merhabalar..........
ben de ben de istiyorum,inş hepimiz oluruz.
bugün çookk işim var
aay çıtırcık sana bişiey anlatacam yine:)ben varya rüyamda yine seni gördüm desem :)yuuh demezssin dimi.hem nasıl giriyorsun rüyama anlamıyorumda:)
warya konyadaymışız biz.sende tabi.12.katta bir evde oturuyoruz biz sende müstakil bahçeli böle villa gibi bir evde oturuyorsun.senin tavuk çiftiğin varmış.ama deve kuşları çeşit çeşit tavuklar var.sonra sen tavukları salıyorsun yumurtaları toplamak için:)bend sana yardım ediyorum.en çok deve kuşu yumurtları var ama kırıyormuş onlar.hep çatlak yumurta topladık.sen aralarında sağlamlarıda oluyor dedin.sen bıldırcın yumurtası buldun bak bu sağlam tam yumurtladıktan sonra alırsan kırık olmuyor dedin.sonrada ben buldum normal tavuk yumurtası kırılmamış:)
yani anlıyacağın hayırlısıyla ya sen ya ben yumurtlacaz herhal :)
merhabalar..........
ben de ben de istiyorum,inş hepimiz oluruz.
bugün çookk işim var
slm maraştayım ben de..tanışmak isterim sizlerle..daha yeniyim tayin dolayısıyla geldim..
sobe ayşegülcük.:)
hoşgeldin razuat.
off gene mi :76:
notiiiim ede lönk karşımda sen :)meliha olsaydı onuda yakalıyordum.o yok şimdilk sensin:)
ben de sayfayı açık bırakıp gidiyorum , ondan yakalanıyorum zaten, başka sayfalarda gezinsem neyse de
işi yok, bak beni yakalıyor burda. gel bana yardım et kız, müfettiş gelicekmiş haftaya eksik evraklarımı yazıyorum, yayıldım odanın ortasına, kağıtlara gömüldüm
hahay valla anlıyacağım şeyse hemen gliyim canım.Eokul işin varsa çekinmeden verebilirsin:)herşeyini yapıyorum eşimden garantiliyim yani:)diğer işleri bilmm.ama yapacağımı gözüne kestriyorsan hemen geleyim.
bunlar diğer işler iştee-okulu bitirdim ben, yöneltme,davranış,kitap,perf.proje,yazılı hepsini girdim...
sınıfımın rehberlik tutanaklarını yazıyorum rapor halinde, kulübüm vardı bi de, onun evrakalrı,raporları var. eksik var sadece, dosyamı da düzenliyorum yapmışken
mersi şekerim, ben hallediyorum,acelesi yok, yarın da yaparım birazını...sen usta oldun zaten e-okul konusunda,eşin şanslı
iyi bakalım canım kolay gelsin sana.eşim halletti o işlerini.ben azcık sınıf defterini yazdım.Kulup işlerinide anlamamazlıktan geliyorumOda müfettiş gelecek diyorlar ama bu zamndan sonra gelemzler artık dedi.Bilmem artık size uğrarlarmı.
Valla ben ütü yaptım ,çamaşırlarımı topladım katladım yerlerine koydum :)sonra tekrar çamaşır serdim.Bornoz kaynattım :):)gördünmü baya iş yaptım:)ay bakarmısın 1 saatlik işi ne çok iş gibi gösterdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?