yazılarınızı okuyunca bir anda eski yıllarıma döndüm. sene sonları ne bunaltıcı olurdu. yazılı okumaktan nefret etmiştim. bu açıdan emekli olduğuma seviniyorum. fakat okulları görünce içim cız ediyor. özellikle öğretmenleri görünce gözlerim dolu dolu oluyor. tekrar dön deseler hiç düşünmeden atlarım galiba. 25 sene hiç aralıksız çalış ve ayrıl. inanın çok zor. 10 sene olmuş. ama hala kopamamışım.:84:
hoşgeldin razuatnerden geldin, görevin nedir ? bilgilendirirsen seviniriz biz de görevlerimiz nedeniyle burdayız...
öğretmenim ve ıspartadan geldim ..pazarcıktayım..sizler??????????
öğretmenim ve ıspartadan geldim ..pazarcıktayım..sizler??????????
yazılarınızı okuyunca bir anda eski yıllarıma döndüm. sene sonları ne bunaltıcı olurdu. yazılı okumaktan nefret etmiştim. bu açıdan emekli olduğuma seviniyorum. fakat okulları görünce içim cız ediyor. özellikle öğretmenleri görünce gözlerim dolu dolu oluyor. tekrar dön deseler hiç düşünmeden atlarım galiba. 25 sene hiç aralıksız çalış ve ayrıl. inanın çok zor. 10 sene olmuş. ama hala kopamamışım.:84:
iyi pazarlar kızlar.Burçin ve ayşegül sınavda olunca burasıda haliyle bomboş olmuş :)bende şimdi kayınvalideme gidecem yaprak sarackmış benide çağırdı gel saralım die.
slm kızlar işte geldim burdayım ben bu işte ustayımböle bi reklam vardı birden aklıma o geldi kusura bakmayın bana böle gelirler biraz
nese nese ben geri döndüm çok şükür evime kocama ve de internetime kavuştum neler yapıyosunuz 1 haftadır ne var ne yok canlarım iyisiniz inşallah
sobe sobe ilknur sobe
kendimi sobeledim.
hoşgeldin melihacıımmmiyisin herhalde, enerji dolu geldiğine göre biz iyiyiz nolsun, değişiklik yok
saol ayşegülcüm iyiyim evime geldim ya çok iyiyim enerjim ordan geliyo aslında çok yoruldum temizlik çamaşır ütü derken yeni oturabildim daha
saol ayşegülcüm iyiyim evime geldim ya çok iyiyim enerjim ordan geliyo aslında çok yoruldum temizlik çamaşır ütü derken yeni oturabildim daha
amaan olsun, insanın evi gibisi yokyorulsan da çalışsan da evin işi bile özleniyor. tekrar hoşgeldin
çok haklısın cnm evimin işini bil özlemişim ne olursa olsun evim olsun Allah kocamı başımdan eksik etmsin zaten akşam geldi baktı ben sevindim geldiğine şaşırdı sen beni özlermiydin diyo ben biraz aileye düşkün olanlardanım o yüzden ama ne olursa olsun hiç bişi kocamın yerini tutmuyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?