca 2 eksik çok gelir bize ...
bu hafta sınav haftam benim, inş önceden hazırlayabilirsem olur, haftaya pazartesi salı yapıcam sınavları da. son haftalr bi sürü işlem var e-okulda offf

hoşgeldin göknurcum...
Cumartesi veya pazar buluşabiliriz kızlar.2 saatten bir şey olmaz ayşegülcüm,ben de haftasonu sınav hazırlayacağım ama yetiştiririz ya.

ben bize davet etmek istiyordum ama yetiştirebilirsem :44: diye onu düşündüm, inş yetişir de gelirsiniz

Son düzenleme:
hoşgeldin göknurcum...
Cumartesi veya pazar buluşabiliriz kızlar.2 saatten bir şey olmaz ayşegülcüm,ben de haftasonu sınav hazırlayacağım ama yetiştiririz ya.

hoşbuldum canım.inşaallah denk geliriz bu hafta için.aramıza yeni gelen arkadaşlarda katılırsa süper olur dimi.
çıtırcık sende azcık sıkıştır kendini heriii :)

ben bize davet etmek istiyordum ama yetiştirebilirsem :44: diye onu düşündüm, inş yetişir de gelirsiniz

becerikli kızsın sen,yetişir canım,meraklanma.

hoşbuldum canım.inşaallah denk geliriz bu hafta için.aramıza yeni gelen arkadaşlarda katılırsa süper olur dimi.
çıtırcık sende azcık sıkıştır kendini heriii :)

evet canım,süper olur.Gittikçe sayımız artıyor,ne güzel

beklentimizi düşük tutalım diye yapıyorsun değil mi

valla yüksek tutarsanız hayal kırıklığı
ya şaka bir yana gerçekten ben öyle yemektir börektir pek beceri alanıma girmez, yapmayı seviyorum ama bu tür şeyler de yetenek işi sanırım, elimden gelen o kadar, kapasite sınırlı napiyim ciddiyim ama neden inanmıyorsunuz
sınav sorularımı da haftaiçi hazırlıycam, inş aksilik çıkmazsa bendesiniz nasıl fikir

çok sıkıntı olacaksa dışarda görüşürüz canım önemli değil ev olması.gerçi kağanımız var dışarda da o sıkılır.hepimiz sana birşeyler yapar geliriz olur biter maksat oturup sohbet etmek değilmi.Çay olsun yeter çıtırım.

ayy çok teşekkür ederim pıtırcığım, yaparım canım bişeyler, size zevkle yaparım hem de bende de bi buluşalım, sonra çarşıda görürşüz yine

berfinsena, ilkazra ve melis46,
gelin siz de lütfen, yoksa burda konuşmayız sizinle bi daha

hoşgeldin hemşerim benim bu aralar konyanın havası çok acayip ne olduğunu anlayamıyoruz bi sıcak bi soğuk Allah kavuştursun cnm ailene tekrar bizde en son gidişimizde pozantınıno aralarda bozulmuştu araba gecenin 12 si yolda kaldık iki adam bizi adananın sanayisine götürdü ödüm kopmuştu kesseler kimsenin ruhu duymaz çok korkmuştum Allahım tövbe ettim gece yolculuğuna

sağol canım.evet gerçekten dediğin gibi.korkunç yollar .Amabizimki iyi bir yerde sağolsun :)zaman kısıtlı olunca çabuk gitmek için gece çktık.yoksa bende sevmiyorum gece yolculuğunu.

ev toplantısı diyince kızlar biraz geri çekiliyor biliyorsun :)birdaha girmeyebilirler topiğe :)hem sen yorulma die hemde arkadaşlar tabi gelirlerse çekinmeden gelsinler die.evet gelemzlerse konuşmayalım .

ev toplantısı diyince kızlar biraz geri çekiliyor biliyorsun :)birdaha girmeyebilirler topiğe :)hem sen yorulma die hemde arkadaşlar tabi gelirlerse çekinmeden gelsinler die.evet gelemzlerse konuşmayalım .

yorulması mı olur aşkolsun 40 yılda 1 evde buluşuyoruz işte, olsun o kadar da
çekinme sorunu olabilir, zeynep abla çekinmez, melise de ben msn den haber veririm, çekinmez inş, komşuyuz birazcık onla, ilkazra kalıyor bi tek, onu da ikna etmeye çalışırz

sadece maraştaki güzel hatunlara var meraba öylemi

ayyy üzgünüm, maraş konusunun güzel hatunları demeliydim
o sıralar hep maraştakiler yazıyor diye öyle demiştim ben. seni ve nanelişekeri unutmayız asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…