Kahramanmaras///46

az konuştuk tamammı şekerim.hem ben güncü değilim bu aralar işler kesat unuttular beni çağırmıyorlar güne.ama sen gezmecisin hem bu hafta yine buluşalımmı eğer ilknurda gelirse dışarda buluşalım hem eşide bırakmış olur görür bizi :)ilknur gelmezssede ayarlarız birşeyler olarmıııı.burçin yazar zannetmiştim ama yazmamış.

günaydın kızlar....

buluşalım evet,ilknur eve gelemiyor,dışarda buluşabiliriz o yüzden.Pastanede olursa sorun olmaz değil mi?

Kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpem miBen haftasonu gene il dışındayım
Elbet birgün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak

göknurun "gün" işleri kesatmış allah arttırsın ne diyim
bu haftasonu buluşmaya ben de gelemem, telefonda burçine söledim de, c.tesi okulca pikniğine gidiyoruz, pazar da malum seçimde görevliyim. p.tesi olabilir tatiliz çünkü... belki ilknur p.tesi gelebilir...
zeynep nerelerde ki :44: terketti bizi

hepiniz gece kuşusunuz dersek yanlış olmaz En zorlu döneme girdim diyelim 7-7.5 aylık.Az kaldı inşalllah sıcaklara dayanabilirsem izinlerimi doğum sonuna aktarıcam

cnm Allah kolaylk versin yaz ayları hamilelik için gerçekten zor olur ilk bebiş mi? cinsiyeti ne ilknurcum?

günaydın kızlar ben yine giremedim annemler döndü umreden biraz telaşlıyız fırsat olmadı girmeye eeeeeeeee sizler nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir inşallah
hepinizi çok öpüyorum

günaydın arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli yoğun ve güzel dönemlere girdiniz hepinize kolay gelsin diyorum,face sayfama girenlerin bilmesi lazım aslında ben günlerdir bayağı kötüydüm tansiyon bi türlü düzelmemişti 2 , 3 günden beri iyiyim ALLAHA şükür ama evde durduğum yok atıyorum kendimi dışarıya ,olmadığım günlerdeki tüm sayfaları okudum birer kere anmışsınız cadılar sizi şaka şaka melek arkadaşlarım benim sizleri çok sevdim dediğim gibi kötüydüm facede oğlum çoğu zaman açıyordu sayfamı biraz kendime gelirsem arkadaşlarla lak lak ediyordukkk ,bugün de evdeyim temizlik yapacağım yarına anway toplantım var buyrun sizleride beklerim, buluşmaya haberim olursa katılırım ister dışarıda ister evde:87: inşallah müsait olurum evde olursa bendesiniz şimdiden haberiniz olsun şekerler, şimdilik kaçıyorum öpüyorum sizleri iş zamanı pööfffffffff

yoğun tempona tansiyonda dayanmıyor demek.azcık dinlen bence :)pazartesi buluşacaz inşl.nerde olacağımızı tam ayarlamadık.

geçmiş olsun zeynepcim,sen hastasın,sana gelmeyiz olmazsa.

günaydın kızlar ben yine giremedim annemler döndü umreden biraz telaşlıyız fırsat olmadı girmeye eeeeeeeee sizler nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir inşallah
hepinizi çok öpüyorum

gözün aydın melihacım.Bize de nasip olur inşallah

o zaman pazartesi buluşalım.İlknur,zeynep duymadık demeyin .Sizler de gelin mutlaka.

hepinizi çok öpüyorum

hadi gözünaydın melihacım biz de iyiyiz, sen gittiğinden beri değişiklik yok

geçmişler olsun... gerçekten bu yoğun hayatın da tetikliyor olabilir mi? dikkat et, bol bol dinlen ve su tüket kulaklarını çınlattık doğru, facede bişeyler paylaşıyor görünüyorsun ama hasta olduğun konusunda bişeyler göremedim hiç, gözümden kaçmış olabilir...pazartesi buluşuyoruz inş aksilik olmazsa, seni de bekleriz
ilknur seni de tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…