Kahramanmaras///46

evet ayşegülcüküüüüüm.Güzel sözler bende çok tuttum:)aynen bizim gibi ben sana judonun j si gösterirmiyim hiç çıtırım.ayrıca orda park var.Biz gökçeyle azcık kaymıştıkta:)

burçincik biz seyirtepe olsa nasıl olur diyoruz sence nasıl fikir olurmu.ama onun ismi teras cafeymiş :)çıtırcık dedi.Zeynep giremediği için sana soralım :)tabi ilknurada uyarsa.

kızlar ben hala çalışıyorum izine ayrılmadım daha işteyim biliyorsunuz.Bi ara müdür beyden izin alır çıkarım diyordum sizin dediğiniz yer için 1 saatlik izin yetmez.Hani merkezde bir yer olsa diyorum bilmem nasıl olur.gözüm kesmiyor dağın başını

ama pazartesi günü okullar tatil değilmi?tatiiiil :44::44:
bu arada herkese günaydın.

Günaydın göknur .Okulların tatil olması ??Ben öğretmen değilim ki (keşke olsaydım) daha öncede söylemiştim.

razuat die bir arkadaş vardı sanırım selam verip çıkanlardan.tanıtmıştı kendini o aklımda kalmış.onunla karıştırdım seni demek
ayarlayabilirsen görmek isteriz aramızda .İş oluncada birşey diyemiyorum.

canım var da kağan'ın devamlı yanında olmam gerekir,o zaman da sizle oturamam.Neyse bakıcıyı ayarladım,tek geleceğim.

Canım kesin gelirim diyorsan merkezde de buluşabiliriz aslında.Özelde mi çalışıyorsun,devlet mi?

bu arada judodan bahsetmişken söyleyeyim de ben ilkokuldayken kareteye gitmiştim

hmm karate güzel...
oyun parkında kağan oynarken,biz de yan masada oluruz gibi düşünmüştüm ben, ama yakınında masa var mı, ya da kağanın yaşına uygun mu tek başına oynayabilmesi için... bu konuları bilmeden söyledim. sorun kalkmış artık ortadan neyse.
göknurum, pıtırım pıtırcığım
ilknur, burçinin de dediği gibi kesin gelirsen, sorun olmasın işin için de, çarşıda buluşabiliriz gerçekten

Gelmeyi ve tanışmayı istiyorum.Ben izin aldım çıkıyorum şimdi kızlar il dışındayım pazara kadar pazar seçime yetişirim umarım.öpüldünüz

vede beeeen gider ama kayınpederin babalar gününü kutlamaya gidiyoruz.gerçi pazar günü ama erken davranmak iyi olur.haydi görüşürük :)çıtır sobe

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız canlar iyimisiniz yine bi görüşme ayarlanıyo heralde duydukça içim gidiyo neyse hayırlısı bakalım kareteden bahsetmişsiniz valla bende eski karetecilerdenim tam kariyer yapacaktım annem kız başına ne karetesi ben seni hiç bi yere göndermem sonra gelip milletin burnundan mı getircem (ben kardeşlerimi arkadaşlarımı dövermişimde ondan yani ) hocam istiyodu ama malesef olmadı napalım nasipten öte yol yok...

nedense sebepsiz yere pek keyfim yokkk dokunsalar ağlayacak gibiyim ,hayır inşallah diyeyimm iyi geceler arkadaşlar.....

bana da olur bazen,bazen de hiç konuşasım gelmez.Bilinç altımızda neler yaşıyorsak....

buraya gel,seninle de buluşma ayarlayalım canım.Geliş zamanınız belli mi?

bu arada,günaydın kızlar.....
iyi haftasonları....

haftasonu geziyorsunuz değil mi? Topik boşlanmış yine Bu sene su sıkıntısı olmaz sanırım,yağmur bırakmıyor bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…