Kahramanmaras///46

aaaaaaaaaa sobelendim.pazartesi mi buluşucaz ben karnıma yastık koyup gelicem çabuk tanırsınız beni:92:

cnm Allah kolaylk versin yaz ayları hamilelik için gerçekten zor olur ilk bebiş mi? cinsiyeti ne ilknurcum?

teşekkür ediyorum canım benim 2. bebeğim olacak inşallah.Bugün kontrolüm vardı hala kızmış son 1.5 ayda değişmezse kızım olacak inşallah.

geliyosun o zaman ilknur ? yanlış anlamadım de mi ?:44: çok mutlu oluruz.. hadi inşallah...

teşekkür ediyorum canım benim 2. bebeğim olacak inşallah.Bugün kontrolüm vardı hala kızmış son 1.5 ayda değişmezse kızım olacak inşallah.

aaaay ne güzel sağ salim kucağına alırsın inşl.Kız çocuklarıda çok tatlı olur.Ne mutlu sana.bizede dua ette bizde hamiş kalalım :)Yani en azından şimdilk bana dua et çtırcık daha istemiyor:)

ayrıca senide bekliyoruz çok da seviniriz.senin için dışarda olsun dedik.ev olunca gelemiyorsun o yüzden.

burçincik biz seyirtepe olsa nasıl olur diyoruz sence nasıl fikir olurmu.ama onun ismi teras cafeymiş :)çıtırcık dedi.Zeynep giremediği için sana soralım :)tabi ilknurada uyarsa.

tepeye çıkacağız demek.Kağan'ı bakıcısına bırakırım olmazsa,gelirse orda zaptetmesi çok zor oluyor çünkü.Güzel yer,uyar yani.

arkadaşlar tekrar merhabaaa ayşegülcüğüm sayfaya bak offf puuffff hastayımmm dediğimi görürürdünn orayada doğru dürüst girmedim arkadaşlar telden arıyorlardı neyse iyileştim zaten ,hayırlısı ile pazartesi ALLAHTAN bi mani olmazsa kocacığımın düldülü ile gelirim dermişim,kızları getiremem eylül hepimizi tam tekmil peşinde koşturur korkarım orada zabdedilmez,:18: sizler saati söyleyinnn bu arada herkes geliyo değilmi

geçmiş sayfaları okuyup yad eettim biraz arkadaşlarımı aralarında görüştüğüm dostlarım var çok güzel günlerdi o günler daha bi cıvıl cıvıldı burası şimdide öyle tabiki , ağlayacak gibi oldum sayfalardan birinde eklediğim bi resmi gördüm güldüm sizin için burayada aldım

Son düzenleme:
bugün okuduğum ve çok beğendim bir sözü de sizle paylaşmak istedim.takvimde yazıyordu.Ölesine yani.
Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol.

selam kızlar...
zeynep ben sayfana girmedim açıkçası, anasayfada ne çıkarsa o geçmiş olsun tekrar
göknurcukummmm çok güzel sözler eklemişsin, kendileri küçük olsa da anlamları büyük, bizim gibi aynı ayrıca bildiğin şu judoyu herhalde bende uygulama hiç yapamıycaksın , ben de sana göstermem bildiğimi anlaşalım şekerim
burçin, orda çocuk parkı tarzında bişey yok muydu ? kağanı getirirdin... gerçi yok gibi sanki :44:

cnm dikkat et kendine havalarda iyice ısındı tansiyonlar iyice dengesizleşir artık çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…