Kahramanmaras///46

inşallah gelirler.Kendini çok yorma bu arada

ev toplantısı diyince kızlar biraz geri çekiliyor biliyorsun :)birdaha girmeyebilirler topiğe :)hem sen yorulma die hemde arkadaşlar tabi gelirlerse çekinmeden gelsinler die.evet gelemzlerse konuşmayalım .

ilahi

kızlar gelirim ama bu hafta sonu :97: cumartesi planım var .maraşta olmayacağım.. pazar burdayım ama

iknurcum pazar toplanıyoruz kısmetse zaten.Yani geliyorsun,kaçarı yok

Son düzenleme:
kızlar gelirim ama bu hafta sonu :97: cumartesi planım var .maraşta olmayacağım.. pazar burdayım ama

pazar toplanıyoruz inşallah , bekliyoruuum hepinizi evin tarifini ya özelden veririm, ya da telefonları alırız, msn ya da özelden

kızlar merhaba yine giremiyordum ama mazeret aynı değil sizden uzak hastalandım azıcık piknikte soğuk kola içtim akşama doğru idi hava serin azıcık şaftım kaydı ,kulak boğaz gitti, gönülsüz içtimya ,geçmişi okuyamadım yemekten sonra okumayı düşünüyorum hepinizi öpüyorum

anaam ayarlanmış bile inşaallah kimsenin manisi falan çıkmaz.zeynebede telden haber verelim.çok girmiyor buraya.

evet tatlım, senin için sorun olmayacağını düşündüm de ayyy ne güzel olucak

çıkmadan son sayfaya bakayım dedim bu pazarmı ay inşallah kısmet olur neyse telden görüşürüz canım

heyooo çok sevindim, geliyosun işte , başka açıklaması yok tamam telden görüşürüz, adres olayı falan
çok geçmiş olsun, havalar akşamları bayağı serin, olacağı varsa oluyor işte, dikkat etsen de etmesen de vücuda giriyor virüsler, boş bulduğu anda saldırıyor, en kısa zamanda daha iyi olman dileğiyle

geçmiş olsun zeynep.havalarda düzelmedi gitti.maraşında maşaallhı var nasıl bir rüzgarsa:)bir sıcak bir rüzgar dengesiz hava dikkat etmek lazım.Atlatırsın inşl.pazar günü inşl gelirsin bekliyoruz mutluka.

teşekkürler tatlım haftasonu olunca kızları anneme bırakmak sorun olacak ama bi çaresine bakacağım babamız cumartesi urfaya gidiyor yoksa o ilgilenirdi, artık birşeyler yapıcaz

teşekkürler göknurcuğum , inşallah görüşeceğiz

tamam zeynep abla, sen bilirsin ama kızları da getirebilirsin ,sorun olmasın

geçmiş olsun canım,çok yorma kendini,iyice dinlen.

bana özelden cep telefonu,adres,msn hangi yolla ulaşabilirsem artık atabilir misiniz?

herkeslere iyiakşamlar.Nasılsınız.hava nasıl sarı bir renk oldu:)gündüz çok sıcaktı zaten belliydi birşeyler olacağı.ben yine çok yorgunum herzamnki gibi:)kayınvalidemlerde çaya gelecek şimdi.

iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız ben şişkoyum of of iştahım iyice açıldı habire çikolata yiyorum
sizde buluşuyomuşsunuz ne güzel iyi oturmalar şimdiden göknurcum sana da Allah kolaylık versin kayınvalidenler geliyomuş zeynep ablacım sana da geçmiş olsun

evet hava bi acayip, resmen ekvator havası yaşıyorduk şimdiye kadar, sabahları sıcak öğleden sonraları yağışlı ama bugün çöl havasındayız :)
sen hep yorgunsun artık , bi de annenler gelicek kolay gelsin canım sana...
ben de sınav sorularımı hazırladım erkenden

merabaaaaa
melihacık sen de gel hadi nolur nolur nolur ah keşke burda olsaydın da seninle de tanışabilseydik yaza inşallah görüşebilirz , umudum var hala benim
şişko musun, çikolata mı yiyorsun yaz geldi ya verirsin cnm nolcak, bol su içer terlersin, verilir kilo , stres yapma ben kışın 2 kilo almıştım, sanırım 1 kilo verdim şimdi, iştahım azaldı çünkü, zaten yoktu da eşim de diyor ki, 48i ne çok seviyorsun kiloda bile 48i tutturuyorsun diyor. muğla plakası ya

çok güldüm cnm ne güzel muğlanın plakasını kilonda bile bırakmamışsın
benimde 42 olmam lazımdı ama ben 58 plakaya razıyım inan daha 3 4 ay önce öyleydim ama şimdi 64 oldum ve sürekli yiyorum
benimde ümidim var sizlerde tanışmayı çooooooooooook istiyorum inşallah gelince fırsat bulabilirim 1 haftalığına gelince pek bırakmıyo bizimkiler bi yere hep yanlarında olalım istiyolar ama bi ara belki kaçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…