Kahramanmaras///46

günaydın kızlar iyi kandiller...
evde netim olmadığı için giremiyorum ne zamandır iştede fırsat bulamıyorum şimdi kimsecikler yokken bakim dedim Nasılsınız ne var ne yok ben evi topladım bitti sayılır inş. 15 inde ilişiği kesip maraşa geliyoruz....

az kalmış emsalsiz,hadi bekliyoruz.Ev işini ne yaptınız?

ah ah sorma arkadaşım şimdilik maraştaki tanıdıklara sorduruyoruz eşim haftaya gidip bakacak söyledikleri evlere büyük ihtimal binevler taraftan olur. Ama sizin etrafınızda güzel kiralık ev varsa adresini yazın eşim gelince oralarada baksın. Hem komşu da oluruz ne güzell

en güzel yer oralar zaten canım,inşallah gönlünüze göre bulursunuz.Biz de ev bakıyoruz,bakalım.

merabalar ben geldim
burçincim nasılsın, nasıl gidiyor? göknur gitti öyle mi, göremeden beni gitti. seninle görüştü mü bari? inş her şey yolundadır....
emsalsiz, istediğin gibi ev bulursun umarım...
melihacım, sana da selamlar

ben kimseyle görüşemedim malsef.zaman kısıtlıydı.burdaki evin durumu rezil onunla uğraşacaktım güya ama babam pankreas kanseri olmuş artık tanısı konuldu.ve 3 tane kemiğinede sıçramış.geldiğimden beri babamla uğraşıyoruz.pazartesi günüde ayhan gelecek inşl.artık o evle ben babamla arta kalan zamanla da evle ilgilenirim die düşündük nasip artık.Ay kızlar maraşın sıcağına çok çabuk alışmışım sanırım.Konya buz gibi geliyor artık bana.İşte böle havadisler.çıtırcık düğününz oldumu sizin.Aman bende pek akıl kalmadı tarihini unuttum :)

inş. canım saol

bak ben gittim maraştan size yeni bir arkadaş emsalsiz geliyor.:):)Allah büyük işte :)birini alıyor birini veriyor.
tatlım sen nereye gittin hayırdır

günaydın kızlar.emsalsiz sobe canım :)yakaladııım.

amanin hangi ara yakalandım garriii :26:

sağol canım,sınavlarla uğraşıyorum,yarın 2 tane görevim var.Akşama hayırlısıyla memlekete,mersin'e gidiyorum.1 hafta kalacağım.Orda gezmekten fırsat bulursam uğrarım topiğe.Sizin düğün nasıl geçti?Bu arada bir ev bulduk,akdo'nun hemen yanında.Beğendik gibi,yaniiii komşu oluyoruz :))

çok geçmiş olsun canım,inş atlatır ,daha fazla yayılmaz.Ne kadar yaygınlaştı son yıllarda pankreas kanseri.Gitmene şimdi sevindim işte,babanın yanında olacaksın,ne güzel.Allahım şifasını verir inş.

inş. canım saol

tatlım sen nereye gittin hayırdır

amanin hangi ara yakalandım garriii :26:

ben maraştan konyaya geldim.tayin meselesi yani.Şimdi sen maraşa geliyorsun yani öle işte :)Gelince hemen ilk fırsatta arkadaşlarla tanış mutlaka.Tanıdığım nadir insanlardan hepsi.Maraşta en çok fıstıklı dondurmayı birde topiğimizde tanıştığımız arkadaşları özlicem :)

Amaan ne güzel evler de yakınlaşıyor.ee Burçin hanım çarşıya inmen biraz sıkıntı olacak sanırım sana :)wah wah dicem ama sen yinede çıkarsın.Okuluna uzak olmazmı orası.Babam rahatsız olmasaydı bizde mersine gidecektik.nede olsa 2.memleketim :)orda form çrşısı varmış hrhalde pek bir övgü alıyor.bu sene nasip olmaz sanırım sneye inşl.sana şimdiden iyi eğlenceler.batırık ye mutlaka bnm yerimede buzlu buzlu :)

günaydın kızlar.....

