- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
önemli deil canım, cümle öyle anlaşıldı ama sorun değil, niyetler önemli sonuçta, seni tanıyorum
yok canım,öyle mi anlaşıldı ki? Dış görünüş itibariyle bana gelme diyen bir yer sanki.Etrafında hep gençler dolaşınca...Senin oraya gittiğini dün öğrendim.Hani bir kaç kişiden daha onay alırsam o zaman ön yargımı yıkarım diye düşündüm.Üzüldüm bak şimdi
Ordan gelme olasılığın yok gibi melihacım.Ben merkezdesiniz sanmıştım.Eğer işiniz olur da merkeze inerseniz haberdar et,uyarsa buluşuruz.
günaydın herkese kızlar.mel,hacık merkeze inmezssiniz sanırım tatil kısıtlı olunca.nasip yinede merkeze gelirsenizde gelemden ararsın bizi ayarlamaya çalışırız inşl.bede seninle tanışmayı çok istiyorum.
melihacım görüşmemiz imkansız gibi görünüyor, zaten ceritten merkeze kadar olan yolu özel olarak bizim için çekme gerçekten, biliyorum oraları
önemli deil canım, cümle öyle anlaşıldı ama sorun değil, niyetler önemli sonuçta, seni tanıyorum
6 da geldim eve , 2 saat sayım işlemi falan... ancak
kızlar yarın buluşuyomuşsunuz hepinizi çok öpüyorum gelenlere benden slm iyi akşamlar
evet cevap yazılacak yerde bir tuhaflık var ayşegülcüm,ben de benim bilgisayarda sorun var sanmıştım
oldukça serin ve güzel bir gündü.eğlenceliydi.keyifliydi.Neşeli bir gün geçirdik.Kaçıran arkadaşlara duyrulur.
günaydın bayanlar...
zeynepcim,eşin istiyorsa yaptır,biz seni öyle de beğeniriz.Ne geldi ki aklına :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?