ay çok mersi şekerimde bnm gözlerim güzel değilki yanlışmı gördün benle didişmekten ne :)yinede mersi.inşallah canım hepimizn dilekleri kabul olur inşl.
Tekrar buluşacaksanız şehiriçine hayır demem.
göknur ilknue zeynep sobeeeeeeeeeeeee
sözünü unutma şehir içine hayır demem dedineeee benim evim şehir içinde :97::82:
İlk buluşacak olduğumuz zaman demişti onu 2-3 hafta önceydi sanırım daha öncekilerden haberim olmadı zaten topicte yeniyim .Dışarda buluşmaya karışmaz zaten.Son buluşmaya gelemememin nedenini söylemiştim ben hala çalışıyorum birde hamile hamile medeniyete yakın yerlerde gezeyim istiyorum.
yakalandımmnasılsın tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar
biz ozaman buluştuğumzda demiştik sana ilknurcuk geleceksen medeniyete yakın yrde de buluşuruz die ama sen iyi eğlencele kızlar öptüm dedin çıktın bizde uzak yede buluştuk.sen görüşmk istersen biz uyarız senin dediğin yere.Sen bilirsin yni.
Bunu diyeceğini tahmin etmiştimMedeniyete yakınsın yani
melihacık sağ salim kzasız belasız gelirsiniz inş.merkeze gelirsen biraz zor ama yinee haberimiz olsun en azından dinlenirken bile görüşebiliriz.istersen tel numaramızı özelden atalım sana.
Ben benim gelebilme ihtimalimi bilemediğimden bişiler diyemedim.Evde eşten işte müdürden öğle arası benim ama ..:84:Bilmem anlatabildim mi.
cnm çok saol inşallah geliriz sağ salim valla çok iyi olur aniden gelmeye kalkarım bişi olur ararım o zaman pazartesi görüşcekmişsiniz heralde keşke gelebilsem eşimle konuşuyum belki ineriz merkeze
meliha ablan nerde ilçede.kadınhanı falanmı.bizde açıklanan tayinler kadınhanında bir köyü :):)
yok canım pazartesi buluştuk bitti bile.şimdi yenisi ben kendi adım söylüyorum eğlenceli geçiyor kikir kikir gelioruz evlerimize yani.şimdi daha ayarlamadık sen yetişirsin inşallah
kızören diye bi köy aksaray yolunda 1 saat falan gidiyo ablamda yeni tercih yaptı daha yakın ilçelere ama olmadı yine aynı yerinde kalcak kadınhanı yakın geliş gidiş yapabilir sanırım
yok canım pazartesi buluştuk bitti bile.şimdi yenisi ben kendi adım söylüyorum eğlenceli geçiyor kikir kikir gelioruz evlerimize yani.şimdi daha ayarlamadık sen yetişirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?