saol canım Rabbim kimsenin başına vermesin zor tabiki... ilk zamanlar karışıktı hafta içi masabaşı hafta sonu ek görev 1 senedir masabaşı şimdi maraşa taşınınca bakalım nolucak
cnm senin tayin dolayısıylamı gidiyosunuz maraşa eşinin işi dolayısıylamı
polisim canım malesef bebeğimi 2 aylıkken kaybettim( düşük yaptım 1,5 ay önce)
aynen öle çıtırcık.5 gün sonra falan temizliğe başlarız sanırım.insan kendi yatağını özlüyor.Hernekadar rahat ettirmeye çalışsalarda kendi evin gibi olmuyor.kapıcı ayşegül oh ne güzel bahanenden hazır gezme için hemiii :)
ooooohhhhhh bol bol gez cnm ne güzel ben artık bikaç gün sadece evde yatmak istiyorum yol çok yordu bide dip bucak temizlik üstüne iyice yoruldum
günaydın kızlar...
tadilat yok canım,boya yapılacak,o da şimdi yapılıyordur zaten.Bayramda görüşebiliriz belki,ben de burda olurum.
ben de dönünce aynısını yaşayacağım,bakalım,umarım net de hemen bağlanır da sizden uzak kalmam
ayşegülcüm sana da iyi gezmeler,kafa dengi insanlarla keyifli olur
ay gezmek dediysem çarşı gezmesi değil, çarşıda gezmeyi çok sevmiyorum artık, işkence oluyor alacak bişeyin olmayınca... pikniğe falan gittik kılavuzluya, çiğdemlere gittik, onlarla gitmiştik pikniğe de. kapalı çarşıyı gezdik bi de, bizim evin orda yürüyüşe çıkıyoruz akşamüstüleri. o kadar :) e antep-malatya-sivas-maraş yaptık, 4 bölge geçtik bi günde, yetmez mi :) malatyada arkdşım vardı bebişi olmuştu onlara uğradık.
kendi yatağında yatarsın umarım bi an önce :)))
geçmiş olsun,bitirmişsin oh ne güzel. temizlik bitince herşeye değmiştir :) dinlenirsin artık, oğlunla ilgilenirsin, kısa zamanda alışır tuvaletine umarım
evet, keyifli, güzel... teşekkürler burçin. tuttuğunuz evin kirası ne kadar, eşim soruyordu da bilmiyorum dedim:)
çok üzüldüm canım,zamanı değilmiş,inş yeniden,en kısa zamanda olur.Maraş doğu görevinden çıktı bizim için,polislerde farklı mı ki?
emsalsiz , çok üzüldüm(( inşallah sağ salim yeni bir bebek dünyaya getirebilirsin... hayırlısı böyleymiş demek ki.
her ikisi birden canım eşimde polis olduğu için beraber gidiyoruz şarka... Sen neler yapıyosun nasıl geçiyor günlerin konyadasın sanırım
öylemi ikinizde polissiniz anladım cnm evet ben konyadayım eşim maraşlı ailesi orda ara sıra gideriz işte tatillerde okuldan tanışıyoruz eşimle aynı fakültedeydik kısmet maraşaymışben evdeyim oğlumla ilgileniyorum sınava giremedim oğlum olunca şimdilik onunla ilgileniyorum sen aslen nerelisin?
ben elazığlıyım canım ama polisin memleketi yok biliyosunuz bize her yer memleket. Çocukla çok zor olurdu hem sınava girmek hem de çalışmak ben şimdiden kara kara düşünüyorum acaba bebişim olsa napıcam diye
emsalsiz, benim eşim polisti, unutmuşsundur :) ismini söylemek ister misin? emsal mi diye düşünüyorum ama, söylemeyebilirsin de tabi, sana kalmış :) ben ayşegül.
iki senedir bu siteye üyeyim ilk defa biri ismimi sordu. dilek canım benim adım eşinin polis olduğunu biliyorum ama benim doğu bitti eşiminkini bekliyoruz diyince sendemi polissin diye sormuştum. Sen nerde çalışıyorsun tatlım
bizim çıtır kimsenin aklına gelmeyeni sorar hep:)aslında bir tane zeynebimiz vardı o olsaydı daha sana neler neler sorardı :)buarada başınsağolsun diyim.Allah en kısa sürede bebek versin sana :)
iki senedir bu siteye üyeyim ilk defa biri ismimi sordu. dilek canım benim adım eşinin polis olduğunu biliyorum ama benim doğu bitti eşiminkini bekliyoruz diyince sendemi polissin diye sormuştum. Sen nerde çalışıyorsun tatlım
bizim çıtır kimsenin aklına gelmeyeni sorar hep:)aslında bir tane zeynebimiz vardı o olsaydı daha sana neler neler sorardı :)buarada başınsağolsun diyim.Allah en kısa sürede bebek versin sana :)
evet, keyifli, güzel... teşekkürler burçin. tuttuğunuz evin kirası ne kadar, eşim soruyordu da bilmiyorum dedim:)
inşallah cnm oğlumuda bi tuvalete alıştırısam rahatlıcam evet temizlik bitti artık dinlencem
günaydın kızlar....
canım kira 480.Çok sevdiğim bir arkadaşımın babasının evi,onun hatrına.Yoksa 500 düşünüyorlarmış.
Çok büyük rahatlık söylemesi,alışana kadar süprizlere hazırlıklı ol,her yere yapabilir :))
evet cnm ya tamda temizliğin üstüne psikolojim bozulacak bu gidişleinşallah çabuk öğrenir
merabalaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?