Kahramanmaras///46

ay çok mersi şekerimde bnm gözlerim güzel değilki yanlışmı gördün benle didişmekten ne :)yinede mersi.inşallah canım hepimizn dilekleri kabul olur inşl.

hııımmm şaşı bakıyordun kızzz sen dimi aman naparsın işte demekki gözlerim görmez oldu
biz ne zaman didişdikkk ha ha ha ha karşımda ben gibi muhalefet olunca seviyorum

biz ozaman buluştuğumzda demiştik sana ilknurcuk geleceksen medeniyete yakın yrde de buluşuruz die ama sen iyi eğlencele kızlar öptüm dedin çıktın bizde uzak yede buluştuk.sen görüşmk istersen biz uyarız senin dediğin yere.Sen bilirsin yni.

melihacık sağ salim kzasız belasız gelirsiniz inş.merkeze gelirsen biraz zor ama yinee haberimiz olsun en azından dinlenirken bile görüşebiliriz.istersen tel numaramızı özelden atalım sana.

Ben benim gelebilme ihtimalimi bilemediğimden bişiler diyemedim.Evde eşten işte müdürden öğle arası benim ama ..:84:Bilmem anlatabildim mi.

Bunu diyeceğini tahmin etmiştim Medeniyete yakınsın yani

zaten maraşın yerleşim yeri içi yada dışı ne kadar ki medeniyet heryerde sonuçta, ben doğukentteyim tatlım
göknucuğumunda dediği gibi sen yeterki gelmeyi iste bizim için her yer paris hem memleketime laf yok
tekke ve namıkemali sevmem sadece ha bide aksu

melihacık sağ salim kzasız belasız gelirsiniz inş.merkeze gelirsen biraz zor ama yinee haberimiz olsun en azından dinlenirken bile görüşebiliriz.istersen tel numaramızı özelden atalım sana.

cnm çok saol inşallah geliriz sağ salim valla çok iyi olur aniden gelmeye kalkarım bişi olur ararım o zaman pazartesi görüşcekmişsiniz heralde keşke gelebilsem eşimle konuşuyum belki ineriz merkeze

cnm çok saol inşallah geliriz sağ salim valla çok iyi olur aniden gelmeye kalkarım bişi olur ararım o zaman pazartesi görüşcekmişsiniz heralde keşke gelebilsem eşimle konuşuyum belki ineriz merkeze

yok canım pazartesi buluştuk bitti bile.şimdi yenisi ben kendi adım söylüyorum eğlenceli geçiyor kikir kikir gelioruz evlerimize yani.şimdi daha ayarlamadık sen yetişirsin inşallah

meliha ablan nerde ilçede.kadınhanı falanmı.bizde açıklanan tayinler kadınhanında bir köyü :):)

kızören diye bi köy aksaray yolunda 1 saat falan gidiyo ablamda yeni tercih yaptı daha yakın ilçelere ama olmadı yine aynı yerinde kalcak kadınhanı yakın geliş gidiş yapabilir sanırım

ay zynepcik bizimevde de kara sinekler var.mutfak hiç kapanmayınca doluşuyorlar içeriye pis pis :)biraz çukurda kalıyor ev onun için sanırım dışardaki sinekler bizde bizde pirize takılan ilaçdan aldık azcık faydası oldu bakalım.temizlik işinide tayinden sonra bakacaz artık.sen hamarat ve hızlı bayansın .

yok canım pazartesi buluştuk bitti bile.şimdi yenisi ben kendi adım söylüyorum eğlenceli geçiyor kikir kikir gelioruz evlerimize yani.şimdi daha ayarlamadık sen yetişirsin inşallah

hıııııı ben zeynep bu pazartesi evine davet ediyo sandım dı ondan :44::44: inşallah yetişirim cnm çok isterim :79:

ben kaçıyorum kızlar elmalı kurabiye ve yemeğin yanına humus yapacağım akşama misafir var
bu arada saçıma şimdi düz boya yapıldı cumartesi paket atılacak biraz bekle diyorlar ama olmaz cumartesi düğün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…