Kahramanmaras///46

merhaba kızlar...
gerçekten sıcak bir gündü, yeni attım kendimi eve, evim evim serin evim
ev hanımlarını ben de kıskanıyorum ama ben zaten yoğun çalışmıyorum, sabah 7 buçukta kalkmak gayet güzel. güneş çıktı mıydı gözlerim ağrımaya başlıyor uyku yok ondan sonra
bugün çok yoğundum, sabah hastaneye gidip kan verdim, ordan okula geçtim, bişeyler yedim, 3 öğrenci alıp n.f. kültür merkezindeki seminere katıldık, öğrncilerime dondurma ısmarladım okula döndük, okul bitince evden eşimi alıp tekrar hastaneye ... fsh hormonum düşmüş 9 a. dr hamilelikte gecikme dedi burçinin dediği gibi, bir an önce doğur dedi şekerim düzelsin de bi, düşünürüm artık...:44:

herşey normal şükür çıtırcık.Bide şeker işini hallettikmi bebekimizde hazır olur inşallaaah en kısa sürede.kız çıtır kafana güneş geçtimi.yaw benm kafam feci bir şekilde ağrıyor.başım dönüyor.gerçi sende araba vardı dimi.

nasıl karşılaşmıyoruz hayret ya.Ben hem sabah,hem öğleden sonra çarşıdaydım.

düşmesine çok sevindim ayşegülcüm,hadi gözün aydın.

teşekkürler burçin

evet şükür, şeker işi beni korkutuyor ya zaten.. çok zor inşallah aynı zamanda bebiş sahibi oluruz da tecrübelerimizi paylaşırız
güneş geçmedi kafama ya, bugün hep arabadaydım ama dışarda olduğum zaman da geçmedi. bayağı sıcaktı ama uyuyup dinlenince geçer umarım baş ağrın,dönmen ...

nasıl karşılaşmıyoruz hayret ya.Ben hem sabah,hem öğleden sonra çarşıdaydım.

ben az kaldım çarşıda, vatan hast ve belediye civarındaydım, trabzonda gezinmedim,sen oralardaymışsındır :44:

magazinin (göknurun) olduğu yerlerde takılmıyorum artık yakalanmıyorum...
ayy yarın toplu yemek var fatih lisesi bahçesinde , akşamüstü

oh oh sefam olsun. berfisena bana buluştuğunuzu söyleyince vallahi imrendim. biz artık izmir buluşması yapmıyoruz. çoğu arkadaş katılmıyor. ev buluşmasıda olmuyor. zaten bu büyük şehirde zor oluyor. orta bir yerde buluşuyorduk. belki ileride yine başlarız.
tanışıp kaynaşmanıza inanın çok sevindim. yalnız resimlerinizi göremedim. yoksa çekmediniz mi. resimler sayesinde insanlar birbirini daha iyi tanıyor, daha çok kaynaşılıyordu.
hatta ben ankaraya gittiğimde arkadaşları resimlerinden tanımıştım. hemen yanlarına gidip kendimi tanıtmıştım. öyle güzel bir buluşmaydı ki anlatamam. kocaelinde de aynı durum olmuştu. berfinsenayı resimlerinden tanıyorum. o benim kızım gibi. sizleride tanımayı isterim. tabii şimdilik resimlerden. ilerde hiç belli olmaz.
buraya pek uğrayamıyorum. ama berfisenadan haberinizi alınca hemen geldim. hepinizi öpüyorum.

magazinin (göknurun) olduğu yerlerde takılmıyorum artık yakalanmıyorum...
ayy yarın toplu yemek var fatih lisesi bahçesinde , akşamüstü

hava da kötü gibi ama akşama yağmaz inş,şimdiden afiyet olsun

resim çekmedik ablacım,deşifre olmak istemedik :)) inşallah tanışma imkanımız olur

günaydıııın herkese.yine bir yağmurlu gün daha.
ablacık bizim resimlerimizi daha önce görmüştün sanırım.eklemiştim ben topiğe.bir zeynep eksik o resmide:)nedense biz resim çekinmeyi pek sevmiyoruz.poz vermesini bilmiyoz sanırım :)inşl gelirsinde canlı canlı tanışırız.

benim k.maraşa gelmem artık imkansız gibi. orada bulunan tek amcamda vefat ettiydi. kuzenlerim var ama nedense çok kopuğuz. onlarla tek bağımız amcamdı. oda ölünce artık iyice koptuk. ama insan ata toprağını hep içi buruk bir şekilde anıyor. yinede hiç belli olmaz. birgün yolum düşebilir.
önceki resminizi gördüydüm. en azından öyle teselli olayım bari.
hepinizi öpüyorum.

teşekkürler bizim için buraya girdiğin için resim çekmedik ya benim aklıma gelmedi açıkçası :44:gelseydi hemen makinamı kapar kaçırmazdım o anı da...başka buluşmalara inşallah... maraşa yolunuz düşmez belki, başka yerlerde karşılaşırız, geziciyiz hepimiz

hava da kötü gibi ama akşama yağmaz inş,şimdiden afiyet olsun

hava açıldı gibi duruyor,bakalım iyi olur inşallah.

aaa ben poz vermesini çok severim neden öyle diyorsun foto çekilmeyede bayılırım, mutlaka çekilelim her buluşmamızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…