hoşgeldin melihacık bak hemen şenlendi topik:)gerçekten ev gibisi yok.bende aileciyim ama biryere kadar.sonra yatağını evini çok özlüyorsun.gözün aydın diyim ve tekrar hoşgeldiiiiiiin.kocalarında ara sıra evden gitmesi iyi ölüyoruz bak ne güzel.bide ben yollasam şöle 2 günlük ama :)
ayrıca sobeni kabul etmiyorum :) yakalayamadııııın yoktum çünki çıkış geç oluor ya ondan.borcun var.
amin melihacım, kesinlikle allah başımızdan eksik etmesin, ayırmasın eşleri...
biz çok şanslıyız ya o konuda, gece göreve gidiyor, gündüz tüm gün gidiyor, böle eve gelince sarılıyoruz hemen, zaten ben kucağına atlıyorumpeşinde dolaşıyorum falan,önüne arkasına geçiyorum, "noldu şirin şey, çok mu özledin sen beni" diyor, sarılıyoruz saat 6da o anı gene yaşıycaz, sabırsızlıkla bekliyorum atlıycam gene üstüne
atla atla cnm özldiğini belli etmek bazen onlara çok iyi geliyo :127::127::127::127::127:
hımmmmmmmmm gelince bide ben atlıyım kucağına gerçi beni taşımak kolay olmicak ama olsun özendim şimdi:124::124::124::124:
hoşgeldin melihacıımmmiyisin herhalde, enerji dolu geldiğine göre biz iyiyiz nolsun, değişiklik yok
meraba ilknurgörünmüyordun sen de... kimse olmayınca, kendini sobeliyceksin tabi iş güç iyidir inş. görüşmek üzere...
günaydın .Topicte tek silahşörüm yine..Her şey iyi bir tek sıcaklarla aram iyi değil.Hamilelik ve yaz zıt kavramlar
günaydın canım.sen topiğimiz kaynadğı zaman olmuyorsan:)genelde akşamcı gibiyiz.Allah sana kolaylık versin valla zor.tek kişi bile zor oluyor sende bide bebek ve onun sıkıntısı :) sağlıkla kucağına alırsın inşl.kaç aylık hamilesin ilknur.
hepiniz gece kuşusunuz dersek yanlış olmazEn zorlu döneme girdim diyelim 7-7.5 aylık.Az kaldı inşalllah sıcaklara dayanabilirsem izinlerimi doğum sonuna aktarıcam
hepiniz gece kuşusunuz dersek yanlış olmazEn zorlu döneme girdim diyelim 7-7.5 aylık.Az kaldı inşalllah sıcaklara dayanabilirsem izinlerimi doğum sonuna aktarıcam
yok canım okadrda gece değil :)akşamcılardanız yani o saatte denk geliyoruz diyim yemek bulaşık işi bitiyor çay keyfindeyken nette oluyoruz.dene yakalrsın bizi :)evet malesef maraş çok sıcak boğucu bir havası var malesef.doğumda cidden az kalmış.aaay ramazanda falanmı olacak bebek.tam sıckalarda:)az kaldı zaten okulların kapanmasına dayanırsın inşl canımallah güç versin sana.
ben geldim göknurcum
galiba,aradığımda dışardaydı zaten :)
günaydın .Topicte tek silahşörüm yine..Her şey iyi bir tek sıcaklarla aram iyi değil.Hamilelik ve yaz zıt kavramlar
bugün ikimiz kaldık :)ayşegül sinemada yada pikniktedir kesin :)
galiba,aradığımda dışardaydı zaten :)
kapıcı ayşegül gezmeci ayşegül.hastalıkla ilgili bir sorun olmasındA hhöydür höydür gezssin:)onsuzda tadı çıkmıyorki:)
sob e sobe kendimi sobeledim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?