Biz de seni özleyeceğiz göknurcum.Kararsız kaldık şu ev konusunda,hayırlısı bakalım.
Form çok büyük ve aradığın her şeyi bulabileceğin bir yer canım,benim olduğum bir zamanda gelin,gezdireyim.

meraba göknurcum, baban için üzüldüm, inşallah iyileşir en yakın zamanda, ya da çok ilerlememişir hastalığı. geçmiş olsun çok...
memleket olsun da sıcakolsun soğuk olsun, boşver. ailenle olucaksın artık, rahatlarsın biraz ::)
bizm düğün bitti 2 temmuzda yani dün akşamdı, antepten gece döndük, yasinin akrabalarından 2 kişi de bizde, kalıcaklar biraz bende. öle işte. fena değildi düğün, ama sivasta köyde kalmak survivor adasında yaşamak gibiydi :))))
bak ben gittim maraştan size yeni bir arkadaş emsalsiz geliyor.:):)Allah büyük işte :)birini alıyor birini veriyor.
evet ,inş onunla da tanışma fırsatımız olur...

hmm sana görev çıkmış hep, bizim okuldakilre çıkmadı hiç, ösym sınavlarında genelde liselilere görev çıkıyormuş sanırım. bizim düğün işte geçti gitti, antepteki güzeldi, ama görümcem bizim düğünde surat asıp ourduğu için ben de onun düğününde kalkmadım, bi kaç kez göründüm zorla o da, o da gülücükler saçtı ama kanmadım :)
komşu oluyorz demek, ne güzel, sarı bina mı yoksa eczanenin olduğu apartman? orayı ben çok seviyorum :) kısmet diyelim. siz beğenin de.

iyi akşamlar kızlar....

evi tuttuk ,pazara dönüyoruz,5 gün içinde de taşınıyoruz inş.Şuan mersindeyim.Şöyle bir gezdim geldim.Oh be.....

ayşegülcüm ev eczanenin yanındaki,3 bloklu,kahverengili binalardan.Artık canın dolma istedi mi hiç çekinme,gel.

aaa şirikçioğlu marketin üstü herhalde. hayırlı olsun cnm.
dolma yapmaya gelirim artık ama yaprak sarmasını çözdüm bayağı güzel yapıyorum, bi gün de ben sana yapar getiririm,puan verirsin :) geçen arkadaşlarım gelmişti ya onlara yaptım, çok beğenildi, ben kendim beğendim en başta, 3 seferdir güzel oluyor nazar değmesin Nazar
iyi tatiller sana mersinde.

iyi hayırı olsun canım .bakıcı işinide hallettiysen sorun yok demektir.Güle güle otur şimdiden.aaay eşya toplucan birde amaaan ne zor ne zor.Birde yerleştirmesi.Allah şimdiden kolaylık versin sana.neyse memleket deposu yap gel o hızla halledersin sen.Form çarşısını gezmeye gelecem inşl.çok merak ediyorum artık.sende öle diyince farz oldu artık gezmek:)

bak bak çıtırımıza maşaallah sana kız:)ay bugün annemle yaprak topladık hemen aklıma sen geldin.ayşegülcük yakın olsaydı hemen verirdim die.ama birsürü şişeye doldurduk bayramda gelince olursan veririm yoksanda birisine bırakacam senin hakkına 2 şişe ayırdım.mis gibi tazecik.:)bende sumak ekşisi aldım gelirken alışınca sanki onsuz tadı olmuyormuş gibi geliyor artık.aman bu elti ve görümceleri anlamak zor vlla.bende aynen senin gibi gelirken laf.soktum öle geldim.sinir ediyorlar artık kendilerine gelince sırıt sırıtabilirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…