Kahramanmaras///46

kağan iyileşti şükür göknurcum,teşekkür ederim.

yarın zeynep de gelecek inşallah ayşegülcüm.Yani bizi kabul etmiyorsun öyle mi Yoldan birini çevireyim bari

artık yenileri de eklensin diyoruz 2 kişi kalırsanız yoldan,evden kimi bulursanız getirin değişiklik olsun
bu arada bi de tok gelmeyin, beceriksizim demiş olabilirim ama bişey yapmıycam demedim

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum offff yat yat bittim artık hiç bana göre değil düğüne az kaldı kilo gitsin derken kilo geliyorrr deli olacağımm ayşegülcüğüm ben doğukentte başlayayım misafir almaya bu arada kendini yorma kıyamam hem iş hem ev işi

iyi olur doğukentten de olsun misafir yeter dinlendiğin hadi bakalım yarın bomba gibi bekliyoruz seni
yorulacak bişey yok, aşkolsun hem öyle bişey olursa söylerim,yabancı mısınız nazımı çekersiniz kiloya da dikkat etmek gerek, yaz geldi, kışın saklanıyor da yazın saklanmıyor kilolar

hiç ayarlamadıkta çıtırcığa nasıl gideceğimizi.nerde buluşacaz.yadana nasıl gidecez.burçincik yarın arıyım seni bari saat geç oldu.zeyneplede haberleşmedik.

göknurcum, burçinlerle de gelebilirsin,daha iyi olur, ama dolmuşla gelecek olursan hastane 2 üst tarafından geçiyor evin. ineceğin yeri söylerim .

burçinin evi ters olur bana .benimde kocam vaaar:):):)eşim bıraksın bari :)ben evden çıkınca seni arıyım çıtrcığım.

tamam şekerim... yukarı itfaiyeyi geçince diye eşine kabataslak tarif edersin, sorar çünkü bilirim :) evden çıkınca gene arayın...

evet, keşke burda arkadaş olduklarımız gelebilselerdi...melihacık buralarda ama ses vermiyor küstü mü ne :44:

melihacık nasılsın.keşke sende olsaydın aramızda.

göknurcum inan bende çok isterdim orda olmayı hepinizle tanışmayı yakın bi yer olsa atlayıp gelcem ama çoookkk uzak size iyi oturmalar cnm pastaları börekleri yerken beni anmayı unutmayın temsili banada bi tabak koyun olmaz kı????

evet, keşke burda arkadaş olduklarımız gelebilselerdi...melihacık buralarda ama ses vermiyor küstü mü ne :44:

cnm küsermiyim hiç size tel çaldı arkadaşımla konuşuyodum yazamadım yarın herkezlere benden selam bana pasta ayırmayı unutma taam mı?

günaydııınnnn meliha sobeee
bakiyim kimler var dedim . sana tabak ayırırız soyut olarak tabi
ben cevap vereyim,kağan ın kardeşi yok

günaydııınnnn meliha sobeee
bakiyim kimler var dedim . sana tabak ayırırız soyut olarak tabi
ben cevap vereyim,kağan ın kardeşi yok

günaydın ayşegülcüm olsun soyut olsun ayırında
hıııı kardeşi yok demek kaanın
eee cnm sen naptın hazırlıkla mı uğraşıyosun ee nede olsa misafirlerin gelcek

günaydın ayşegülcüm olsun soyut olsun ayırında
hıııı kardeşi yok demek kaanın
eee cnm sen naptın hazırlıkla mı uğraşıyosun ee nede olsa misafirlerin gelcek

cnm ben çıkıyorum herkeze slm benden öpt

evet cnm hazırlık, ortalığı topluyordum. sevgili kocişim sabah sabah geldi, herşeyin tadına bakmak istedi de, bulaşık çıkardı bana
teşekkürler cnm selamını iletirim

hanımlar günaydın güzel bi pazar diliyorum hepinize, az önce çıtır ayşegül hanımla konuştum evin tam teşekkülü yol tarifini aldım kocacığım bırakacak , hadi bakalım ben kaçar görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…