Kahramanmaras///46

haftasonu geziyorsunuz değil mi? Topik boşlanmış yine Bu sene su sıkıntısı olmaz sanırım,yağmur bırakmıyor bizi.

gezdim geldiiiimmm ayy sorma yağmur bastı bizi ama neyse ki piknik masalarının üstü kapalı, altına sığındık, çekirdek çitledik, çok güzeldi pikniğimiz, mezun olacak öğrencilerim artık o yağmur damlalarının göle düşüşü görülmeye değer, insanın tüm sıkıntısını alır su sıkıntısı olmaz tüm türkiyede diye düşünüyorum ben de

ay doğru,sen piknikteydin.Şanssızlık olmuş.Çarşambaya kadar yağış gösteriyor,bakalım.

aman ne güzel olmuş.baya romantik bir piknik olmuş.Senin adına sevindim.göl dediğin yer neresi şekerim.Üniversitenin orasımı?

ay doğru,sen piknikteydin.Şanssızlık olmuş.Çarşambaya kadar yağış gösteriyor,bakalım.

bende gezdiiiiim.Burçinle çarşıda karşılaştık yakışıklı oğluyla.Azcık gezdik bizde.Sonra Maviaya gittim saçımı kestirdim.Çocuğa dedimki bak arkadaşım önerdi sizi eğer güzl olmazsa ona çemkirecem dedim.Güldüler.Yok sorun olmaz dediler.Neyseki beğendim çıtır kurtuldun:)Burçin çarşambaya kadar böyle olursa eğer bizim tepe işi yatacakmı yani

göknurcum sen beğendiysen ön yargımı yıkayım oraya karşı o zaman.Yine de kuaförümden vazgeçemem sanırım,alışkanlıklarımı bırakamıyorum nedense.Biliyor musun,eve geldik,arabasıyla hiç oynamadı bile,içime battı.Bir o,bir de sandviç Orda kapalı yerler de var ama siz bilirsiniz,bana her yer uyar.

şanssızlık değildi ya, sabah 8de ordaydık zaten, kahvaltımızı yaptık çayımızı demledik, sonra köprü var orda tarihi köprü, oraları gezdik, çok beğendim çok güzeldi, 12de döndük, çocuklar zaten lunapark var heryerde durmadılar hiç sonra kebap, köfte tavuk falan işte. 3 gibi de yağmur indirdi, 4 buçuğa kadar da yağmuru izledik, çekirdek meyve çay eşliğinde çok güzeldi...

aman ne güzel olmuş.baya romantik bir piknik olmuş.Senin adına sevindim.göl dediğin yer neresi şekerim.Üniversitenin orasımı?

kılavuzlu parka gittik canım, kapıçama gidilecekti de çok uzak ve oyun alanı yok diye gitmedik, ben önerdim burayı, olur dediler, beğeniyordum zaten tam bize göre, istedğin herşey var orda pikniklik yani
oh iyi yapmışsınız gezmekle, saçını beğenmene de sevindim... tepe işi yatmasına gerek yok ki, orda kapalı yerler var, farketmez , ben uyarım aman zaten yaz yağmuru, geçip gider herhalde

Son düzenleme:

benim beğenmem önyargını yıkmadı yani

benim maraşta beğendiğim,burası çok iyi dediğim hiç kuaför yok, maraşlılara da soruyorum, herkes farklı kişileri öneriyor, garanti de veremiyorlar. maviay ı denedim,iyiydi, tarzını anlattığın zaman yapabiliyor en azından, şimdilik

Yani kağanın yapacağı belliydi zaten :):) yazık valla az parada değil.hadi 1 tl falan olsa için acımaz.Ama çocuk işte o an sevindi ya önemli olan o zaten.Hahahy sandviçe hiç diyecek birşeyim yok.Kağanın arabasından daha feci bir durumdu :)))))))))Birdaha oburluğuna dikkat et :):)
Eğer kapalı yerler varsa hiç sorun yok demektir.

bende netten bulup gittim resmi.Gerçi gösterdiğim resimdeki saçın arkası daha kısaydı ama yinede kötü olmadı.İlgileniyorlar yani.Ben de sevdim yani şimdiye kadar gittiklerimin içinde güleryüzlü ve ilgiliydiler.Hiç bilmediğin yerden binkat daha iyi yani.biliyorsunuz bir föne 15 Tl mi ne vermiştim :)

ya kısaltma işlemine pek sıcak bakmıyorlar,daha doğrusu temkinli davranıyorlar, kısalırsa geri dönüşü yok, ama uzun gelise keseriz yine diyorlar. mesela kuruttuktan sonra ben tekrar kestirdim ve hiç gocunmadı tabi keseriz dedi, bence de kısalırsa daha güzel olucak dedi, aynı parayı verdim, şimdilik memnunum,ama dediğim gibi hiç birisi mükemmel değil

ben memnun kaldım şekeriim dediğim gibi gittiğim yerleri biliyorsunuz zaten ve neye uğradığımı.Gayet güzeldi yani.teşekkür ederim çıtırım tekrar.

cnm benim çok istiyorum sizlerle görüşmeyi belli oldu cnm geliş zamanımız 18 haziranda inşallah geliyoruz 1 hafta kalcaz fırsat bulmayı çok istiyorum ama ne olur bilmiyorum kayınvalidemler merkezde diil ceritte merkeze pek gelemiyoruz fazla kalamıcaz ya gitmeme pek sıcak bakmazlar gibi geliyo yinede ayarlamaya çalışcam sizi mutlaka görmek istiyorum bakalım size haber ederim zaten uygun olursanız görüşürüz inşallah

yok canım,öyle mi anlaşıldı ki? Dış görünüş itibariyle bana gelme diyen bir yer sanki.Etrafında hep gençler dolaşınca...Senin oraya gittiğini dün öğrendim.Hani bir kaç kişiden daha onay alırsam o zaman ön yargımı yıkarım diye düşündüm.Üzüldüm bak şimdi

Ordan gelme olasılığın yok gibi melihacım.Ben merkezdesiniz sanmıştım.Eğer işiniz olur da merkeze inerseniz haberdar et,uyarsa buluşuruz.

günaydın herkese kızlar.mel,hacık merkeze inmezssiniz sanırım tatil kısıtlı olunca.nasip yinede merkeze gelirsenizde gelemden ararsın bizi ayarlamaya çalışırız inşl.bede seninle tanışmayı çok istiyorum.

melihacım görüşmemiz imkansız gibi görünüyor, zaten ceritten merkeze kadar olan yolu özel olarak bizim için çekme gerçekten, biliyorum oraları

önemli deil canım, cümle öyle anlaşıldı ama sorun değil, niyetler önemli sonuçta, seni tanıyorum

kızlar bitmedi sanırım sizin sandık işiniz.

6 da geldim eve , 2 saat sayım işlemi falan... ancak

şekerler merhaba ne haber nasılsınız , çok yoğunum bi bakıp çıkayım dedim özledim sizleri göknurcuğum saçını güle güle güzel günlerde
kullan yarın için ne karar verdiniz tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…