Günaydın kızlarr...
bende bir daha ist. gelmem diyorum şarkımın çıktığını duyan ark. bazıları ooo 6 sene çokmuş inş. çabuk biter gelirsiniz diyo dedim nereye gelicem bi daha ist. asla hadi şimdi çocuk yoktu gezdik tozduk yarın birde çocukla gitmesi kötü iyi zamanımızda yaşadık ist.da tadında kalsıninş. görüşürüz şekerim...
bencede tam tadında ve güzel zamanda gezmişssiniz canım ne iyi.Dört gözle senide bekliyruz maraşa :)
meraba canım
eşim de istanbuldan gelmiş buraya, ama o özlüyor istanbulu, yaşamak için değil tabi...
aynen tadında kalsın :) görüşürüz ...
kız böcek dediysek kol geziyorlar demedik bana bakma sen ben 1 tane gördüysem bitmiştir artık ben gibi kimse nefret edemez böcektenııııııyyyyy,böcekten çok korkarım ben,gelemem sizin eve,hemen ilaçlansın
bak yine başlamayalııııım cadı süpürgenemi bindin yine.ben dedimkiiii doğukent uzak onun için olmaz dedim.bu aralardan düzenli bir ev bulacaz dedim:yoksa ben doğukenti beğeniyorum nüyük ve ferah evler .
slm kızlar yakaladım siziiii napıyosunuz?
bende heyecanla bekliyorum bakalım merkezemi atacaklar bizi ilçeleremi inş. merkez olur. artık evi ufak ufak toplamaya başladım temmuzu bekliyorum... Benim eşimde ist. aşığı şimdiden özledi bile ist. u
nerde bu kızlar ? artık denk gelemiyoruzbenim hastalıklarım, hastane randevularım hiç bitmiyor ki, sağdan soldan kan alıyorlar. kollar delik deşik oldu:104: tiroid nodülleri çıktı kızlar bende geçen gün, müjde vereyim, benim müjdeler anca böyle olur
biz bugün Fırnız'daydık arkadaşlarla...yollar gene onarımda, berbat.
yarın kuaföre gidicem erkenden, boya vaktim geldi
herkes iyidir umarım....
herkesler yolda.zeynep temizlik yapıyordu yada yaptırıyordu sanırım .bende de bugün bir halsizlik var hep yatmakla geçti günüm.tabiki sende herzamnki gibi gezmelerdeydin.Şu fırnıza birgünde ben gideyim eşim maraşlı olmayınca bilmiyor öle gezilecek yerleri ))))))yada işine gelmiyor herhalde.
halsizliğin geçmiştir umarım...göknurcuğum...
benim koca meraklı gezmeye, yoksa benim yol çekilen yerlere gidesim gelmez ama gidince de iyi ki gitmişiz derim hep. fırnıza da 6-7 kere gittik sanırım, yasinin beni ilk götürdüğü yer, yani tanışmamızı ayrıntılı yaşadığımız yer fırnızdır. o yüzden ayrı bi önemi var bizim için. dün çiğdemlerle gittik. söyle kocana götürsün seni. biz daha bi sürü yere gidicez, yeşilgöz, döngel,kapıçam falan. buralara gitmedim. kılavuzlu parka zaten bayılıyorum, mangal için gitmeyi düşünüyoruz oraya da. yazı böyle bitiririz artık. sizle de gidelim, kocişine söyle
regl dönemim çok yaklaştı onun saftirikliimi acaba diyorum boynumda çok ağrıyor.2 gündür boyunlukla yatıp kalkıyorum canım.hepsi bir oldu sanırım.boyunluk tam destekli çenemle beraber odaha da bir rahatsılık veriyor.inşl geçer tez zamanda.
benm eşim fazlasıyla asosyal bir insan haddinden fazla yani.çıkalım desem binbir bahane.Allahtan yatmasını biliyor da uyuyor.çıkmaz yani.bir konyada ben çok ısrar edince değişik olduğu içinde sanırım çıkıyor zorla.burda ben biryer bilmediğim için ee maraşta gezecek yok diyor.siz söyleyince bende ona eee burası varmış diyorum hııı evet varda iyi değil yok orası iyi değil öööööf sıkıntı insan.bede asosyal oldum :)Allahtan yaz tatiline alıştırdım da sesi çıkmıyor ona.yoksa bekarken gitmiş denize birde beraber geçensene gittik artık gerisini siz düşünün :))))))))))
hmm özel dönemden kaynaklıysa iyi o zaman, geçer yakında... bebiş yok o zaman daha, ama belli olmaz :)
ayhan sana izin versin madem, bizle takıl sen. öyle dersen kendi de gelmek ister mutlaka :)
teşekkür ederim çıtırım.Siz gezilecek yerleri söyleyin bende ona tavır yapıp gitmeye zorlarım :)şimdi sırada fırnızmıydı neydi :) oraya bi gidel,m.sonra sen sırasıyla bana söle bende kocama :)
memleket 53 / rizeeeeee
güzeeel tam yerindesin ozaman burasıda rizeee:)
burası da rize derken anlayamadım tatlım ya
HMMM beğendin mi kılavuzlu yu? ben beğendim çok , hele ilersi var baraj kısmı, öğretmenler parkı deniyormuş galiba, oralar da harika...iyi yapmışsınız, pazar günleri aşırı kalabalık oluyor, hafta içi sakin :)
biz evdeydik, çarşıya indik bi dolandık... öyle geçti zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?