Kahramanmaras///46

zeynep in aklına bence de orman geldi ilahi zeynep, söyle de çatlatma bizi...
çalışkan hamarat göknur seni... iyi yapmışsın,ellerine sağlık ...
burçincim,sana da kolay gelsin, balkon çok oluyor maraşta ama nedense de kullanmıyorlar,kapatıp oda yapıyorlar, namahrem diye herhalde
dün moralim iyi değildi, pek eğlenemedim ben, sizlerle olmaktan çok memnundum ama işte kafa dalgındı bi dahakine sakin kafayla olurum inşallah... bugün gene tıpa gittim ders arası, kan verdim, kolum kopuyor valla, nasıl iğne yaptılarsa :2:

Kızlar bişey sorcam. Ben kızıma daha isim bulamadım hala isimsiz... çocuk doğdu doğacak. RANA nasıl sizce yada çevrenizde bu isimde tanıdığınız var mı huyu suyu nasıl.İsimlerin kişiliği yansıttığını düşünüyorum da azıcık.

benim Fatma Rana isminde var, öğretmen arkadaşın kızı. daha küçük o da, 4-5 yaşlarında. maşallah hem çok tatlı,güzel, hem de davranışları iyi. çocuk tabi bu, belli olmaz büyüyünce.

sağol canım,senin de eline sağlık

önemli değil canım,sen iyi ol da.Malesef bazıları kan almayı hiç beceremiyor.

Benim çevremde hiç yok ilknurcum ,ben de inanırım o dediğine.Kur'an da geçiyor yanılmıyorsam,anlamı da güzel.Sağlıklı bir şekilde doğsun da isim bulunur elbet.

bir an önce halolur inşl canım.Dün senin moralin bozuktu bildim AMA biliyon başka işim vardı o yüzden bende pek sakin kafa olamadım :)))))))benm kolum sadece bir kere morarmadı kan alırken.diğereirnde hep morarıyor.sanırım vurandan kaynaklanıyor.Geçmiş olsun şekerim sana.

burçincik benim dediğim yaşpastayı ve aynı kızın susamlı mahlepli bir tarifi var onuda dene mutlaka bugün ayhana onu yaptım walla aynı hazır pasta oldu oda :)benim vakit bol biliyorsun deneme yanılma yolu ile garantili.bide kremşantili kurabiyeyi yap.10 puan alırsın :)

maşallah cin gibisin sen ağaca sarılır gibi yaptın ya:89: hani o pozu sildin gece gece sen ve ağaç gözümün önüne geldi bide orman

evvvetttt orman bide göknurrr topuklu ayakkabı ile düşerim çukura diye ödüm patladı :18::18:

teşekkür ederim canım benim hiç morarmaz ağrımaz kolum ama bu seferki acıyor...
sen yoğunsun şekerim, kafa bi milyon bugünlerde senin :102: denediğin tarifleri bana da öner tamam mı,denerim ben de belki... ya senin sulu keki yapmıştım ben,sölemeyi unuttum, aylar oldu ama, güzeldi, çok hafif geldi bana :128:

kkda yibe muzlu rulo pasta tarifi var kekler bölümünde yŞ PASta yani walla aynı hazır pasta gibi oldu cidden mükemmeld tadı bıraksam ayhan hepsini bitirecekti :)sulu kekde fena olmamıştı ama bu pasta enfes çıtırım dene bence.

hahay hepimiz komiktik:)benm bacak az daaha uzun olsaydı ağacı sarıp sarmalıcaktım ama kısa kaldı bacak.bacaksız göknur :)sen deme zeynepcim ben kendi kendime derim evet bakacam die sizi kandırp hemen silmiştim.

hmm denerim bi ara inşallah tatlım :13: yaş pasta yapmayı çok seviyorum ben de, üzerine soslarla hem görsel hem hem lezzetsel harika oluyor, eline sağlık :125:

göknurcuk muzlu rula pastayı bende hemen hemen 11 yıldır yapıyorum mekseliynadan eser yoktu daha, zevklidir yapımı kekin tadı hazır pastalardan daha güzel ben seviyorum seninde eline sağlık ve afiyet olsun diyorum yaparsın artık geldiğimiz zaman bu arada sulu kek ne bildiğimiz ıslak kekmi yoksa başka versiyonmu:26:

Son düzenleme:
göknurcum yaş pasta gözümde büyüdü valla,yapamam diye korktum.Kendimize deneyeyim,olursa misafire de yaparım artık.

zeynepcim benim aklıma gelmedi valla fotoya güldüğün.Bir ben mi anlamadım?Saf mıyım neyim

benim de mutlak yüzmem lazım ama nerde...Ağrılarımı en iyi azaltan spor.Utanmasam gelirdim valla

aa ne utanması canım, bikinini mayonu giyer gelirsin , yoksa çok mu çirkin deniz kıyafetlerin :) üstelik sağlığın için yararlıysa mutlaka git tabi, hem eğlenceli ve farklı bi etkinlik olur :) bizim okuldakiler yeni öğreniyor bi kısmı, bayağı öğrenmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…