Kahramanmaras///46

aay çıtırcık sana bişiey anlatacam yine:)ben varya rüyamda yine seni gördüm desem :)yuuh demezssin dimi.hem nasıl giriyorsun rüyama anlamıyorumda:)
warya konyadaymışız biz.sende tabi.12.katta bir evde oturuyoruz biz sende müstakil bahçeli böle villa gibi bir evde oturuyorsun.senin tavuk çiftiğin varmış.ama deve kuşları çeşit çeşit tavuklar var.sonra sen tavukları salıyorsun yumurtaları toplamak için:)bend sana yardım ediyorum.en çok deve kuşu yumurtları var ama kırıyormuş onlar.hep çatlak yumurta topladık.sen aralarında sağlamlarıda oluyor dedin.sen bıldırcın yumurtası buldun bak bu sağlam tam yumurtladıktan sonra alırsan kırık olmuyor dedin.sonrada ben buldum normal tavuk yumurtası kırılmamış:)
yani anlıyacağın hayırlısıyla ya sen ya ben yumurtlacaz herhal :)

merhabalar..........

ben de ben de istiyorum,inş hepimiz oluruz.

bugün çookk işim var

bu rüyadan bu sonucu çıkardın yani harikasın şekerim ben daha çalışmalara başlamadım ki, daha var benim,bu yaz olmaz artık.
rüyalarda çok popüler oldum anlaşılan değişik bi rüya görmüşsün ama, çiftlik hayatı gibi, konyada. hayalimdir ya bahçeli bi evde oturmak, çiçeklerim olsun bi sürü, kedi köpek besliyim, ağaçların gölgesinde çay içelim. yumurta da toplayalım kendi sebzelerimi yetiştireyim... köyde yaşadığım için hevesliyim böyle şeylere, annemlerin evinde değil ama, kendi evimde

merhabalar..........

ben de ben de istiyorum,inş hepimiz oluruz.

bugün çookk işim var

inşallah burçin, yumurtlayalım hep birlikte ne işi hayırdır kesin misafirin geliyordur senin

akşama kardeşim annemlerle geliyor,izin almış 2 günlük.Kağan'ı da göreyim dedi.Onlar yarın kahvaltıdan sonra gidecek,öğleden sonra da gezmem var.Pazar da SBS'de görevliyim.Haftasonu yıllık ödevleri okumam gerek,sözlüleri vereceğim bir de.Daha 2 sınıfın da yazılısını okuyacağım.İşte böyle...

hmm yoğun bi hafta sonu geçireceksin ama bence tatlı bi yorgunluk olur senin için, ailen geliyor ne güzel benim de sadece ders içi performans yani sözlü notları kaldı, hepsi bitti.
bu arada sbs de hangi okulda görevlisin pazar günü? ben türk telekom'da görevliyim.

napıyım çıtırcık gördüm işte.Hem yumurta demek bebek demek biz en iyisi hayırlara gelsin diyelim :)
burçin sanada kolay gelsin.walla yapacağı işleri sıralayınca ben bile yoruldum.Ailenin gelmeside ne güzel olmuş.Allah banada nasip etsin inşl.şimdiden kolay gelsin canım.

notiiiim ede lönk karşımda sen :)meliha olsaydı onuda yakalıyordum.o yok şimdilk sensin:)

ben de sayfayı açık bırakıp gidiyorum , ondan yakalanıyorum zaten, başka sayfalarda gezinsem neyse de
işi yok, bak beni yakalıyor burda. gel bana yardım et kız, müfettiş gelicekmiş haftaya eksik evraklarımı yazıyorum, yayıldım odanın ortasına, kağıtlara gömüldüm

hahay valla anlıyacağım şeyse hemen gliyim canım.Eokul işin varsa çekinmeden verebilirsin:)herşeyini yapıyorum eşimden garantiliyim yani:)diğer işleri bilmm.ama yapacağımı gözüne kestriyorsan hemen geleyim.

bunlar diğer işler işte e-okulu bitirdim ben, yöneltme,davranış,kitap,perf.proje,yazılı hepsini girdim...
sınıfımın rehberlik tutanaklarını yazıyorum rapor halinde, kulübüm vardı bi de, onun evrakalrı,raporları var. eksik var sadece, dosyamı da düzenliyorum yapmışken
mersi şekerim, ben hallediyorum,acelesi yok, yarın da yaparım birazını...sen usta oldun zaten e-okul konusunda,eşin şanslı

iyi bakalım canım kolay gelsin sana.eşim halletti o işlerini.ben azcık sınıf defterini yazdım.Kulup işlerinide anlamamazlıktan geliyorum Oda müfettiş gelecek diyorlar ama bu zamndan sonra gelemzler artık dedi.Bilmem artık size uğrarlarmı.
Valla ben ütü yaptım ,çamaşırlarımı topladım katladım yerlerine koydum :)sonra tekrar çamaşır serdim.Bornoz kaynattım :):)gördünmü baya iş yaptım:)ay bakarmısın 1 saatlik işi ne çok iş gibi gösterdim sana

onlar da iş, zaman alıyor işte ben de çamaşır atmıştım,astım, kocişimin üniformalarını ütüledim, gördün mü aynı işleri yapmışız bugün
valla müfettiş gelecek dediler. ama ben zaten gelse de gelmese de evraklarımı tamamlarım hep, vicdanen rahat olmak için.
yarın kocam sivasa gidecek,görümcem taşındı da fazla eşyaları köye götürüyorlar, ben de eski ev sahibimin kızını sınava götürücem, bizim buralardaki bi okulda girecek. ayrıca kız benim sınıfımdaki öğrencim

yazılarınızı okuyunca bir anda eski yıllarıma döndüm. sene sonları ne bunaltıcı olurdu. yazılı okumaktan nefret etmiştim. bu açıdan emekli olduğuma seviniyorum. fakat okulları görünce içim cız ediyor. özellikle öğretmenleri görünce gözlerim dolu dolu oluyor. tekrar dön deseler hiç düşünmeden atlarım galiba. 25 sene hiç aralıksız çalış ve ayrıl. inanın çok zor. 10 sene olmuş. ama hala kopamamışım.:84:

herkese iyi bir hafta sonları olsun inşl.öle oluyor ablacık malesef.yaşımız ilerledikçe geride kalanları hep özlüyoruz.Her anımızı güzel yaşamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…