ben kaçıyorum kızlar elmalı kurabiye ve yemeğin yanına humus yapacağımakşama misafir var
bu arada saçıma şimdi düz boya yapıldıcumartesi paket atılacak biraz bekle diyorlar ama olmaz cumartesi düğün var
ben kaçıyorum kızlar elmalı kurabiye ve yemeğin yanına humus yapacağımakşama misafir var
bu arada saçıma şimdi düz boya yapıldıcumartesi paket atılacak biraz bekle diyorlar ama olmaz cumartesi düğün var
ay zynepcik bizimevde de kara sinekler var.mutfak hiç kapanmayınca doluşuyorlar içeriye pis pis :)biraz çukurda kalıyor ev onun için sanırım dışardaki sinekler bizde bizde pirize takılan ilaçdan aldık azcık faydası oldu bakalım.temizlik işinide tayinden sonra bakacaz artık.sen hamarat ve hızlı bayansın .
yok dahada uzak bizim yerler walla bilemedik akşam bir oturup durum değerlendirmesi yapacaz kocişle.nasip artık.
aman ya oda kötü seni ayşegülün yanına yada benim yanıma taşıyalım
yine duramaın yani kokoşssun işte :)aaay elmalı kurabiyeyi çok sverim walla yapta bende yemeye geliyim hazır hazır.hadi sana kolay gelsin zeynepcik.saçlarınıda güle güle kullan canım.Görüştüğümüzde notunu verecz artık.
kolay gelsin cnm
ayşegülcükte taşınacak sanırım doğukent olmaz zaten .uzak okula çünkü.tayin olmazssa daha düzenli bir ev bakacaz nerden bilmiyorum ama.
ayşegülcükte taşınacak sanırım doğukent olmaz zaten .uzak okula çünkü.tayin olmazssa daha düzenli bir ev bakacaz nerden bilmiyorum ama.
temizliğe kadın gelecekti söylemiştim size offf ya kaldı bu hafta, salı günü tüm bina ilaçlanacak evlerde dahil, 2 günden beri böcek
hasıl oldu uyuyamaz oldum korkudan:18::18:, ayhan evi ilaçladı ama bazan yürüyerek inip çıkıyorum merdivende görünce korkuyorum:18:
yöneticiye şikayet ettimtüm bina ilaçlanacak ondan sonra mecbur temizlik olur iki iş olmasın dedik erteledik
iyiyim cnm benim napim valiz hazırlıyorum cumartesi erkenden yolculuk var o tarafa geliyom inşallah
Tekrar buluşacaksanız şehiriçine hayır demem.
ne yani bizim evimiz düzensizmi
bu arada kızlar ben yarın osmaniyeye yolcuyum,pazar görüşürüz inşallah.Özleyin beni emi? Düğünden önce kuaföre gideceğim göknur,duydun mu? :76: Senin için foto çekeyim
bu arada kızlar ben yarın osmaniyeye yolcuyum,pazar görüşürüz inşallah.Özleyin beni emi? Düğünden önce kuaföre gideceğim göknur,duydun mu? :76: Senin için foto çekeyim
göknurcum demincik çaldırdım haaaaaaaa
hııı bende sapığım oldu die sevinmiştim :)))))))))tamam canım kayıtettim bende.inşl görüşme imkanımız olur.
Söylemesi biraz zor diyor eşim o yüzden mırın kırın çocukların adı kaba oluyor senin yüzünden diyor.Bu Rana yazılırken şapkalı mı yazılıyor diye dalga geçiyor.Sen kendi doğurduğuna karış dedim oh
büyük şehirin trafiğinden koşturmasından sıkıldık artık çok güzel ist. ama yaşarken yoruyor gezmeye geleceksin buralara... bende merakla gelmeyi bekliyorum inş. orda güzeş bir yere verirlerde rahat tahat çalışırız.. polisim canım...
hoşbuldum canıımm kimler tayinci varmı aranızda polis eşi..
Ben neden özele mesaj yazamıyorum..
burçin de söylemiş, ben polis eşiyim canım.. çok sevindim polis olmana, inşallah tanışırız görüşürüz, çok isterim :) dediğin gibi istanbul gezilesi görülesi bi yer ama yaşanası değil, asla oraya tayinimiz çıksın istemem...çok büyük konuşmadım umarım :)
Günaydın kızlarr...
canım daha 54 defa yorum yapmışsın yoru msayın az 100 den sonra özel mesaj atabilirsin...
bende bir daha ist. gelmem diyorum şarkımın çıktığını duyan ark. bazıları ooo 6 sene çokmuş inş. çabuk biter gelirsiniz diyo dedim nereye gelicem bi daha ist. asla hadi şimdi çocuk yoktu gezdik tozduk yarın birde çocukla gitmesi kötü iyi zamanımızda yaşadık ist.da tadında kalsıninş. görüşürüz şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?