Kahramanmaras///46

meraba canım
eşim de istanbuldan gelmiş buraya, ama o özlüyor istanbulu, yaşamak için değil tabi...
aynen tadında kalsın :) görüşürüz ...

bencede tam tadında ve güzel zamanda gezmişssiniz canım ne iyi.Dört gözle senide bekliyruz maraşa :)

meraba canım
eşim de istanbuldan gelmiş buraya, ama o özlüyor istanbulu, yaşamak için değil tabi...
aynen tadında kalsın :) görüşürüz ...

slm kızlar yakaladım siziiii napıyosunuz?

bende heyecanla bekliyorum bakalım merkezemi atacaklar bizi ilçeleremi inş. merkez olur. artık evi ufak ufak toplamaya başladım temmuzu bekliyorum... Benim eşimde ist. aşığı şimdiden özledi bile ist. u

ııııııyyyyy,böcekten çok korkarım ben,gelemem sizin eve,hemen ilaçlansın
kız böcek dediysek kol geziyorlar demedik bana bakma sen ben 1 tane gördüysem bitmiştir artık ben gibi kimse nefret edemez böcekten

hhııımmm kem küm şeyyy allah allah maşalla dil pabuççç

yakalandıııııık
memleketler neresi canım? eşin ve senin yani

nerde bu kızlar ? artık denk gelemiyoruz benim hastalıklarım, hastane randevularım hiç bitmiyor ki, sağdan soldan kan alıyorlar. kollar delik deşik oldu:104: tiroid nodülleri çıktı kızlar bende geçen gün, müjde vereyim, benim müjdeler anca böyle olur
biz bugün Fırnız'daydık arkadaşlarla...yollar gene onarımda, berbat.
yarın kuaföre gidicem erkenden, boya vaktim geldi
herkes iyidir umarım....

Son düzenleme:

herkesler yolda.zeynep temizlik yapıyordu yada yaptırıyordu sanırım .bende de bugün bir halsizlik var hep yatmakla geçti günüm.tabiki sende herzamnki gibi gezmelerdeydin.Şu fırnıza birgünde ben gideyim eşim maraşlı olmayınca bilmiyor öle gezilecek yerleri ))))))yada işine gelmiyor herhalde.

slm kızlar biz sabah erkenden çıkcaz inşallah yola hepinizi çok öpüyorum oralarda internete girme şansım olcanı sanmıyorum o yüzden epey yazamıcam inşallah gelebilirsem görüşmek isterim sizlerle iyi geceler...

slm kızlar ne haber nasılsnız, geçmiş olsun ayşegülcüğüm ALLAHIM yardımcın olsun melihacık sizede hayırlı yolculuklar görüşmek kısmet olur inşallah , göknurcuğum ben genel temizliğe başlamadım salı günü komple bina ilaçlanacak ondan sonra dip köşe
temizliğine başlarız , senin eşin maraşlı değilmi:44: benmi yanlış okudum ,ben götüreyim fırnıza seni ah o fırnız aptep yada adananın elinde olacak müthiş hale getirirler orayı şimdi köylüler ilgileniyor ancak neyse arkadaşlar ben kaçar kuaföre gideceğim paket atılacak saçlarıma
akşamda düğüne gidiyoruz giremem bugün ,öpüyorum sizleri

Son düzenleme:

halsizliğin geçmiştir umarım... göknurcuğum...
benim koca meraklı gezmeye, yoksa benim yol çekilen yerlere gidesim gelmez ama gidince de iyi ki gitmişiz derim hep. fırnıza da 6-7 kere gittik sanırım, yasinin beni ilk götürdüğü yer, yani tanışmamızı ayrıntılı yaşadığımız yer fırnızdır. o yüzden ayrı bi önemi var bizim için. dün çiğdemlerle gittik. söyle kocana götürsün seni. biz daha bi sürü yere gidicez, yeşilgöz, döngel,kapıçam falan. buralara gitmedim. kılavuzlu parka zaten bayılıyorum, mangal için gitmeyi düşünüyoruz oraya da. yazı böyle bitiririz artık. sizle de gidelim, kocişine söyle

Son düzenleme:

regl dönemim çok yaklaştı onun saftirikliimi acaba diyorum boynumda çok ağrıyor.2 gündür boyunlukla yatıp kalkıyorum canım.hepsi bir oldu sanırım.boyunluk tam destekli çenemle beraber odaha da bir rahatsılık veriyor.inşl geçer tez zamanda.
benm eşim fazlasıyla asosyal bir insan haddinden fazla yani.çıkalım desem binbir bahane.Allahtan yatmasını biliyor da uyuyor.çıkmaz yani.bir konyada ben çok ısrar edince değişik olduğu içinde sanırım çıkıyor zorla.burda ben biryer bilmediğim için ee maraşta gezecek yok diyor.siz söyleyince bende ona eee burası varmış diyorum hııı evet varda iyi değil yok orası iyi değil öööööf sıkıntı insan.bede asosyal oldum :)Allahtan yaz tatiline alıştırdım da sesi çıkmıyor ona.yoksa bekarken gitmiş denize birde beraber geçensene gittik artık gerisini siz düşünün :))))))))))

hmm özel dönemden kaynaklıysa iyi o zaman, geçer yakında... bebiş yok o zaman daha, ama belli olmaz :)
ayhan sana izin versin madem, bizle takıl sen. öyle dersen kendi de gelmek ister mutlaka :)

hmm özel dönemden kaynaklıysa iyi o zaman, geçer yakında... bebiş yok o zaman daha, ama belli olmaz :)
ayhan sana izin versin madem, bizle takıl sen. öyle dersen kendi de gelmek ister mutlaka :)

teşekkür ederim çıtırım.Siz gezilecek yerleri söyleyin bende ona tavır yapıp gitmeye zorlarım :)şimdi sırada fırnızmıydı neydi :) oraya bi gidel,m.sonra sen sırasıyla bana söle bende kocama :)

teşekkür ederim çıtırım.Siz gezilecek yerleri söyleyin bende ona tavır yapıp gitmeye zorlarım :)şimdi sırada fırnızmıydı neydi :) oraya bi gidel,m.sonra sen sırasıyla bana söle bende kocama :)

tamam tatlım :) sen fırnız'ı dene önce. arkadaşlarla gidicem de, ne diycek :) biz de gidersek işte başka yerlere, söylerim sana güzelse, öneririm. sen de kocişine :)

nasılsınız kızlar.biz bugün kayınvalidemlerin daveti üzerine kılavuzluya gittik.bütün maraş orda gibiydi :)insanlar yollara bile oturmuşlardı yani.Bugün böyle zaman geçti şükür.banada biraz iyi oldu.siz neler yaptınız.

HMMM beğendin mi kılavuzlu yu? ben beğendim çok , hele ilersi var baraj kısmı, öğretmenler parkı deniyormuş galiba, oralar da harika...iyi yapmışsınız, pazar günleri aşırı kalabalık oluyor, hafta içi sakin :)
biz evdeydik, çarşıya indik bi dolandık... öyle geçti zaman :)

Son düzenleme:

bizim en öok gittiğimiz yerdir kılavuzlu ve pınarbaşı birde çamlık.gittiğimizde hep buralara gidiyoruz.o yüzden seviyorum.evet kafeteryanın olduğu yer güzel.havuzda balıklar falan var.hafta içi güzel oluyor heryer bizim gibi :).ben güvercinlik die bir yer orayı daha çok seviyorum.doğal bir ortam herşeyden önce.sonradan yapılan yerleri pek sevmiyorum ama çocuklarda park olduğu için seviyor.sen biliyormusun çıtırcık güvercinliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…