- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
şimdiden hoşgeldiniz aramızaben K.maraşlıyım zeynep bide aydan derler annem tarafı genellikle :82: göknurda kokoş cadı diyor neyse gevezelik yaptığım yeter online olduğunuz zaman görüşürüz ben süpürgeme atlayıp kaçıyorum
almaz mıyız hiç,hoşgeldin.İstanbuldan sonra maraş zor gelmez umarım.Sayımızın artması ne güzel.Artık toplanıp hoşgeldine geliriz sana
seni merakla bekliyoruz emsalsizistanbuldan sonra burası sana çok ıssız gelicek ama,hazırlıklı ol...meslek nedir ?
hoşgeliyorsun canı maraşa :)burası tayinci topiği zaten cadı zeynep hariç :)Alışırsın zamanla maraşa zamanla ama :)
merhabalar...
göknurcum öyle olur mu yaa? Lojmanda kaç yıl kalacakmış?Sınıfçı olunca gittiği yerden kıpırdaması kolay mı?Yıllarca kavuşamazsınız,ben söyleyeyim.İlçeye gitmektense burda merkezde kalmanız daha mantıklı bence.
yok valla şekerim eşlerimiz izin vermiyorbuluşun ama resim eklemeyin görmek isteyen gelir görür diyorlarr
eh işte naparsınn bizim eşlerimizde haklı kendincebuluştuğumuz zaman bizbizeyiz ama buraya ekleyince herkes görecek
Yine sizinkiler iyiymiş hiç yoktan buluşmanıza izin vermişler benim kiçocuğumu bırak git dedi.Kızlar buluşana kadar ben sizi tanıyamayacağım ama siz beni kolay tanırsınız öğle arası önünde kocaman bir göbek ve elinde koca bir külahla yaşar civarında gördüğünüz kişi kesin benimdir.
walla bende bir düzen kurmak istiyorum burçin artık.gitsin ilçede okutsun işte ne güzel.belkim torpil falan buluruz gelir merkeze:)hem ben merkezde ssklı olduktan sonra gelemiyormuki yanıma.walla taamam bakacaz artık bu ilçelerden biirine dedi ama.war öle güzel ilçeler.nasip artık çıkmayabilirde.şimdi sıra ayın 24ünde açıklanacak inşl.artık herşey nasip.
ALLAHIM hakkınızda hayırlısını nasip etsin güzel gözlü arkadaşımkalbindeki tüm güzellikler gerçek olur inşallah
göknur ilknue zeynep sobeeeeeeeeeeeee
iyide şekerim senin eşin yaşar yada somoncu cafe şelale vb. buralardadamı bizlerle buluşmanı istemiyor,
çocuğumu bırak git diyor haaa hhııııımmmmmmmmm bak işte kızdım bu sözevala biz adam yemiyoruz:18: bıcır
bıcır konuşup eğleniyoruz
tünaydın herkese.
tayinler açıklandı.hahay hep ilçeler ilçelerinde ilçeleri :) var.ayhan çıldırdı görünce.bakalım 25 tane hakkı varmış dolduracak hepsini.olmadı ben lojmanda kalırım hafta sonları buluşuruz dedi.
walla benden önce davrandın:) nasılsın melihacık.
İlk buluşacak olduğumuz zaman demişti onu 2-3 hafta önceydi sanırım daha öncekilerden haberim olmadı zaten topicte yeniyim .Dışarda buluşmaya karışmaz zaten.Son buluşmaya gelemememin nedenini söylemiştim ben hala çalışıyorum birde hamile hamile medeniyete yakın yerlerde gezeyim istiyorum.
ay walla aşağıdaki tüm arkadaşlar sobe meliha ve ilknur :)
sobe cadı zeynep
bizim için farketmezdi şehir içindede buluşurduk sen gelmek istersen, şimdi bana gelecek arkadaşlar istiyorsan gel buyur eşin izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?