Kahramanmaras///46

bizim ev iyi şükür,hiç terlemiyoruz,tek bir balkon kapısını açmam yetiyor.Ama dışarı çıkma gafletinde bulunduk bugün,yandım valla.

iyiyim ayşegülcüm,sağol,ağrılarla yaşamaya alıştım artık.

ben de çarşıdaydım bugün, gene dayanılabilir bi sıcaktı, ağustosu düşünmek istemiyorum şu an...

AAAAY NE GÜZEL VALLA EVLERİNİZ.biz kocamla bugün balkonda yatmaya karar verdik.vallahi yatak odamı şuan görmenizi isterdim.kaynıyor sanki.iki dk pikeyi değiştiriyodum resmen ıslandım yani :):)siiz gelin benm evime bakalım :)

ben de çarşıdaydım bugün, gene dayanılabilir bi sıcaktı, ağustosu düşünmek istemiyorum şu an...

aaay ağustosu bende düşünmek istemiyorum.Yaz geç geldi böyle olacağı belliydi zaten.Arkadaş çağırdı çarşıya gel die ben asla gelmem dedim.O geldi.
Ayhan şimdiden dua ediyor inşl tayin çıkar die :)yarın isticek tayini bakalım 12 tercih yaptı.artık cumayı beklicez.İnşl hayırlısı olur.

AAAY kızlar işlerim açıldı benim.gün varda bugün :):) güne davetliyim biirazdan kocam gelince götürecek.Epeydir kesattı işler.Havadisler gelince artık.

senin ev gerçekten sıcak o zaman... dün biz kapıları açmıştık,akşam bi rüzgar,ortalığı götürdü valla, kapıları falan kapadık, ama o rüzgar heryere esmiştir ya, nasıl kötüydü kış günü gibi, korktum ben uğultusundan. şimdi de var, kapılar pat küt çarptı. kapattım ben de. cuma günü öğlen arkadaşlarım geliyor benim de, okul çıkışı beraber gelicez... başarılar dileyin bana gerçi hepsi çok yakın ve iyi arkadaşlarım,sizden iyi olmasınlar bişey olmaz sorun olursa da...
hadi göknurcum gözünaydın, maraş hatunlarının değişik hallerini anlatmanı bekliyorum sabırsızlıkla... hadi allah bereket versin . sözüm meclisten dışarı bu arada :)

Son düzenleme:

walla bugün gittiğimz evde çocuk hastanesinin ordaydı orasıda çok esiyor.bugün bizim evde azcık esiyor.ama cidden çok kötü ya.gelseniz anlarsınız yani :)Allah bereket verdi cumaya da gün var davetliyim :)oda bağda servis falan kaldıracaklarmış yani o derece hazırlıklı bir gün hahay.önü açııldı artık arkası gelir.
sanada başarılar şekerim yaparsın seb güzel şeyler merak etme.

vaaaavvv bağ evinde gün ha :))) bağ evleri de lüks oluyor sanırım... sen ne zaman çağırıcaksın bu güncüleri bakim

AAAY kızlar işlerim açıldı benim.gün varda bugün :):) güne davetliyim biirazdan kocam gelince götürecek.Epeydir kesattı işler.Havadisler gelince artık.

ne güzel ya,okulda yok çok sıkılıyorum ben,malum burda yapacak bir şey de yok.Memlekette olsam bir sahil boyu yapsam yeterdi bana

kolay gelsin canım,eminim çok güzel bir gün olacak

Son düzenleme:
teşekkürler burçincim... eğlenceli olucak ona şüphem yok :) eşleriyle gelenler olucak, bekarlar da var. bekarları hep çağırasım gelir zaten, ben bekarken kimse çağırmazdı beni, hep evliler takılırdı, o yüzden bilirim onların yalnızlığını. hep beraber olucaz :)))

sanada merhabalar çıtırcık.Biz bugün güvercinliğe gitmiştik ama orası sular altında kalımş:)artık öğretmen tesisleri var ya baraj gibi biryer :)oraya gittik daha güzel oldu yeni yer keşfettik yani.Orası biraz daha serindi.Bu arada oraya giderken geçtiğimzi köyün adı bulgurlu köyüymüş :)sen naptın bakalım.yaptınmı hazırlığını.

hmm demek güvercinlik benim dediğim yerdeymiş yine, barajın ilersi, kılavuzludan falan sonra yine, o tarafta. gitmek nasip olur inş bize de :) öğretmen tesisleri de güzel, yamaca doğru merdivenler falan, piknik yerleri yükseklerde. orası da çok güzel, eğlendiniz inşallah oralarda... bulgurlu köyü , hiç bilmiyordum :)))
dün sen yazdığında hazırlarıma devam ediyordum, bitirdim, bi kısmını da sabaha bırakmıştım, misafirlerim de gitti demin, güzeldi yani :) çok sevdiler yaptıklarımı, yeni evliler olunca aramzıda, tarfi alışverişi oluyor haliyle :) her gittiğimiz yerde böyle...

Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.

iyiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…