teşekkürler bizim için buraya girdiğin içinresim çekmedik ya benim aklıma gelmedi açıkçası :44:gelseydi hemen makinamı kapar kaçırmazdım o anı da...başka buluşmalara inşallah... maraşa yolunuz düşmez belki, başka yerlerde karşılaşırız, geziciyiz hepimiz
hava açıldı gibi duruyor,bakalım iyi olur inşallah.
aaa ben poz vermesini çok severim neden öyle diyorsunfoto çekilmeyede bayılırım, mutlaka çekilelim her buluşmamızda...
tabi canım sevmezmisin sen.şipşak hemen eller belde güzel bir gülümseme temaaam:)ben gülerken bile gzümü kapatma yeteneğine sahibim.ürün ortada yapacak birşey yok :):)birdahaki sefere yani okul işlerinizi hafifletin bana geleceksiniz.nasıl olsa ev hanımı oldum artık:)işlerimiz hafifledi diyin yeterli.
tabi canım sevmezmisin sen.şipşak hemen eller belde güzel bir gülümseme temaaam:)ben gülerken bile gzümü kapatma yeteneğine sahibim.ürün ortada yapacak birşey yok :):)birdahaki sefere yani okul işlerinizi hafifletin bana geleceksiniz.nasıl olsa ev hanımı oldum artık:)işlerimiz hafifledi diyin yeterli.
ayşegülcüm şanslıymışsınız ,yağmur da yok,güzel bir yemek olur umarım
araya çarşı buluşmalarını da katalım bence de :131: anladınız siz onu
iyi geceler pıtırcık
çok güzel eğlendik valla yemekte, halaya bile katıldıkmilli eğitim müdürü ve milletvekili adayları da vardı yemekte, her biri masalarımıza geldi,selamladılar bizi, şarkılı türkülü bi moral yemeği oldu
ayşegül sobesobe sobeee:)
selam kızlar....
teşekkürler burçin
evet göknurcum,eğlenceliydi. yorgunluğu attık, okulca da yemeğe gidicez dahahem benim sınıfım mezun oluyor onlarla da pikniğe ve de sinemaya gidicez. söz verdim çünkü . okulun son günlerine bayılıyorum
OOOOH bende senin öğrencin olablirmiyim.valla sana çıtır demem hocaaaam derim:)olurmu yada öğretmenim hangisini kabul edersen:)benide götür her gittiğin heryere:)
farketmez,öğretmenim ya da hocamsen yeter ki iste,götüreyim şekerim
teşekkür ederim şekerim.ben sana yine çıtırım diyim.regaip kandilimizde kutlu olsun hepimize.
Burçin yok bugün sanırım.bir sabah girmiş dahada gelmemiş topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?