meraba ilknurdenk gelemiyoruz gündüzleri boşum ben öğleden sonra ama ben yazıyorum sen hemen çıkmış oluryorsun, ben de tek başıma konuşuyp kalıyorum bebişin yakında geliyor demek, ben ağustos 7 doğumluyum, bana yakın olucak desene doğum günü olarak hadi inşallah sağlıkla gelir...
arkamdan konuşulduğumu hissettim şu anda
ne sinema ne piknikçarşıda geziyorduk çiğdemle, önce bize geldik, dünden mis gibi yaprak sarmam vardı, onu yedik, ordan çarşıya kocişlerimize bişeyler aldık, alışveriş yani 6'ya doğru geldim eve... burçin aradığında yeni inmiştik işte,araba kullanıyordum da açamadım... hastalıkla önemli bi sorunum yok, her zamanki gibi şeker bi yüksek bi alçak, geceleri düşüyor bu aralar... öyle idare ediyorum işte :44:
sen de güncü göknur
e sen öğleden sonra okulda değilmisin burçincik.Eğer sende müsaitsen süper olur:)zeynep bizi sevmedi herhal terketti
okul yok ki, tatil pazartesi, seçim nedeniyle ..demiştim ya
merhaba kızlar.....
hoşgeldin melihacım
hepiniz gece kuşusunuz dersek yanlış olmazEn zorlu döneme girdim diyelim 7-7.5 aylık.Az kaldı inşalllah sıcaklara dayanabilirsem izinlerimi doğum sonuna aktarıcam
günaydın kızlar ben yine giremedim annemler döndü umreden biraz telaşlıyız fırsat olmadı girmeye eeeeeeeee sizler nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir inşallah
hepinizi çok öpüyorum
günaydın arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli yoğun ve güzel dönemlere girdiniz hepinize kolay gelsin diyorum,face sayfama girenlerin bilmesi lazım aslında ben günlerdir bayağı kötüydüm tansiyon bi türlü düzelmemişti 2 , 3 günden beri iyiyim ALLAHA şükür ama evde durduğum yok atıyorum kendimi dışarıya ,olmadığım günlerdeki tüm sayfaları okudum birer kere anmışsınız cadılar sizi şaka şaka melek arkadaşlarım benim sizleri çok sevdim dediğim gibi kötüydüm facede oğlum çoğu zaman açıyordu sayfamı biraz kendime gelirsem arkadaşlarla lak lak ediyordukkk ,bugün de evdeyim temizlik yapacağım yarına anway toplantım var buyrun sizleride beklerim, buluşmaya haberim olursa katılırım ister dışarıda ister evde:87: inşallah müsait olurum evde olursa bendesiniz şimdiden haberiniz olsun şekerler, şimdilik kaçıyorum öpüyorum sizleri iş zamanı pööfffffffff
günaydın kızlar ben yine giremedim annemler döndü umreden biraz telaşlıyız fırsat olmadı girmeye eeeeeeeee sizler nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir inşallah
hepinizi çok öpüyorum
günaydın arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli yoğun ve güzel dönemlere girdiniz hepinize kolay gelsin diyorum,face sayfama girenlerin bilmesi lazım aslında ben günlerdir bayağı kötüydüm tansiyon bi türlü düzelmemişti 2 , 3 günden beri iyiyim ALLAHA şükür ama evde durduğum yok atıyorum kendimi dışarıya ,olmadığım günlerdeki tüm sayfaları okudum birer kere anmışsınız cadılar sizi şaka şaka melek arkadaşlarım benim sizleri çok sevdim dediğim gibi kötüydüm facede oğlum çoğu zaman açıyordu sayfamı biraz kendime gelirsem arkadaşlarla lak lak ediyordukkk ,bugün de evdeyim temizlik yapacağım yarına anway toplantım var buyrun sizleride beklerim, buluşmaya haberim olursa katılırım ister dışarıda ister evde:87: inşallah müsait olurum evde olursa bendesiniz şimdiden haberiniz olsun şekerler, şimdilik kaçıyorum öpüyorum sizleri iş zamanı pööfffffffff
hepinizi çok öpüyorum
hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?