:26::26::26::26:Not: içimden söylüyorum deme dedinya
12 şubata gidicez şekerim ... arkadaşlar oraya gidiyor, memnunlar, hem de ucuz :)))
zeynepcim benim aklıma gelmedi valla fotoya güldüğün.Bir ben mi anlamadım?Saf mıyım neyim
ah senin bu utangaç hallerin bayılıyorum varyane biliyim,utanırım işte
havuz başımıaa bak çok güüzel bir fikir oldu bize ayşegülcüğüm.birdaha toplanmamıza havuz başında yaparız.zeynep de sorun olmaz zaten dimi kız cadı zeynep
yine duramadın dimi illa birşey diyecek muhalefet kokoş
ben bir tünaydın diyim bari :)burçinin çok işi var çtırda gezmede.cadı kokoşda kesin yoğundurbende napsam acaba :84:
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben ist. yaşıyorum tayinimiz çıktı temmuzda kahramanmaraşa taşınıyoruz..
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben ist. yaşıyorum tayinimiz çıktı temmuzda kahramanmaraşa taşınıyoruz..
aa bak çok güüzel bir fikir oldu bize ayşegülcüğüm.birdaha toplanmamıza havuz başında yaparız.Gerçi burçin hanım beni genelde kandırıyor.şimdi tamam der havuzada girmez ozeynep de sorun olmaz zaten dimi kız cadı zeynep
sanada şimdiden iyi eğleceler.Bizde geçensene marinaya gitmiştik.
göknurr sobeeeeemuzlu rulo yaş pasta tarifinde ne geziyorsun şekerimmm
aa bak çok güüzel bir fikir oldu bize ayşegülcüğüm.birdaha toplanmamıza havuz başında yaparız.Gerçi burçin hanım beni genelde kandırıyor.şimdi tamam der havuzada girmez ozeynep de sorun olmaz zaten dimi kız cadı zeynep
sanada şimdiden iyi eğleceler.Bizde geçensene marinaya gitmiştik.
hıımmm demek uygunmuş orası ben marina yada agua,ya gidiyordum agua açık hava gündüzleri fena güneş çarpıyo
bende bi göz atayım bakalım 12 şubata
evet zeynepcim, ucuz fiyatı... aqua ya da gitmek gerek tabi, onun zevki ayrıdır, aqua tüm gün bi de sanırım.
benim Fatma Rana isminde var, öğretmen arkadaşın kızı. daha küçük o da, 4-5 yaşlarında. maşallah hem çok tatlı,güzel, hem de davranışları iyi. çocuk tabi bu, belli olmaz büyüyünce.
hoşgeliyorsun canı maraşa :)burası tayinci topiği zaten cadı zeynep hariç :)Alışırsın zamanla maraşa zamanla ama :)
çıtırcık ne güzel keyifli geçmiş.benmde misafir vardı öle vakit geçti bugünde şükür.kocamda yorgun gelmiş çıkmıcaz dışarıya öle kös kös oturacaz
hahay duramadın dimi zeynep hanım ben yaşpasta diyince :)gezerim tabi tarifi deftere yazmamıştım onu yazıyordum.önce test sonra defter.yemek tarifleri bölümü bnm bölümüm.hergün uğramazssam olmaaaaz.
Buluştuğunuz zaman çektiğiniz fotoğraflardan koysanıza topice.Bu gidişle tanışamıcaz sanırım hiç yoktan ordan tanırdım sizleri.öpüldünüz
sobe sobe berfinsenailk kez birini sobeledim.Bak heycan yaptım
anaaa saçımı da çekermişşşbak sen eee sen hamilesin kıyamam ben sana neyse dur bi iki tane vurayım
altta kalmak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?