Kahramanmaras///46

yine duramaın yani kokoşssun işte :)aaay elmalı kurabiyeyi çok sverim walla yapta bende yemeye geliyim hazır hazır.hadi sana kolay gelsin zeynepcik.saçlarınıda güle güle kullan canım.Görüştüğümüzde notunu verecz artık.

aman ya oda kötü seni ayşegülün yanına yada benim yanıma taşıyalım

hi hi hi hi aman miskin miskin durup ne yapayım böyle çok iyi elmalı kurabiyeyi bende seviyorum severekte yapıyorum
sizin mönüye onuda dahil edelim:82: ben en iyisi not tutayım hıımmm demek not var görüşeceğiz şekerimmm inşallah

kolay gelsin cnm

teşekkürler canısı sanada kolay gelsin

ııııııyyyyy,böcekten çok korkarım ben,gelemem sizin eve,hemen ilaçlansın

iyiyim cnm benim napim valiz hazırlıyorum cumartesi erkenden yolculuk var o tarafa geliyom inşallah

sağsalim gelirsin inş canım,bekliyoruz

Tekrar buluşacaksanız şehiriçine hayır demem.

zeynep'e gideceğiz ama ,cumartesi de mi çalışıyorsun?

bu arada kızlar ben yarın osmaniyeye yolcuyum,pazar görüşürüz inşallah.Özleyin beni emi? Düğünden önce kuaföre gideceğim göknur,duydun mu? :76: Senin için foto çekeyim

bu arada kızlar ben yarın osmaniyeye yolcuyum,pazar görüşürüz inşallah.Özleyin beni emi? Düğünden önce kuaföre gideceğim göknur,duydun mu? :76: Senin için foto çekeyim

sana bişey demek istiyorum ama msnden dicem onu :):)cık cık cık.kesinlikle resim istiyorum zaten bakalım yakışıyormu yakışmıyormu die.ondan sonra görüşücez seninle şekerim.hayırlı yolculuklar sanada güzelce eğlen gel.resmi kesinlike unutmaaa.

hııı bende sapığım oldu die sevinmiştim :)))))))))tamam canım kayıtettim bende.inşl görüşme imkanımız olur.

tüh mutluluğunu böldüğüm için çok özür dilerim
inşallah cnm inşallah yanlız göknurcum ben gidince internete girme fırsatım olmayabilir orda olmuyo da günü belirleyince bana bi msj falan atabilir misin yada sen beni çaldır ben arar öğrenirim zahmet olmazsa cnm

iyi demişsin ilknurcum :))) rana ismi söylemesi biraz özel yetenek gerektiriyor, düzgün okunmazsa kulak tırmalayabilir :) bulursun güzel isimler merak etme...seçeriz içinden...

burçin de söylemiş, ben polis eşiyim canım.. çok sevindim polis olmana, inşallah tanışırız görüşürüz, çok isterim :) dediğin gibi istanbul gezilesi görülesi bi yer ama yaşanası değil, asla oraya tayinimiz çıksın istemem...çok büyük konuşmadım umarım :)

selamlar kızlar hepinize... meliha ve burçincim iyi yolculuklar sizlere...

Günaydın kızlarr...

Ben neden özele mesaj yazamıyorum..

canım daha 54 defa yorum yapmışsın yoru msayın az 100 den sonra özel mesaj atabilirsin...

bende bir daha ist. gelmem diyorum şarkımın çıktığını duyan ark. bazıları ooo 6 sene çokmuş inş. çabuk biter gelirsiniz diyo dedim nereye gelicem bi daha ist. asla hadi şimdi çocuk yoktu gezdik tozduk yarın birde çocukla gitmesi kötü iyi zamanımızda yaşadık ist.da tadında kalsın inş. görüşürüz şekerim...

bencede tam tadında ve güzel zamanda gezmişssiniz canım ne iyi.Dört gözle senide bekliyruz maraşa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…