Kahramanmaras///46

e tabi çocuk doğurunca kilo kalması bile normal yani, biz nasıl olucaz bakalım çocuktan sonra dert etme verirsin, azcık yemene dikkat edersin, yürüyüş ya da yüzme imkanın varsa çok iyi gelir sanırım
eşim de 58i de sevsene diyor zaten, kendi memleketi ama bu halimden memnunuz şakası yapılıyor işte...
1 haftalığına gelirseniz zor olur görüşmemiz ama şöyle yaparız hiç olmadı: çarşıya eşinle falan çıkarsınız sonuçta, bi yerde buluşuruz eşin biraz dolaşsın kendisi, sonra alır seni gene çok tutmayız, kısa süreliğine gelince...

çıtı pıtı ayşegül işte:)melihacım sende az yürüyüş yap.Konyalı hatunlar sabahın erken vakti çıkıyorlar yürüyüşe bide spor aletleriyle bitirirsin bu işi.Hem yeni ameliyat oldun anca olur kilo vermen.yazada inşl görüşme imkanımız olur.

pişt kızlar nerdesiniz yaw.çıtıcık kesin gezmede melihada yok zeynep zaten dolu bir insan.semada yok oooh.Köyün delisi ben kaldım yane

selam pıtırcığım dün akşam erken uyudum kociş görevdeydi, sıkıldım tek başıma. bugün de seçim görevlilerinin semineri vardı,oraya gitmiştim arkadaşla, çiğdemle yani yemek yedik falan derken anca oturdum. iyiyim yani siz napıyosunuz bakalım

hı benm herifimde gitti başkan oldu kocam :):)gerçi sonradan pişman oldu ama.bende son iş günümü yine yoğun bir şekilde bitrdim.artık ev hanımlığına 20 hazirana kadar devam kararı aldım :)yani tayin durumu belli olana kadar mola.nasip bakalım hayat ne gösterecek.

aaa işi bıraktın mı yani şimdi hayırlısı olsun şekerim, ev hanımlığı gibi güzel meslek var mı :92: dinlen azcık, kendine ve eşine vakit ayır tayin belli olana kadar, sonrasına karar verirsiniz yine dediğin gibi
ben memur üyeyim seçimde, bizim işimiz zor değil, sayım yapar çıkarız, 4 buçukta biter, evde napıcaz sanki, iyi olmuş başvurduğu boşver, iyi para veriyolar

tayin belli olursa die çıktım.azcık geziyim günlere katılıyım :)ippi özledim tamaa:)tayin işi olmaz ise de daha iyi biryer bulacam inşl.Ondan sonra tekrar işe bakıyım dedim.nasip bakalım zaman ne gösterecek.
gidin tabi şekerim sandık başında bekleyin azcık :)

cnm iyi etmişsin kafanı dinle biraz dinlen sonra iyi bi yerde huzurlu çalışırsın inşallah cnm sen ne mezunusun?

günaydınn arkadaşlar

pişt kızlar nerdesiniz yaw.çıtıcık kesin gezmede melihada yok zeynep zaten dolu bir insan.semada yok oooh.Köyün delisi ben kaldım yane

yok be şeker pazar gününden beri hastayım kendime gelemedim bi türlü

ev hanımlığı güzel meslek akıllı olun sürekli aynı şeyler yap yap tekrar başa sar dejavu olayına benzetiyorum, sizler çalışıp geliyorsunuz bide ev işi zor olur haklısınız ama hiç değilse emekleriniz karşılıksız kalmıyor ve sürekli eve bağlanıp kalma gibi bi durumunuz yok

geçmiş olsun zeynepcim.Şimdi nasılsın?

Çalışmak zor belki ama artıları da fazla.Hayırlısı olsun göknurcum,inşallah gönlüne göre iyi bir iş bulursun.Umarım Konya'da olur.

selam kızlar
ben de çalışmaktan memnunum, sürekli değil de arada evde olmak, işe gitmek zoruna olmamak rahatlığı da çok güzel açıkçası. biz hep diken üstündeyiz,c.tesi oluyor. "yarın pazar tatil bitti "stresi başlıyor, zaten pazar gününden bişey anlamıyorz "ertesi gün iş var" düşüncesi biz de böyle kısır döngü içindeyiz...
herkes geliyor de mi yarın ilkazra ve melis ten ses yok henüz...

yok yok ev hanımlığı cidden çok zor.hiç iş bitmiyor.hem iş hem evde zor ama daha zevkli .vakit daha çabuk geçior çünki.kadın kendş parasını 50 tl de olsa kendi eline alacak.burçinin dediği gibi artıları birhayli fazla.

çıtırcık sanırım biz yarın üçlü gurup olarak yine başbaşa kalacaz :):):)

geçmiş olsun canım.bu havada hastalığı atlatmak zor gerçekten .eşimde 5 tane iğne vurdurdu hala geçmedi.umarız yarına azcıkta olsa iyi olursun ve aramıza katılırsın.

hayır 2 misafir kabul etmiyorum kesinlikle kapıdan içeri almam ki o zaman kocalarınızı da getirin, ben anlamam. benimki de nöbetten gelmiş olucak, evde kalabilir yani, gerçekten ha eşlerle de gelebilirsiniz eğer kızlar gelmiycekse..ama zeynep abla gelicek diye biliyorum ben, hasta falan ama ayaklıdır gelebilir :44:

kızlar gelir belki dur bakalım umudumuzu kaybetmeyelim:):)hem eşinde nöbetten yorgun gelir.o sonraya kalsın bence..hem sende kendini çok yorma.

eşim öğlene uyanıyor zaten,uykusunu alır,hem gece görevde de uyuyabiliyor. benm için sorun değil,eşler de tanışırdı. neyse bakalım

kağan iyileşti şükür göknurcum,teşekkür ederim.

yarın zeynep de gelecek inşallah ayşegülcüm.Yani bizi kabul etmiyorsun öyle mi Yoldan birini çevireyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…