bizim en öok gittiğimiz yerdir kılavuzlu ve pınarbaşı birde çamlık.gittiğimizde hep buralara gidiyoruz.o yüzden seviyorum.evet kafeteryanın olduğu yer güzel.havuzda balıklar falan var.hafta içi güzel oluyor heryer bizim gibi :).ben güvercinlik die bir yer orayı daha çok seviyorum.doğal bir ortam herşeyden önce.sonradan yapılan yerleri pek sevmiyorum ama çocuklarda park olduğu için seviyor.sen biliyormusun çıtırcık güvercinliği.
merhaba canlarımmmmm
herkes iyidir inş diyecem ama okuduğum kadarıyla,
göknurcum boynuna ne oldu,ters mi yattın nedir?
ayşegülcüm geçmiş olsun,düzelir,bozma moralini.
meliha burada ama uzak
zeynepcim sen nasılsın?
emsalsiz kolay gelsin canım
bu arada ben gülümsemeleri niye kullanamıyorum?
merhaba canlarımmmmm
herkes iyidir inş diyecem ama okuduğum kadarıyla,
göknurcum boynuna ne oldu,ters mi yattın nedir?
ayşegülcüm geçmiş olsun,düzelir,bozma moralini.
meliha burada ama uzak
zeynepcim sen nasılsın?
emsalsiz kolay gelsin canım
bu arada ben gülümsemeleri niye kullanamıyorum?
güvercinlik şey değil mi, kılavuzluyu geçince,barajı falan da geçinceki yer... emin değilim ama orası diye duydum, gitmiş veya gitmemiş olabilirimben de yapay yerleri beğenmem ama kılavuzlu hoşuam gidiyor, piknik masaları,çatılı olması,maangallık yerleri falan, çok güzel düşünülmüş her şey...
teşekkür ederim burçincim... döndün mü ökkeşler diyarına :13:
ya gülümsemeleri ben de kullanamıyorum, fazlası kısmına tıklayıp,yeni açılan pencereden ekliyorum, uzun sürüyor yani, diğerleri nasıl ekliyor bilmiyorum. ben de sadecebende sorun sandım, hiç kimse sormayınca...
hoşgeldin burçinciiik.nasıl geçti düğün saçın sen anlat bakalım resim varmı herşeyden önce.
benm boynum ters yatmakla alakası yok malesef.artık hergün 2 saatten fazla o iğrenç boyunluğu takmak zorunda kalıyorum.artık kolum çok uyuşuyor.dr kolunu hissetmediğin zaman gel dedi yani kolum felç olmaya başladığında tekrar bir ameliyat olacam.tamda sağ kolum.sanırım zamanı geldi die düşünüyorum.öle işte.nasip artık.
merhaba canlarımmmmm
herkes iyidir inş diyecem
zeynepcim sen nasılsın?
teşekkürler canım sen nasılsın ,geçmiş olsun göknurcuğumbende sevmiyorum helede tak dediği zaman doktor dahada zor geliyor,
ben sorunum yüzüne pc de fazla kalamıyorum söylemişmiydim boynumda sorun var ve direkt sol kolu etkiliyor geçmiş sayfalardaki
paylaşımlarda vardır sorunlarımdan şikayetletim benim ki düzelmedi dilerim seninki iyi olur,bende dünden beri alerjik astım fenalaştı acile gittik gece doktor yine ortam değişikliği dedi ve gıcık fısfısları 1 haftadır kullanmadığımı duyunca attı fırçayışimdi göksundayım
eşimin dayısında 1 hafta buradayım ,yarınada bina ilaçlancakmış az önce söyledi ayhan doktoru arayıp söylemiş en az iki gün havalanması
lazım demiş aman artık ayhan halleder onu benim nefes alıp vermem düzelsin başka birşey istemiyorum, bu arada arkadaşlar bu hafta
rahatsız olduğum ve evde olamadığım için bana toplanma başka zamana kaldı erken gelecek olursam haber veririm ne olur kusura bakmayın
allahtan net varmış burada sevindim valla püfür püfür havada terastayız şimdi dondum hırka giydim allahtan leptopta benle birlikte geziyoböyle gır gır yapıyorum ama delilik işte aslında iyi değilim seher yani dayımızın gelini yazıyor şimdi söylediklerimi,neyse arkadaşlar ben hasta helimle yavaş yavaş kaçar öpüyorum sizleri müsait vede iyi oldukça girerim
:) ben de kullanmazsam bilemem, sağıma soluma bakınırım ama boş boş. ağzımı ayıra ayıra giderim :)))) yarın okuldakilere sorayım bakayım nerdeymiş...
bu arada kolun felçlik dereceye gelmesi kötü değil mi? bi an önce git o zaman, ihmal etme,sen daha iyi bilirsin hastalığını ama. gene de telaşlandım ben öyle deyince... boyunluğunu da tak, iğrenç miğrenç... tak işte ...hıh...
resmi toplanınca gösteririm artık,saçımı toplattım dağınık şekilde.Söylemiştim fön çektirmem,iğrenç oluyorum.
Boyunluğu takmayı ihmal etme,evde kim görecek sanki,ilerlemesin.Ameliyat için o duruma gelmen şart mı?
anaaaa çıtır sobe epeydir sobelemiyordum seni.
aaaay ne sıcak bugün walla piştim evin içinde.balkonu yıkıyım die çıkmıştım yarısında bırakıp içeriye girdim.bu yazda yanacak Maraş sanırım.
bizim oralara gel tatlım, esiyor az çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?