Kahramanmaras///46

kızlar selam,

ben orduluyum ama maraşa gelin oldum maraşlı annemin yemekleri sayesinde büün kış uğraşıp verdiğim kiloların bi kısmını geri aldım

:79::79: merhaba hoşgeldin aramıza bende maraşlı diilim eşim maraşlı bende aynı dertten muzdaribim 1 haftalığına gidiyorum garanti 2 kilo alıp geliyorum...
cnm ne kadarlık evlisin çocuk varmı?

kızlar selam,

ben orduluyum ama maraşa gelin oldum maraşlı annemin yemekleri sayesinde büün kış uğraşıp verdiğim kiloların bi kısmını geri aldım

:79::79: merhaba hoşgeldin aramıza bende maraşlı diilim eşim maraşlı bende aynı dertten muzdaribim 1 haftalığına gidiyorum garanti 2 kilo alıp geliyorum...
cnm ne kadarlık evlisin çocuk varmı?

halea, hoşgeldin ...
kızlar azcık boğazınızı tutun ama,olmaz ki böyle yemeklere annelere bahane bulmak

saol canım. nasılsın tatlım?

ben azcık iyim diyim canım.ev telaşesi var bizde onunla uğraşıyoruz.Sende aynısın sanırım topladınmı eşylarını.

ayyy ayıp bişey mi sordum acaba
ya bu arada bu topic bebişçiler topiği olucak sanki. kimisi 2. bebek kimisi 1. için uğraşıyor... uğraşıyor değil mi? yalancı olmıyim, ben daha başlamadım çalışmalara. sonbahara kaldı :)))[/QUOTE]

cık şekerim ben uğraşmıyorum sonra yeniden vazgeçtim.Allah isteyenlere versin diyorum artık :)benmki bilmem hangi bahara kaldı.:)yaşım 35 olsun öle başlıcam çalışmalara zaten o zamanda olmaz sanırım.siz bebiş yapın ben sevmeye gleyim :)

aaa olmaz öyle, beni yalnız bırakma bak :) allah isteyenlere versin gerçekten. hiç öyle deme valla,benim olacağı ne malum, sen önce yap hele, ben peşinden gelirim, bana yardımcı olursun tecrübelerinle ::)))

aaa olmaz öyle, beni yalnız bırakma bak :) allah isteyenlere versin gerçekten. hiç öyle deme valla,benim olacağı ne malum, sen önce yap hele, ben peşinden gelirim, bana yardımcı olursun tecrübelerinle ::)))

ben burda da bir gün buldum desem bana yuuh demezssiniz dimi.bağımlılık yaptı :)annemin komşu günü varmış yarın amaaa sadece toplam 4 çeşit yapıyorlrmış yani:)ben ayıp olur bukadar şey az dedim onlarda güldü kızım Konya burası die :)şimdi işimi bitirdim ve yatacam gari .

ayrıca çıtırcık ben öncü olmak istemiyorum hakkımı sana veriyorum :)Hayırlısı diyelim en iyisi dimi :)

kızlar selam,

hoşgeldin,burda ordulu bir arkadaşım vardı,iki olacak.

günaydın kızlar....
göknurcum her yerde gün buluyorsun valla,anneyle gitmek de ayrı bir güzel olur.
ayşegülcüm,dilekcim,melihacım sizler de iyisinizdir inş

halea, hoşgeldin ...
kızlar azcık boğazınızı tutun ama,olmaz ki böyle yemeklere annelere bahane bulmak

valla cnm tamam haklısın tutmak lazım acık boğazı ama benim kayınvalidemin yemekleri çok çok çok yağlı oluyo inan öyle abartılı yemedim hatta tatlı bile yemedim sırf yağdan oldu bi yumurta yapar tavada resmen yağın içinde yumurtalar yüzer öyle böyle diil :26: tamam yemekleri çok güzel olur ama yağı koyduğunun 1/4 oranında koysa hiç bişi olmaz

günaydın burçincim bende hep aynı şimdilik tuvaletten çıkabildiğimiz kadarıylaiyiyiz değişin bişi yok sen nasılsın cnm?

