Kahramanmaras///46

gelmeye çalışcam canım vakit az o yüzden korkuyorum gelememekten

cnm mutlaka haber ederim zaten dediğin gibi kısıtlı olunca sıkıntı oluyo bakalım ayarlamaya çalışcam kocişimin akraba çok olunca gitmeden olmuyo halalar dayılar bitmiyo derken vakit geçiyo

cnm hiç önemli diil yol sizin için seve seve katlanırım o yola ama işte vakit çok az bütün akrabalara gitmek gerekiyo kayınvalidemler sürekli bi arada olmak istiyo ama bakalım ayarlamaya çalışcam cnm

bir değişiklik olmadıysa 2 diye konuşmuştuk göknurcum.Hava da açıyor,bakalım.Umarım yağmaz da.İnsan ne giyeceğini şaşıyor böyle havalarda.

günaydın arkadaşlar eşim sabah erkenden urfaya gitti oradaki işlerde bi sorun çıkmış, o getirecekti beni, dolmuşla hiç gitmedim oraya nereden nasıl giderim onu bile bilmiyorum nasıl maraşlısın demeyin dolmuşla pek alakam olmadığı için şu an şaşkınca düşünüyorum

2 de oralarda oluruz artık, göknurcum beni o kavşaktan alır mısın? arabyı kocam götürücekmiş, beni oraya kadar bırakır, hastanenin üstündeki kavşağa. ordan sizle çıkarım dağa
ya kızlar kk da sorun mu var??? simge falan ekleyemiyorum,donuyormuş gibi bi sayfa çıkıyor konuya cvp yazarken... simgeler sıkışmış halde eskiden daha genişti, yerleri kaymış...

evet cevap yazılacak yerde bir tuhaflık var ayşegülcüm,ben de benim bilgisayarda sorun var sanmıştım

evet cevap yazılacak yerde bir tuhaflık var ayşegülcüm,ben de benim bilgisayarda sorun var sanmıştım

ben de benim bilgisayarda sanmıştım ama dünden beri olunca, siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık, ayrıca sol tarafta da boşluk var, reklam dolu olurdu orası, bomboş... sevmedim böyle ((

oldukça serin ve güzel bir gündü.eğlenceliydi.keyifliydi.Neşeli bir gün geçirdik.Kaçıran arkadaşlara duyrulur.

uykum kaçtı bi bakayım dedim çok yaşa sen emi şeker nolucak evet güzel bi gündü azıcık üşüdük ama olsun şu an aklıma bişey geldi güldüm merak edin azıcık sonra söylerim, kızlar bu arada ayhan saçlarımı platin röfle istiyo sizinle birlikte iken peruk neyim kullanırım
olabilebilir değilmi, neyse gidip koyun sayayım bari:76: yarın kuaföre gideceğim güzellik uykumu tam almam lazımmm

ya bu arada smaylların yeri neden değişti ay başım döndü gece gece, acıktımmı yoksa, salatadan sonra birşey yemedim eyvahhh ezan başladı göknur görmesin beniii :18:

günaydın bayanlar...

zeynepcim,eşin istiyorsa yaptır,biz seni öyle de beğeniriz.Ne geldi ki aklına :44:

bugün çok işim var.Yarın için hazırlık yapmam gerek,pasta-börek.Balkonları yıkayacağım,bu kadar balkonu niye yaptılarsa...Okula uğrayacağım,imzalarım var.Hadi bana kolay gelsin...

bende tünaydın diyim.benm kocanında pikniği varmış.getiremeyen çocuk çok oluyor.rezil olmayalım orda dedi kalktım pasta yaptım ona ve öğrencilerine yolladım eşimi azık çantasıyla :)şimdi bende temzilk yapayım dedim evde olunca gözüme batıyor herşey.zeynep bu işte aklına birşey geldiyse kesiiiin bir muziplik vardır kesin ormanlık alanı düşünmüştür :)saçlarında şimdiden hYIRLI OLSUN güle güle kullan zeynepcim.Burçincik sanda kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…