Kahramanmaras///46

aa bak çok güüzel bir fikir oldu bize ayşegülcüğüm.birdaha toplanmamıza havuz başında yaparız.Gerçi burçin hanım beni genelde kandırıyor.şimdi tamam der havuzada girmez o zeynep de sorun olmaz zaten dimi kız cadı zeynep

sanada şimdiden iyi eğleceler.Bizde geçensene marinaya gitmiştik.

12 şubata gidicez şekerim ... arkadaşlar oraya gidiyor, memnunlar, hem de ucuz :)))

hıımmm demek uygunmuş orası ben marina yada agua,ya gidiyordum agua açık hava gündüzleri fena güneş çarpıyo
bende bi göz atayım bakalım 12 şubata

zeynepcim benim aklıma gelmedi valla fotoya güldüğün.Bir ben mi anlamadım?Saf mıyım neyim

aşkolsun ne saflığı kızım sen bela lise öğrencilerini yola getiren kişisin foto çekerken göknur muziplik yapıp ağaca sarıldı
foto çeken kişi olarak:82: haliyle direk benim gözüme çarptı silmeseydi sende dikkat ederdin

ne biliyim,utanırım işte
ah senin bu utangaç hallerin bayılıyorum varya

aa bak çok güüzel bir fikir oldu bize ayşegülcüğüm.birdaha toplanmamıza havuz başında yaparız.zeynep de sorun olmaz zaten dimi kız cadı zeynep
havuz başımı oldu olacak hamam sefası da yapalım yok şekerim benim için sorun olmaz süpürgeme atlar gelirim:82:

yine duramadın dimi illa birşey diyecek muhalefet kokoş

cıııkkk duramadım valla cevap vermesem ölürdümmm hem senle didişmek güzel oluyo

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben ist. yaşıyorum tayinimiz çıktı temmuzda kahramanmaraşa taşınıyoruz..

ben bir tünaydın diyim bari :)burçinin çok işi var çtırda gezmede.cadı kokoşda kesin yoğundur bende napsam acaba :84:

evvet yoğunumm günlük temizlik yapıyorum of bitsede rahat etseydim eylül 1 saatlik işi 3 satte yaptırıyor

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben ist. yaşıyorum tayinimiz çıktı temmuzda kahramanmaraşa taşınıyoruz..

şimdiden hoşgeldiniz aramıza ben K.maraşlıyım zeynep bide aydan derler annem tarafı genellikle :82: göknurda kokoş cadı diyor neyse gevezelik yaptığım yeter online olduğunuz zaman görüşürüz ben süpürgeme atlayıp kaçıyorum

almaz mıyız hiç,hoşgeldin.İstanbuldan sonra maraş zor gelmez umarım.Sayımızın artması ne güzel.Artık toplanıp hoşgeldine geliriz sana

aa,aşkolsun,kandırır mıyım hiç seni.O güzel vücudumu görecen değil miiii
göknurr sobeeeee muzlu rulo yaş pasta tarifinde ne geziyorsun şekerimmm

göknur oralardan çıkmıyor ki zaten.Güzel sözlerin için sağol canım

ben geldiiiiiimmmm, benden daha güzel olmasın ama güzel bayanlaaaarrr havuza da gideriz gari toplanıp...eğlendim ben valla,güzeldi ama çok kalabalıktı, giriş ucuz olunca haliyle...

seni merakla bekliyoruz emsalsiz istanbuldan sonra burası sana çok ıssız gelicek ama,hazırlıklı ol...meslek nedir ?

hoşgeliyorsun canı maraşa :)burası tayinci topiği zaten cadı zeynep hariç :)Alışırsın zamanla maraşa zamanla ama :)

çıtırcık ne güzel keyifli geçmiş.benmde misafir vardı öle vakit geçti bugünde şükür.kocamda yorgun gelmiş çıkmıcaz dışarıya öle kös kös oturacaz

hahay duramadın dimi zeynep hanım ben yaşpasta diyince :)gezerim tabi tarifi deftere yazmamıştım onu yazıyordum.önce test sonra defter.yemek tarifleri bölümü bnm bölümüm.hergün uğramazssam olmaaaaz.

benim Fatma Rana isminde var, öğretmen arkadaşın kızı. daha küçük o da, 4-5 yaşlarında. maşallah hem çok tatlı,güzel, hem de davranışları iyi. çocuk tabi bu, belli olmaz büyüyünce.

Söylemesi biraz zor diyor eşim o yüzden mırın kırın çocukların adı kaba oluyor senin yüzünden diyor.Bu Rana yazılırken şapkalı mı yazılıyor diye dalga geçiyor. Sen kendi doğurduğuna karış dedim oh

Buluştuğunuz zaman çektiğiniz fotoğraflardan koysanıza topice.Bu gidişle tanışamıcaz sanırım hiç yoktan ordan tanırdım sizleri.öpüldünüz

günaydın arkadaşlar hepimize güzel bir gün diliyorum

hiçte bilem bi kere senin eşinde maraşlı eee tayinci olsanda sende maraşlı gelinisin vede maraşlı oluyorsun :18: dur azıcık saçını çekeyimm kızzz pasta
bölümüne gitmeme ne hacet senin nerede olduğunu görmem için online görünüyordun dedim bu kızın neden sesi çıkmıyor profil sayfana baktım :82:hhıııımmm pasta bölümünü denetliyor diye söylediii

Son düzenleme:
Buluştuğunuz zaman çektiğiniz fotoğraflardan koysanıza topice.Bu gidişle tanışamıcaz sanırım hiç yoktan ordan tanırdım sizleri.öpüldünüz

yok valla şekerim eşlerimiz izin vermiyor buluşun ama resim eklemeyin görmek isteyen gelir görür diyorlarr
eh işte naparsınn bizim eşlerimizde haklı kendince buluştuğumuz zaman bizbizeyiz ama buraya ekleyince herkes görecek

anaaa saçımı da çekermişşş bak sen eee sen hamilesin kıyamam ben sana neyse dur bi iki tane vurayım
altta kalmak olmaz

ay ben onu elinden tutup çekiştirmek zannediyodum neyse kendime de yapayımda ödeşelim :78:.. hamilelikten olsa gerek dengelerim alt üst oldu.Ben gelemedim göremedim sizleri ve çok merak ediyorum. Neyse olmadı sadece topic te katılırım bende

tünaydın herkese.
tayinler açıklandı.hahay hep ilçeler ilçelerinde ilçeleri :) var.ayhan çıldırdı görünce.bakalım 25 tane hakkı varmış dolduracak hepsini.olmadı ben lojmanda kalırım hafta sonları buluşuruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…