Son düzenleme:
günsüz göknur olur mu hiç :) bulmazsan ayıp olurdu şekerim, hadi hayırlı olsun günün :) 4 çeşit normal geliyor bana da, maksat gün olsun :)
öncü möncü farketmez artık, dediğin gibi hayırlısı olsun

ayşegülcüm,dilekcim,melihacım sizler de iyisinizdir inş
iyiyim teşekkürler burçincim...:)

bak bak bahane buldu gene takılıyorum ben ya, vücut elverişliyse almaya zaten, yağlı yağsız olsun alırsın. ben de müsaitimdir almaya. ama şükür ki iştahım yoktur, yemek seçerim, abur cubur fazla tüketmem, zorunlu olmadıkça yani, şekerim düşünce mecbur tüketiyorum. formumu korumak zorundayım bi diyabetli olarak :)
neyse yılda 1 alıver artık , verirsin

en az gezen 3 yer geziyor.ben monoton bir hayat istemiyordum hiç, istiyordum ki o şehir benim bu şehir benim gezeyim çok şükür şimdi öyle oldu gerçi şuan çocuk yok belki ondan taşınmak basit geliyor zaman gösterecek bakalım...

cık şekerim ben uğraşmıyorum sonra yeniden vazgeçtim.Allah isteyenlere versin diyorum artık :)benmki bilmem hangi bahara kaldı.:)yaşım 35 olsun öle başlıcam çalışmalara zaten o zamanda olmaz sanırım.siz bebiş yapın ben sevmeye gleyim :)[/QUOTE]

evi topladım sadece günlük tabak kaşıklar dışarda birde işin büyüğü yazlık kıyafetler kışlıkları hurçlara doldurdum onlar hazır yazlıklarıda gitmeye yakın valizi hazırlıycam kalanlarıda hurçlara tıkcam
Şu bebiş konusuna gelincede 1,5 ay oluyor düşük yapalı 2012 de yeni çalışmalara başlarız diye düşünüyorum

saol tatlım bugün kocişimi maraşa gönderiyorum ev bakıcak inş. güzel bişi bulur bakalım artık...Ben işte çalışıyorum garibim evde valiz hazırlıyor

dilekcim, ben de seviyorum gezmeyi, ben de şükrediyorum, öğretmenlerin vakti bol ama monoton yaşamayı seviyorlar, erkekleri yani, bayanlar neyse yine, daha eğlenceli oluyor... erkek öğretmenlerin geneli öyle. bizim burası 2. görev yeri, seneye bitiyor inş. eşim de istanbuldan atanmış buraya :) bebişleri aynı zamanda yaparız belki, belli olmaz

galanlar notuyonuz :):)çıtırcık monotonluk konusunda sanki benim heirfi tarif ettin.ama burd o alışkanlığı kayboldu artık :)yada şimdilik diyim hiiiç uyumuyor :)kendiside şaşırıyor zaten noldu bana die.Sürekli bir haraket halinde.Benide epey serbest bıraktı güzel oldu walla.

galan ne kız :) benim de misafirler yani kuzenler gitti malatyaya,yolcu ettik...kaldık gene yalnız...
estağfurullah şekerim, seni kocanı düşünerek söylemedim :))) biliyorum senin kocayı da canım, yani senin anlattığınlkadarıyla tanıyorum :) şimdiye kadar tanıdığım, beraber çlıştığım tüm öğretmenlere göre söyledim, ki benimle aynı fikirde olan çok kişi var. sıradan yaşarlar, tipik aile kocası ve babası :) orda kareketlendiyse iyi o zaman...

emsalsiz yani dilek :) ve ayşegülck sobeee.ay ne güzel yakalıyorum bu ara hep

ah be şekerim yine sobelendim yine geç farkettim ben mesaj yazarken sobelemişsin beni farketmemişim

beraber takılırız Ayşegülcüm beraber gezeriz maraşta... Bebiş olayıda süper olur destek oluruz birbirimize

beraber takılırız Ayşegülcüm beraber gezeriz maraşta... Bebiş olayıda süper olur destek oluruz birbirimize

burçinimiz de var, benden daha çok geziyor malum hep beraber takılırız... ancak maraşta gezecek yer pek yok, istanbuldan sonra büyük hüsrana uğrıycaksın benim kociş gibi :)ama maksat beraber olmak olsun :)
bebiş konusunda yine burçin tecrübeli, ona ihtiyacımız olur :) sen kaç doğumlusun dilekcim ?

haklı olabilirsin canım ama ist. yoruyor artık sıkıldım 2 yılda gezecek görecek ne varsa gezdim ama burda bir yerden bir yere gideyim diyene kadar akşam oluyor eve canını zor atıyorsun ertesi günü birde iş varsa yandın... burçinide alır takılırız canım dediğin gibi masat beraber olmak muhabbet etmek olsun. Burçinin bebişi var mı tatlım. Ben 83 lüyüm ilk hamileliğimde düşük yaptım şimdi gözüm korkuyor sen kaçlısın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…