selam kızlar...
zeynep ben sayfana girmedim açıkçası, anasayfada ne çıkarsa ogeçmiş olsun tekrar
göknurcukummmmçok güzel sözler eklemişsin, kendileri küçük olsa da anlamları büyük, bizim gibi aynı ayrıca bildiğin şu judoyu herhalde bende uygulama hiç yapamıycaksın , ben de sana göstermem bildiğimi anlaşalım şekerim
burçin, orda çocuk parkı tarzında bişey yok muydu ? kağanı getirirdin... gerçi yok gibi sanki :44:
burçincik biz seyirtepe olsa nasıl olur diyoruz sence nasıl fikir olurmu.ama onun ismi teras cafeymiş :)çıtırcık dedi.Zeynep giremediği için sana soralım :)tabi ilknurada uyarsa.
kızlar ben hala çalışıyorum izine ayrılmadım daha işteyim biliyorsunuz.Bi ara müdür beyden izin alır çıkarım diyordum sizin dediğiniz yer için1 saatlik izin yetmez.Hani merkezde bir yer olsa diyorum bilmem nasıl olur.gözüm kesmiyor dağın başını
ama pazartesi günü okullar tatil değilmi?tatiiiil :44::44:
bu arada herkese günaydın.
Günaydın göknur .Okulların tatil olması??Ben öğretmen değilim ki (keşke olsaydım) daha öncede söylemiştim.
selam kızlar...
zeynep ben sayfana girmedim açıkçası, anasayfada ne çıkarsa ogeçmiş olsun tekrar
göknurcukummmmçok güzel sözler eklemişsin, kendileri küçük olsa da anlamları büyük, bizim gibi aynı ayrıca bildiğin şu judoyu herhalde bende uygulama hiç yapamıycaksın , ben de sana göstermem bildiğimi anlaşalım şekerim
burçin, orda çocuk parkı tarzında bişey yok muydu ? kağanı getirirdin... gerçi yok gibi sanki :44:
kızlar ben hala çalışıyorum izine ayrılmadım daha işteyim biliyorsunuz.Bi ara müdür beyden izin alır çıkarım diyordum sizin dediğiniz yer için1 saatlik izin yetmez.Hani merkezde bir yer olsa diyorum bilmem nasıl olur.gözüm kesmiyor dağın başını
hmm karategüzel...
oyun parkında kağan oynarken,biz de yan masada oluruz gibi düşünmüştüm ben, ama yakınında masa var mı, ya da kağanın yaşına uygun mu tek başına oynayabilmesi için... bu konuları bilmeden söyledim.sorun kalkmış artık ortadan neyse.
göknurum, pıtırım pıtırcığım
ilknur, burçinin de dediği gibi kesin gelirsen, sorun olmasın işin için de, çarşıda buluşabiliriz gerçekten
nedense sebepsiz yere pek keyfim yokkk dokunsalar ağlayacak gibiyim ,hayır inşallah diyeyimm iyi geceler arkadaşlar.....
nedense sebepsiz yere pek keyfim yokkk dokunsalar ağlayacak gibiyim ,hayır inşallah diyeyimm iyi geceler arkadaşlar.....
günaydın kızlarrrrrrnasılsınız canlar iyimisiniz yine bi görüşme ayarlanıyo heralde duydukça içim gidiyo neyse hayırlısı bakalım kareteden bahsetmişsiniz valla bende eski karetecilerdenim tam kariyer yapacaktım annem kız başına ne karetesi ben seni hiç bi yere göndermem sonra gelip milletin burnundan mı getircem (ben kardeşlerimi arkadaşlarımı dövermişimde ondan yani ) hocam istiyodu ama malesef olmadı napalım nasipten öte yol yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?