haftasonu geziyorsunuz değil mi? Topik boşlanmış yineBu sene su sıkıntısı olmaz sanırım,yağmur bırakmıyor bizi.
gezdim geldiiiimmmayy sorma yağmur bastı bizi ama neyse ki piknik masalarının üstü kapalı, altına sığındık, çekirdek çitledik, çok güzeldi pikniğimiz, mezun olacak öğrencilerim artık o yağmur damlalarının göle düşüşü görülmeye değer, insanın tüm sıkıntısını alır su sıkıntısı olmaz tüm türkiyede diye düşünüyorum ben de
ay doğru,sen piknikteydin.Şanssızlık olmuş.Çarşambaya kadar yağış gösteriyor,bakalım.
ay doğru,sen piknikteydin.Şanssızlık olmuş.Çarşambaya kadar yağış gösteriyor,bakalım.
aman ne güzel olmuş.baya romantik bir piknik olmuş.Senin adına sevindim.göl dediğin yer neresi şekerim.Üniversitenin orasımı?
bende gezdiiiiim.Burçinle çarşıda karşılaştık yakışıklı oğluyla.Azcık gezdik bizde.Sonra Maviaya gittim saçımı kestirdim.Çocuğa dedimki bak arkadaşım önerdi sizi eğer güzl olmazsa ona çemkirecem dedim.Güldüler.Yok sorun olmaz dediler.Neyseki beğendim çıtır kurtuldun:)Burçin çarşambaya kadar böyle olursa eğer bizim tepe işi yatacakmı yani
göknurcum sen beğendiysen ön yargımı yıkayım oraya karşı o zaman.Yine de kuaförümden vazgeçemem sanırım,alışkanlıklarımı bırakamıyorum nedense.Biliyor musun,eve geldik,arabasıyla hiç oynamadı bile,içime battı.Bir o,bir de sandviçOrda kapalı yerler de var ama siz bilirsiniz,bana her yer uyar.
göknurcum sen beğendiysen ön yargımı yıkayım oraya karşı o zaman.Yine de kuaförümden vazgeçemem sanırım,alışkanlıklarımı bırakamıyorum nedense.Biliyor musun,eve geldik,arabasıyla hiç oynamadı bile,içime battı.Bir o,bir de sandviçOrda kapalı yerler de var ama siz bilirsiniz,bana her yer uyar.
benim beğenmem önyargını yıkmadı yani
benim maraşta beğendiğim,burası çok iyi dediğim hiç kuaför yok, maraşlılara da soruyorum, herkes farklı kişileri öneriyor, garanti de veremiyorlar. maviay ı denedim,iyiydi, tarzını anlattığın zaman yapabiliyor en azından, şimdilik
ya kısaltma işlemine pek sıcak bakmıyorlar,daha doğrusu temkinli davranıyorlar, kısalırsa geri dönüşü yok, ama uzun gelise keseriz yine diyorlar. mesela kuruttuktan sonra ben tekrar kestirdim ve hiç gocunmadı tabi keseriz dedi, bence de kısalırsa daha güzel olucak dedi, aynı parayı verdim, şimdilik memnunum,ama dediğim gibi hiç birisi mükemmel değil
ben memnun kaldım şekeriim dediğim gibi gittiğim yerleri biliyorsunuz zaten ve neye uğradığımı.Gayet güzeldi yani.teşekkür ederim çıtırım tekrar.
çok sevindim göknurcum gerçektengüle güle kullan saçını
bana da olur bazen,bazen de hiç konuşasım gelmez.Bilinç altımızda neler yaşıyorsak....
buraya gel,seninle de buluşma ayarlayalım canım.Geliş zamanınız belli mi?
bu arada,günaydın kızlar.....
iyi haftasonları....
benim beğenmem önyargını yıkmadı yani
benim maraşta beğendiğim,burası çok iyi dediğim hiç kuaför yok, maraşlılara da soruyorum, herkes farklı kişileri öneriyor, garanti de veremiyorlar. maviay ı denedim,iyiydi, tarzını anlattığın zaman yapabiliyor en azından, şimdilik
cnm benim çok istiyorum sizlerle görüşmeyi belli oldu cnm geliş zamanımız 18 haziranda inşallah geliyoruz 1 hafta kalcaz fırsat bulmayı çok istiyorum ama ne olur bilmiyorum kayınvalidemler merkezde diil ceritte merkeze pek gelemiyoruz fazla kalamıcaz ya gitmeme pek sıcak bakmazlar gibi geliyo yinede ayarlamaya çalışcam sizi mutlaka görmek istiyorum bakalım size haber ederim zaten uygun olursanız görüşürüz inşallah
cnm benim çok istiyorum sizlerle görüşmeyi belli oldu cnm geliş zamanımız 18 haziranda inşallah geliyoruz 1 hafta kalcaz fırsat bulmayı çok istiyorum ama ne olur bilmiyorum kayınvalidemler merkezde diil ceritte merkeze pek gelemiyoruz fazla kalamıcaz ya gitmeme pek sıcak bakmazlar gibi geliyo yinede ayarlamaya çalışcam sizi mutlaka görmek istiyorum bakalım size haber ederim zaten uygun olursanız görüşürüz inşallah
önemli deil canım, cümle öyle anlaşıldı ama sorun değil, niyetler önemli sonuçta, seni tanıyorumyok canım,öyle mi anlaşıldı ki? Dış görünüş itibariyle bana gelme diyen bir yer sanki.Etrafında hep gençler dolaşınca...Senin oraya gittiğini dün öğrendim.Hani bir kaç kişiden daha onay alırsam o zaman ön yargımı yıkarım diye düşündüm.Üzüldüm bak şimdi
.
kızlar bitmedi sanırım sizin sandık işiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?