çok güldüm cnm ne güzel muğlanın plakasını kilonda bile bırakmamışsın
benimde 42 olmam lazımdı ama ben 58 plakaya razıyım inan daha 3 4 ay önce öyleydim ama şimdi 64 oldum ve sürekli yiyorum
benimde ümidim var sizlerde tanışmayı çooooooooooook istiyorum inşallah gelince fırsat bulabilirim 1 haftalığına gelince pek bırakmıyo bizimkiler bi yere hep yanlarında olalım istiyolar ama bi ara belki kaçarım
e tabi çocuk doğurunca kilo kalması bile normal yani, biz nasıl olucaz bakalım çocuktan sonradert etme verirsin, azcık yemene dikkat edersin, yürüyüş ya da yüzme imkanın varsa çok iyi gelir sanırım
eşim de 58i de sevsene diyor zaten, kendi memleketiama bu halimden memnunuz şakası yapılıyor işte...
1 haftalığına gelirseniz zor olur görüşmemiz ama şöyle yaparız hiç olmadı: çarşıya eşinle falan çıkarsınız sonuçta, bi yerde buluşuruz eşin biraz dolaşsın kendisi, sonra alır seni geneçok tutmayız, kısa süreliğine gelince...
pişt kızlar nerdesiniz yaw.çıtıcık kesin gezmede melihada yok zeynep zaten dolu bir insan.semada yok oooh.Köyün delisi ben kaldım yane
selam pıtırcığımdün akşam erken uyudum kociş görevdeydi, sıkıldım tek başıma. bugün de seçim görevlilerinin semineri vardı,oraya gitmiştim arkadaşla, çiğdemle yani yemek yedik falan derken anca oturdum. iyiyim yani siz napıyosunuz bakalım
hı benm herifimde gitti başkan oldu kocam :):)gerçi sonradan pişman oldu ama.bende son iş günümü yine yoğun bir şekilde bitrdim.artık ev hanımlığına 20 hazirana kadar devam kararı aldım :)yani tayin durumu belli olana kadar mola.nasip bakalım hayat ne gösterecek.
aaa işi bıraktın mı yani şimdihayırlısı olsun şekerim, ev hanımlığı gibi güzel meslek var mı :92: dinlen azcık, kendine ve eşine vakit ayır tayin belli olana kadar, sonrasına karar verirsiniz yine dediğin gibi
ben memur üyeyim seçimde, bizim işimiz zor değil, sayım yapar çıkarız, 4 buçukta biter, evde napıcaz sanki, iyi olmuş başvurduğu boşver, iyi para veriyolar
hı benm herifimde gitti başkan oldu kocam :):)gerçi sonradan pişman oldu ama.bende son iş günümü yine yoğun bir şekilde bitrdim.artık ev hanımlığına 20 hazirana kadar devam kararı aldım :)yani tayin durumu belli olana kadar mola.nasip bakalım hayat ne gösterecek.
pişt kızlar nerdesiniz yaw.çıtıcık kesin gezmede melihada yok zeynep zaten dolu bir insan.semada yok oooh.Köyün delisi ben kaldım yane
aaa işi bıraktın mı yani şimdihayırlısı olsun şekerim, ev hanımlığı gibi güzel meslek var mı :92: dinlen azcık, kendine ve eşine vakit ayır tayin belli olana kadar, sonrasına karar verirsiniz yine dediğin gibi
ben memur üyeyim seçimde, bizim işimiz zor değil, sayım yapar çıkarız, 4 buçukta biter, evde napıcaz sanki, iyi olmuş başvurduğu boşver, iyi para veriyolar
selam kızlar
ben de çalışmaktan memnunum, sürekli değil de arada evde olmak, işe gitmek zoruna olmamak rahatlığı da çok güzel açıkçası. biz hep diken üstündeyiz,c.tesi oluyor. "yarın pazar tatil bitti "stresi başlıyor, zaten pazar gününden bişey anlamıyorz "ertesi gün iş var" düşüncesibiz de böyle kısır döngü içindeyiz...
herkes geliyor de mi yarınilkazra ve melis ten ses yok henüz...
günaydınn arkadaşlar
yok be şeker pazar gününden beri hastayım kendime gelemedim bi türlü
ev hanımlığı güzel meslekakıllı olun sürekli aynı şeyler yap yap tekrar başa sar dejavu olayına benzetiyorum, sizler çalışıp geliyorsunuz bide ev işi zor olur haklısınız ama hiç değilse emekleriniz karşılıksız kalmıyor ve sürekli eve bağlanıp kalma gibi bi durumunuz yok
hayır 2 misafir kabul etmiyorum kesinliklekapıdan içeri almam ki o zaman kocalarınızı da getirin, ben anlamam. benimki de nöbetten gelmiş olucak, evde kalabilir yani, gerçekten ha eşlerle de gelebilirsiniz eğer kızlar gelmiycekse..ama zeynep abla gelicek diye biliyorum ben, hasta falan ama ayaklıdır gelebilir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?