Kahramanmaras///46

saol cnm benim hoşbulduk
evet bazen ayrılık iyi geliyo kıymetini anlıyosun ara sıra böyle ayrılıklar lazım gerçekten sonrası iyi oluyo
hepinizi özledim sizinle konuşmayı dertleşmeyi de tabi

atla atla cnm özldiğini belli etmek bazen onlara çok iyi geliyo :127::127::127::127::127:

hımmmmmmmmm gelince bide ben atlıyım kucağına gerçi beni taşımak kolay olmicak ama olsun özendim şimdi :124::124::124::124:

atla şekerim valla, sen atla da taşır nasılsa o gazla seni , gözü bişey görmez sevincinden hem de nasıl iyi geliyor onlara, hele benmki bi sürü olayla uğraşıp geliyor,eve gelince herşeyi unutuyor, bambaşka bi hayat, huzurlu

günaydın .Topicte tek silahşörüm yine..Her şey iyi bir tek sıcaklarla aram iyi değil.Hamilelik ve yaz zıt kavramlar

günaydın .Topicte tek silahşörüm yine..Her şey iyi bir tek sıcaklarla aram iyi değil.Hamilelik ve yaz zıt kavramlar

günaydın canım.sen topiğimiz kaynadğı zaman olmuyorsan:)genelde akşamcı gibiyiz.Allah sana kolaylık versin valla zor.tek kişi bile zor oluyor sende bide bebek ve onun sıkıntısı :) sağlıkla kucağına alırsın inşl.kaç aylık hamilesin ilknur.

hepiniz gece kuşusunuz dersek yanlış olmaz En zorlu döneme girdim diyelim 7-7.5 aylık.Az kaldı inşalllah sıcaklara dayanabilirsem izinlerimi doğum sonuna aktarıcam

hepiniz gece kuşusunuz dersek yanlış olmaz En zorlu döneme girdim diyelim 7-7.5 aylık.Az kaldı inşalllah sıcaklara dayanabilirsem izinlerimi doğum sonuna aktarıcam

yok canım okadrda gece değil :)akşamcılardanız yani o saatte denk geliyoruz diyim yemek bulaşık işi bitiyor çay keyfindeyken nette oluyoruz.dene yakalrsın bizi :)evet malesef maraş çok sıcak boğucu bir havası var malesef.doğumda cidden az kalmış.aaay ramazanda falanmı olacak bebek.tam sıckalarda:)az kaldı zaten okulların kapanmasına dayanırsın inşl canımallah güç versin sana.

ben de gece uğrayamıyorum ilknurcum,yalnız değilsin.Oğlum uyumuşsa 22 gibi yatarım valla,gözlerim çok dayanıksız.Ağustos bebeği olacak demek,ne tatlı heyecanlar vardır şimdi evinizde.İznini aktarabildiğin kadar aktarman en iyisi.Küçücükken bırakmak çok acı geliyor çünkü.İlk dönemi kapatırsan çok güzel olur.Heyet raporu + yıllık izinlerle kurtarırsın umarım.

akşamları fırsat bulursam yatıyorum ultrason ağustos 10 gösteriyor ama 1-2 hafta önce alınabilme durumundan dolayı ramazana gelmez sanırım bir de ben en son okulumu 2009 da bitirdim.Ondan sonra da gazete dahi okumam dedim

meraba ilknur denk gelemiyoruz gündüzleri boşum ben öğleden sonra ama ben yazıyorum sen hemen çıkmış oluryorsun, ben de tek başıma konuşuyp kalıyorum bebişin yakında geliyor demek, ben ağustos 7 doğumluyum, bana yakın olucak desene doğum günü olarak hadi inşallah sağlıkla gelir...

bugün ikimiz kaldık :)ayşegül sinemada yada pikniktedir kesin :)

galiba,aradığımda dışardaydı zaten :)

kapıcı ayşegül gezmeci ayşegül.hastalıkla ilgili bir sorun olmasındA hhöydür höydür gezssin:)onsuzda tadı çıkmıyorki:)

arkamdan konuşulduğumu hissettim şu anda
ne sinema ne piknik çarşıda geziyorduk çiğdemle, önce bize geldik, dünden mis gibi yaprak sarmam vardı, onu yedik, ordan çarşıya kocişlerimize bişeyler aldık, alışveriş yani 6'ya doğru geldim eve... burçin aradığında yeni inmiştik işte,araba kullanıyordum da açamadım... hastalıkla önemli bi sorunum yok, her zamanki gibi şeker bi yüksek bi alçak, geceleri düşüyor bu aralar... öyle idare ediyorum işte :44:
sen de güncü göknur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…