Sağsalim gidip döner eşin inş melihacım.
Biz bugün epey güldük valla,hele merdivenden inerken gülmekten düşeceğim sandım.Eline sağlık tekrardan ayşegülcüm,herşey çok güzeldi.
:)))) ben hala gülüyorum aklıma geldikçe.merdiven olayını hiç deme zaten.zeyneplede tanıştık çok tatlı maşaalllah renk kattı aramıza.
çıtırcık maşaalllah döktürmüş .hepsi çok güzeldi.ellerine sağlık tekrar.Çok keyifli bir gün oldu.Sağol çıtırcıkım.
Biz bugün epey güldük valla,hele merdivenden inerken gülmekten düşeceğim sandım.Eline sağlık tekrardan ayşegülcüm,herşey çok güzeldi.
:)))) ben hala gülüyorum aklıma geldikçe.merdiven olayını hiç deme zaten.zeyneplede tanıştık çok tatlı maşaalllah renk kattı aramıza.
çıtırcık maşaalllah döktürmüş .hepsi çok güzeldi.ellerine sağlık tekrar.Çok keyifli bir gün oldu.Sağol çıtırcıkım.
sizlerle tanışmak güzeldi, evet epey güldük bugünsağolsun ayşecik çok misafirperver bi ev sahibesiydi, marifetli hanımlar listesine ekledim maşallah herşey çok güzeldi
ellerine sağlık tatlım
teşekkür ederim kızlar, sizin de ayağınıza sağlık, ben de çok eğlendim , maşallah göknurla burçin çok güldüleren kötü günümüz böyle olsun...
zeynep e abla demiycem artık,böyle biline , zeynep de çok hoş muhabbet,genç ruhlu, ben bayıldımmarifet konusunda sizden öğreneceğim çok şey var
kızlar ben veto yedim eşimden gelemedim ...Hiç tanımadığın tanışmadığın yere gidilirmi car cahil değilsin üstelik dedi Ben birazcıkta hamileyim seni göndersem çocuğumu göndermem dedi...önceki günde gece 2 gibi dönünce il dışından birazcıkta işime geldi uyudum kaldım Ama yine söylüyorum tanışmayı çok isterdim,Kısmet değilmiş
bu arada günaydın herkese.evde olmakta güzelmiş :)bir hafta sonra sıkılacam nasıl olsa şimdilik keyfini çıkartıyorum.
sen burçinle beni merdivenden inerken görseydin.nasıl indik anlamadık valla.gülecez die çıkamadık dışarıya :)dökündü gibi indik resmen hele ben :)irmikli tatlının tarifini istiyorum cnm yarın yapacam bnde inşl.
kızlar ben veto yedim eşimden gelemedim ...Hiç tanımadığın tanışmadığın yere gidilirmi car cahil değilsin üstelik dedi Ben birazcıkta hamileyim seni göndersem çocuğumu göndermem dedi...önceki günde gece 2 gibi dönünce il dışından birazcıkta işime geldi uyudum kaldım Ama yine söylüyorum tanışmayı çok isterdim,Kısmet değilmiş
ayşecikkk kıssssgenç ruhlu deyince kendimi yaşlı hissettim 30 küsür olunca yaşlanma moduna girmekmi lazım acep yok valla ben yapamam amaaaan alan almış satan satmış 32 yaşına geldim deyip kendimi bırakamam
tünaydın canımmmevde olmak güzeldir ama rutin olunca sıkar beim tansiyon bugün yine düştü fenayımmm sizlerden uzak
geçmiş olsun canım bende hep düşüktür tansiyon.Bugünde vatana gittim yine guatr için.neyseki azcık yüksekmiş.ilaç verdi geçer dedi ama bakalım.Ayrıca çıtırcık bahar hanımada uğrayıverdim bağımlılık yaptı nde olsa:)))) oda follik asitmidir nedr onu verdi gebe kalana kadar iç zıkkımlan dedi :)))))zıkkımlanı ben uydurdum tabi.bakalım ne olacak.hemen etimek tatlısı yapmaya geçiyorum.enfesti valla çok beğendim bakalım benmki nasıl olacak.
sen burçinle beni merdivenden inerken görseydin.nasıl indik anlamadık valla.gülecez die çıkamadık dışarıya :)dökündü gibi indik resmen hele ben :)irmikli tatlının tarifini istiyorum cnm yarın yapacam bnde inşl.
tünaydın canımmmevde olmak güzeldir ama rutin olunca sıkar beim tansiyon bugün yine düştü fenayımmm sizlerden uzak
geçmiş olsun canım bende hep düşüktür tansiyon.Bugünde vatana gittim yine guatr için.neyseki azcık yüksekmiş.ilaç verdi geçer dedi ama bakalım.Ayrıca çıtırcık bahar hanımada uğrayıverdim bağımlılık yaptı nde olsa:)))) oda follik asitmidir nedr onu verdi gebe kalana kadar iç zıkkımlan dedi :)))))zıkkımlanı ben uydurdum tabi.bakalım ne olacak.hemen etimek tatlısı yapmaya geçiyorum.enfesti valla çok beğendim bakalım benmki nasıl olacak.
ayy ben de yarın gidicem bahar hanıma ufff yaaa :18: yine açlık kanı alırlar sanırım... folik asit neydi, kansızlık için mi :44: ben de kan hapı kullanıyorum. inş yarın düzgün çıkar hormonlarım da doğum hapı kullanmak zorunda kalmam
etimek tatlısııııı ben de çok severim, hem hafif, hem kolay, hem lezzetli
yaaaa yaşlı hisset diye demedim ama30 lu yaşlar haliyle orta yaşa giriyor, 25 yaşında olup 40 gösterenler de oluyor, görünüşüyle, ruhuyla,yaşantısıyla. bunu düşünürsek sen hayli hayli genç ruhlusun, çocukların hele de birisi büyümüş, çok beğenerek söyledim onu cidden. abla diyordum ya artık demiyorum çünkü abla denmez sana, ben gibisin maşallah önceden de abla diycem deyince dönemedim de, neyse ki burçin neden abla diyorsun deyince iyi oldu
geçmiş olsun zeynepcim
çıtırcık yaptım bende tarifi kk dan aldım.irmik biraz koyu kıvamlı oldu ama tadı güzel oldu.grçekten çok hafif ve güzel oluyor.can kurtaran giibi tarif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?