cnm Allah kolaylk versin yaz ayları hamilelikiçin gerçekten zor olur ilk bebiş mi? cinsiyeti ne ilknurcum?
teşekkür ediyorum canım benim 2. bebeğim olacak inşallah.Bugün kontrolüm vardı hala kızmışson 1.5 ayda değişmezse kızım olacak inşallah.
inşallah geliyoruz zeynepcim
tavsiyene uyacağım
günaydın arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli yoğun ve güzel dönemlere girdiniz hepinize kolay gelsin diyorum,face sayfama girenlerin bilmesi lazım aslında ben günlerdir bayağı kötüydüm tansiyon bi türlü düzelmemişti 2 , 3 günden beri iyiyim ALLAHA şükür ama evde durduğum yok atıyorum kendimi dışarıya ,olmadığım günlerdeki tüm sayfaları okudum birer kere anmışsınız cadılar sizi şaka şaka melek arkadaşlarım benim sizleri çok sevdim dediğim gibi kötüydüm facede oğlum çoğu zaman açıyordu sayfamı biraz kendime gelirsem arkadaşlarla lak lak ediyordukkk ,bugün de evdeyim temizlik yapacağım yarına anway toplantım var buyrun sizleride beklerim, buluşmaya haberim olursa katılırım ister dışarıda ister evde:87: inşallah müsait olurum evde olursa bendesiniz şimdiden haberiniz olsun şekerler, şimdilik kaçıyorum öpüyorum sizleri iş zamanı pööfffffffff
oo gözünaydın melihacım.Sağ salim kavuştun ailene.
hadi gözünaydın melihacımbiz de iyiyiz, sen gittiğinden beri değişiklik yok
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
oo gözünaydın melihacım.Sağ salim kavuştun ailene.
hadi gözünaydın melihacımbiz de iyiyiz, sen gittiğinden beri değişiklik yok
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?