Ev hanımlarını kıskanıyorum..izne ayrılıp uyumak istiyorum.
günaydın herkeseee.ben artık ev hanımı olunca süper yatıyorum saat 9u geçiyordu kalktığımda.:):)
Ev hanımlarını kıskanıyorum..izne ayrılıp uyumak istiyorum.
ooohh,ne güzel.Uykuyu unuttum nerdeyse.
kıyamam ya,izne ayrılınca uyursun bol bol.
düşmesine çok sevindim ayşegülcüm,hadi gözün aydın.
herşey normal şükür çıtırcık.Bide şeker işini hallettikmi bebekimizde hazır olur inşallaaah en kısa sürede.kız çıtır kafana güneş geçtimi.yaw benm kafam feci bir şekilde ağrıyor.başım dönüyor.gerçi sende araba vardı dimi.
nasıl karşılaşmıyoruz hayret ya.Ben hem sabah,hem öğleden sonra çarşıdaydım.
magazinin (göknurun) olduğu yerlerde takılmıyorum artıkyakalanmıyorum...
ayy yarın toplu yemek var fatih lisesi bahçesinde , akşamüstü
oh oh sefam olsun. berfisena bana buluştuğunuzu söyleyince vallahi imrendim. biz artık izmir buluşması yapmıyoruz. çoğu arkadaş katılmıyor. ev buluşmasıda olmuyor. zaten bu büyük şehirde zor oluyor. orta bir yerde buluşuyorduk. belki ileride yine başlarız.
tanışıp kaynaşmanıza inanın çok sevindim. yalnız resimlerinizi göremedim. yoksa çekmediniz mi. resimler sayesinde insanlar birbirini daha iyi tanıyor, daha çok kaynaşılıyordu.
hatta ben ankaraya gittiğimde arkadaşları resimlerinden tanımıştım. hemen yanlarına gidip kendimi tanıtmıştım. öyle güzel bir buluşmaydı ki anlatamam. kocaelinde de aynı durum olmuştu. berfinsenayı resimlerinden tanıyorum. o benim kızım gibi. sizleride tanımayı isterim. tabii şimdilik resimlerden. ilerde hiç belli olmaz.
buraya pek uğrayamıyorum. ama berfisenadan haberinizi alınca hemen geldim. hepinizi öpüyorum.
oh oh sefam olsun. berfisena bana buluştuğunuzu söyleyince vallahi imrendim. biz artık izmir buluşması yapmıyoruz. çoğu arkadaş katılmıyor. ev buluşmasıda olmuyor. zaten bu büyük şehirde zor oluyor. orta bir yerde buluşuyorduk. belki ileride yine başlarız.
tanışıp kaynaşmanıza inanın çok sevindim. yalnız resimlerinizi göremedim. yoksa çekmediniz mi. resimler sayesinde insanlar birbirini daha iyi tanıyor, daha çok kaynaşılıyordu.
hatta ben ankaraya gittiğimde arkadaşları resimlerinden tanımıştım. hemen yanlarına gidip kendimi tanıtmıştım. öyle güzel bir buluşmaydı ki anlatamam. kocaelinde de aynı durum olmuştu. berfinsenayı resimlerinden tanıyorum. o benim kızım gibi. sizleride tanımayı isterim. tabii şimdilik resimlerden. ilerde hiç belli olmaz.
buraya pek uğrayamıyorum. ama berfisenadan haberinizi alınca hemen geldim. hepinizi öpüyorum.
ama senin pozların çok güzel oluyor göknurcum
hava da kötü gibi ama akşama yağmaz inş,şimdiden afiyet olsun
günaydıııın herkese.yine bir yağmurlu gün daha.
ablacık bizim resimlerimizi daha önce görmüştün sanırım.eklemiştim ben topiğe.bir zeynep eksik o resmide:)nedense biz resim çekinmeyi pek sevmiyoruz.poz vermesini bilmiyoz sanırım :)inşl gelirsinde canlı canlı tanışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?