Kahramanmaras///46

saol canım Rabbim kimsenin başına vermesin zor tabiki... ilk zamanlar karışıktı hafta içi masabaşı hafta sonu ek görev 1 senedir masabaşı şimdi maraşa taşınınca bakalım nolucak

cnm senin tayin dolayısıylamı gidiyosunuz maraşa eşinin işi dolayısıylamı

polisim canım malesef bebeğimi 2 aylıkken kaybettim( düşük yaptım 1,5 ay önce)

çok üzüldüm canım,zamanı değilmiş,inş yeniden,en kısa zamanda olur.Maraş doğu görevinden çıktı bizim için,polislerde farklı mı ki?

ay gezmek dediysem çarşı gezmesi değil, çarşıda gezmeyi çok sevmiyorum artık, işkence oluyor alacak bişeyin olmayınca... pikniğe falan gittik kılavuzluya, çiğdemlere gittik, onlarla gitmiştik pikniğe de. kapalı çarşıyı gezdik bi de, bizim evin orda yürüyüşe çıkıyoruz akşamüstüleri. o kadar :) e antep-malatya-sivas-maraş yaptık, 4 bölge geçtik bi günde, yetmez mi :) malatyada arkdşım vardı bebişi olmuştu onlara uğradık.
kendi yatağında yatarsın umarım bi an önce :)))

ooooohhhhhh bol bol gez cnm ne güzel ben artık bikaç gün sadece evde yatmak istiyorum yol çok yordu bide dip bucak temizlik üstüne iyice yoruldum

geçmiş olsun,bitirmişsin oh ne güzel. temizlik bitince herşeye değmiştir :) dinlenirsin artık, oğlunla ilgilenirsin, kısa zamanda alışır tuvaletine umarım

evet, keyifli, güzel... teşekkürler burçin. tuttuğunuz evin kirası ne kadar, eşim soruyordu da bilmiyorum dedim:)

emsalsiz , çok üzüldüm (( inşallah sağ salim yeni bir bebek dünyaya getirebilirsin... hayırlısı böyleymiş demek ki.

burçincim polislere maraş doğu görevi. bizim de doğu görevi ya burası eşim için. benim doğu bitti, eşiminkini bekliyoruz, seneye biticek inş... hem de torpilli doğu burası, malatya gibi

inşallah cnm oğlumuda bi tuvalete alıştırısam rahatlıcam evet temizlik bitti artık dinlencem

çok üzüldüm canım,zamanı değilmiş,inş yeniden,en kısa zamanda olur.Maraş doğu görevinden çıktı bizim için,polislerde farklı mı ki?

saol canım her şeyin hayırlısı napalım. Meslekten mesleğe farkerdiyor şark yerleri...Yakında büyük şehir olursa o zaman düşer maraş şarktan

emsalsiz , çok üzüldüm (( inşallah sağ salim yeni bir bebek dünyaya getirebilirsin... hayırlısı böyleymiş demek ki.

saol tatlım sende mi polissin?

her ikisi birden canım eşimde polis olduğu için beraber gidiyoruz şarka... Sen neler yapıyosun nasıl geçiyor günlerin konyadasın sanırım

öylemi ikinizde polissiniz anladım cnm evet ben konyadayım eşim maraşlı ailesi orda ara sıra gideriz işte tatillerde okuldan tanışıyoruz eşimle aynı fakültedeydik kısmet maraşaymış ben evdeyim oğlumla ilgileniyorum sınava giremedim oğlum olunca şimdilik onunla ilgileniyorum sen aslen nerelisin?

ben elazığlıyım canım ama polisin memleketi yok biliyosunuz bize her yer memleket. Çocukla çok zor olurdu hem sınava girmek hem de çalışmak ben şimdiden kara kara düşünüyorum acaba bebişim olsa napıcam diye

emsalsiz, benim eşim polisti, unutmuşsundur :) ismini söylemek ister misin? emsal mi diye düşünüyorum ama, söylemeyebilirsin de tabi, sana kalmış :) ben ayşegül.

evet cnm biliyorum polisler sürekli geziyo dimi olsun heryeri görüyosun işte ne güzel.. evet haklısın cnm çocukla sınava hazırlanılmıyo bakalım artık bekli seneye sınava çalışabilirsem girecem... bebişin oluncada Allah bi yolunu gösterir inşallah zorlanmazsın cnm

emsalsiz, benim eşim polisti, unutmuşsundur :) ismini söylemek ister misin? emsal mi diye düşünüyorum ama, söylemeyebilirsin de tabi, sana kalmış :) ben ayşegül.

iki senedir bu siteye üyeyim ilk defa biri ismimi sordu. dilek canım benim adım eşinin polis olduğunu biliyorum ama benim doğu bitti eşiminkini bekliyoruz diyince sendemi polissin diye sormuştum. Sen nerde çalışıyorsun tatlım

bizim çıtır kimsenin aklına gelmeyeni sorar hep:)aslında bir tane zeynebimiz vardı o olsaydı daha sana neler neler sorardı :)buarada başınsağolsun diyim.Allah en kısa sürede bebek versin sana :)

bizim çıtır kimsenin aklına gelmeyeni sorar hep:)aslında bir tane zeynebimiz vardı o olsaydı daha sana neler neler sorardı :)buarada başınsağolsun diyim.Allah en kısa sürede bebek versin sana :)

saol canım. nasılsın tatlım?

tanıştığıma sevindim dilek :) ben de isim öğrenmeden rahat edemiyorum, samimiyetsiz oluyor. isim bilmek daha güzel :)
ben öğretmenim bi ilköğretim okulunda. benim doğu görevine af gelmişti ama polisle evlenince işte doğu görevi zaten iptal oldu... polisler çekiyor tayinlerde, o nereye ben oraya...

ayyy ayıp bişey mi sordum acaba
ya bu arada bu topic bebişçiler topiği olucak sanki. kimisi 2. bebek kimisi 1. için uğraşıyor... uğraşıyor değil mi? yalancı olmıyim, ben daha başlamadım çalışmalara. sonbahara kaldı :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

evet, keyifli, güzel... teşekkürler burçin. tuttuğunuz evin kirası ne kadar, eşim soruyordu da bilmiyorum dedim:)

canım kira 480.Çok sevdiğim bir arkadaşımın babasının evi,onun hatrına.Yoksa 500 düşünüyorlarmış.

inşallah cnm oğlumuda bi tuvalete alıştırısam rahatlıcam evet temizlik bitti artık dinlencem

Çok büyük rahatlık söylemesi,alışana kadar süprizlere hazırlıklı ol,her yere yapabilir :))

evet cnm ya tamda temizliğin üstüne psikolojim bozulacak bu gidişle inşallah çabuk öğrenir

kızlar selam,

ben orduluyum ama maraşa gelin oldum maraşlı annemin yemekleri sayesinde büün kış uğraşıp verdiğim kiloların bi kısmını geri aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…