- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
aaa şirikçioğlu marketin üstü herhalde. hayırlı olsun cnm.
dolma yapmaya gelirim artık ama yaprak sarmasını çözdüm bayağı güzel yapıyorum, bi gün de ben sana yapar getiririm,puan verirsin :) geçen arkadaşlarım gelmişti ya onlara yaptım, çok beğenildi, ben kendim beğendim en başta, 3 seferdir güzel oluyor nazar değmesin Nazar
iyi tatiller sana mersinde.
ben maraştan konyaya geldim.tayin meselesi yani.Şimdi sen maraşa geliyorsun yani öle işte :)Gelince hemen ilk fırsatta arkadaşlarla tanış mutlaka.Tanıdığım nadir insanlardan hepsi.Maraşta en çok fıstıklı dondurmayı birde topiğimizde tanıştığımız arkadaşları özlicem :)
bak bak çıtırımıza maşaallah sana kız:)ay bugün annemle yaprak topladık hemen aklıma sen geldin.ayşegülcük yakın olsaydı hemen verirdim die.ama birsürü şişeye doldurduk bayramda gelince olursan veririm yoksanda birisine bırakacam senin hakkına 2 şişe ayırdım.mis gibi tazecik.:)bende sumak ekşisi aldım gelirken alışınca sanki onsuz tadı olmuyormuş gibi geliyor artık.aman bu elti ve görümceleri anlamak zor vlla.bende aynen senin gibi gelirken laf.soktum öle geldim.sinir ediyorlar artık kendilerine gelince sırıt sırıtabilirsen.
Ne zamandır yazamamıştım
Sonunda mezun oldum,hatta hızımı alamadım iş bulup şehir bile değiştirdim
Şimdi sırada güzel memleketime tatile gitmek var
günaydın kızlar çok şükür evime döndüm artık inşallah uzun süre yol falan olmaz iyice yoruldum arabada saatlerce gitmekten... bu sene alanya çok sıcak diildi maraş bile daha sıcaktı 1 gece kaldım maraşta öyle böyle diil kavruldum ama konya buz gibiydi üşüdüm vallayeni yeni ısınıyo
eeee sizler nasılsınız göknurcum geçmiş olsun Allah şifa versin babanada inşallah memlekete dönmüşsün sonunda
ayşegülcük sen nasılsın cnm? burçincik sen memleketteymişsin sen zaten iyisindir :82: emsalsiz sen de hoşgeldin seninle tanışamadık heralde ben meliha zaten yazıyo dimiolsun ben yinede yazıyım...
maraşa bi ümit gittik arabayı değiştirmeyi düşünüyoduk ama nerde bizimkiler kendilerine ev yaptırıyolar bizi gören önmseyen bile yok ben burda kredi taksidi ödüyorum hiç takmıyolar benim altınlar heralde sırra kadem bastı ah ah
Ne zamandır yazamamıştım
Sonunda mezun oldum,hatta hızımı alamadım iş bulup şehir bile değiştirdim
Şimdi sırada güzel memleketime tatile gitmek var
günaydın kızlar çok şükür evime döndüm artık inşallah uzun süre yol falan olmaz iyice yoruldum arabada saatlerce gitmekten... bu sene alanya çok sıcak diildi maraş bile daha sıcaktı 1 gece kaldım maraşta öyle böyle diil kavruldum ama konya buz gibiydi üşüdüm vallayeni yeni ısınıyo
eeee sizler nasılsınız göknurcum geçmiş olsun Allah şifa versin babanada inşallah memlekete dönmüşsün sonunda
ayşegülcük sen nasılsın cnm? burçincik sen memleketteymişsin sen zaten iyisindir :82: emsalsiz sen de hoşgeldin seninle tanışamadık heralde ben meliha zaten yazıyo dimiolsun ben yinede yazıyım...
