- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
ayy çok teşekkür ederim pıtırcığım, yaparım canım bişeyler, size zevkle yaparım hem debende de bi buluşalım, sonra çarşıda görürşüz yine
berfinsena, ilkazra ve melis46,
gelin siz de lütfen, yoksa burda konuşmayız sizinle bi daha
ev toplantısı diyince kızlar biraz geri çekiliyor biliyorsun :)birdaha girmeyebilirler topiğe :)hem sen yorulma die hemde arkadaşlar tabi gelirlerse çekinmeden gelsinler die.evet gelemzlerse konuşmayalım .
yorulması mı olur aşkolsun40 yılda 1 evde buluşuyoruz işte, olsun o kadar da
çekinme sorunu olabilir, zeynep abla çekinmez, melise de ben msn den haber veririm, çekinmez inş, komşuyuz birazcık onla, ilkazra kalıyor bi tek, onu da ikna etmeye çalışırz
ayyyüzgünüm, maraş konusunun güzel hatunları demeliydim
o sıralar hep maraştakiler yazıyor diye öyle demiştim ben. seni ve nanelişekeri unutmayız asla
kızlar gelirim ama bu hafta sonu :97: cumartesi planım var .maraşta olmayacağım.. pazar burdayım ama
pazar toplanıyoruz inşallah , bekliyoruuum hepinizievin tarifini ya özelden veririm, ya da telefonları alırız, msn ya da özelden
pazar toplanıyoruz inşallah , bekliyoruuum hepinizievin tarifini ya özelden veririm, ya da telefonları alırız, msn ya da özelden
anaam ayarlanmış bile inşaallah kimsenin manisi falan çıkmaz.zeynebede telden haber verelim.çok girmiyor buraya.
çıkmadan son sayfaya bakayım dedim bu pazarmı ay inşallah kısmet olur neyse telden görüşürüz canım
kızlar merhaba yine giremiyordum ama mazeret aynı değil sizden uzak hastalandım azıcıkpiknikte soğuk kola içtim akşama doğru idi hava serin azıcık şaftım kaydı ,kulak boğaz gitti, gönülsüz içtimya ,geçmişi okuyamadım yemekten sonra okumayı düşünüyorum hepinizi öpüyorum
heyooo çok sevindim, geliyosun işte , başka açıklaması yoktamam telden görüşürüz, adres olayı falan
çok geçmiş olsun, havalar akşamları bayağı serin, olacağı varsa oluyor işte, dikkat etsen de etmesen de vücuda giriyor virüsler, boş bulduğu anda saldırıyor, en kısa zamanda daha iyi olman dileğiyle
teşekkürler göknurcuğumgeçmiş olsun zeynep.havalarda düzelmedi gitti.maraşında maşaallhı var nasıl bir rüzgarsa:)bir sıcak bir rüzgar dengesiz hava dikkat etmek lazım.Atlatırsın inşl.pazar günü inşl gelirsin bekliyoruz mutluka.
tamam zeynep abla, sen bilirsin ama kızları da getirebilirsin ,sorun olmasın
kızlar merhaba yine giremiyordum ama mazeret aynı değil sizden uzak hastalandım azıcıkpiknikte soğuk kola içtim akşama doğru idi hava serin azıcık şaftım kaydı ,kulak boğaz gitti, gönülsüz içtimya ,geçmişi okuyamadım yemekten sonra okumayı düşünüyorum hepinizi öpüyorum
bana özelden cep telefonu,adres,msn hangi yolla ulaşabilirsem artık atabilir misiniz?
iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız ben şişkoyumof of iştahım iyice açıldı habire çikolata yiyorum
sizde buluşuyomuşsunuz ne güzel iyi oturmalar şimdiden göknurcum sana da Allah kolaylık versin kayınvalidenler geliyomuş zeynep ablacım sana da geçmiş olsun
merabaaaaa
melihacık sen de gel hadi nolur nolur nolurah keşke burda olsaydın da seninle de tanışabilseydik yaza inşallah görüşebilirz , umudum var hala benim
şişko musun, çikolata mı yiyorsunyaz geldi ya verirsin cnm nolcak, bol su içer terlersin, verilir kilo , stres yapma ben kışın 2 kilo almıştım, sanırım 1 kilo verdim şimdi, iştahım azaldı çünkü, zaten yoktu da eşim de diyor ki, 48i ne çok seviyorsun kiloda bile 48i tutturuyorsun diyor. muğla plakası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?