- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
herkes nerde ya(
az kalmış emsalsiz,hadi bekliyoruz.Ev işini ne yaptınız?
merabalar ben geldim
burçincim nasılsın, nasıl gidiyor? göknur gitti öyle mi, göremeden beni gitti. seninle görüştü mü bari? inş her şey yolundadır....
emsalsiz, istediğin gibi ev bulursun umarım...
melihacım, sana da selamlar
tatlım sen nereye gittin hayırdırbak ben gittim maraştan size yeni bir arkadaş emsalsiz geliyor.:):)Allah büyük işte :)birini alıyor birini veriyor.
günaydın kızlar.emsalsiz sobe canım :)yakaladııım.
merabalar ben geldim
burçincim nasılsın, nasıl gidiyor? göknur gitti öyle mi, göremeden beni gitti. seninle görüştü mü bari? inş her şey yolundadır....
emsalsiz, istediğin gibi ev bulursun umarım...
melihacım, sana da selamlar
ben kimseyle görüşemedim malsef.zaman kısıtlıydı.burdaki evin durumu rezil onunla uğraşacaktım güya ama babam pankreas kanseri olmuş artık tanısı konuldu.ve 3 tane kemiğinede sıçramış.geldiğimden beri babamla uğraşıyoruz.pazartesi günüde ayhan gelecek inşl.artık o evle ben babamla arta kalan zamanla da evle ilgilenirim die düşündük nasip artık.Ay kızlar maraşın sıcağına çok çabuk alışmışım sanırım.Konya buz gibi geliyor artık bana.İşte böle havadisler.çıtırcık düğününz oldumu sizin.Aman bende pek akıl kalmadı tarihini unuttum :)
inş. canım saol
tatlım sen nereye gittin hayırdır
amanin hangi ara yakalandım garriii :26:
sağol canım,sınavlarla uğraşıyorum,yarın 2 tane görevim var.Akşama hayırlısıyla memlekete,mersin'e gidiyorum.1 hafta kalacağım.Orda gezmekten fırsat bulursam uğrarım topiğe.Sizin düğün nasıl geçti?Bu arada bir ev bulduk,akdo'nun hemen yanında.Beğendik gibi,yaniiii komşu oluyoruz :))
çok geçmiş olsun canım,inş atlatır ,daha fazla yayılmaz.Ne kadar yaygınlaştı son yıllarda pankreas kanseri.Gitmene şimdi sevindim işte,babanın yanında olacaksın,ne güzel.Allahım şifasını verir inş.
meraba göknurcum, baban için üzüldüm, inşallah iyileşir en yakın zamanda, ya da çok ilerlememişir hastalığı. geçmiş olsun çok...ben kimseyle görüşemedim malsef.zaman kısıtlıydı.burdaki evin durumu rezil onunla uğraşacaktım güya ama babam pankreas kanseri olmuş artık tanısı konuldu.ve 3 tane kemiğinede sıçramış.geldiğimden beri babamla uğraşıyoruz.pazartesi günüde ayhan gelecek inşl.artık o evle ben babamla arta kalan zamanla da evle ilgilenirim die düşündük nasip artık.Ay kızlar maraşın sıcağına çok çabuk alışmışım sanırım.Konya buz gibi geliyor artık bana.İşte böle havadisler.çıtırcık düğününz oldumu sizin.Aman bende pek akıl kalmadı tarihini unuttum :)
evet ,inş onunla da tanışma fırsatımız olur...bak ben gittim maraştan size yeni bir arkadaş emsalsiz geliyor.:):)Allah büyük işte :)birini alıyor birini veriyor.
sağol canım,sınavlarla uğraşıyorum,yarın 2 tane görevim var.Akşama hayırlısıyla memlekete,mersin'e gidiyorum.1 hafta kalacağım.Orda gezmekten fırsat bulursam uğrarım topiğe.Sizin düğün nasıl geçti?Bu arada bir ev bulduk,akdo'nun hemen yanında.Beğendik gibi,yaniiii komşu oluyoruz :))
iyi akşamlar kızlar....
evi tuttuk ,pazara dönüyoruz,5 gün içinde de taşınıyoruz inş.Şuan mersindeyim.Şöyle bir gezdim geldim.Oh be.....
ayşegülcüm ev eczanenin yanındaki,3 bloklu,kahverengili binalardan.Artık canın dolma istedi mi hiç çekinme,gel.
iyi akşamlar kızlar....
evi tuttuk ,pazara dönüyoruz,5 gün içinde de taşınıyoruz inş.Şuan mersindeyim.Şöyle bir gezdim geldim.Oh be.....
ayşegülcüm ev eczanenin yanındaki,3 bloklu,kahverengili binalardan.Artık canın dolma istedi mi hiç çekinme,gel.
aaa şirikçioğlu marketin üstü herhalde. hayırlı olsun cnm.
dolma yapmaya gelirim artık ama yaprak sarmasını çözdüm bayağı güzel yapıyorum, bi gün de ben sana yapar getiririm,puan verirsin :) geçen arkadaşlarım gelmişti ya onlara yaptım, çok beğenildi, ben kendim beğendim en başta, 3 seferdir güzel oluyor nazar değmesin Nazar
iyi tatiller sana mersinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?