Kahramanmaras///46

kızlar şu an topiğimiz bomboş herkez ayşegülcükte tabi şimdi
neyse benim kociş bugün ankara yolcusu banka gönderiyo eğitim varmış yani 1 hafta yok yanımda bende tabi evde olmicam ananemlerde kalıcam orda da internet olmadığı için sizlerle görüşemicem o yüzden hepinizi çok çok öpüyorum 1 hafta sonra görüşmek ümidiye ben gidiyorum canlar kendinize iyi bakın

Sağsalim gidip döner eşin inş melihacım.

Biz bugün epey güldük valla,hele merdivenden inerken gülmekten düşeceğim sandım.Eline sağlık tekrardan ayşegülcüm,herşey çok güzeldi.

Sağsalim gidip döner eşin inş melihacım.

Biz bugün epey güldük valla,hele merdivenden inerken gülmekten düşeceğim sandım.Eline sağlık tekrardan ayşegülcüm,herşey çok güzeldi.

:)))) ben hala gülüyorum aklıma geldikçe.merdiven olayını hiç deme zaten.zeyneplede tanıştık çok tatlı maşaalllah renk kattı aramıza.
çıtırcık maşaalllah döktürmüş .hepsi çok güzeldi.ellerine sağlık tekrar.Çok keyifli bir gün oldu.Sağol çıtırcıkım.

sizlerle tanışmak güzeldi, evet epey güldük bugün sağolsun ayşecik çok misafirperver bi ev sahibesiydi, marifetli hanımlar listesine ekledim maşallah herşey çok güzeldi
ellerine sağlık tatlım

çok teşekkür ederim o senin tatlılığın şekerim

sizlerle tanışmak güzeldi, evet epey güldük bugün sağolsun ayşecik çok misafirperver bi ev sahibesiydi, marifetli hanımlar listesine ekledim maşallah herşey çok güzeldi
ellerine sağlık tatlım

teşekkür ederim kızlar, sizin de ayağınıza sağlık, ben de çok eğlendim , maşallah göknurla burçin çok güldüler en kötü günümüz böyle olsun...
zeynep e abla demiycem artık,böyle biline , zeynep de çok hoş muhabbet,genç ruhlu, ben bayıldım marifet konusunda sizden öğreneceğim çok şey var

sen burçinle beni merdivenden inerken görseydin.nasıl indik anlamadık valla.gülecez die çıkamadık dışarıya :)dökündü gibi indik resmen hele ben :)irmikli tatlının tarifini istiyorum cnm yarın yapacam bnde inşl.

kızlar ben veto yedim eşimden gelemedim ...Hiç tanımadığın tanışmadığın yere gidilirmi car cahil değilsin üstelik dedi Ben birazcıkta hamileyim seni göndersem çocuğumu göndermem dedi...önceki günde gece 2 gibi dönünce il dışından birazcıkta işime geldi uyudum kaldım Ama yine söylüyorum tanışmayı çok isterdim,Kısmet değilmiş

ilk önce bizde çok terddüt etmiştik haklısın yani.Ama iyiki tanışmışız diyorum.çok güzel dostluklar edindik.artık eve bile gidiyoruz kocişlerimiz hiç seslerini bile çıkartmıyor artık :)dışarda buluştuğumuz bir gün gelirsin inşl.hamileymişssinde allah sağ salim dünyaya getrimek nasip etsin bebeğini.

ayşecikkk kıssss genç ruhlu deyince kendimi yaşlı hissettim 30 küsür olunca yaşlanma moduna girmekmi lazım acep yok valla ben yapamam amaaaan alan almış satan satmış 32 yaşına geldim deyip kendimi bırakamam

allh sizi napmasın emi beni apartmana rezil etmediniz inşallah şaka bi tarafa,hep böyle gülelim inş
etimek tatlısı arasındakini istediğin gibi yapabilirsin , muhallebi de yapabilirsin. sana kalmış, beğenmene sevindim

hmm böyle olacağı aklımıza gelmemişti, telefonumu da verdim,adresi de. neden gelmedi diye meraka düşmüştük biz de :44: hayırlısı olsun, çarşıda buluşuruz seninle de inşallah. hamilelğin de iyi geçer inş.

yaaaa yaşlı hisset diye demedim ama 30 lu yaşlar haliyle orta yaşa giriyor, 25 yaşında olup 40 gösterenler de oluyor, görünüşüyle, ruhuyla,yaşantısıyla. bunu düşünürsek sen hayli hayli genç ruhlusun, çocukların hele de birisi büyümüş, çok beğenerek söyledim onu cidden. abla diyordum ya artık demiyorum çünkü abla denmez sana, ben gibisin maşallah önceden de abla diycem deyince dönemedim de, neyse ki burçin neden abla diyorsun deyince iyi oldu

tünaydın canımmm evde olmak güzeldir ama rutin olunca sıkar beim tansiyon bugün yine düştü fenayımmm sizlerden uzak

geçmiş olsun canım bende hep düşüktür tansiyon.Bugünde vatana gittim yine guatr için.neyseki azcık yüksekmiş.ilaç verdi geçer dedi ama bakalım.Ayrıca çıtırcık bahar hanımada uğrayıverdim bağımlılık yaptı nde olsa:)))) oda follik asitmidir nedr onu verdi gebe kalana kadar iç zıkkımlan dedi :)))))zıkkımlanı ben uydurdum tabi.bakalım ne olacak.hemen etimek tatlısı yapmaya geçiyorum.enfesti valla çok beğendim bakalım benmki nasıl olacak.

ayy ben de yarın gidicem bahar hanıma ufff yaaa :18: yine açlık kanı alırlar sanırım... folik asit neydi, kansızlık için mi :44: ben de kan hapı kullanıyorum. inş yarın düzgün çıkar hormonlarım da doğum hapı kullanmak zorunda kalmam
etimek tatlısııııı ben de çok severim, hem hafif, hem kolay, hem lezzetli

kısmet o güne değilmiş canım,başka zaman olur inş

tünaydın canımmm evde olmak güzeldir ama rutin olunca sıkar beim tansiyon bugün yine düştü fenayımmm sizlerden uzak

geçmiş olsun zeynepcim

hadi bakalım,seni de hamile görmek istiyoruz

inş düşmüştür canım değerlerin.Folik asit bebeğin sinir sistemi gelişimi için mutlak veriliyor.Beyin-omurilik gelişimi için.

evet hamile kalmayı düşünen ve hamile olanlar içiyormuş canım.bazı vitaminler var içinde.bakalım kısmet artık.dr herşey normal kısa sürede kalman lazım hamile ol gel dedi.bende sanırım biz beceremiyoruz dedim güldü kaldı:)) öle herhalde dedi.artık nasip kısmet.

çıtırcık yaptım bende tarifi kk dan aldım.irmik biraz koyu kıvamlı oldu ama tadı güzel oldu.grçekten çok hafif ve güzel oluyor.can kurtaran giibi tarif.

teşekkürler tatlım istediğini söyleyebilirsin

sana da geçmiş olsun güzel gözlü göknurcuğum okuyorum yorumları bi etimek tatlısı gidiyor canım istedi valla aman tuncay duymasın çok sever annneee hadi yap demeye başlar

geçmiş olsun zeynepcim

teşekkürler şeker şey düzelmedi gitti şu tansiyon illa doktora götürecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…