Kahramanmaras///46

merhabalar...

göknurcum öyle olur mu yaa? Lojmanda kaç yıl kalacakmış?Sınıfçı olunca gittiği yerden kıpırdaması kolay mı?Yıllarca kavuşamazsınız,ben söyleyeyim.İlçeye gitmektense burda merkezde kalmanız daha mantıklı bence.

Hoşbuldum, saol canım

almaz mıyız hiç,hoşgeldin.İstanbuldan sonra maraş zor gelmez umarım.Sayımızın artması ne güzel.Artık toplanıp hoşgeldine geliriz sana

maraşa kısa sürede alışırım inş. beklerim tabi toplaşır gezeriz alıştırırsınız beni

seni merakla bekliyoruz emsalsiz istanbuldan sonra burası sana çok ıssız gelicek ama,hazırlıklı ol...meslek nedir ?

büyük şehirin trafiğinden koşturmasından sıkıldık artık çok güzel ist. ama yaşarken yoruyor gezmeye geleceksin buralara... bende merakla gelmeyi bekliyorum inş. orda güzeş bir yere verirlerde rahat tahat çalışırız.. polisim canım...

hoşgeliyorsun canı maraşa :)burası tayinci topiği zaten cadı zeynep hariç :)Alışırsın zamanla maraşa zamanla ama :)

hoşbuldum canıımm kimler tayinci varmı aranızda polis eşi..

walla bende bir düzen kurmak istiyorum burçin artık.gitsin ilçede okutsun işte ne güzel.belkim torpil falan buluruz gelir merkeze:)hem ben merkezde ssklı olduktan sonra gelemiyormuki yanıma.walla taamam bakacaz artık bu ilçelerden biirine dedi ama.war öle güzel ilçeler.nasip artık çıkmayabilirde.şimdi sıra ayın 24ünde açıklanacak inşl.artık herşey nasip.

Yine sizinkiler iyiymiş hiç yoktan buluşmanıza izin vermişler benim ki çocuğumu bırak git dedi.Kızlar buluşana kadar ben sizi tanıyamayacağım ama siz beni kolay tanırsınız öğle arası önünde kocaman bir göbek ve elinde koca bir külahla yaşar civarında gördüğünüz kişi kesin benimdir.

iyide şekerim senin eşin yaşar yada somoncu cafe şelale vb. buralardadamı bizlerle buluşmanı istemiyor,
çocuğumu bırak git diyor haaa hhııııımmmmmmmmm bak işte kızdım bu söze vala biz adam yemiyoruz:18: bıcır
bıcır konuşup eğleniyoruz

ALLAHIM hakkınızda hayırlısını nasip etsin güzel gözlü arkadaşım kalbindeki tüm güzellikler gerçek olur inşallah

İlk buluşacak olduğumuz zaman demişti onu 2-3 hafta önceydi sanırım daha öncekilerden haberim olmadı zaten topicte yeniyim .Dışarda buluşmaya karışmaz zaten.Son buluşmaya gelemememin nedenini söylemiştim ben hala çalışıyorum birde hamile hamile medeniyete yakın yerlerde gezeyim istiyorum.

göknurcum konyanın ilçelerinden birindenmi tercih yapıcak hayırlısı olsun inşallah benim ablamda ilçede öğretmenlik yapıyo gidiş geliş yapıyo

temizliğe kadın gelecekti söylemiştim size offf ya kaldı bu hafta, salı günü tüm bina ilaçlanacak evlerde dahil, 2 günden beri böcek
hasıl oldu uyuyamaz oldum korkudan:18::18:, ayhan evi ilaçladı ama bazan yürüyerek inip çıkıyorum merdivende görünce korkuyorum:18:
yöneticiye şikayet ettim tüm bina ilaçlanacak ondan sonra mecbur temizlik olur iki iş olmasın dedik erteledik

Son düzenleme:

bizim için farketmezdi şehir içindede buluşurduk sen gelmek istersen, şimdi bana gelecek arkadaşlar istiyorsan gel buyur eşin izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…