maraşa bi ümit gittik arabayı değiştirmeyi düşünüyoduk ama nerde bizimkiler kendilerine ev yaptırıyolar bizi gören önmseyen bile yok ben burda kredi taksidi ödüyorum hiç takmıyolar benim altınlar heralde sırra kadem bastı ah ah
bende tünaydın diyim bari :)Daha konyada kalacağıma inanamadım birtürlü sanki tatile gelmişizde gidecez gibi bir his var bende.:)cidden alışmışım ben maraşa.çok sık sizlerle görüşemesek bile valla içim burkuluyor.Konya da melihacık var kısmet olursa onunla tanışırız artık.bizde size resim ekleriz :):):)
çıtırcık gelirken aldım zaten sumak ekşisini :)sanki onsuz olmucak gibi geliyor artık :)bayramda gelecez inşl.ozaman burçinin ve senin yaprakların hazır.:)kendi ellerimle doldurdum şişeye.
burçin ben daha eve geçemedim annemlerde kalıyoruz kiracılar en erken ayın 12sinde boşaltacakmış evi.daha tadilat var bir sürü.Senin evde boya tamir işi yoksa hemen yaparsın sen.Kocam söz verdi bayram tatili uzun olursa götürecek beni mersine :)bende depoyu orda yapacam artık.
merhaba
ben de iyiyim melihacım,şükür. evdeyim işte,eşimin kuzenleri var,geziyoruz başka napılır :)))
eyvah senin altınlar gitti desene. sağlık olsu cnm...
kalıcısın bi süre orda, oraya alışmak kolay olur, memleket ne de olsa. yapraklarımızı beklioyruz artık, ellerine sağlık şimdiden...
annelerde kalıyorsunuz demek, allah evinize çıkmayı nasip etsin bi an önce, aile yanında zor :)
günaydın kızlar...
hayırlı olsun mezuniyetin ve işin
şükür geldin melihacım,iyice gezdin,ben de şimdi enerji topluyorum,gelip işlere girişecem
merhaba
ben de iyiyim melihacım,şükür. evdeyim işte,eşimin kuzenleri var,geziyoruz başka napılır :)))
eyvah senin altınlar gitti desene. sağlık olsu cnm...
kalıcısın bi süre orda, oraya alışmak kolay olur, memleket ne de olsa. yapraklarımızı beklioyruz artık, ellerine sağlık şimdiden...
annelerde kalıyorsunuz demek, allah evinize çıkmayı nasip etsin bi an önce, aile yanında zor :)
bende tünaydın diyim bari :)Daha konyada kalacağıma inanamadım birtürlü sanki tatile gelmişizde gidecez gibi bir his var bende.:)cidden alışmışım ben maraşa.çok sık sizlerle görüşemesek bile valla içim burkuluyor.Konya da melihacık var kısmet olursa onunla tanışırız artık.bizde size resim ekleriz :):):)
çıtırcık gelirken aldım zaten sumak ekşisini :)sanki onsuz olmucak gibi geliyor artık :)bayramda gelecez inşl.ozaman burçinin ve senin yaprakların hazır.:)kendi ellerimle doldurdum şişeye.
burçin ben daha eve geçemedim annemlerde kalıyoruz kiracılar en erken ayın 12sinde boşaltacakmış evi.daha tadilat var bir sürü.Senin evde boya tamir işi yoksa hemen yaparsın sen.Kocam söz verdi bayram tatili uzun olursa götürecek beni mersine :)bende depoyu orda yapacam artık.
iyice topla enerjini o zaman burçincik ben gezdim geldim evin temizliğine giriştim 2 gündür tabanlarım şişti temizlikten çooook yoruldum ama değdi mis gibi oldu ev
Günaydın kızlar
merhaba melihacım saol canım nasılsın ?
saol cnm ben iyiyim oğluma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum tuvaletle banyo arasında gidip geliyorum iştesen nasılsın?
saol canım iyiyim işteyim çalışıyorum. Allah kolaylık versin ne zordur şimdi oğluşun ne kadar? tam zamanı aslında yazın öğrenmesi daha kolay olur
kolay gelsin cnm ne işle iştigal ediyosun? oğlum 2.5 yaşında bende yaza iyi olur diye başladım inşallah çabuk öğrenir senin çocuk varmı?
polisim canım malesef bebeğimi 2 aylıkken kaybettim( düşük yaptım 1,5 ay önce)
ay cnm benim başın saolsun düşük zor olurmuş rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder sağlıkla hayırlısıyla inşallah
cnm masa başımı çalışıyosun dışarda da görev oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?