Kahramanmaras///46

ayy biz de mi böyle olucaz:44: okulumdan ayrılmak istemiyoruuuuuum:84:

öğretmenim ve ıspartadan geldim ..pazarcıktayım..sizler??????????

ben de öğretmenim,hoşgeldin.Bizler merkezdeyiz.

iyi pazarlar kızlar.Burçin ve ayşegül sınavda olunca burasıda haliyle bomboş olmuş :)bende şimdi kayınvalideme gidecem yaprak sarackmış benide çağırdı gel saralım die.

iyi pazarlar kızlar.Burçin ve ayşegül sınavda olunca burasıda haliyle bomboş olmuş :)bende şimdi kayınvalideme gidecem yaprak sarackmış benide çağırdı gel saralım die.

ben geldim taze yaprak aldım ben de,bugün sarasım yok ama :44: hadi kolay gelsin size göknurcum

merhabalar kızlar,iyi pazarlar....

kolay gelsin göknurcum

zeynep sen nerelerdesin?

slm kızlar işte geldim burdayım ben bu işte ustayım böle bi reklam vardı birden aklıma o geldi kusura bakmayın bana böle gelirler biraz
nese nese ben geri döndüm çok şükür evime kocama ve de internetime kavuştum neler yapıyosunuz 1 haftadır ne var ne yok canlarım iyisiniz inşallah

hoşgeldin melihacıımmm iyisin herhalde, enerji dolu geldiğine göre biz iyiyiz nolsun, değişiklik yok

sobe sobe ilknur sobe
kendimi sobeledim.

meraba ilknur görünmüyordun sen de... kimse olmayınca, kendini sobeliyceksin tabi iş güç iyidir inş. görüşmek üzere...

saol ayşegülcüm iyiyim evime geldim ya çok iyiyim enerjim ordan geliyo aslında çok yoruldum temizlik çamaşır ütü derken yeni oturabildim daha

amaan olsun, insanın evi gibisi yok yorulsan da çalışsan da evin işi bile özleniyor. tekrar hoşgeldin

amaan olsun, insanın evi gibisi yok yorulsan da çalışsan da evin işi bile özleniyor. tekrar hoşgeldin

çok haklısın cnm evimin işini bil özlemişim ne olursa olsun evim olsun Allah kocamı başımdan eksik etmsin zaten akşam geldi baktı ben sevindim geldiğine şaşırdı sen beni özlermiydin diyo ben biraz aileye düşkün olanlardanım o yüzden ama ne olursa olsun hiç bişi kocamın yerini tutmuyomuş

hoşgeldin melihacık bak hemen şenlendi topik:)gerçekten ev gibisi yok.bende aileciyim ama biryere kadar.sonra yatağını evini çok özlüyorsun.gözün aydın diyim ve tekrar hoşgeldiiiiiiin.kocalarında ara sıra evden gitmesi iyi ölüyoruz bak ne güzel.bide ben yollasam şöle 2 günlük ama :)

amin melihacım, kesinlikle allah başımızdan eksik etmesin, ayırmasın eşleri...
biz çok şanslıyız ya o konuda, gece göreve gidiyor, gündüz tüm gün gidiyor, böle eve gelince sarılıyoruz hemen, zaten ben kucağına atlıyorum peşinde dolaşıyorum falan,önüne arkasına geçiyorum, "noldu şirin şey, çok mu özledin sen beni" diyor, sarılıyoruz saat 6da o anı gene yaşıycaz, sabırsızlıkla bekliyorum atlıycam gene üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…