Kahramanmaras///46

merhaba kızlar.ayşegülcük iyi geçmiş oturman bak bide günü sevmem diyon al sana gün :)sanada güncü çıtır dicem artık.:)gerçi hergün böle kafa dengi insanlar olmuyor ama neyse.şimdi bana konyadan misafirlerim geliyor yoldalar 2 saate burda olurlar sanırım.biraz hazırlık yaptım bende.güne gittim kiraz topladım bağa gittik demiştim sanırım :)

iyi akşamlar kızlar....

iyi geçmesine sevindim ayşegülcüm

sana da kolay gelsin göknurcum

gün değil ooooo :)))) he hee :))) gün demeyi sevmiyorum ben ya, böle kadınlar oturuyor dedikodu falan oluyor, erkekler olmuyor ya onu sevmiyorum :) ama sizle farklı tabi, az olduğumuz için seviyorum, gün gibi hissettirmiyor bana bizim buluşmamız. bugün de 3 erkek 5 kız vardı, gün sayılmaz ki :)) arkadaşları eve davet etmekti ... hıh... :)

iyi akşamlar kızlar....

iyi geçmesine sevindim ayşegülcüm

sana da kolay gelsin göknurcum

teşekkür ederim burçincim

türkçe olimpiyatlarından geldim şimdi, çok hoş başka dilleri konuşanlardan bizim şarkılarımızı dinlemek, güzeldi yani :) dönüşte de çiğdemlerde oturduk geldik :) yani ben geldim, kocam görevde.

merhabalar....

sınavdan geldim,yemek yiyeceğim

tayinler açıklandı ayşegülcüm,göknur söylesin (

günaydın burçin...
ikimiz kaldık gibi....

YOOO bensiz olurmu hiç şekerlerim.benim konyadan misafirlerim vardı hafta sonu öle geçti.Ayrıca tayinimizde çıktı şükür.Ama birtaraftan üzülüyorum birtaraftan seviniyorum garip bir duyguya kapıldım nedense.çıkmadan önce inşl diyordum şimdi üzüntüde çöktü.alıştım sanırım maraşayarın kardeşim geliyor eşya toplamaya bende şimdiden başladım giyecekler yatak yorgan :)ay ne zormuş bu eşya taşıma işi.daha ilk kez başıma gelince zorlanıyorum.salıya falan eşyalar gidecek gibi gitmezsse ayın 2sine kadar gidecek ayın 7sinde ayhan göreve başlaması lazımmış sanırım, onun için erkenden gidiyoruz.konyadaki kiracılarda ayın 15inde çıkacak ay ne karışık bir durum aldık birden :)inşl bben gitmeden önce sizinlede görüşmek istiyorum mutlaka.ayarlayalım olurmu.

sensiziz işte artık. bu gerçeği kabullenelim... ((
hayırlı olsun senin için, memleketine gidiyorsun , üzülmek gayet normal, ben de giderken üzülürüm sanırım. orası burdan daha iyi olucak galiba :)
ben bu hafta yokum, haftaya olursan görüşebiliriz ancak.

banada iyi olacak die geliyor zaten.inş benm kocada burda yaptığım kaprisi oda bana orda yapmaz gurbetteyim die :)Bildiğim şehir herşeyden önce memleket işte.Hayırlısı aRTIK.ama çok yoruldum bittim resmen.Şimdiden Allah sizede kolaylık versin eşya taşırken :)Gerçi siz azcık alışkınsınız.
sen nereye gidiyorsun çıtırcık.Tatilemi şekerim.

amannnn,ne çabuk göknurcum,haftaya görüşelim mutlaka,sen uygun olunca söyle

burçincik burdan Konya ya eşya taşımak 1.500Tl tutarmış.Oda hammalsız fiyatı yani :)benm konya da arkadaşımın eşinin taşıma şirketi var nakliyat diyim yani:)onları aramıştım pazartesi veya salı burdan konyaya eşya taşınacakmış bizimkini sıkıştıracaklar araya.Biraz büyük araba yollayım dedi.Yani daha ucuza gelecek gibi inşl olur.Aksilik çıkmazsa.onun için acele oldu.yoksa biz ayın 10 nu gibi gidecektik.Yarın netleşecek bakalım.
inşl.haftaya burda olursam görüşecez olmazssamda 5 dkda olsa görmeye gelecem sizi.

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr ben geldim
canlar ben döndüm konyadayım sizleri göremeden geldim ne yazık ki 2 saat oldu geleli maraş merkezde hiç duramadık dün akşam merkeze gelebildik bugünde buraya geldik erken gelseydik arayacaktım ama olmadı nasip diilmiş zaten biraz gönül koydu kayınvalidemler hiç durmadınız diye ama napalım iznimiz az bide 3 gün de olsa tatil düşününyoruz neyse bakalım işte öle
neler neler olmuş görüşmeyeli göknurcum hayırlı olsun tayininiz çıkmış çok sevindim insanın memleketi gibisi yok valla 1 haftada özledim konyayı nereye çıktı eşinin tayini kadınhanı falan diyodun oraya mı çıktı?
eee herkezler nasıl iyisinizdir inşallah

hayır şekerim, tatil için erken daha. sivas, malatya ve antepte olucz 1 hafta içinde. düğün var ya.

iyi akşamlar kızlar....

sanırım haftaya da ben yokum göknurcum.Pazar günü mersin'e gideceğim gibi,bakalım.1 hafta kalacağım.Olmazsa bu hafta beni gör,haftaya ayşegül'ü.Zeynep de yok sanırım.Offf

bu topiğe yazmayı ihmal etme,gidince unutma bizleri

burçinin önerisi bana uyar. pazar günü gelmiş oluruz biz, pazardan sonra uygunum diyebilirim.

melihacım, konyaya hoş gittin diyelim :)
burda görüşemeyeceğimiz belliydi zaten, önemli değil, bu topikten devam ederiz nasılsa :) başka tatil düşünüyor musunuz bu yaz, yazın nerde olucaksın :)

melihacım, konyaya hoş gittin diyelim :)
burda görüşemeyeceğimiz belliydi zaten, önemli değil, bu topikten devam ederiz nasılsa :) başka tatil düşünüyor musunuz bu yaz, yazın nerde olucaksın :)

saol ayşegülcüm görüşemedik kısmet diilmiş :)) neyse cnm yarın tekrar yolculuk var cnm alanyaya gidicez inşallah birazada orda durup döncez sonra bişi yok artık evdeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…