- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
bizim ev iyi şükür,hiç terlemiyoruz,tek bir balkon kapısını açmam yetiyor.Ama dışarı çıkma gafletinde bulunduk bugün,yandım valla.
iyiyim ayşegülcüm,sağol,ağrılarla yaşamaya alıştım artık.
bizim ev iyi şükür,hiç terlemiyoruz,tek bir balkon kapısını açmam yetiyor.Ama dışarı çıkma gafletinde bulunduk bugün,yandım valla.
iyiyim ayşegülcüm,sağol,ağrılarla yaşamaya alıştım artık.
ben de çarşıdaydım bugün, gene dayanılabilir bi sıcaktı, ağustosu düşünmek istemiyorum şu an...
senin ev gerçekten sıcak o zaman... dün biz kapıları açmıştık,akşam bi rüzgar,ortalığı götürdü valla, kapıları falan kapadık, ama o rüzgar heryere esmiştir ya, nasıl kötüydü kış günü gibi, korktum ben uğultusundan. şimdi de var, kapılar pat küt çarptı. kapattım ben de. cuma günü öğlen arkadaşlarım geliyor benim de, okul çıkışı beraber gelicez... başarılar dileyin banagerçi hepsi çok yakın ve iyi arkadaşlarım,sizden iyi olmasınlar bişey olmaz sorun olursa da...
hadi göknurcum gözünaydın, maraş hatunlarının değişik hallerini anlatmanı bekliyorum sabırsızlıkla... hadi allah bereket versin. sözüm meclisten dışarı bu arada :)
AAAY kızlar işlerim açıldı benim.gün varda bugün :):) güne davetliyim biirazdan kocam gelince götürecek.Epeydir kesattı işler.Havadisler gelince artık.
senin ev gerçekten sıcak o zaman... dün biz kapıları açmıştık,akşam bi rüzgar,ortalığı götürdü valla, kapıları falan kapadık, ama o rüzgar heryere esmiştir ya, nasıl kötüydü kış günü gibi, korktum ben uğultusundan. şimdi de var, kapılar pat küt çarptı. kapattım ben de. cuma günü öğlen arkadaşlarım geliyor benim de, okul çıkışı beraber gelicez... başarılar dileyin banagerçi hepsi çok yakın ve iyi arkadaşlarım,sizden iyi olmasınlar bişey olmaz sorun olursa da...
hadi göknurcum gözünaydın, maraş hatunlarının değişik hallerini anlatmanı bekliyorum sabırsızlıkla... hadi allah bereket versin. sözüm meclisten dışarı bu arada :)
ben çağırmıcamki güne :)ben günde değilimki allaaalllaa :):)sadece yiyiciyim.hele şu tayin belli olsun ondan sonra benm gün işlerim.
sanada merhabalar çıtırcık.Biz bugün güvercinliğe gitmiştik ama orası sular altında kalımş:)artık öğretmen tesisleri var ya baraj gibi biryer :)oraya gittik daha güzel oldu yeni yer keşfettik yani.Orası biraz daha serindi.Bu arada oraya giderken geçtiğimzi köyün adı bulgurlu köyüymüş :)sen naptın bakalım.yaptınmı hazırlığını.
Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?